Autor Wątek: Moim mężem M.......:)  (Przeczytany 167129 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
Odp: Moim mężem M.......:)
« Odpowiedź #330 dnia: 15 Grudnia 2008, 23:02 »
my nic nie zamieszczamy a i tak wszyscy wiedza ze raczej chcemy kase

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #331 dnia: 15 Grudnia 2008, 23:18 »
wczesniej wkurzały mnie takie wierszyki, jednak teraz tez sama nad tym mysle ;) heh dopiero jak sama jestem w takiej sytuacji to wiem jak to jest :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #332 dnia: 15 Grudnia 2008, 23:36 »
ja jestem za wierszykami i na pewno u nas takie będą w zaproszeniach  ;D ;D ;D ja dziekuje, jakbym miała dostac serwis do kawy w kwiatki od babci czy 5 czajników bezprzewodowych czy inne śmieszne pomysly realizowane przez kochanych gości. To moim zdaniem dobra sprawa ale uwazam ze nie moga byc przesadzone w stylu "dawaj kasę"  :D

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #333 dnia: 16 Grudnia 2008, 08:41 »
my tez nie zamieszczamy.Wszyscy wiedzą że mieszkamy już kupe czasu razem i nic nie potrzebujemy oprócz kasy.
Znajoma kiedyś przyniosła takie zaproszenie  do pracy które dostała ,bo własnie była oburzona strasznie jak można tak napisać.Ale pogadałam z nią i wiecie zmieniła zdanie.Dała kase a chciała dac jakies pościele ,cuda wianki.
Pozdrawiam :)

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
« Odpowiedź #334 dnia: 16 Grudnia 2008, 09:54 »
byłam już dwa razy na ślubie gdzie Para Młoda do zaproszenie dołączyła krótki wierszyk

jeden dotyczył kuponów totka zamiast kwiatów
drugi kasy zamiast prezentów

dodtkowo wszystcy zainteresowani wiedzieli dlaczego tak a nie inaczej ponieważ Para Młoda sama rozwoziła zaproszenie i krótko o wszystim informaowała - nie było żadnych nieporozumień  :)

ps. oczywiście nie może to być przeprowadzone zbyt "drastycznie"  :P

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #335 dnia: 16 Grudnia 2008, 10:00 »
                                             Witam Was Dziewczęta   :)

Siedzę sobie kawkę piję i zastanawiam się nad tym cholernym wierszykiem, dzisiaj chcemy zamówić zaproszenia,już wszystko ustaliliśmy z facetem który będzie je robił, przysłał Nam wczoraj projekt gotowych na mejla, nic tylko zamawiać, a ja nie wiem co z wierszykiem ??? z jednej strony to wydaje mi się że powinien być, bo nie sądzę żeby wszystkim gościom przyszło do głowy nie dawać prezentów tylko pieniądze, wręcz przeciwnie wydaje mi się że ciocie z ochotą kupią pościel z kory i inne czajniki,a z drugiej wydaje mi się to trochę nie taktowne. No i sama nie wiem, ale mimo wszystko chyba bardziej skłaniam się ku temu żeby był wierszyk  :) trudno, najwyżej ciocie się oburzą  ;)

dzisiaj też idę odebrać moje wyniki z posiewu, głupio mówić bo zazwyczaj człowiek chce żeby były dobre, a ja bym wolała żeby pokazały co za bakterie we mnie siedzą i może w końcu skończyły by się te wieczne pielgrzymki po lekarzach :-\ no zobaczymy,popołudniu mam się zgłosić  :)

co do prezentów to wstępnie ustaliliśmy co komu kupić, dla moich rodziców kupujemy stację meteo, taką która wszystko pokazuje, temperature, cisnienie, wilgotnośc i nawet pogode zapowiada  :) myślę że bedą zadowoleni :) dzisiaj też mam zamiar kupić M prezent świąteczny, pokazywał mi ostatnio jakie okulary na naty podobają mu się, więc chyba kupię i coś jeszcze do nich dorzucę :)

a tak wogóle to idziemy dzisiaj z M na randkę ;) hhihiihihhi powiedział mi rano że mam być już ubrana jak wróci z pracy bo wychodzimy na randkę  :) na co ja zapytałam czy moglibyśmy pójść do Mc Donalda bo bym sobie kanapeczkę i frytki wciągnęła  ;) ale się śmiał ze mnie  :)

