Autor Wątek: CZERWCOWE PANNY MŁODE....  (Przeczytany 164061 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
Odp: CZERWCOWE PANNY MŁODE....
« Odpowiedź #810 dnia: 26 Maja 2009, 11:09 »
biżuteria z kolibry numerem 1  ;D :ok:

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #811 dnia: 26 Maja 2009, 11:12 »
mk.mika ponoś go trochę bo mój łapie te krótkie włoski na karku i czasem wyrywa aaałłłłaaa, mój łańcuszek to morderca  :o

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #812 dnia: 26 Maja 2009, 11:14 »
Na karku nie miałam żadnych problemów, tym bardziej że jestem alergikiem na metal musiałam go dość długo nosić, żeby sprawdzić czy nie mam uczulenia na niego. I ani uczulenia ani wyrywania włosków, poza tym wszystkie łańcuszki mam tego typu.

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #813 dnia: 26 Maja 2009, 11:31 »
to kurcze ja mam pecha

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline agawlo1984

• użytkownik
  • **
  • Z moim Skarbem:)
  • data ślubu: 06.06.2009
« Odpowiedź #814 dnia: 26 Maja 2009, 17:42 »
Wiem, że jeszcze nie ma co się martwić ale szukałam jakichś zapowiedzi pogody na 6 czerwca i prognoza, którą zobaczyłam dla Szczecina i okolic mnie przeraziła:(10 stopni i deszcz. Mam nadzieję, ze to tylko pomyłka i będzie ślicznie. Bo wizja brania ślubu w "mrozie" mnie przeraża:(

Offline agawlo1984

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #815 dnia: 26 Maja 2009, 17:45 »
Heh a tak w ogóle to miałam kolejny sen z serii "Wesele było beznadziejne". Dzisiaj śniło mi się, że orkiestra jeszcze nie zaczęła grać, a już leżała w krzakach pijana. I nikt nie chciał pić wódki tylko piwo. Ale się zmęczyłam przez te sny

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #816 dnia: 26 Maja 2009, 18:49 »
mi na szczęście już nic się nie śni na temat ślubu

Offline porzeczka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #817 dnia: 26 Maja 2009, 18:57 »
agawlo1984 jak to pogoda brzydka 6 czerwca? gdzie to wyczytałas?
jak ja sprawdzałam to 6 czerwca w szczecinie 21-23 stopnie i słoneczko tlyko w niedziele na delikatnie krocpic i 23 stopnie.

a sen tez dziś miałam że miałam koka na 3 wzówki zrobione i mi sie rozwalił i że wesele juz trwało a ja sobie przypomniałam że nie mam paznokci zrobionych i latałam po nocy w deszczu żeby ktos mi zrobił paznokcie. hehe

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #818 dnia: 27 Maja 2009, 11:06 »
Hej Czerwcowe Dziewczynki!!
Melduję się!! ;D
27 czerwiec, godz 17, Stargard.
W sumie prawie wszystko mamy załatwione - zostały jeszcze winietki na stół, wybrać dekorację na salę i do kościoła..Aha! muszę jeszcze pomóc wybrać kreację dla mojej zestresowanej (bardziej niż ja) Mamy!! :))
Panieńskie mam w sobote 30 maja.. ;D Przyszły ma tydzień później.
Ogólnie zwarci i gotowi "do boju" :)))..bo to w sumie juz miesiąc... :o :P
Przymiarka sukni 6 czerwca..Przyszłego garniturek tez jakos tak ma przyjsc...
Buty juz teraz wystwie na okno..bo pogoda kiepska..mam nadzieje, że do końca czerwca sie poprawi..i oczywiście życzę Wam Kochane aby słoneczko w Wasze dni świeciło i było przyjemnie cieplutko!( no może dwa razy "pokropić" deszcz na dobry znak..ale tylko dwa razy! nie więcej!! :)) )

Pozdrawiam serdecznie!!

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #819 dnia: 27 Maja 2009, 12:21 »
witaj Agulek79  :hello: ślubujemy w ten sam dzień, tylko ja o 16  ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #820 dnia: 27 Maja 2009, 12:29 »
strasznie się cieszę, że jeszcze jedna do kompletu na 27 czerwca i prawie ze Szczecina jak ja  ;D
szkoda Agulek, że tak późno dołączasz ale co tam jeszcze miesiąc przed nami  ;D

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #821 dnia: 27 Maja 2009, 12:50 »
anulla_p  - późno..ale jestem!! i bardzo się cieszę, że mogę z Wami popisać!! :)) A z tym Sz-nem to tak, że w sumie jedną nogą tu jestem..bo i pracuję tutaj no i najważniejsze - Przyszły jest ze Sz-na (ze Słonka dokładnie) ;D

buraczek - bardzo dziękuję za przywitanie!!Nawet transparent jest.. :P

Laseczki, ja mam (tzn bede miec) suknie koloru - jak to Pani z salonu ładnie opisała - "maślane ecrii", gorset w koraliki, spódnica ma chyba wszystko - bo i marszczenia i tiul plisowany i haft..ale oczywiście wszystko razem ma sens!! Bede miec delikatne koronkowe (?) bolerko...i nie mam pojęcia jaką biżu ubrać...wiem na pewno,że:
 - nie chce stroika...
 - musi być delikatne bo nie moge wygladac jak choinka!! :P
..widziałam pare fajnych kompletów tutaj na forum prezentowanych..ale interesowałoby mnie GDZIE I ZA ILE można to kupić...

