Ufffffff!!! Wizytacja zakończona, można więc zasiąść do komputerka

Eeeeeeeeeeeee no gratulacje pomysłu super, świetnie, ekstra, bomba
No no no ... mamy na forum ukryty talent 
Dzięki Babki

Z tym talentem Uleńko to chyba się trochę zagalopowałaś Kochana

bo z bliska transparent wcale nie wyglądał tak idealnie, a litery były okrutnie krzywe, ale jak zobaczyłyśmy zaskoczoną i zachwyconą minę Gabi, to wiedziałyśmy, że było warto poświęcić te 5 godzin roboty.
Też bym tak chciała, żeby dla mnie ktoś tak wymyślił, ale pewnie obejdę sie smakiem 

A może nie doceniasz swoich znajomków?

świetny pomysł ... i co jeszcze wymyśliłyście ??
Nic szczególnego nie wymyślałyśmy, oprócz dwóch toastów specjalnie na tą okazję:
1. W górę puchary trzeba pić,
bo Gabi panną przestaje być! 
2. Dalej kobietki w górę kielichy
czas wypić zdrowie naszej Gabrychy! 
Najpierw poszłyśmy do Gabi do domku na spotkanie w ścisłym 4-osobowym gronie. Dałyśmy Gabi prezencik-czerwoną przezroczystą superseksi koszulkę nocną z majteczkami. Pojadłyśmy pyszności, wzniosłyśmy kilka toastów, a potem jazda do Tigera, oczywiście z transparentem, który nie mieścił się do taksówki i pan taksówkarz nieco się tym faktem irytował.

W Tigerze dołączyli do nas Gabi Znajomi, w sumie było chyba 12 osób, w tym dwóch facetów, których usilnie namawiałyśmy na zrobienie striptizu, skoro już się wbili na wieczór PANIEŃSKI, ale skończyło się jedynie na nieśmiałych próbach zdjęcia koszulek.

Być może będę miała zdjęcia, (może Asia mi prześle, bo swojego aparatu nie miałam ze względu na badziewne akumulatorki, które rozładowywują się po zrobieniu 5 zdjęć

) ale nie wiem czy dostanę pozwolenie na ich publikację na Forum

Dziś byliśmy w Makro po alkohol. Kupiliśmy Sobieskiego, chociaż nie wiem czy to dobry wybór, bo mimo iż to ja miałam decydujący głos, jestem zupełną ignorantką w temacie wódki.

Na korzyść Sobieskiego przemawiał fakt, iż był on z litrem soku gratis

I mimo, że 24 litry daliśmy Rodzicom, to i tak mamy zapas soku porzeczkowego na cały rok

Mam nadzieję, że wystarczy 90 półlitrówek na 80 zaproszonych osób (zakładając, że wszyscy przyjdą, a tak na pewno nie będzie) i do tego 36 butelek wina

Poza tym na poprawiny chcemy jeszcze dokupić piwo, bo jak będzie gorąco, to chyba goście chętniej sięgną po pyffffko

PS
Uleńko śliczny avatarek