Autor Wątek: Piękny i Bestia pobierają się-czyli epox odlicza  (Przeczytany 57205 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Odp: Piękny i Bestia pobierają się-czyli epox odlicza
« Odpowiedź #720 dnia: 24 Lipca 2007, 00:11 »
Ewcia :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: jak cie zobaczylam to mnie zatkalo. Rewelacyjnie wyglądasz. Ta sukienka jest idealna. :brawo_2: :brawo_2:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #721 dnia: 24 Lipca 2007, 08:16 »
 :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:

Ewcia ja poprostu w szoku jestem, bo:
1. wyglądasz cudownie !!!!!!!!!!!
2. bo tak długo ukrywałaś ten fakt przed nami
3. bo Bartek na bank padnie trupem jak Cie zobaczy !!!!!

Ale żeby nie było za słodko to....  :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie:
A wiesz za co ?!  >:( Dlaczego nie dałaś znać ?! Ja bym pobrykała z Toba na przymiarkę baaaardzo chętnie !!!!! Masz minus jak stąd do Katosów !!!!!

Poza tym.... miodzio !

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #722 dnia: 24 Lipca 2007, 10:20 »
Ewka ja jak zobaczylam ta kiecke na tobie pierwszy raz, jak szukalysmy to wiedzialam ze to jest to...i nie myliłam sie :brawo:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #723 dnia: 24 Lipca 2007, 10:22 »
Ewuniu pieknie wygladasz w tej sukni!!! do tego jeszcze uczesanie, makijaz, jakies pewnie dodatki i bedziesz krolowa swojego balu. poprostu cudnie

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #724 dnia: 24 Lipca 2007, 10:31 »
dziękuje kochane,tyle pochwał normalnie aż się zaczerwieniłam,naprawde Wam dziękuje  :bukiet:

Andziu nie gniewaj się,ale wszystko było na wariackich papierach i poprostu nie miałam głowy do tego,aby kogoś ciągnąc ze soba,tym bardziej,że byłam tylko na przymiarce,potem na lodach które i tak mi spadły,uwaliły mi torebke i ogólnie oblizałam sie smakiem,posiedziałam z 15 minut w parku,a potem jak szliśmy pod wawel to tam klapneliśmy jeszcze na 20 minut i jechałam spowrotem,bo musiałam załatwic reszte spraw które przełożyłam,przepraszam  :Daje_kwiatka:

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #725 dnia: 24 Lipca 2007, 10:33 »
fiu fiu :mdleje: :szczeka:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #726 dnia: 24 Lipca 2007, 10:33 »
Ojjj bestyjo moja !!! Nie przepraszaj, ale pamietaj, że jak się wybierasz do Krk to choćby na 10 minut, ale zawsze przyjadę :)

Upomnienie nr 1 :)

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #727 dnia: 24 Lipca 2007, 10:40 »
Ojjj bestyjo moja !!! Nie przepraszaj, ale pamietaj, że jak się wybierasz do Krk to choćby na 10 minut, ale zawsze przyjadę :)

Upomnienie nr 1 :)

zapamietam  :mrgreen:

no to zapodam Wam fotki z Krakowa

oto moje słońce

taki widok mielismy przed oczami w parku-Bartek jadł loda,a ja no własnie  :evil:

tutaj moje słońce na trawie przy wawelu

a to ja zeby nie było  :los:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #728 dnia: 24 Lipca 2007, 10:41 »
Jeju ale ten Twój Bartek to ciacho :)

No, ale.... jestem juz zaobraczkowana  ;D ;D ;D ;D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #729 dnia: 24 Lipca 2007, 10:41 »
oooo i fotki zeby dowod byl ze w Kraku byli tez są, bardzo dobrze, oby tak dalej ;D

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #730 dnia: 24 Lipca 2007, 10:56 »
Andziu i tak bez walki bym go nie oddała  :los:

anusiaaa,a na pierwszej focie z przymiarki widać troche Twoją byłą sukienke "tereske"  :mrgreen:,szkoda,że nie zrobiłam jej całej

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #731 dnia: 24 Lipca 2007, 11:01 »
Sukienka cudna i odważny dekolt ;)

Bardzo ładnie w niej wyglądzasz :D

Twój facet padnie z wrażenia i jeszcze któraś z tych ładnych fryzur.... będziesz jak księżniczka :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #732 dnia: 24 Lipca 2007, 11:02 »

anusiaaa,a na pierwszej focie z przymiarki widać troche Twoją byłą sukienke "tereske"  :mrgreen:,szkoda,że nie zrobiłam jej całej

No wlasnie zauwazylam ale nie bylam pewna czy to ta, dalej jest taka ladna ::)

