Autor Wątek: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)  (Przeczytany 68512 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
Odp: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)
« Odpowiedź #420 dnia: 13 Lipca 2007, 11:38 »
ja tez ja tez taki chcę bede teraz sie zachwowywała jak rozpieszczona dziewczynka :D chce i juz  :P na moim panienskim raczej nie bedzie takich atrakcji  :'(
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #421 dnia: 13 Lipca 2007, 11:41 »
u mnie też nie będzie  :roll:,ale co tam odbijemy to sobie może kiedyś........

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #422 dnia: 13 Lipca 2007, 12:08 »
hahaha dobre,podoba mi się,jesteście swietne,super pomysł  :brawo_2: :skacza:
eno, plakat bomba :skacza: też bym taki chciała :)
Dzięki za uznanie dla naszej radosnej twórczości  :-*

ja tez ja tez taki chcę bede teraz sie zachwowywała jak rozpieszczona dziewczynka :D chce i juz  :P na moim panienskim raczej nie bedzie takich atrakcji  :'(
u mnie też nie będzie  :roll:,ale co tam odbijemy to sobie może kiedyś........
Hmmmm...może złożycie u nas zamówienie i zajmiemy się masową produkcją zboczonych transparentów :P
U mnie pewnie też takiego nie będzie, bo nie wszystkie Dziewczyny są w Sz-nie i nie będą miały jak się spotkać, żeby go zrobić :roll:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #423 dnia: 13 Lipca 2007, 16:32 »
Eeeeeeeeeeeee no gratulacje pomysłu super, świetnie, ekstra, bomba

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #424 dnia: 13 Lipca 2007, 17:21 »
Też bym tak chciała, żeby dla mnie ktoś tak wymyślił, ale pewnie obejdę sie smakiem :)

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #425 dnia: 13 Lipca 2007, 22:57 »
No no no ... mamy na forum ukryty talent  :-*
świetny pomysł ... i co jeszcze wymyśliłyście ??
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #426 dnia: 14 Lipca 2007, 20:39 »
Ufffffff!!! Wizytacja zakończona, można więc zasiąść do komputerka :D
Eeeeeeeeeeeee no gratulacje pomysłu super, świetnie, ekstra, bomba
No no no ... mamy na forum ukryty talent  :-*

Dzięki Babki  :-* Z tym talentem Uleńko to chyba się trochę zagalopowałaś Kochana  :P bo z bliska transparent wcale nie wyglądał tak idealnie, a litery były okrutnie krzywe, ale jak zobaczyłyśmy zaskoczoną i zachwyconą minę Gabi, to wiedziałyśmy, że było warto  poświęcić te 5 godzin roboty. :skacza:

Też bym tak chciała, żeby dla mnie ktoś tak wymyślił, ale pewnie obejdę sie smakiem :)
:przytul: A może nie doceniasz swoich znajomków?  ;)

świetny pomysł ... i co jeszcze wymyśliłyście ??
Nic szczególnego nie wymyślałyśmy, oprócz dwóch toastów specjalnie na tą okazję:

1. W górę puchary trzeba pić,
bo Gabi panną przestaje być! :pijaki:

2. Dalej kobietki w górę kielichy
czas wypić zdrowie naszej Gabrychy!
;D

Najpierw poszłyśmy do Gabi do domku na spotkanie w ścisłym 4-osobowym gronie. Dałyśmy Gabi prezencik-czerwoną przezroczystą superseksi koszulkę nocną z majteczkami. Pojadłyśmy pyszności, wzniosłyśmy kilka toastów, a potem jazda do Tigera, oczywiście z transparentem, który nie mieścił się do taksówki i pan taksówkarz nieco się tym faktem irytował.  :Maruda: W Tigerze dołączyli do nas Gabi Znajomi, w sumie było chyba 12 osób, w tym dwóch facetów, których usilnie namawiałyśmy na zrobienie striptizu, skoro już się wbili na wieczór PANIEŃSKI, ale skończyło się jedynie na nieśmiałych próbach zdjęcia koszulek.  ;) Być może będę miała zdjęcia, (może Asia mi prześle, bo swojego aparatu nie miałam ze względu na badziewne akumulatorki, które rozładowywują się po zrobieniu 5 zdjęć  :nerwus:) ale nie wiem czy dostanę pozwolenie na ich publikację na Forum  :roll:

