Jak to długi zszywacz? Ja bym zszyła te białe kartki przy brzegu, i potem to wszystko przykleila do czerwonej okładki.
A... w ten sposób. Myślałam, żeby to wszystko razem zszyć.
Opcję ze zszywaniem kartek (zwykłymi zszywkami) i przyklejaniem do papieru próbowałam na początku - ale trochę się to nie sprawdza. A to z tego względu, że kartki są tylko trzy i po zszyciu ta zszywka trochę tak za bardzo odstaje - jest jakby za duża. I potem trzymając to zaproszenie w palcach dokładnie mogłam wyczuć te wybrzuszenia, które ta zszywka tworzy w "opakowaniu" zaproszenia.
Chyba trochę zamieszałam

A może po prostu obetnę górę tych kartek nożyczkami z ozdobnym wzorkiem i przykleję bez żadnych zszywek i kokardek... Trzeba będzie zobaczyć jakby to wyglądało

A ja dzisiaj mykam na weekend do przyszłego męża. Jutro jego bratanek ma imprezę urodzinową. Kończy 12 lat. Co się kupuje chłopcom w tym wieku? On by pewnie chciał jakąś super wypasioną grę komputerową, ale i tak jest ciężko go odkleić od kompa

W poniedziałek mam egzamin, więc trzeba się będzie troszkę podszkolić, a ja już się tak rozleniwiłam

A gilotyna do papieru niestety nie dotarła

A tak chciałam sobie popróbować wczoraj wieczorem... Podobno została wysłana w środę, ehh