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #733 dnia: 24 Lipca 2007, 11:09 »
Ewcia po prostu oszałamiajaco i obłędnie pięknie wyglądasz w kiecuszce  :szczeka: :mdleje: :szczeka: :mdleje: :szczeka: :mdleje: :szczeka: :mdleje: :szczeka: :mdleje: :szczeka:  Wymiękłam jak Cię zobaczyłam, jest dla Ciebie IDEALNA!!!  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
A co do fryzurki, to dla mnie najfajniejsza jest nr 2 z podpiętymi tymi dwoma loczkami  :ok:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #734 dnia: 24 Lipca 2007, 11:14 »
dalej,ale  Twoja wybrana  jest piękna,więc już nie myśl o ''Teresce",powalisz swojego przystojniaka na kolana

dziewczyny bardzo mi miło,że Wam się podoba teraz jestem pewna,że moja bita śmietana jest ok,miałam do niej mieszane uczucia i cały czas myślałam,że chyba kiepsko wybrałam,bo wasze są takie eleganckie i w ogóle,a moja taka staromodna,ale jak ubrałam ją teraz i do kompletu przyszły Wasze słowa jestem pewna,że to moja sukienka,moja cudowna bita śmietana,dziękuje Wam  :i_love_you:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #735 dnia: 24 Lipca 2007, 11:42 »
wiecie co wczoraj podniosło mi się cisnie nie,a to za sprawą sali,nasza sala jest piętrowa,na dole jest sala na 30 osób,a duza na 100 osób,kiedy my wynajmowalismy sale to pytałam panią o tą małą,to pani mi powiedziała,że ta sala bedzie zamknieta i tylko my bedziemy tam mieli wesele,po jakims czasie moja siostra powiedziała,ze jej znajoma robi wesele na tej samej sali i wynajęła sobie tez ta mniejszą,żeby nikt inny z nia w tym samym czasie nie robił imprezy,więc jak to usłyszałam mówie mojemu Bartkowi "zadzwoń i zapytaj się co z tą salą,jak z naczyniami i takie tam" no i mój wczoraj zadzwonił i co tamta pani kierowniczka juz nie jest kierowniczką,teraz tą salą kieruje ktoś inny,podano mu numer do nowej pani kierowniczki i mój zadzwonił i pyta się jak to jest z tą małą sala,czy ktoś inny może mieć tam jakas impreze czy nie,pani mu powiedzieła,że może miec,bo przeciez nie wynajelismy tej drugiej sali więc jest wolna,no to mój się pyta,a czy ta sala jest wolna,bo jak jest to my dopłacimy i bierzemy cały obiekt,pani mu powiedziała,że musi to sprawdzić i ma zadzwonić jutro-czyli dzisiaj,dzisiaj mój dzwoni i pani mu mówi,że na tej sali miała być 18-ka  :mdleje: normalnie sie załamałam jak to usłyszałam,ale przesunęła im o tydzień i musimy dopłacić 130 zł za tą sale,mój mówi ok,nie ma sprawy,dopłacimy,potem jej mówi,że klucze mamy dostać 15,a ona,że to jest święto i nie wie czy gdzieś nie wyjedzie  :mdleje: i co zrobił mój Bartek,poprostu pożegnał się z panią
Napisane: Lipiec 24, 2007, 11:35:35
jak mi to powiedział,to ja mu mówie,no jak może dać nam klucze 16 jak umowe mam od 15,co mnie obchodzi że jest święto,ale to mój jeden jedyny  dzień na strojenie sali,bo 16 przyjedzie kucharz i guzik zrobimy  :klnie:,przecież my za to płacimy i każdy dostaje klucze od tej sali w środe,a zdaje kierowniczce we wtorek,wiec nikt mnie nie bedzie z tego dnia okradać,zadzwoń tam i powiedz,ze moge po te klucze podjechać we wtorek wieczorem,albo w środe rano,ale mają być i koniec,więc moje słońce tam zadzwoniło i powiedziało tak pani i ona powiedziała,że 13 da nam znać czy po klucze mamy przyjechać we wtorek czy rano w środe....uffff wygadałam się tyci mi ulżyło,ale nadal chodze wkurzona,bo mnie jeszcze rodzinka Bartka wnerwia,ale to juz standart i za jakiś czas mi przejdzie

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #736 dnia: 24 Lipca 2007, 11:56 »
 ::) ::) ::) Co za ludzie  >:(

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #737 dnia: 24 Lipca 2007, 12:00 »
Ufff dobrze, że 18-nasta przesunieta, bo banda nastolatków pod Wami to porazka by była./.....

No juz spokojnie bestyjko moja :)

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #738 dnia: 24 Lipca 2007, 12:02 »
kurcze jeszcze czlowieka stresuja przed tym wielkim bardzo nerwowym i pieknym dzniem takimi blachostaki jak klucze. Mam nadzieje ze u mnie niebedzie takich problemow.

