Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 375623 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline majaaa2

• nowicjusz
  • *
Witam ;D Mogę się pzyłączyć do odliczania? ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
ewciu będzie fajnie oby tylko nas stres nie zżarł  ::) o siebie sie nie martwię bardziej o M. bo ma problem z tym rytmicznym tangiem  :P :P

nio pewnie że ci wyśle kawałeczek  ;D ;D tylko żeby poczta polska sie do tej przesyłki nie dorwała  :P :P

majaaa2 nio pewnie!!!  :hello: fajnie ze jesteś  :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
oraz figurki takie które tańczymy osobno i w jednej rzucam się na M. z nogą podniesiona do góry...

O kurczę, super to musi wyglądać :o Ale mój PM chyba by się przewrócił, on waży niewiele więcej niż ja :p

o tkaczu nie słyszałam  ;D ;D

Eeee... Z promenady ja wychodzę przed partnera i wykręcam się mocno w lewo, później idę obok niego, na dwa obracam się o 90 stopni w prawo i robimy promenadę w druga stronę zakończoną "szase". Pewnie niewiele wynika z mojego tłumaczenia ;) Jak nam się uda to zatańczyć, to za dwa i pół miesiąca zobaczysz na filmie ;D

A z tym Twoim "odbijaniem" od ręki w tangu to w ogóle nie wiem o co chodzi ;) W każdym razie mam nadzieję, że nie będzie Cię odbijał PMowi jakiś inny facet ;D
A, jeszcze mam pytanko jedno... Możesz mi przypomnieć, jaką będziesz miała suknię? Bo jak sobie wyobraziłam rzucanie się z tą uniesiona noga w sukni na kole, to się trochę przeraziłam :p

Offline werka23

• Chuck Norris
nemezis hehe nio nie mogę sie doczekać twojego filmiku  ;D ;D ;D

chyba wiem o jaką figurkę ci chodzi :) nie wiedziałam ze sie tak nazywa... jesli jest to to o czym myślę to ja miałam z nia problem... z tym właśnie wyjściem przed partnera... wpadałam na niego jak buldożer... hehe a to dlatego że pokierałam kierunki  :P :P my ufff... tego nie tańczymy na szczęście  ;D ;D

właśnie wyrzucania z nogą  przy kole sie najbardziej obawiam  ::) hm... coś będę improwizować :p :p :p :p

w tym co M. odbija, ja robię lewą nogą krok w prawy bok, po czym dołączam prawą i zawracam biodrami... M. w tym czasie mnie odbija od lewej reki... i odwrotnie  ;) potem noga w górę i szybki obrót  ;D ;D

na życzenie... fotki wszystkiego  :D :D

elementy dekoracji...:P :P balonty, piórka.. rattan  
różyczki

szkielet dekoracji samochodowej...

chcecie jeszcze?  :P :P teraz będą najlepsze :P :P

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Co do Waszych tańców to nie kumam bazy, moja sisterka by wiedziała o co chodzi, kiedyś tańczyła, ale ja... ::)
Za to liczę na Wasze filmiki, bo z tego co piszecie będzie to ekstra wyglądać, dacie czadu  :D

A co kot zrobił że kuchnia pływała?! Zdolniacha kiciuś ;) ;D

Weruś, a czy nie za dużo tych ciast? Ja bym na miejscu Twoich gości chciała spróbować wszystkiego, ale jak tu miejsce znaleźć?  :D To ja też chcę przesyłkę ciastową  :)

Ciekawa jestem co wymodzisz ze swoich akcesorii, wygląda zachęcająco  :)

Czekamy na sofkę  :tupot: :tupot:

