Autor Wątek: Moim mężem M.......:)  (Przeczytany 167375 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Odp: Moim mężem M.......:)
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Listopada 2008, 16:11 »
Miejmy nadzieję że to po prostu kaprys księdza, i szybko minie!
W końcu to Wasze marzenia i Ten dzień powinien być taki, jaki sobie wymarzyliście :)

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #61 dnia: 13 Listopada 2008, 20:43 »
no ale co ten ksiądz konkretnie mówi, bo nie rozumiem. Jak moze tak po prostu nie wydać zgody.... musi byc jakis powód

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #62 dnia: 14 Listopada 2008, 12:43 »
Witam Was wszystkie przed weekendem  :)
Co do księdza to pojęcia nie mam o co mu chodzi, pewnie o to co zawsze o kasę  ;D niestety ale nie zarobi na naszym ślubie  :) mrudzi marudzi ale mam nadzieje że w rezultacie zgodę wyda  :D

chciałam wam pokazać moja sukienke, tzn być może moją skłaniam się ku niej coraz bardziej  ;D
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=145.hamlet  oto link bo nie udało mi sie zdjęcia wkleic  ;)

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #63 dnia: 14 Listopada 2008, 12:57 »
To może ja pomogę :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #64 dnia: 14 Listopada 2008, 15:33 »
Bardzo dziękuję  ;)  ;D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa no i czekam na opinie oczywiście  ;)
« Ostatnia zmiana: 14 Listopada 2008, 15:39 wysłana przez Olucha »

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #65 dnia: 14 Listopada 2008, 16:30 »
piękna

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline sunflowerka83

• forumowicz
« Odpowiedź #66 dnia: 14 Listopada 2008, 16:44 »
A jakie masz jeszcze suknie na oku?

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 14 Listopada 2008, 16:59 »
Heheheheh to sugestia że powinnam nad innymi się zastanowić?  ;D

A tak poważnie to pozostałe krojem bardzo podobne tylko różnią się materiałem i wykończeniem

Offline sunflowerka83

• forumowicz
« Odpowiedź #68 dnia: 14 Listopada 2008, 17:12 »
He he tak myślałam że tak odbierzesz. Ta suknia jest bardzo ładna, ale wg mnie trochę oklepana. Co nie znaczy, że odradzam ci zakup. Tylko tak się zastanawiam, moze masz jeszcze jakieś faworytki...wtedy można by powybierać.
A ta suknia, no śliczna, ale bez żadnych achów;)
Może już za dużo się naoglądałam tego wszystkie i już mnie coraz mniej wprawia w podziw.
Poza tym suknia to jedno, jeszcze ważne też jest jak TY się w niej prezentujesz. Często niepozorna sukienka na konkretnej osobie staje się naprawdę wyjątkowa.

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #69 dnia: 14 Listopada 2008, 17:20 »
jak dla mnie suknia jest piękna ! :) najważniejsze jest jednak ,jak wygląda na osobie,a nie na modelce... ;) mierzyłaś ją już ??

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #70 dnia: 14 Listopada 2008, 17:24 »
A mnie sie suknia bardzo bardzo podoba  ;) Kurcze nie lubie takich falbanisatych ale ta jest śliczna  :Serduszka: dla mnie to ona wcale oklepana nie jest. Ma piekną góre , a te falbanki daja niesamowity efekt  ;)
Prawda ze ważne jest czy Ty sama bedziesz sie wniej dobrze czuła  ;)

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #71 dnia: 14 Listopada 2008, 17:30 »
ja też uważam, że ona nie jest oklepana... ;) te falbanki dodają jej właśnie uroku ...

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
« Odpowiedź #72 dnia: 14 Listopada 2008, 18:24 »
suknia jest boska  :) a najbardziej mi sie podoba od pasa w dół  :) nie zeby mi sie góra nie podobała tylko poprostu nie gustuje w slubnych sukniach z dekoladami...mam nadzieje ze nikogo nie uraziłam jak tak to przepraszam

