Autor Wątek: Zaobrączkowani! ... czyli najpiękniejsze dwa dni Natienki i Tituska 21.06.  (Przeczytany 120601 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
piękne

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
super zabawa!!

Offline marta082008

• Chuck Norris
Ale imprezka...

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
  • ...miłość nie ustaje...
  • data ślubu: 21 czerwca 2008
Oczepiny - część ostatnia!!!

Po tych strasznie wyczerpujących zabawach przyszedł czas na napełnienie brzuszków! Tym razem słodką pysznością...
No i taraamtarraararammm......... TORT!!!

Ależ wyglądał...

Sam torcik...

No i kroimy...

"Tylko nie za dużo! Musi zostać dla nas!"

...no właśnie, a propos "dla nas" - taki mały historyczny przerywnik. Otóż tuż zanim zabraliśmy się za krojenie tortu, szef kuchni szepnął do W. że pierwszy kawałek jest dla Rodziców. Ja nic o tym nie wiedziałam i trwałam w przeświadczeniu że pierwszy "kęs" będzie nasz.

...No więc kroimy, po czym Wojtek szybko streszcza mi sprawę gdy zaskoczona drepczę za nim do Rodziców. Najpierw jedni Rodzice, potem drudzy... w międzyczasie kelnerki zaczęły rozdawać tort gościom... potem było wyjście na "wybuchową" atrakcję... jak wróciliśmy tortu już nie było... i w efekcie nawet torta nie spróbowaliśmy  :mdleje:  :buu: :Placz_1: :glupek:

...mój pierwszy kawałek torta dorwałam o piątej rano - podjadłam nieruszony kawałek naszego niedoszłego świadka ::)

....mmmm jaki pyszny!!!  8) - smak TIRAMISU

…ufff… i doszłam do ostatniego momentu oczepin - czyli uwieńczenie tej części nocy FAJERWERKAMI!

Orkiestra poprosiła gości na taras...

Otulona w marynarkę W. i w niego - oglądam...

Było przepięknie....

Offline marta082008

• Chuck Norris
Ślicznie

Offline justek ;)

• forumowicz
 :o super :skacza:

Offline mystikala

• entuzjasta
Wystrzałowo!A jaki ogromny tort  :o

No ale jak to ostatnia część?!?!Nie ma mowy!

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
Ooooo  :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: ... właśnie zauważyłam że trzymam tort na jednym zdjęciu....  :szczeka:

OK to znaczy że dostałam, szczęka mi opadła na fajerwerkach i pewnie w chaosie zostawiłam gdzieś i poszłam  :glupek: :glupek: :glupek:

.....cała Natalka...

mystikala - luzik, jeszcze będzie trochę zdjątek z poźniej a potem z poprawin a potem z plenerku!  8)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
Ooooo  :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: ... właśnie zauważyłam że trzymam tort na jednym zdjęciu....  :szczeka:
:hahahaha: :hahahaha:

fajerwerki boskie  :mdleje:

Offline marta082008

• Chuck Norris
Ślicznie

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
Dzięki Kochane!  :-* :-* :-*

Marta coś monosłowna jesteś dzisiaj  :P

Offline marta082008

• Chuck Norris
Dobrze, że nie monosylabowa ;)

No  ;D

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
hehehehe  ;D ;D ;D

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
wszystko cudowne  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Wy przepiękni

a fajerwerki... no cóż mogę o takim prześwietnym wydarzeniu pomarzyć - pięknie

Offline kamizka

• bywalec
zdjecia cudo
ty na kazdym promieniejesz szczesciem
milosc az z was bije
gratulacje

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
Fajniutki torcik, i te fajerwerki.. Pełno atrakcji u Was było, cudownie.. ;D

Morgan
  • Gość
cudownie cudownie aż brak mi słów :))

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
super fajerwerki, my niestety nie mielismy :-\

Offline aga198
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.09.2008
witam, dzis przypadkowo trafilam na ta strone i rowniez przypadkowo przeczytalam twoja relacyjke z slubu i wesela. jestem pod wrazeniem,przeczytalam ja chyba ze dwa razy i jeszcze raz zamir mam to zrobic,po prostu oczu nie moge oderwac. ja rowniez wychodze za maz i wesele zaplanowane mamy rowniez w maszewie(to miejsce zaklepalismy juz 1,5 roku temu) i do wczorj mialam obawy co do tej sali ale po obejrzeniu twoich zdjec obawy znikly,wrecz przeciwnie jestem dumna  ze to wlasnie w Maszewie bedziemy swietowac najwazniejszy dzien w naszym zyciu(chodz moja przyszla tesciowa byla temu przeciwna). Mam tylko pytanie dotyczace sali,a konkretnie ile gosci mialas na swoim weselu,bo po zdjeciach stwierdzam ze bylo ich troche. a ja bede miala ok 100 i doszly mnie sluchy ze bedzie za ciasno. i jeszcze jedno pytanko:czy te fajerwerki to byl wasz pomysl?bo bardzo mi sie podobaly i ja tez bym takie chciala.                bede wdzieczna za odpowiedz i pozdrawiam :)

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
Hej aga198 - bardzo mi miło, że tu zaglądnęłaś - i cieszę się że upewniłam Cię w wyborze sali  ;D

Co do fajerwerków - załatwione były przez Maszewo - po prostu zapytaj jedną z pań właścicielek. To naprawdę wygodne, w ogóle o tym nie myśleliśmy, a wszystko się pięknie ułożyło!
Co do ilości ludzi - ostatecznie było trochę ponad 93 osoby - dałoby się jeszcze te kilka dodatkowych dołożyć. Na 100 jeszcze powinno wyjść dobrze!

ps. Polecam również <a href="https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=11242.0" target="_blank">relację Edzi[/url] - Edzia też miała w tym samym miejscu wesele, 2 tygodnie po mnie  :D

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
No dobrze Dziewczęta chyba przyszedł czas zakończyć relację z pierwszego dnia (i nocy) wesela...