Offline werka23

• Chuck Norris
agules hehe chyba najbardziej ciastami będę się objadać ja  ;D ;D sadze że na 90 osób ciast będzie akurat i każdy znajdzie coś pysznego dla siebie  ;D ;D jestem zwolenniczką dużych wyborów  :P :P pewnie ze ci wyślę :list_milosny:

z tym filmikiem to, jak nam wyjdzie... może wyślę wam na skrzynkę... na wrzutę itp. nie dam, ze względu na M. :) ale to jak nam wyjdzie  :p :p trochę tej sukni  i Michałowego stresu się obawiam  ::)

coś z tych elementów mam nadzieję, fajnego stworzę  ;D ;D na razie stoję bo czekam na przesyłkę, kolejną  :P :P

agulcu on łapką grzebie w misce z wodą, i tak długo grzebie póki miska nie opustoszeje... nio i wszystko na podłodze a kot cały mokry  ::) cwaniak mały... narkoza mu do główki uderzyła  :hahahaha:

dobra nie będę się z wami droczyć... hehe  :terefere: :terefere: :p :p :p :p

sofka... kiepskie mam światło w pokoju  ::) chyba wieczorem foty wyszłyby lepsze  :P :P

pan wydmuszka załapał się na sesję :hahahaha:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Aaale fajny ten Twój kociak!! uroczy jest! ;D
A sofka też fajniusia. Super ten żywy pomarańcz! :ok:
Zostawiam buziaka :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ahaa, myślałam że już coś gorszego wymodził  :) swoją drogą b.ciekawe co go naszło na to "wygrzebywanie" wody  ;D Kotek mojej cioci z kolei nie je z miski, tylko sobie nabiera jedzenie na łapkę i je z łapki...no ale to jedzenie, nie wodę  ;)

Oj, Werka widzę że alle to Twój najlepszy przyjaciel obecnie  ;D

Ja lubię żywe kolorki, więc sofka mi się podoba  :ok:, tylko poduszki mniej, bo to nie mój typ  ;) Ależ ten rozrabiaka dostojnie wyszedł na 2 ostatnich fotkach, na przedostatnim to całkiem jak model  ;D Milusi, aż bym sobie pogłaskała i poprzytulała...

Offline werka23

• Chuck Norris
wcięło mi posta  :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
wercia to Ty sama będziesz robić dekoracje na samochód, ja myślałam ze zamówiłaś gotowy projekt na allegro :szczeka: jestem w szoku, zuch z Ciebie dziewczyna :brawo_2: ja nie mam takich zdolności plastycznych ::)

Co do sofy, to podobałaby mi sie gdyby nie te poduszki, a raczej ich wzór ::)
Ale i tak kicia jest najlepsza, ten kolor sierści mnie powala ;D Ucałowania dla Pana Wydmuszki :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Wercia, przeczytałam pierwszych kilkanaście stronek, ależ mi szczęka opadła, żeś historię zapodała, czytało się jak książkę  :brawo: dobrze że nie musiałam czekać na c.d.  ;) takie szczegóły, opisy piękne..nie dość że tańczysz, śpiewałaś, pięknie piszesz to jeszcze zdolności plastyczne masz, nie za dużo jak na jedną osóbkę? Zresztą, nie przeczytałam wszystkiego, więc pewnie masz jeszcze więcej talentów  :D To wspaniale że tańczysz, ze robisz to co kochasz. Aha, to bierzecie udział w turniejach? Bo w miejscu gdzie przerwałam, Wasz instruktor proponował Wam...

Morgan
  • Gość
te zielone piorka ladny odcien!

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Bardzo ladny ten pomarancz!
A kicius jaki uroczy!
Juz sobie znalazl idealne miejsce na spanie  ::).