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #739 dnia: 24 Lipca 2007, 12:07 »
Ewuniu będzie dobrze tulam Cię mocno  :przytul: A tą babę to nic tylko  :Kill: ewentualnie :ckm: Że też ludzie lubią innym życie uprzykrzać  :nerwus:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #740 dnia: 24 Lipca 2007, 12:17 »
wiecie co nam się udało,ale jakaś para w tym czasie też ma wesele,ja myśle,że takie coś powinno byc mówione,że może coś takiego nastapić,a nie,wynajmujesz sobie sale cieszysz się,ze masz tam ogródek i ławeczki i że możesz wyjść sobie posiedzieć na zewnątrz,a tu niespodzianka,na dole ktoś inny ma imprezke i ogródek jest od nich,bo drzwi są na ta strone,a tobie zostaje mały taras z widokiem na ogródek i połączony schodami przosto do sali,więc imprezowicze z dołu mogą sobie wejść na góre

ps. wiecie ja do tej kobietki nic nie mam ,tylko po co mi takie głupoty gada o jakims wolnym,ja wiem ze moze ma ochote wyskoczyc gdzieś z ukochanym-zakładam że go ma,bo jest wolny dzień i  wiem,ze ona jest nowa i jeszcze musi duzo się nauczyć, wiem ze są ludzie upierdliwi,ale jak chce dyskutować o takim fakcie kiedy ma dac klucze to niech spojrzy od kiedy mam podpisaną umowe,że widnieje tam data 15.08.2007,no i chwała jej za to,ze zabrała tych 18-latków z dolnej części mojej sali-tutaj należą się ukłony w jej strone :Daje_kwiatka:,no i Wam kochane dziękuje,że jesteście w stanie czytać te moje wypociny  :bukiet:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #741 dnia: 24 Lipca 2007, 13:03 »
Ewciaa PIEKNIE WYGLADASZ
Cudnie Ci w tej sukience i wiesz ja myślałam ze takie kiecki to nie dla nas KURDUPLI- bo ja to 160 cm wzrostu ALE PRZEKONAŁAM SIE ZE NIE- BO SLICZNIE CI JEST
A co do biustu to Ci powiem- super wyeksponowany- ja tez mam duzy i bym sie chyba tak nie odwazyła
ALE TOBIE PIEKNIE PASUJE- I DO TEJ KIECKI WYDAJE MI SIE ZE POWINNAS MIEC WŁOSKI WSZYSTKIE DO GÓRY UPIETE

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #742 dnia: 24 Lipca 2007, 15:12 »
dziękuje Aniu  :oops: :Daje_kwiatka:

zeby nie było,że jestem w tyle i nic nie zamówiłam,przepraszam małe sprostowanie Bartek zamówił  :los:,a więc zamówił kilka etykiet na alkohol  na bramy,balony zwykłe-wiem niektóre osoby ich nie lubią,a mnie tam wszystko jedno,dzieciaki bedą miały co robic,balony serduszka,bo mojemu się podobały,zamówił 20 sztuk,kupił tiul,mówi,że kremowy,ale ogólnie wygląda jak biały i zielony,w sumie nie wiemy po co nam on,ale napewno go wykorzystamy,mysli teraz nad tablicami do auta,to chyba tyle,jeszcze jedziemy na giełde kwiatową po sztuczne kwiaty-bo ja zrobiłam sama z bibuły 100 sztuk,ale moze byc mało,chcemy kupic wstązki i jakąś wstążke szeroką do autka,no i jeszcze musze kupić pojemniki na ciasto,ale nie wiem czy na giełdzie kwiatowej jest coś takiego  :drapanie:,no to chyba tyle,w sobote jedziemy po jego koszule i bielizne i po ciuszki dla mojej siostry,bo jeszcze nic nie ma

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #743 dnia: 24 Lipca 2007, 15:31 »
dobra bo zapomne:

fryzik 2 z podpietymi loczkami - te zwisajace neee...

ale Ty masz talie :mdleje: ;D

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #744 dnia: 24 Lipca 2007, 15:44 »
rajdowka dziękuje  :Daje_kwiatka:,wiecie co nigdy tyle miłych słów od tylu kobiet nie słyszałam i nie czytałam,normalnie szok-ale taki miły szok  :mrgreen:

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
« Odpowiedź #745 dnia: 24 Lipca 2007, 18:23 »
wygladasz w tej sukni  :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: aaaaaaaaaaa zjawiskowo

siedze i patrze, patrze i nie wiem co napisac

sliczna suknia, tak jakby skrojona (zaprojektowana) dla Ciebie,
ah  :brawo_2:

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
« Odpowiedź #746 dnia: 24 Lipca 2007, 19:57 »
sexi sukieneczka :)
pieknie sie w niej prezentujesz :)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #747 dnia: 24 Lipca 2007, 20:07 »
sliczna suknia, tak jakby skrojona (zaprojektowana) dla Ciebie

sexi sukieneczka

Dokładnie to chciałam napisać  :D z podkreśleniem na ZAPROJEKTOWANA NA CIEBIE

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
« Odpowiedź #748 dnia: 24 Lipca 2007, 22:29 »
Ewcia Ty sobie nie myśl, że my Ci tu słodzimy bo tak wypada. Wyglądasz naprawdę olśniewająco, i jestem pewna ze przyszły małż padnie z wrażenia...

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #749 dnia: 25 Lipca 2007, 09:24 »
Ewcia Ty sobie nie myśl, że my Ci tu słodzimy bo tak wypada. Wyglądasz naprawdę olśniewająco, i jestem pewna ze przyszły małż padnie z wrażenia...
Zgadzam się, ja jestem szczera, czasem aż a bardzo więc piszę szczerze, wyglądasz superowo :brawo: