Autor Wątek: Piękny i Bestia pobierają się-czyli epox odlicza  (Przeczytany 57170 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ewajasz

• entuzjasta
  • data ślubu: 15-09-2007
Odp: Piękny i Bestia pobierają się-czyli epox odlicza
« Odpowiedź #750 dnia: 25 Lipca 2007, 09:27 »
Ewcia Ty sobie nie myśl, że my Ci tu słodzimy bo tak wypada. Wyglądasz naprawdę olśniewająco, i jestem pewna ze przyszły małż padnie z wrażenia...
Zgadzam się, ja jestem szczera, czasem aż a bardzo więc piszę szczerze, wyglądasz superowo :brawo:

podpisuję się zgodnie pod dziewczyneami :)

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #751 dnia: 25 Lipca 2007, 09:29 »
ewciu widzisz jakie wielkie bumm tutaj na forum zrobilas swoim wygladem w sukni:) powinnas byc dumna z siebie ze wybralas suknie ktora jeszcze bardziej podkresla twoje walory.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #752 dnia: 25 Lipca 2007, 09:43 »
Ewciu pojemniki na ciasto na bank kupisz na giełdzie kwiatowej (ja tam kupowałam)... :)

Wiesz ten Twój Bartek to skarb... mój nawet nie popatrzył w stronę etykiet, balonów, tiuli....

:) :) :)

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #753 dnia: 25 Lipca 2007, 11:53 »
Witajcie kochane,jak miło wejść do odliczanka i poczytać wasze miłe słowa,odrazu świeci słońce,dziękuje Wam  :Daje_kwiatka:,jestescie WSPANIAŁE

Andziu,mam nadzieje,że upoluje tam te pojemniczki,a jak nie to może w macro beda,zobacze w sobote i  masz racje trafił mi się skarb,ale nie powiem mu tego,bo mu sie w głowie poprzewraca  :wink:,ciesze się,że tak bardzo się stara i mi pomaga,a zresztą zwsze mu powtarzam,ze to nasz dzień,a nie tylko mój,wczoraj przytargał sie  z pracy z tiulem kupił 15 metrów kremowego i 10 metrów zielonego,a jaki był szczęśliwy  :los:,a dziesiaj np.zrobił całą liste gości i odchaczył kto będzie,a kto już odpadł i ze 120 osób zostało nam 78,ciekawe ilu jeszcze gości zrezygnuje,a wiecie co mnie jeszcze nie tyle denerwuje co zastanawia jeżeli chodzi o gości,wiedzieli wcześniej,to każdy że super,że bedą,teraz był termin potwierdzania do 23 lipca i co nie zadzwonili,a jak ja do nich dzwonie to nie odbierają,jak wysłałam smsa to tez nie odpisują,normalnie udawaja,że ich nie ma i w sumie to nie wiem czy liczyc ich czy nie,no ale na wszelki wypadek licze,bo jakby tak znowu zapragneli być w tym dniu z nami... :roll:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #754 dnia: 25 Lipca 2007, 12:00 »
Bosz co za zachowanie.. ja bym nie liczyla..

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #755 dnia: 25 Lipca 2007, 12:17 »
Ewciu ja miałam to samo... jedna kuzynka to do dziś nie odpowiedziała na 6 sms-ów, unika mnie jak ognia...

Takich ludzi to łopatą i głęboko zakopać !!!!  ;D

Zapraszaj na te miejsca znajomych, dalsza rodzinę i nie przejmuj się.... !!!!

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #756 dnia: 25 Lipca 2007, 12:27 »
hahah doby tekst " Takich ludzi to łopatą i głęboko zakopać !!!! "  :hahaha: ,wiesz Andziu,na naszym weselu i tak przewaga to nasi znajomi i w sumie chyba juz wszystkich zaprosiłam,no jeszcze na jedną kolezanke poluje,ale nie moge jej trafić,a nie wiem gdzie teraz mieszka i widuje ją tylko w sklepie tzn widywałam,bo teraz to się zapadła pod ziemie ,ale staram sie ją namierzyć

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #757 dnia: 25 Lipca 2007, 13:37 »
dobra moje słonko zadzwoniło zapytac o ceny autobusów i wyglada to tak cena za 1 km-2,95 plus każda godzina pracy kierowcy czyli 22,40 plus 7% -doliczyć do czałej sumy,teraz musimy przejechać ta trase zobaczyć ile mniejwięcej jest km i obliczyć,no a potem przemyśleć czy bierzemy autobus,czy może busy-do busów jeszcze nie dzwonił więc nie wiem ile sobie licza

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #758 dnia: 25 Lipca 2007, 13:43 »
Ewcia ja juz sie nie przejmuje jak ktos odmawia i mam to gdzies, wychodze z załozenia ze Niech załuja ;D

Jak odmawiaja znajomi to jeszcze spoko, ale jak najblizsza rodzina to wtedy jest troszku przykro, ale jak juz pisalam jak "Nie to Nie"

Ale na szczescie u mnie nie ma takich co unikają nas jak ognia, nawet mielismy taki m ily gest i zrozumialy jak najbardzij, koleg mieszka w Niemczech, to dobry kumpel Grzesia i u nich raz w roku na miesiac staje fabryka i wszyscy maja wolne i nie moze przyjechac i wysłal kartke z podziekowaniami za zaproszenie i niesety, ze nie bedzie mogl byc...to sie nazywa profesjonalne podejscie ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #759 dnia: 25 Lipca 2007, 13:52 »
Aniu ja tez sie nie przejmuje,tylko wiesz,jak nie chcą to niech skrobna smsa,ze nie moga czy cos takiego,a nie odstawiaja jakas parodie-jakbyśmy mieli mało parodii  :wink: :los: rodzinnych  :luzak:,ale spoko,damy rade w razie czego zgarne forumki na naszą imprezke i napewno beda zadowolone  :wink:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #760 dnia: 25 Lipca 2007, 13:54 »
 :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #761 dnia: 25 Lipca 2007, 13:55 »
no Andziu widze ,ze chętna jesteś  :brewki: :brewki:,mam racje????

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #762 dnia: 25 Lipca 2007, 14:48 »
Ewcia ja się jeszcze dołącze do zachwytów na suknią, bo jest do czego, rewelacja!!!!
nasz bilans z gośćmi wygląda podobnie, a 120 będzie 70, troche przykro, ale widzisz:
Ewcia ja juz sie nie przejmuje jak ktos odmawia i mam to gdzies, wychodze z załozenia ze Niech załuja ;D
ja też juz tak do tego podchodzę :)

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #763 dnia: 25 Lipca 2007, 16:04 »
Nam odmówiły na razie 4 osoby.
reszta ma jeszcze 6 dni.
Od 01.08 dzwonię sama (a pewnie nie wszyscy odpowiedzą do końca lipca, to by bło zbyt piękne..).
Jak ktos unika/nie odpowiada - skreślam z listy i niech spada.
Czeka go najwyżej niemiła niespodziewanka w dniu slubu, bo kurna nie wpuszczę na wesele!

Nie ze skąpstwa. Ja po prostu mam podły charakter i nie lubię jak się mnie lekceważy :D

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #764 dnia: 25 Lipca 2007, 16:30 »
tez nie lubie jak ktoś mnie lekceważy,no ale narazie jeszcze maja szanse poprawy

zapomniałam Wam powiedzieć,że dzisiaj po ponad roku rozmawiałam z moją mamą,a zaczęło się od kolejnej karteczki którą zostawiła mi moja mama w kuchni,zapoznałam się z treścią,ale nie chciało mi się tyle pisać,więc poszłam do niej do pokoju i przmówiłam do niej ludzkim głosem,o dziwo sama postanowiła odezwać się do mnie ludzkim głosem,no i pogadałyśmy o sprawie z kartki,to wielki przełom moje drogie i wiecie co jeszcze mnie czymś zaskoczyła,kupiła mi biały pasek-potrzebuje pasek,aby dorobić do moich ślubnych paseczek do zapinania ,bo inaczej je zgubie,normalnie padłam jak go zobaczyłam,zatkało mnie....ciekawe co sie za tym kryje  :drapanie:  poprawa stosunków,czy tylko chwilowa amnezja  :drapanie:....zobaczymy......

a teraz uciekam,ale jeszcze tu wróce...... :twisted: :id_juz:

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #765 dnia: 25 Lipca 2007, 16:48 »
epox wieczorkiem lub jutro podam ci namiary na tansze autokary. Dzis mialam je przywiesc z Zabrza ale byloz amieszanie z zdrowiem przyszlej tesciowej i lekarza sprowadzalam i nie zdazylam ale moj bedzie musial sie wykazac i  przedyktuje mi przez fona

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #766 dnia: 25 Lipca 2007, 17:09 »
Ewciu, gratuluję rozmowy z Mamą!