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
« Odpowiedź #822 dnia: 27 Maja 2009, 13:58 »
margolka[/] piękną masz tę suknię, taką obfitą... szkoda, że ja w takich wygladam jak krasnoludek ;-)
Masz gdzieś zdjęcie "marszczonego" bolerka, o którym mówicie? Bo nie potrafię sobie wyobrazić.... A welon sugerowałabym krótki, szkoda zasłaniać sukienki.

agawlo1984 - ja tez mam koszmarne sny, chociaż częsciej mi się zdarzały rok temu ;) A prognozą się nie przejmuj, sprawdzalność, moim zdaniem, jest niewielka... A nawet jak, to i tak nie mamy na to wpływu, chociaż wiadomo, że nikt nie chce ani dzikiego upału, ani ulewy... Wybrałyśmy taką porę, że tak naprawdę nie wiadomo - może być albo ciepło, albo zimno, albo pośrodku ;-)

Witamy Cię, Agulek79   :hello:

Co do biżuterii, to ja dziś robię rajd po centrum miasta, pooglądać, co dają u jubilerów ;-)

Dziewczyny, nie wiem, na ile jesteście przesądne, ale czy będziecie mieć coś starego, pożyczonego i niebieskiego? Co to będą za rzeczy? Ja chcę wszystko, ale nie mam pomysłu...

Niedługo nasze śluy :D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #823 dnia: 27 Maja 2009, 14:06 »
ja mam niebieską sukienkę a właściwie to TURKUSOWA jest  ;) starego chyba nic nie będę miała, pożyczonego tez nie, z całą pewnością nie będę miała podwiązki, nie wiem co tam jeszcze...

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #824 dnia: 27 Maja 2009, 14:26 »
MagdaN..dziękuję za powitanie!! ;D

mam pożyczone buty (mam nadzieje, ze nie ma żadnych przesądów co do pożyczonych butów). Moja kumpelka miała je na swoim ślubie (sukienka jej miała taki sam kolor jak ma moja)...przetańcowała w nich całą noc..i zero bólu czy jakichkolwiek obtarć. Ona miała je raz na sobie - są w idealnym stanie..a przy okazji zyskam - coś starego i coś pożyczonego!:))
sukienka - coś nowego, podwiązka - coś niebieskiego...:)))

a co do sennych koszmarów "ślubnych" - swojego czasu śniło mi się, że ubrudziłam sukienkę...rybą po grecku!! Maskara jakaś!! Mówię Wam!! Co mi przyszło do głowy z tą ryba...? (nie będzie u mnie w menu ślubnym!!)
A raz śniło mi się, że obudziłam sie 27 czerwca..a ja nie wiem: do którego kościoła mam jechać, ani na którą godzinę, nie miałam fryzury ani ( o zgrozo!!) make-up'u!!;P Więc Dziewczynki - nie jesteście same!! :))

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #825 dnia: 27 Maja 2009, 20:41 »
Witaj Agulek  :D

Ogólnie zwarci i gotowi "do boju" :)))..bo to w sumie juz miesiąc... :o :P

Oj, niby miesiąc, ale ja jednak mam jeszcze dużo do załatwienia...  ::)

margolka[/] piękną masz tę suknię, taką obfitą...

Dziękuję  :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #826 dnia: 27 Maja 2009, 20:46 »
ja będę miała pożyczony welon i to chyba tyle  :)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #827 dnia: 27 Maja 2009, 21:42 »
A właśnie zapomniałam odpowiedzieć  :P Ja na razie mam tylko niebieskie (podwiązka) i nie mam pomysłu na te inne rzeczy  ::)

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #828 dnia: 27 Maja 2009, 22:58 »
coś nowego, coś pożyczonego, coś starego i coś niebieskiego.
Ja tam w przesądy nie wierzę.  Tak się składa, że wszystko mam nowe  ;D i niebieską podwiązkę (też nową). Nie wiem co mogłabym pożyczyc i co włożyć starego ??? 