:-*wtorkowe dla wszystkich

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #336 dnia: 16 Grudnia 2008, 10:16 »
z tymi wierszykami to mam tak, że raz jestem zdecydowana a raz mam wątpliwości. Niby wszyscy wiedzą, że razem mieszkamy już sporo czasu i wszystko w domu mamy ale na pewno by się znalazły osoby, które by zarzuciły nas czajnikami ;) dlatego wierszyki będą czy się komuś to podoba czy nie ;D

udanej randki ;) ;D ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #337 dnia: 16 Grudnia 2008, 10:46 »
Też zastanawialismy się nad tym wierszykiem, ale mamy juz jeden odnośnie prezentów dla dzieci zamiast kwiatów, więc bez sesnu było jeszcze jeden robić .
Bedziemy mówic przy zapraszaniu ze w zamiarach mamy kupno mieszkania więc może sie zorientują że wolelibysmy pieniądze   ;D
Ale ja byłabym za wierszykiem  :D
Tylko uważajcie , bo jak napiszecie ten wierszyk z  "lepszy był by bilecik ze znakiem wodnym" taka jest końcoówka to zeby ludzie biletów mieisięcznych Wam nie przyniesli  :P  ;D ;D ;D żaruje oczywiście , ale moja kumpela sobie takie jaja zrobiła i zapakowała w koperte bilety z całego roku , oprócz kasy  ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #338 dnia: 16 Grudnia 2008, 10:51 »
Właśnie Justynko mamy już jeden wierszyk odnośnie kwiatów, że zamiast nich pluszaki dla dzieci  :) tak więc wychodzi że będzie jeszcze jeden, trudno, obawiam się że nie wszyscy goście jeśli byśmy nie napisali zorientowali by się że chcemy pieniążki  ;)

dobre z tym biletem miesięcznym  ;D

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #339 dnia: 16 Grudnia 2008, 11:17 »
hehehhe...super pomysł z tym biletem miesięcznym ;D

Justyś jak goście wiedzą, że będziecie kupować mieszkanie to tym bardziej mogą chcieć Wam kupić część wyposażenia ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #340 dnia: 16 Grudnia 2008, 11:41 »
i własnie agu-s tego się obawiam  ;D
Pamietam tylko tyle ze mój brat dostał tylko jeden prezent , reszta to były pieniądze więc może będzie ok  ;D
Przynajmniej mam taka nadzieje , ale przy zapraszaniu jakby się pytali do będziemy mówić  ;D A jak cos to dobrze ze istnieje all  ::)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #341 dnia: 16 Grudnia 2008, 15:04 »
u mnie rodzice załatwia czesc sprawy :) juz sie wszyscy pytaja o to co chcielibysmy dostac no i mama mowi... kaska kaska kaska :) mam zgrana rodzine wiec nie widze problemu. ale wierszyk tez bedzie. a jesli ktos zdecyduje sie na prezent, poprostu zapyta co nam sie przyda i tyle. zreszta sama tez zaczne wtłaczac im to do głowy :)
zazdroszcze randki :)

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #342 dnia: 16 Grudnia 2008, 15:36 »
Odebrałam wyniki, prawie szlag mnie trafił, chociaż w sumie to powinnam się cieszyć, nic nie wykazały :) czyli dalej nic nie wiadomo :)
lecę się na randkę szykować, mój M był dziś bardzo tajemniczy, gdyby nie pierścionek na palcu to bym pomyślała że oświadczać się będzie  ;) hihiihih może nawet kieckę ubiorę  :)

kupiłam prezent dla Teściowej, skarżyła się ostatnio że nie ma porządnego zestawu do manicuru, tak więc już będzie miała  :) prezent dla rodziców też już zamówiony będzie jutro  :)

co do wierszyków, to decyzja podjęta wierszyk będzie tylko zdecydujemy jaki  ;)

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #343 dnia: 16 Grudnia 2008, 22:58 »
to żeby Ci lekarze nie powiedzieli, że wymyślasz sobie wszystkie dolegliwości jak wyniki dobre :P :P ;D

ciekawe jak randka :D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #344 dnia: 17 Grudnia 2008, 00:26 »
Ja ten wierszyk o pieniążkach popieram 100000% :)
 :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #345 dnia: 17 Grudnia 2008, 01:35 »
olu oj... mam tez mieszane uczucia...fajnie ze wynik dobry ale nie fajnie ze nic nie wiadomo  ::)

:-* :-* :-* na dobranoc

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #346 dnia: 17 Grudnia 2008, 08:05 »
a moze warto zrobic badania u innego lekarza  ::)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #347 dnia: 17 Grudnia 2008, 13:36 »
                                      Dzień doberek  ;D

Od rana buszowałam po sklepach szukając prezentów, mam już prezent dla teściów i kupiłam dzisiaj mojemu M jego ulubiony film na DVD i okulary na narty, dokupię mu coś jeszcze tylko nie wiem co, może jakąś fajną koszulę  :) uwielbiam go w koszulach  ;) Do lekarza umówiłam się na jutro, do innego, zobaczymy co ten mi powie , chociaż badania są jednoznaczne, więc to nie kwestia lekarza, no ale zobaczymy, kaszel mam dalej także tak czy inaczej muszę pójść  :)

