Mozna jeszcze sie przylaczyc do relacyjki?

Przeczytalam caly twoj watek, pochlonal mnie bez reszty. Wszystko mi sie podobalo - sukienka, fryzura (ta slubna bardzo, a ta probna - faktycznie do ciebie nie pasowala).
Poza tym przepiekne masz zdjecia. Ja rowniez bede miala studio S4 i Wyli - dlatego po twojej relacji jestem jeszcze bardziej zadowolona, ze ich wybralam. Na poczatku relacji wspomnialas, ze bedzie film z waszego pierwszego tanca. Nie doczekalam sie (a moze ominelam? tak bardzo go szukalam, ze moze przeoczylam?). Jesli chodzi o teledysk, to niestety nie moge obejrzec, a szkoda

Czy moglabym w takim razie prosic o przeslanie go na mail'a? Bylabym bardzo wdzieczna.
Co jeszcze? Czytajac twoja relacje mialam tyle uwag (pozytywnych

) a teraz wszystko wylecialo. A... Przykro mi z powodu stresu zwiazanego ze zmiana swiadka. Szkoda, ze biedak sie rozchorowal. Wzruszylam sie natomiast, kiedy twoja siostra zatanczyla dla ciebie. Podobala mi sie rowniez druga orkiestra ( ta na drugi dzien). Torcik wygladal wspaniale i pewnie jeszcze lepiej smakowal. Czy moglabym jeszcze prosic o niamiary na firme od tortow?
I pytanie - czy to byla ta sama fryzjerka, co cie czesala na slub i odmowila wykonania fryzury na sesje zdjeciowa? Jesli tak, to zirytowala mnie ta twoja fryzjerka (tak bardzo sie wczulam w twoja relacje

) Tak sie nie robi...
Ale wracajac do rzeczy - na prawde pieknie wygladacie, wszystko pieknie zaplanowane. Pozazdroscic tylko. Wszystkiego Naj
PS. Czekam z niecierpliwoscia na reszte zdjec i filmikow