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
« Odpowiedź #829 dnia: 28 Maja 2009, 07:06 »
nie ma co wierzyć we wszystkie przesądy bo człowiek musiał by z domu nie wychodzić i iść w sukni ślubnej swojej mamy co by z pokolenia na pokolenie [przechodziła, jak rodzice szczęśliwi to i wy :) eh nie ma co sobie aż tak głowy zaprzątać
Ale coś niebieskiego i nowego będę mieć :) a stare będą kolczyki, pożyczę wsuwkę do włosów

Przypominam 6-stkom że pozostało nam tylko 9 dni :D
Ja coraz bardziej zaczynam odczuwać stres , problemy ze snem już mam, budzę się rano o 5, 6 z szybkim biciem serca ... Z jednej strony nie  mogę się już doczekać a z drugiej wielki strach i obawa czy wszystko się uda
A jak wy dziewczyny?

Offline agawlo1984

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #830 dnia: 28 Maja 2009, 07:38 »
Heh ja dzisiejszej nocy nie zdążyłam pójść do fryzjera:))))))Już się nie mogę doczekać. Ja mam pożyczony welon, stary naszyjnik z kolczykami, a nowe buty i całą resztę:)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #831 dnia: 28 Maja 2009, 11:36 »
mój sen horror to:
ja mam taki problem, że mam bardzo przetłuszczające się włosy i na co dzień zwykle mam frotkę a sen wyglądał tak, że ja w tych ekstra brudnych włosach 3 dni nie mytych jadę do USC bo już czas i mogę nie zdążyć
obudziłam się przerażona 

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #832 dnia: 28 Maja 2009, 12:10 »
Dziewczyny..ale tak szczerze! Dociera do Was, że to "lada chwila"??.. Bo dla mnie (i mojego Przyszłego - bo też sie przyznał :) ) to nadal abstrakcja!! :)) Jakoś zero stresu, żadnego ściskania w żołądku...
A jak u Was?

ps. oczywiście zdaję sobie że dzień przed"DNIEM ZERO" mogę się nabawić silnego stresiku, a w dniu ślubu będe się albo:
a) histerycznie smiać
b) histerycznie płakać....
 ;D

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.
« Odpowiedź #833 dnia: 28 Maja 2009, 12:38 »
Ja się nie stresuję jakoś przed tym dniem. Bardziej, że jeszcze nie mam załatwionej organistki, auta, nie wiem jaka fryzura (choć na próbnej już byłam), że suknia będzie nie tak leżeć, że o czymś zapomnę, itp. Samym sakramentem czy też weselem to się jak na razie nie stresuję. Wiem, że taki stres może przyjść gdy minie ten obecny  ;D

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
« Odpowiedź #834 dnia: 28 Maja 2009, 19:21 »
ja odczuwam już stres i wiem , że w dniu ślubu właśnie albo
a) będę histerycznie się śmiać
albo
b)histerycznie płakać

Offline MagdaN

• forumowicz
« Odpowiedź #835 dnia: 28 Maja 2009, 21:25 »
Pomysł w pożyczoną wsuwką jest super, tak zrobię :)

agawlo droga, te Twoje sny Cię dobiją! Uśmiałam się nieziemsko jak przeczytałam! :D

Ja odczuwam ogromną panikę, ale nie w związku z ważnością sakramentu, tylko z tym, że jesteśmy tak strasznie do tyłu! Muszę popodglądać Wasze odliczania i sprawdzić listę rzeczy do zrobienia....

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #836 dnia: 29 Maja 2009, 00:14 »
jak ja mam fajnie ;D zawsze umiem się sprężyć odpowiednio na godzinę zero, mam tak, że przed to panika ale jak dojdzie co do czego to kamienny spokój, nie wiem skąd ja to mam. Dziewczyny u Was też będzie ok zobaczycie dacie radę
na razie usiłuję panikować tylko odrobinę  :), MagdaN możesz podglądać moje odliczanie tylko,że ja się dopiero rozkręcam na miesiąc przed  ;D błyskawicznie

Offline MagdaN

• forumowicz
« Odpowiedź #837 dnia: 29 Maja 2009, 20:45 »
Ja generalnie mam podobnie, przed każdym egzaminem wielka panika, a jak już dostałam kartkę z pytaniami, to spokój i do dzieła :)

Oby i tak było w TEN dzień :)

Offline agawlo1984

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #838 dnia: 30 Maja 2009, 15:50 »
Hej Kochane:)Ja dzisiaj bawię się na swoim wieczorze panieńskim:)Wczoraj zrosiłam sobie taką małą imprezkę z moimi przedszkolakami:)Ale się cieszyli:)Heh najbardziej w tym wszystkim martwię się o mojego PM:)Heh mam nadzieję, ze wszyscy będziemy miło wspominać to wydarzenie:)A do ślubu już tylko 7 dni:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Offline MagdaN

• forumowicz
« Odpowiedź #839 dnia: 30 Maja 2009, 16:26 »
Widzę, że obie dziś będziemy się bawić na panieńskich :)

Ja już pierwsze przygotowania do tego wieczoru mam za sobą - nastawiłam mięso i warzywa na jutrzejszy rosołek na pokrzepienie ;)

Szampańskiej zabawy i dużo śmiechu!