Co do randki to bardzo bardzo bardzo udana   ;D pięknie było, na koniec poszliśmy sobie do kina na 4 gwiazdki, myślałam że to będzie amerykańskie romansidło a okazało się że bardzo fajna komedia  ;) no i dostałam prezent od M który zrobił sam, własnoręcznie dla mnie  :) tak się napracował kochany, ale sprawił mi taką radość że chyba żaden prezent mnie tak nie ucieszył jeszcze :) w ogóle to świetnie wymyślił ten cały wieczór  :) wczoraj tak myślałam sobie o tym jakie miłe to jest że mieszkamy razem , jesteśmy razem tyle czasu, a ja potrafię nadal czuć się z Nim jak na początku, jak przed pierwszą randką  :) a do tego wszystko to co osiągneliśmy będąc razem, zaufanie, szacunek, przyjaźń i ogromna miłość  :) nigdy nikt nie był dla mnie tym wszystkim czym jest On  :) wczoraj spał już sobie tak słodko a ja myślałam jak bardzo go kocham i zasnąć nie mogłam, chyba miałam apogeum uczuciowe  :)

ale mi się zebrało, dobra już kończę swoje wywody  ;) idę zobaczyć co u Was  :)

:-* środowe

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #348 dnia: 17 Grudnia 2008, 13:38 »
tez tak czasami mam :) fajnie jest sie poczuc jak przez ten pierwszy czas. i mam nadzieje ze te wszystkie uczucia nie mina nigdy :) wystarczy troszke checi :)

całkiem nowa JA

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #349 dnia: 17 Grudnia 2008, 17:39 »
Olcia takiego uczucia wiele par może Wam zazdrościć  :-* :-*
Miłości  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #350 dnia: 17 Grudnia 2008, 19:38 »
super ze randka się udala  ;)
To jest własnie piekne, być z kimś tyyle czasu a nadal czuć te motylki jak na początku  ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #351 dnia: 18 Grudnia 2008, 09:49 »
Od wczoraj zaczeliśmy z M ćwiczyć  ;D więcej było śmiechu niż ćwiczeń ale dziś troszkę zakwasy mam  :) szczególnie na brzuszku czuje :) a dziś wieczorkiem znowu wizyta u lekarza, wymiotować mi się chce jak pomyślę o tej wizycie, już mam dość tego łarzenia po lekarzach :-\ został mi jeszcze do kupienia prezent dla mojego chrzesniaka, może dzisiaj to zrobię jak znajdę trochę czasu  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #352 dnia: 18 Grudnia 2008, 12:10 »
ja z moim M. chodze na silke, z tym ze teraz mam przerwe, no i on tez ma hehe utozsamia sie z moim bolem  ;D
ale zawsze cwiczymy osobno bo to gamonie (chodzimy w wiecej osob) i wstyd mi za nich  ;D

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #353 dnia: 19 Grudnia 2008, 10:18 »
Ale fajnie że od jutra, od dzisiaj właściwie weekend  ;D dostałamw czoraj od lekarza jakieś tabletki na kaszel i wziewki i muszę powiedzeć że czuję się lepiej, w końcu  :) jutro jedziemy wreszcie zobaczyć małą Hanię, ale się cieszę  ;)

co do wierszyków to M złożył dwa wierszyki do kupy, taki o pieniądzach i o tym że zamiast kwiatkó chcemy pluszaki i wyszedł jeden dłuższy wierszyk, bardzo ładny zresztą  ;) wczoraj też zadzwonił do domu dziecka niedaleko Nas i Pani powiedziała że brakujewielu rzeczy, przyborów szkolnych narazie mają dużo, ale wiadomo że to się pokończy, za to zabawek im brakuje  :) jakoś na dniach dostaniemy ostatecznyprojekt zaproszeń i jak zatwierdzimy to zamawiamy  ;) bardzo się cieszę  :)

aaaaaaajeszcze chciałam powiedzieć że pomysł z telefonem do domu dziecka podsunęła bodajże nasza Justynka :) także dziękuję bardzo  :-*
« Ostatnia zmiana: 19 Grudnia 2008, 10:21 wysłana przez Olucha »

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #354 dnia: 19 Grudnia 2008, 10:28 »
Dzisiejsze  :-* :-* :-*
Nie ma za co, poprostu spotkałam się kiedyś z tym że Para Młoda zebrała pluszaki i mieli problem bo w Domach dzieckach ich nie chcieli . Więc lepiej jak dla mnie się dowiedziec co chcą i wtedy napewno większa radość będzie  :D
OOO fajnie że połączyliście te wierszyki  :D
Szkoda że my juz mamy podrukowane  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #355 dnia: 19 Grudnia 2008, 13:45 »
oj...ja dziś tylko zostawię buziaczki  :-* :-* :-*

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
« Odpowiedź #356 dnia: 19 Grudnia 2008, 14:05 »
Ale dawno mnie tu nie było...tyle nadrabiania mnie czeka :-\

ale jak narazie zostawiam tylko :-* :-* :-* piątkowe

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #357 dnia: 19 Grudnia 2008, 14:30 »
dobry pomysł z telefonem, bez kłopotu pozniej :)
wykorzystam sama :)

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #358 dnia: 19 Grudnia 2008, 15:20 »
No to dziewuszki nie wiem za bardzo co dzisiaj pisać, trochę mnie główka boli, więc może pokaże wam nasze zaproszenia  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #359 dnia: 19 Grudnia 2008, 15:27 »
olu zaproszenie bardzo ładne sami będziecie je robić, czy zamawiacie  ??? ;)