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 14 Listopada 2008, 23:46 »
Suknia piękna! :) Nie uważam żeby była oklepana :) Tak jak Justys, nie lubie falbaniastych sukien, ale ta jest bardzo ladna. No i gora super! W przeciwienstwie do Doris mi podobaja sie takie gory, moze dlatego ze mi wlasnie w takich dekoldach najbardziej pasuje :)
Chcialabym zobaczyc ta sukienke na Tobie! :) Śliczna jest :)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #74 dnia: 15 Listopada 2008, 09:07 »
Suknia śliczna ,siebie niewidzę w tej sukni gdyż brakuje mi dużo do figury aby pięknie w niej wyglądać.Ale zgadzam sie z dziewczynami że chetnie zobacze Cię w tej sukni :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #75 dnia: 15 Listopada 2008, 10:55 »
Heheheh Oklepana mówisz?  ;) powiem ci że byłam w ostatnim roku na nastu weselach, bo tak się jakoś posypały i na żadnym nie widziałam nawet podobnej , dziewczyny raczej w tej chwili preferują bez ramiączek lekko rozkloszowane  :) wsród faworytek sukien na forach różnego rodzaju też nie spotkałam się żeby któraś z dziewczyn chciała mieć podobną  ;) dlatego rozbawiłaś mnie ale być może ja o czymś nie wiem  :) co do mierzenia to mierzyłam podobną bo tej akurat niebyła, ale ta mierzona przeze mnie tylko dodatkami u góry lekko się różniła. Muszę Wam powiedzieć że na zdjęciu też wyglądała na bardziej rozkloszowaną a w rzeczywistości układa się w delikatną literę A. No i dosyć lekka jest, fajnie się w niej poruszać  ;D Na początku chciałam suknię bez ramiączek ale z racji tego że nie jestem obdarzona zbyt dużym biustem to w sukniach tego typu już w ogóle jak deska wyglądałam  ;) przynajmniej w mojej ocenie  ;)aż w końcu znalazłam tą i się zakochałam  ;)
Czyli co dziewczyny mimo że oklepana to może być  ???  ;)  :D

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #76 dnia: 15 Listopada 2008, 10:57 »
powinnaś nam się pokazać w takiej sukni

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #77 dnia: 15 Listopada 2008, 11:35 »
Ja pisałam ze Ona nie jest oklepana  :D
Na wszytskich weselach które byłam w ciagu 3 lat na 10 - ciu , wszystkie panny młode miały suknie szerokie na dole , wąskie na górze, bądź w literke A i wiekszosc miała prostą góre bez ramiączek  :D
Zresztą Olucha nie ważneczy Ona jest oklepana czy nie ,ważne żebyś Ty sie w niej dobrze czuła  ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #78 dnia: 15 Listopada 2008, 12:22 »
Wiem wiem Justynko  :) spokojnie ten post nie skierowany wcale do Ciebie  :)  :-*  zresztą ja szanuje wszystkie opinie nie koniecznie te pochlebne............
Nie wiem kiedy będę mogła się w niej pokazać, zamierzam ją zamówić w grudniu, jak jeszcze zobaczę nową kolekcję 2009 i się utwierdzę w przekonaniu że to właśnie ta  ;) więc po nowym roku pewnie się obfotografuję z góry na dół i wkleję Wam siebie w tej sukni i same ocenicie  ;D

A za wszystkie komentarze dziękuję  :D fajnie tak się podzielić z innymi kobietkami  ;D no i czekam na inne  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #79 dnia: 15 Listopada 2008, 14:00 »
Oj zdjęcia dopiero po nowym roku... Szkoda, ale czekamy z niecierpliwością na nie ;D
Olucha, co do sukni to moim zdaniem jak juz pisalam oklepana nie jest no i uwazam ze to nie to jest w niej najwazniejsze :)

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #80 dnia: 15 Listopada 2008, 16:07 »
Doberek  :-*
Moim zdaniem ta suknia jest śliczna, i też nie uważam, że jest oklepana. Mnie się podobają takie falbaniaste - niesymetryczne :)
Tak jak inne dziewczyny - chętnie zobaczyłabym Cię w niej - wtedy najlepiej ocenić, bo wiadomo, że na modelce zawsze idealnie leży ;)

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #81 dnia: 15 Listopada 2008, 17:35 »
ta suknia jest piękna! bardzo mi sie podoba  :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #82 dnia: 15 Listopada 2008, 17:41 »
 :) fajnie że się podoba
mam nadzieję że ja w niej też nie będę odstraszać hihihihihi
już jej się nie mogę doczekać  :)

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 15 Listopada 2008, 18:29 »
na pewno nie będziesz odstraszać ;D ja też bym już chętnie Ciebie zobaczyła w niej :)

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #84 dnia: 15 Listopada 2008, 18:55 »
Olucha suknia przepiekna, ja tez nie przepadam za falbanami ale ten model jest cudny. Gora jest piekna bo nie ma wlasnie oklepanego gorsetu, który króluje w 90% na wszystkich weselach. Ciekawa jestem tylko jak wyglada na Tobie no i jak Ty się w niej czujesz, bo to jest najważniejsze. W takiej sukni chyba stanik odpada, no chyba że jest tam jakies usztywnienie wszyte. Ale ogólnie bardzo mi sie podoba  :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #85 dnia: 15 Listopada 2008, 19:13 »
najlepsze że ja też nigdy nie przepadałam za falbankami  ;) już tez bym chciała przymiarkę i zdjęcia  ;D co do stanika to może być ale taki bardzo delikatny tzn podnoszący piersi ale nie zakrywający ich za bardzo  żeby go nie było widać, nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam, taki skąpy stanik  ;)