Dziś byliśmy w Makro po alkohol. Kupiliśmy Sobieskiego, chociaż nie wiem czy to dobry wybór, bo mimo iż to ja miałam decydujący głos, jestem zupełną ignorantką w temacie wódki.  :oops: Na korzyść Sobieskiego przemawiał fakt, iż był on z litrem soku gratis  :ok: I mimo, że 24 litry daliśmy Rodzicom, to i tak mamy zapas soku porzeczkowego na cały rok  :lol: Mam nadzieję, że wystarczy 90 półlitrówek na 80 zaproszonych osób (zakładając, że wszyscy przyjdą, a tak na pewno nie będzie) i do tego 36 butelek wina  :drapanie: Poza tym na poprawiny chcemy jeszcze dokupić piwo, bo jak będzie gorąco, to chyba goście chętniej sięgną po pyffffko  :piwko:

PS
Uleńko śliczny avatarek  :brawo_2:
« Ostatnia zmiana: 14 Lipca 2007, 20:41 wysłana przez gagatka »
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #427 dnia: 14 Lipca 2007, 20:47 »
A własnie chciałam napisać co ta nasza gagatka nie zdaje relacji po panieńskim :)

W makro też była promocja z porzeczkowym?? Kurde ja za porzeczkowym to nie przepadam, lepiej jakby były jakieś inne...

Dzięki Babki  :-* Z tym talentem Uleńko to chyba się trochę zagalopowałaś Kochana  :P bo z bliska transparent wcale nie wyglądał tak idealnie, a litery były okrutnie krzywe, ale jak zobaczyłyśmy zaskoczoną i zachwyconą minę Gabi, to wiedziałyśmy, że było warto  poświęcić te 5 godzin roboty. :skacza:

Ty jakaś skromna się zrobiłaś czy mnie to już wzrok zamydla o tej porze?? Transparent taki super że fiu fiu :)

36 butelek wina to nie za dużo?? Nie wiem, czy ludzie akurat tak chętnie piją wino na weselu, no chyba że taka Twoja ekipa bardziej winiasta niż wódkowa :)

Ja chcę zdjęcia!!!!  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #428 dnia: 14 Lipca 2007, 20:59 »
A własnie chciałam napisać co ta nasza gagatka nie zdaje relacji po panieńskim :)
No tym razem Cię wyprzedziłam, poczułam Twoje fluidy  ;D 

W makro też była promocja z porzeczkowym?? Kurde ja za porzeczkowym to nie przepadam, lepiej jakby były jakieś inne...
Ja też wolę pomarańczowy, ale on był do butelek 0,7 l. A czy po porzeczkowym nie robią sie czasem
przebarwienia na zębach  :drapanie: Bo jeżeli tak, to chyba muszę go ograniczyć, coby nie mieć fioletowych kłów na ślubnych fotkach :szczerbaty:

Ty jakaś skromna się zrobiłaś czy mnie to już wzrok zamydla o tej porze??
Tak tak czas się wybrać do okulisty, bo ja zawsze byłam super skromna, właściwie to jestem chodzącą reklamą skromności  ;D

36 butelek wina to nie za dużo?? Nie wiem, czy ludzie akurat tak chętnie piją wino na weselu, no chyba że taka Twoja ekipa bardziej winiasta niż wódkowa :)
Wiesz doszliśmy do wniosku, że jakby co to rozpracujemy butelczyny po weselu, bo wolimy winko  :pijaki: i nasi Znajomi raczej też piją winko, chyba że tym razem zrobią wyjątek  :wink: szkoda mi tylko, że nie było naszego ulubionego Trivento  :tak_smutne:

Ja chcę zdjęcia!!!!  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:
Ty mnie tu Kochana nie tuptol za wcześnie, bo najpierw muszę Asię poprosić o ich przesłanie, a potem złożyć podanie o upublicznienie :P