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #767 dnia: 25 Lipca 2007, 18:49 »
Mamy to dziwne stworzenia  ::)

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
« Odpowiedź #768 dnia: 25 Lipca 2007, 19:18 »
Fajnie że Twój przyszły małż się tak angażuje, też bym tak chciała. Z  salą miałaś naprawdę nie ciekawą sytuację, ale na szczęście dla was, pani się postarała, masz racje, powinni od razu mówić że sale można wynająć. No a mama pewnie poczuła ślubne przygotowania, ale jej głupio pierwszej rękę wyciągnąć.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #769 dnia: 25 Lipca 2007, 19:19 »
No to postęp ewidentny w relacja z mamą - gratulacje.

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #770 dnia: 26 Lipca 2007, 08:58 »
koleg mieszka w Niemczech, to dobry kumpel Grzesia i u nich raz w roku na miesiac staje fabryka i wszyscy maja wolne i nie moze przyjechac i wysłal kartke z podziekowaniami za zaproszenie i niesety, ze nie bedzie mogl byc...to sie nazywa profesjonalne podejscie ;D
No fajnie, że mają te ich Betriebsferien, szkoda, że u nas tak nie ma :roll: Bardzo miło ze strony Kolegi, że wysłał kartkę z podziękowaniem :brawo_2:

Czeka go najwyżej niemiła niespodziewanka w dniu slubu, bo kurna nie wpuszczę na wesele!
Metuś no Ty to jesteś brutal :brewki:

zapomniałam Wam powiedzieć,że dzisiaj po ponad roku rozmawiałam z moją mamą,
Po ponad roku??  :shock: To nieźle musiałyście się na siebie wkurzyć!! No ale gratuluję, że udzielił się Wam duch przygotowań przedślubnych :D Mam nadzieję, że teraz już będzie ok.

Mamy to dziwne stworzenia  ::)
A i owszem!! Moja Mamcia jak się z Nią nie zgadzam w kwestiach związanych ze ślubem, to mówi albo, że już nic nie będzie mówiła, albo, że mam sama sobie załatwiać, skoro Ona się na niczym nie zna  :mdleje:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #771 dnia: 26 Lipca 2007, 09:02 »
Ewciu wiem co jest z Mamą..... ona poprostu pomału uświadamia sowbie, że nie jesteś jej małą córeczką, którą może opieporzyc o wszystko tylko kobietą która za chwile będzsie miała męża i dzieci....  ;D

Życzę Ci by był to przełom a nie amnezja :)

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #772 dnia: 26 Lipca 2007, 11:25 »
Witam Was kochane  :los:,dzisiaj dzień piękny i słoneczny,panowie nadal remontują nam klatke schodowa-pomalowali nam wszystkie półpiętra i kładą kafelki na scianach i na podłodze na parterze bloku-mam nadzieje,ze do naszego slubu skończą,bo jak nie to będzie maszakra,ale co tam do tego dnia jeszcze troche czasu,dzisiaj z mama znowu dzień ciszy,więc chyba to jakaś chwilowa utrata pamieci była,ale wkoncu już do tego się przyzwyczaiłam więc nie jest tak źle,dzisiaj mam wpaśc do szewca-chyba zrobił mi już pasewczki do butów  :los:,wczoraj tez odpadły nam kolejne dwie osoby,pojechalismy do nich dać oficjalnie zaproszenie-bo o slubie wiedzieli juz w tamtym roku,w tym roku też im przypomnielismy no więc zawieźliśmy,pogadaliśmy chwile i oni do nas"my raczej nie damy rady do was wpaśc",no to mówie"ok" a po chwili mąż kolezanki mi mówi,bo my zaplanowalismy sobie wakacje,"no ok rozumie" odpowiedziałam,ale było mi przykro,bo cały czas mówili,że bedą,że już się doczekać nie mogą,a tu jak przyszło co do czego to klops,no ale trudno,niech żałuja,bo bedzie się działo  :los: :disco: :pijaki:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #773 dnia: 26 Lipca 2007, 11:31 »
Dlatego żeby - mam nadzieję - uniknąć takich sytuacji, chcemy dać wcześniej zaproszenia, tak w lutym, marcu rozwozić, ale jak ktoś będzie chciał i tak jechać na urpol to nic tego nie zmieni. Pewnie, że przykro, ale Ewcia to oni będą żałować a nie Ty.