Offline werka23

• Chuck Norris
ale się wściekłam... przyszła przesyłka... ta sama aukcja, ta sama cena... zamówienie w odstępie kilku dni... przyszedł jakościowo inny towar!!!  :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: chodzi o ten rattan do dekoracji... przyszedł dwa razy cieńszy  :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: napisałam już do tej fujary która to wysłała :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: co ja mam teraz z tym badziewiem zrobić  :protestuje: :protestuje:

a z dobrych wieści... umówiłam moją sis do fryzjera, i załatwiłam organistę... omawianie szczegółów ceremonii tydzień przed ślubem ;)

agulka, czigra, agulec, agatko pogłaskałam kicie od was  ;) :-* dzięki za komplementa hehe łobuz ma urok osobisty nie ma co  ;D ;D :P

agulec a mozesz go głaskac ile chcesz :) on do tego pierwszy  ;D ;D twoja ciocia też ma niezłego indywidualistę  :hahahaha: nie widziałam jeszcze aby kot z łapki jadł  ;D ;D hehe dzis z tą wodą na razie spokój.... ciś... nie zapeszajmy  :Nie_powiem:

agulec kobitko zawstydziłaś mnie  ::) jaki tam ze mnie talent  :P :P nie nie na turnieje nie jeździmy... ja bym nawet chciała ale M. ma stracha... przez to mięliśmy kilka miesięcy przerwy w tanach, tak sie chłopak tańczenia przed publiką wystraszył  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: wole nie naciskać  ;) może kiedyś... jak M. nabierze pewności siebie  ;)

fajowo ze wyrko wam sie podoba  :jupi: musiałam M. przekonywać bo bał sie tej pomarańczy... wpierw miał byc brąz a później M. jednak stwierdził ze pomarańcz lepszy  :Najlepszy: wyszło na moje... kilka dni później zmieniliśmy zamówienie  ;) poduchy sa takie bo ciężko było coś dobrac do tej pomarańczy z kontrastem... a ta zieleń w poduchach pasuje nam do ściany  ;D ;D ;D

agulka hehe łózko to chwilowe zainteresowanie hehe woli swój transporter wiklinowy hehe uśmiałybyście się jakbym wkleiła fotę jak w nim dziś spał  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

zresztą mu wolno wszystko, zakazane miejsce to stół i blaty w kuchni oraz nasza sypialnia... kot zajmuje dom ale sypialnia to nasz teren... grubas.. jeszcze troche i pod łóżko w sypialni nie wejdzie  ;D ;D ;D

zgadnijcie ile w kg urósł od początku lutego, czyli od momentu zamieszkania z nami? :D

ewciu będę robić dekorację sama, bo raz że taniej dwa mam inną wizję  ;D ;D a co wyjdzie z tego... zobaczymy  ::)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Właśnie tego się zawsze boją przy zamawianiu przez neta, że głupi błąd ktoś popełni...

To prześlij mi kicię do głaskania na tydzień ;D chyba bez futerka by wróciła  ;)

Oczywiście dawaj fotę kici w koszu! Co do wagi, nie mam pojęcia...

Werka, kurcze, my też myślimy o kotku, chcielibyśmy mieć zwierzaczka w domu (to moje marzenie z dzieciństwa), piesek odpada, bo na tyle godzin zostawiać w domu to męczyłby się. Kotki chyba pod tym względem lepiej to znoszą? Tylko z kolei jak to u nich jest z drapaniem mebli, zwłaszcza wypoczynków? Pewnie nie ma reguły, zastanawiam się czy kupno jakiegoś drapaka rozwiązałoby sprawę?

Offline werka23

• Chuck Norris
napisałam do tego faceta, ze wysłał mi badziewie  :nerwus: :nerwus: :nerwus:

hehe agulec prześlę ci go jak będziemy jechać na wakacje  ;D ;D ty będziesz mieć co głaskać a kociak będzie miał niańkę  :P :P obopólna korzyść  :hahahaha: :hahahaha:

powiem ci że ja dlatego też nie chciałam psa... kot jakoś się umie dostosować z siku, papu... nio wiadomo... nie można codziennie znikać na 12 godzin... ale jak my jedziemy raz w tyg. do wrocka na uczelnie i zostawiamy go na cały dzień... jakoś to znosi... zawsze wita nas zaspany i domaga sie pieszczot  ;D ;D