A swoją drogą co za dzień, od rana jakiś humor mam dziwny a teraz jeszcze ząb mnie boli ehhhhhhhhhhh

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #86 dnia: 16 Listopada 2008, 13:38 »
Oluchna ta suknia jest piękna!!!!
Suknie z Madonny jest bajeczne, a to jest nowa kolekcja!!!
Uważam, że do nich nie trzeba mieć idealnej figury, gdyż fiszbiny wszystko cudne modelują!!!!

Offline sunflowerka83

• forumowicz
« Odpowiedź #87 dnia: 16 Listopada 2008, 13:58 »
Mowicie , ze nie oklepana , no dobra widocznie macie rację. Ja nie chadzam co tydzień na wesela to nie wiem. Wiem natomiast co jest w internecie na stronach ślubnych i wydaje mi się, że jest sporo sukienek tego typu. Tak samo z reszta jak madonnowatych rybek.
Ta sukienka jakoś do mnie nie przemawia, ale możne dlatego, ze ja ją rozpatruję w kategorii sukienki dla mnie. No inaczej się nie da chyba, każda z nas tak ma.
Ale widzę, że to sukienka z Madonny, chyba kolekcja Pronovias, wiec kochana i tak jestem pewna, że suknia będzie świetna, bo doskonale uszyta i z dobrych gatunkowo materiałów.
Każda z nas ma jakąś wymarzona suknie, jedne wolą koronki, inne falbanki, jeszcze inne delikatne jedwabie.
Dla mnie ważne jest, aby suknia ślubna nie krzyczała tanią bazarową tandetą, a ta na pewno taka nie jest.

Bo głębszym zastanowieniu stwierdzam, ze jest piękna, choć to nie moja wymarzona stylistyka.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #88 dnia: 16 Listopada 2008, 14:10 »
Sunflowerka, ale to nie jest Twoje odliczanie i to jest Oluchy wybór...
Są gusty i guściki, na których temat nie powinnyśmy tu debatować, gdyż nie padło pytanie jaka jest Twoja wymarzona suknia :)

A tak na marginesie może pochwalisz się swoimi typami??  :)

Offline sunflowerka83

• forumowicz
« Odpowiedź #89 dnia: 16 Listopada 2008, 14:39 »
Dla mnie zakładanie wątku pt odliczanie do ślubu i pokazywanie tam m.in sukni jest właśnie zachętą do dyskusji, wydawania opinii i ewentualnie krytyki. Bo forum jest nie tylko po to, aby za każdym razem kazdej panience przyklaskiwać i pisać , że suknia, buty, i cos tam jeszcze jest piękne, cudowne, wspaniałe... ale też i po to aby wyrazić swoja prawdziwą opinię, nawet jeżeli nie jest ona pochlebna.
Dla mnie te wątki doliczeniowe są wspólna dyskusją , miejscem gdzie mozemy napisac swoje uwagii, oczywiście w dobrej wierze i tylko po to, aby tego dnia nasza forumowa koleżanka wyglądała naprawdę pięknie.
Bo jezeli one sa tylko po to, aby sobie nawzajem słodzić , no to sorry, ale ja chyba coś źle zrozumialam i nie będę już więcej zawierać głosu w takich daremnych dyskusjach.
Dziewczyna jeszcze nie kupiła sukni, więc wydaje mi się, że czeka na wszelkie wskazówki i po to wkleiła tu to zdjęcie.

Co do mojego poprzedniego wpisu, napisałam wcześniej, że suknia nie przypadła mi do gustu i liczyłam , że Olucha pokaże jeszcze jakieś modele. Ale widocznie ona zakochała się właśnie w tej kiecce i nie ma zamiaru już nic zmieniać.
Wczoraj ta sukienka wydała mi się oklepana, ale dziś po przemyśleniu stwierdzam, ze może rzeczywiście nie jest, bo przypomniałam sobie w jakich sukniach występowały panny młode na ślubach na których miałam okazję być i faktycznie ta jest inna.

Swoje wymarzone modele w głowie już mam , ale nie będę tu ich pokazywać, bo to nie mój wątek. Swojego odliczania raczej nie założę, bo jakoś nie czuję takiej potrzeby.

*"zabierać"