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #429 dnia: 15 Lipca 2007, 13:39 »
Właśnie zabieram się za poważne szukanie dekoracji sali i autka. Znalazłam parę fotek, które mi się spodobały. Co myślicie o takiej dekoracji autka? Dołożyłabym do tego po 1 kwiatku przy klamkach, oczywiście w kolorze bukietu, który jest jeszcze niestety niesprecyzowany  :-\

Drugi bardzo podobny, tylko zamiast kalii chciałabym cantadeski:

A tu dekoracja sali - miejsce dla PM, tylko nie wiem, co z resztą  :hmmm:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #430 dnia: 15 Lipca 2007, 14:20 »
Ta pierwsza dekoracja autka jest bardzo ladna, ja tez chcialam cos zywego bo te sztuczne bukiety sa okropne. Ale moje zapedy ostudzila pani kwiaciarka z ktora rozmawialam jak zamawialam bukiecik. Autko bedzie bardzo luksusowe, po znajomosci wiec wiedzialam ze nie chce nic klejonego na tasme, a podobno ta specjalna przyssawka trzyma sie tylko jak autko nie jest zawoskowane! A jak piekne, luksusowe autko moze byc po myciu nie woskowane? Wiec zdecydowalam sie dac na maske tylko biale wstazki, a na tych wstazkach malenkie kwiatki, kokardki na klamki i tyle.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #431 dnia: 15 Lipca 2007, 14:26 »

Ja też wolę pomarańczowy, ale on był do butelek 0,7 l. A czy po porzeczkowym nie robią sie czasem
przebarwienia na zębach  :drapanie: Bo jeżeli tak, to chyba muszę go ograniczyć, coby nie mieć fioletowych kłów na ślubnych fotkach :szczerbaty:

Był w komplecie rAZEM DO 0,75?? hmmm trza przemyśleć sprawę i pojechać do makro :) A no po porzeczkowym chyba się robią, chociaż nie wiem czy na bank bo fanką takowego soku to ja ni hu hu

Tak tak czas się wybrać do okulisty, bo ja zawsze byłam super skromna, właściwie to jestem chodzącą reklamą skromności  ;D

[
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tak własnie myślałam :P

Mnie dekoracja samochodu podoba się ta pierwsza, bo ta druga wygląda jak połamana :) A dekoracja sali bardzo ładna :) Akurat w takim kolorze chcecie?? Ja bym walneła jakiś porządznie odcinający się od białej kiecuni :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #432 dnia: 15 Lipca 2007, 14:44 »
Ta pierwsza dekoracja autka jest bardzo ladna, ja tez chcialam cos zywego bo te sztuczne bukiety sa okropne. Ale moje zapedy ostudzila pani kwiaciarka z ktora rozmawialam jak zamawialam bukiecik. Autko bedzie bardzo luksusowe, po znajomosci wiec wiedzialam ze nie chce nic klejonego na tasme, a podobno ta specjalna przyssawka trzyma sie tylko jak autko nie jest zawoskowane!
Ja znalazłam fajne rożki ze sztucznych kwiatów przy okazji szukania zaproszeń, ale chyba nie skuszę sie na sztuczne. Hmmmmm...nie wiedziałam, że te przyssawki nie trzymają się na wosku :drapanie: Muszę podpytać moich florystów o inne rozwiązanie, bo jak znam mojego Chrzestnego, to autko będzie wywoskowane i wypolerowane tak, że będzie można sięw nim przejrzeć, a też nie chciałabym Mu zniszczyć lakieru.

Był w komplecie rAZEM DO 0,75?? hmmm trza przemyśleć sprawę i pojechać do makro :)
Był, był do 0,7, wiec może się skusisz i też zrobisz zapas soku na rok ;) Tyle że ja nie chciałam takich dużych butelek na stole i dlatego wzięliśmy 0,5 z porzeczkowym.

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tak własnie myślałam :P
Ehhhhhh znamy się krótko, ale za to jak dobrze!!! :twisted:

bo ta druga wygląda jak połamana :)
:hahaha: no nie mogę cóż za ostre krytyczne słowa dla mistrzów dekoracji!!!