co do mebli to my tez sie tego obawialiśmy i znaczenia terenów w domu... nio u nas kłopot rozwiązał drapak... póki go nie było krzesła i łóżka były biedne, teraz czasem próbuje ale go ścigamy... wczoraj dorwał sie do dywanika w łazience ale wczoraj w ogóle był jakiś nerwowy  ::) na pewno musisz zwrócić uwagę na rasę kociaka... bo my chcieliśmy takiego, "sierotę" nie umiejącego skakać, bo jest za cięzki.... ale nasi znajomi mają kota który po karniszach im biega  ::) ::)

konkurs trwa nadal  ;D ;D podpowiem... jak miał 3,5 miesiąca ważył 1,5 kilo  ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ale słodki ten kociak, daj mi go tutaj do poprzytulania :P
Sofa fajna, tylko te poduszki mi też nie bardzo pasuję :P Ale to kwestia gustu! :)
Mam nadzieję że gość prześle Ci właściwy rottan  :-\ I tego się boję, zamawiając przez neta! (ale i tak nie powstrzymało mnie to przed zrobieniem dziś zakupów :P )
Nie mam pojęcia ile taki pieszczoch może ważyć :P

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Moze kilogram?
Bo ile moze taki kotek przytyc ... One sa leciutkie.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
No to ja biorę kotka na wakacje, tylko nie ręczę w jakim będzie stanie (czyt. wymiętolony ;) )

Mam nadzieję, że facet w trybie natychmiastowym prześle właściwy towar  :biczowanie:

No właśnie, będziemy musieli poszperać w tych rasach, bo nie mamy bladego pojęcia, oryginalną rasę, o jakiej słyszeliśmy to kot ruski, ponoć przylepa niesamowita i taki spokojny bardziej. Tylko właśnie obawiamy się o nasz wypoczynek, wychodzony, wymarzony, jeden ruch łapką i wiadomo co  ::) Wiem, że przy zwierzaczku trzeba się liczyć ze szkodami, to nieuniknione, no ale to by była kosztowna strata  ;) No pomyślimy, pomyślimy  :)

No dobra, będę strzelać (choć nawet nie wiem ile waży dorosły kocurek), powiedzmy, że przytył 5kg

Offline werka23

• Chuck Norris
hejka wpadłam zostawic tylko buziaczka  :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
a co do ciast to będzie: sernik z pierzynką, sernik z brzoskwiniami, orzechowiec, snickers, bounty, kapuczino, szarlotka, principolo, rolada, jakieś z galaretką, bananowiec, trzy bit to co pamiętam :D :D w sumie 15 blach.... pycha... wczoraj babka piekła, to aż mnie skręcało z tych zapachów  ;D ;D 

A mnie właśnie teraz skręciło!! :D :D :D :D :D :D

:-* :-* :-*

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Werka - tylko 20 dni zostało do naszego dnia. Denerwujesz się?

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Coraz bliżej... :D

Offline werka23

• Chuck Norris
witajcie w słoneczną niedzielę:)

anjuschka szok!!! jeszcze kilka dni temu było 40  :szczeka: a tu już 20  :serce: ;) szczerze mówiąc chyba do nas jeszcze to nie dociera że to już tuż tuż nasz najpiękniejszy dzień w życiu  ;D ;D
czasami wpadamy w panikę... ale jest oki!! wszystko pod kontrolą  ;D ;D ;D

emeczko hehe i o to chodziło  ;D ;D ;D :P :P :terefere: :terefere: :terefere:

z tym rattanem, to nie wiem... facet napisał by mu to odesłać, a on prześlę ten grubszy... tylko ja nie mam czasu na oczekiwanie na kolejną przesyłkę i latania po poczcie polskiej ani ochoty  ::) może coś z tego cienkiego wymyślę... nie wiem, qurcze... mało czasu już zostało na taką zabawę w kotka i myszkę  ::)

8 maja mam dodatkowo dwa egzaminy  :mdleje: kodeks cywilny sie kłania i prawo zamówień publicznych... nie dość że dnia nam brakuje to jeszcze kupa nauki... najciężej będzie pod względem emocjonalnym... my już w innym świecie jesteśmy  ;D ;D

wczoraj M. kupił we wrocku buty  :hopsa: :hopsa:  z tym była jazda... uniwerek jest na rynku wiec M. dzwoni... choć potrzebuje pomocy... to ja wyszłam z zajęć 16:50 sklep był do 17:00 i lecę przez cały rynek... z językiem na wierzchu łapiąc oddech... zdążyłam!!!  ;D ;D kupiliśmy butki...  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: jak dotarłam z powrotem na uczelnie, to było już po zajęciach  :P mówię wam... emocje sięgają zenitu  ;D ;D ;D szaleństwo  ;D ;D ;D

ja niestety na biżu i pończochy nie miałam wczoraj czasu  :P :P i nadal mi tego brakuje  ::) chciałam też kupić jakieś botki ale też nie wypaliło   ::) jak przyjechałam to wysłałam wam buzi i poszłam spać :)

a zaraz farbne sobie włoski... czekam na mamitę i do dzieła... zrobiły mi sie jednak odrosty buuu...

miłej niedzieli  :-* :-*

aaa.... nio i konkurs na wagę kici....

nikt nie zgadł  :P :P

agulec  5 kg  :o :o :o agulka 1 kg  :o :o :o  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: kochane ale skrajności  :D :D :-* już wam mówię.... jak go wzięliśmy miał 3,5 miesiąca i ważył 1.5 kg... w ciągu niecałych 3 miesięcy, jak jest u nas z 1.5 kg piórka zrobił się 4,2 kg byczek  ;D ;D a 3 tyg. temu ważył 3,2 kg szok!!! kicia rośnie mam w oczach :szczeka:  

ale u mnie cicho się zrobiło... oj... jak mi przykro  :'( :'( :'( :'(

kupiłam sobie butki i moja mama też na wesele ubrana....

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Werka kochana  :-* nadrobiłam cały wąteczek ;D kocurek cudny :o  te elementy do dekoracji, jak Ty ro zrobiłaś? te serduszko?? kurcze widziałam na allegro taką dekorację i mi się podoba :P 

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ojj ale kotek zaszalał :)

No to gdzie kochana zdjątko bucików?

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Witaj Werciu, nie było mnie przez cały weekend, teraz zaczynam nadrabiać. Gratuluje kupienia butków, jestem ciekawa czy kupiłaś butki taneczne, czy jednak zwykłe. Ja pomimo tego ze nie będe mieć tak efektownego pierwszego tańca jak Wy, to zdecydowałam sie na buty taneczne, robione na zamówienie ;D

Miłego :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
E tam cicho, weekend był, to jakże miało być inaczej! :)
Fajnie, że kupiliście butki :) A kotek faktycznie dużo waży! :P

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No Werciu, a gdzie foteczki??!! ;D
A te egzaminy, to rzeczywiście nie w porę :-\
Ale trzymam za Ciebie kciuki!
Buziaczki! :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hej :)

jednak zaglądacie do mnie  :-* :-*  :jupi: :jupi:

a ja zamiast na fryz próbny musiałam w trybie pilnym jechać z kotkiem do weta  ::) z wydmuszek zaczęła mu się krew sączyć  ::)  zdezynfekowano mu te ranki i ma teraz żółte wydmuszki  :hahahaha: jak będzie sie dalej jajkami interesował to niestety czeka go kołnierz  ::)

fryz przełożony na środę  ;) ;)

dziś pierwsze co wstałam to zajęłam się szukaniem autobusu... wysłałam 4 maile z zapytaniem o ofertę ;) ;)

butki dziś już przetestowane.... są bardzo wygodne  ;D ;D fotę potem strzelę  ;)

ewcia M. nie kupił butów tanecznych tylko typowe do garniaka :)

agatko oj tak, tak tak... kciukaski sie przydadzą... dzięki  :Daje_kwiatka:

kivi te serduszko zrobiłam własnie z rattanu... bułka z masłem  :P :P

miłego dnia