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #774 dnia: 26 Lipca 2007, 11:40 »
wiesz,zaproszenie było tylko formalnoscią,bo skoro wiedzieli rok wcześniej to mogli wszystko rozplanować,nawet wyjechali w czerwcu na wyspy kanaryjskie,zeby zrobić sobie wakacje,więc "te" wakacje wydawają mi się wymówką,tym bardziej,że dzień cześniej bylismy z tym zaproszeniem i pocałowalismy klamke,komórki nie odbierali,a wczoraj zadzwonili,ze już spali i że nie syszeli jak dzwoniliśmy-była 21:00,ale dobra niech im będzie,jakos narazie nie jest mi w stanie nikt popsuć humoru,wiem,że w tym dniu i tak bedą z nami wspaniali i wartosciowi ludzie,których doceniamy i szanujemy i duzo dla nas znaczą,więc spoko-loko  :wink: :los:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #775 dnia: 26 Lipca 2007, 11:52 »
No to rzeczywiście dziwna sytuacja... nawet bardzo. Wszytsko wskazuje jednoznacznie.

nie jest mi w stanie nikt popsuć humoru,wiem,że w tym dniu i tak bedą z nami wspaniali i wartosciowi ludzie,których doceniamy i szanujemy i duzo dla nas znaczą,więc spoko-loko

I to jest najważniejsze :!:

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #776 dnia: 26 Lipca 2007, 14:08 »
Cholewka, ciekawe jak u mnie będzie  :||

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
« Odpowiedź #777 dnia: 26 Lipca 2007, 14:15 »
Zawsze ktoś sie wyłamie. Ja dzwonienie zacznę w przyszłym tyg. Zobaczymy ile osób mi odpadnie, chociaż prawie wszyscy deklarowali że przyjdą  (al zawsze tak jest).

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #778 dnia: 26 Lipca 2007, 14:26 »
Ewciu.
Lepsza garstka przyjaciół i bliskich, którzy będą się cieszyć waszym szczęściem, niż 150 marud, którym nie dogodzisz :D

Offline Marcix
  • forumowicz
  • data ślubu: 25 sierpień 2007
« Odpowiedź #779 dnia: 26 Lipca 2007, 15:37 »
Ewcia, co do gosci, to rozumiem, ze cie to wkurza. U nas mialo byc 97 a bedzie 59 i powiem szczerze, ze ja tez jestem wkurzona, bo to glownie rodzina nie przyjdzie. Specjalnie musielismy przyjac jaka zasade zapraszania gosci, zeby sie reszta nie poobrazala, wiec zaprosilismy najblizszych krewnych. Gdybym wiedziala od razu ze tamci nie przyjda to zaprosilabym dalsza rodzine, ktora z checia by przyszla i przyjechala nawet z daleka. Stwierdzilismy jednak ze nie bedziemy miec listy rezerwowej, bo bedac na miejscu tych zapasowych gosci nie chcialabym przyjsc jako ta zastepcza.

No i jest jak jest. Ale nie przeszkodzi mi to w tym, zeby sie dobrze bawic, a wsrod tych co przyjda to mam nadzieje, ze wiekszosc przyjdzie z radoscia a nie dlatego, ze tak wypada.

Z rodzina najlepiej na obrazku - kto wymyslil to powiedzenie jest dla mnie geniuszem stosunkow spolecznych  ;D