Po oczepinach nadszedł czas już na luźniejszą zabawę - goście wędrowali po sali z pogaduszkami, dzieci (nieliczne) kładły się spać, a reszta szalała - np. nasze Mamy  ::)

Mi udało się po raz kolejny zatańczyć z Dziadkiem...

...a W. zajął się wyjaśnianiem pochodzenia sękacza (robiony specjalnie na nasze wesele!)

...Tata odśpiewał swoje ukochane <a href="http://www.wrzuta.pl/audio/5qkTsQsM68/piotr_szczepanik_-_goniac_kormorany" target="_blank">Kormorany P. Szczepanika[/url] ...

...a my po raz kolejny zatańczyliśmy naszego walca... tym razem do akompaniamentu orkiestry  8) Można ich wersji <a href="http://natienka.wrzuta.pl/audio/grMUwWd80f/" target="_blank">posłuchać tu[/url]. Panowie na codzień grają rocka i bluesa, wieć klasyczny utwór wyszedł dość śmiesznie  :P ale na żywo było lepiej  ::)

...okolo 4.15 wybraliśmy się przed lokal na nasz pierwszy Małżeński Wschód Słońca...

Trochę tak postaliśmy, podziwiając, marznąc... chłonąc ten piękny widok, i jednocześnie ciesząc się z pierwszego spokojnego momentu...

...przed szóstą, niespodzianka - było nas już niewielu na sali... a tu nagle przychodzi chłopak Karoliny (tej która grała na saksofonie), namawia się z orkiestrą... i zaczyna nam śpiewać "Czerwony jak cegła", z dedykacją dla Pary Młodej.

Wszyscy szczęki w dół... chłopak ma taki głos (też muzyk), że aż ciarki po plecach przechodzą... stoimy wszyscy i śpiewamy razem... dołącza się potem do śpiewania jeszcze jeden kolega, potem mój Tata...

(jak znajdę nagranie - bo było to nagrywane aparatem rodziców - to na pewno wkleję...)

I powoli, powoli, goście się rozchodzą ... gdzieś około siódmej rano 22 czerwca, sala wyglądała już tak...

...i ta wspólna noc w końcu stała się tylko Naszym porankiem...

...ale tylko przez 3 godziny! Bo po dziewiątej...

Offline mystikala

• entuzjasta
Bosko!!!

Zdjiecie ze wschodem słońca prześliczne-widać ze jesteście zmeczeni,ale tacy spokojni i szczesliwi!!?

Juz czekam na ciag dalszy.... :tupot:

Offline Edzia
  • Chuck Norris
ooo długo wytrzymaliście, ja po 4 miałam dosyc i po cichu prosiłam mamę żeby dyskretnie pozbyła sie gości ;)

Offline aga198
  • użytkownik
  • **
Ale super impreza,tylko po zazdroscic tez bym taka chciala ,ale mam juz duzo wskazowek,ktore na pewno wykorzystam(taka sama to napewno nie bedzie ale cos podpatrze :))a te sztuczne ognie poprostu piekne,musze koniecznie porozmawiac z paniami tego zajazdu. natienko,czy mozesz mi jeszcze napisac ile kosztowala ta chwila przyjemnosci,tak dla ciekawosci pytam?Co do tortu rewelacja,nie spodziewalam sie ze az taki duzy bedzie,no i jego przystrojenie,przepiekne :)

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
Info o ogniach na priva poszło  8)

A co do tortu - strasznie się o niego bałam bo DO KOńCA NIE WIEDZIELIśMY JAKI BęDZIE! A ja mialam konkretne wyobrażenie o torcie - całe szczęście się udało i był śliczny - a co ważniejsze, przepyszny. I mówie to poważnie - po weselu się ciągle zajadałam resztkami! (polecam smak tiramisu  ;D )

Offline Edzia
  • Chuck Norris
ja miałam inny tort, bedzie na fotach, jak w końcu dojdę do tego momentu w relacji ::)

Też był przepyszny :)

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
piękne zdjęcia te ranne, słdoko wygladacie i tak spokojnie

a sękacz my też będziemy mieć na weselu  ;D ;D

Offline aga198
  • użytkownik
  • **
Natienko,no wlasnie ja tez sie tego tortu balam,poniewaz moi rodzice pod koniec czerwca tez byli na weselu(ale to nie nasze strony,blizej Warszawy) i tort byl tak malutki ze nie kazdy mial mozliwosc skosztowac.      Ale po twoich zdjeciach obawy zniknely i jestem spokojna :) :) za co slicznie dziekuje

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
super :) oczywiscie jak bylo w noc poslubna nie pytam hihi :)