Witajcie kochane,jak miło wejść do odliczanka i poczytać wasze miłe słowa,odrazu świeci słońce,dziękuje Wam

,jestescie
WSPANIAŁE Andziu,mam nadzieje,że upoluje tam te pojemniczki,a jak nie to może w macro beda,zobacze w sobote i masz racje trafił mi się skarb,ale nie powiem mu tego,bo mu sie w głowie poprzewraca

,ciesze się,że tak bardzo się stara i mi pomaga,a zresztą zwsze mu powtarzam,ze to nasz dzień,a nie tylko mój,wczoraj przytargał sie z pracy z tiulem kupił 15 metrów kremowego i 10 metrów zielonego,a jaki był szczęśliwy

,a dziesiaj np.zrobił całą liste gości i odchaczył kto będzie,a kto już odpadł i ze 120 osób zostało nam 78,ciekawe ilu jeszcze gości zrezygnuje,a wiecie co mnie jeszcze nie tyle denerwuje co zastanawia jeżeli chodzi o gości,wiedzieli wcześniej,to każdy że super,że bedą,teraz był termin potwierdzania do 23 lipca i co nie zadzwonili,a jak ja do nich dzwonie to nie odbierają,jak wysłałam smsa to tez nie odpisują,normalnie udawaja,że ich nie ma i w sumie to nie wiem czy liczyc ich czy nie,no ale na wszelki wypadek licze,bo jakby tak znowu zapragneli być w tym dniu z nami...