Dziękuję Wam dziewczynki - już mi lepiej
myszkasc cieszę się, że do mnie zajrzałaś. Biżuteria z YOKO jest jedyna w swoim rodzaju, nigdzie nic podobnego nie znalazłam - na pewno się będzie dobrze nosić

Ostatnio odkryłam, że o 16 na polsacie leci codziennie serial "Beverly Hills 90210"

Oglądałam go namiętnie w podstawówce i sporą część liceum. Teraz troszkę śmiesznie się na to patrzy

A ja ostatnio się jakaś płaczliwa zrobiłam. Byle co mnie wzrusza

Popłakałam się na ostatnim odcinku "Lost", popłakałam się na serialu "Sex and the city" - chociaż on z założenia mało wzruszający. Kupiłam sobie kiedyś książkę "Balsam dla duszy dla miłośników kotów" - ja kociara jestem. Książka to zbiór zebranych krótkich opowiadań napisanych przez różnych ludzi - oczywiście z kotami w roli głównej. I jak niektóre czytałam, to łzy same spływały mi po policzkach.. Kurcze - czy to normalne? Aż się sama sobie dziwiłam. Kiedyś taka nie byłam

Ale wiadomo, że nic tak nie poprawia nastroju jak dobre zakupy: to trochę ostatnio zaszałałam

Kupiłam 3 spódnice, 2 pary spodni, bluzkę, buty i komplet nowych cieni do powiek. Ciuchy oczywiście na zimowej przecenie - uwielbiam wyprzedaże