A dekoracja sali bardzo ładna :) Akurat w takim kolorze chcecie?? Ja bym walneła jakiś porządznie odcinający się od białej kiecuni :)
Wiesz Słonko, na ten biały to bym się nie upierała, żeby się nie zlewać ze ścianą ;) Bardziej chodziło mi o rodzaj wystroju, a kolor dobrałabym chyba pod wiązankę.  :drapanie:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #433 dnia: 15 Lipca 2007, 15:08 »

Był, był do 0,7, wiec może się skusisz i też zrobisz zapas soku na rok ;) Tyle że ja nie chciałam takich dużych butelek na stole i dlatego wzięliśmy 0,5 z porzeczkowym.

Zapas soku będzie też na wesele :) hehehe, a myślisz, że głupio by wyglądało takie przemieszanie 0,5 z 0,7?? Duża to jest między nimi różnica?? Bo nie wiem właśnie  ??? A pamiętasz jaka była cena tego 0,7?? I co to było??

:hahaha: no nie mogę cóż za ostre krytyczne słowa dla mistrzów dekoracji!!!

Moje wprawne oko to oceniło, powinni się jeszcze wiele nauczyć :) hehehe

Wiesz Słonko, na ten biały to bym się nie upierała, żeby się nie zlewać ze ścianą ;) Bardziej chodziło mi o rodzaj wystroju, a kolor dobrałabym chyba pod wiązankę.  :drapanie:

No przecież zrozumiałam :P hehehe

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #434 dnia: 15 Lipca 2007, 15:20 »
Duża to jest między nimi różnica?? Bo nie wiem właśnie  ??? A pamiętasz jaka była cena tego 0,7?? I co to było??
To też był Jasiek Sobieski, a różnica była w średnicy butelki no i trochę w wysokości-musiałabyś postawić dwie i zobaczyć jak się komponują ;) Oczywiście Teście chcieli jakiegoś tam Poloneza czy cóś, ale ja-wredna istota wzięłam to, co mi się podobało  :twisted:

No przecież zrozumiałam :P hehehe
No ja tylko tak dla pewności :P

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #435 dnia: 15 Lipca 2007, 16:50 »

To też był Jasiek Sobieski, a różnica była w średnicy butelki no i trochę w wysokości-musiałabyś postawić dwie i zobaczyć jak się komponują ;) Oczywiście Teście chcieli jakiegoś tam Poloneza czy cóś, ale ja-wredna istota wzięłam to, co mi się podobało  :twisted:

To przeoczywiste zachowanie :) hehehe  :twisted:

No ja tylko tak dla pewności :P

Oczywiście :P

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #436 dnia: 15 Lipca 2007, 16:59 »
To przeoczywiste zachowanie :) hehehe  :twisted:

Jak Ty mnie super rozumiesz  :-*

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #437 dnia: 15 Lipca 2007, 19:32 »
Dekoracja samochodu to pierwsza podoba mi się bardziej.
Co do dekoracji sali to "serce za PM" jest :ok: ale te kwiaty na stole to jakoś tak strasznie duża jest ta wiązanka (tak nakićkane jest na tym stole). Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi :drapanie:

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #438 dnia: 16 Lipca 2007, 11:48 »
dekoracja samochodu- obie ładne :D
ale ta dekoracja za PM jest superowa :skacza:
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #439 dnia: 16 Lipca 2007, 14:04 »
Dekoracja samochodu to pierwsza podoba mi się bardziej.
A wiesz, że mi chyba tez ta pierwsza bardziej wpadła w oko  ;D

Co do dekoracji sali to "serce za PM" jest :ok: ale te kwiaty na stole to jakoś tak strasznie duża jest ta wiązanka (tak nakićkane jest na tym stole). Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi :drapanie:
Mówisz, że za duża jest i za dużo rodzajów tych kwiatów? :drapanie:

ale ta dekoracja za PM jest superowa :skacza:
Ekstra, że Tobie też się podoba!!! :hopsa:

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #440 dnia: 16 Lipca 2007, 16:13 »
Ekstra, że Tobie też się podoba!!! :hopsa:
i nie tylko mi :D mojemu PM też się podoba, a jak jemu sie podoba, to musi być świetna :skacza:
chyba zaczniemy odgapiać :hahahaha:
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #441 dnia: 16 Lipca 2007, 16:21 »
jak będe miała wieczorem czas to coś wkleje z dekoracji na auta,co do wódki ja kupiłam poloneza z litrowym sokiem pomarańczowym

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #442 dnia: 16 Lipca 2007, 16:38 »
Mnie się bardzo podoba pierwsza dekoracja na autko, tylko może niekoniecznie takie zestawienie kolorystyczne, a i dekoracja za PM tysz  :D

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #443 dnia: 16 Lipca 2007, 17:18 »
Dla mnie 1 dekoracja bomba  :ok: :ok: :ok: SUPER! Bardzo mi się podoba  ;D
Napisane: Lipiec 16, 2007, 17:15:59
Co prawda róże mogłyby być w innych kolorkach, ale to zależy w jakiej kolorystyce będzie Twój bukiecik ślubny  :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #444 dnia: 16 Lipca 2007, 22:21 »
i nie tylko mi :D mojemu PM też się podoba, a jak jemu sie podoba, to musi być świetna :skacza:
chyba zaczniemy odgapiać :hahahaha:
Moniu odgapiajcie ile tylko macie ochotę!!! :taktak: To jest najlepsze potwierdzenie tego, że Wam siępodoba :D

jak będe miała wieczorem czas to coś wkleje z dekoracji na auta
Epox wklejaj wklejaj wklejaj Kochana fotki dekoracji wszelakich  ;D

Mnie się bardzo podoba pierwsza dekoracja na autko, tylko może niekoniecznie takie zestawienie kolorystyczne, a i dekoracja za PM tysz  :D
Dla mnie 1 dekoracja bomba  :ok: :ok: :ok: SUPER! Bardzo mi się podoba  ;D
Napisane: Lipiec 16, 2007, 17:15:59
Co prawda róże mogłyby być w innych kolorkach, ale to zależy w jakiej kolorystyce będzie Twój bukiecik ślubny  :)
Ekstra, że Wam się podoba  :ok: Tak właśnie myślałam, żeby w bukiecie zestawić cantadeski z różami, niekoniecznie czerwonymi (może białe cantadeski i pomarańczowe róże  :hmmm: ). Czeka mnie jeszcze trochę poszukiwań tego mojego jedynego wiechcia ślubnego.
Jutro wybieram się zamówić zawieszki i czekoladki  :skacza: Grześ powiedział, że skoro mi na tym zależy, to On się zgadza  :Zakochany:  Mam tylko nadzieję, że mi się te czekoladki nie rozpuszczą zanim Goście je dostaną :-\

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #445 dnia: 16 Lipca 2007, 22:36 »
Gagatka, mogłabyś mi dać namiary na te czekoladki? To świetny pomysł  :ok: Z góry wielkie dzięki  ;D

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #446 dnia: 17 Lipca 2007, 07:50 »
Jasne, poszło na priva :D

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #447 dnia: 17 Lipca 2007, 09:31 »
A ja sie własnie zastanawiam nad zywymi kwiatkami bo pani powiedziała mi ze przy upale żywe kwiatki na masce więdną i bardzo brzydko to wyglada w razie co zaproponowała nam inne kompozycje ze sztucznych wszystko bedzie zależne od pogody w dniu ślubu. Chociaż musze przyznac gagatko ze twoje propozycje sa sliczne i bardzo bym chciała mieć również swieże kwiatki dopasowane koloryztycznie do mojego bukietu.
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #448 dnia: 17 Lipca 2007, 09:59 »
A ja sie własnie zastanawiam nad zywymi kwiatkami bo pani powiedziała mi ze przy upale żywe kwiatki na masce więdną i bardzo brzydko to wyglada w razie co zaproponowała nam inne kompozycje ze sztucznych wszystko bedzie zależne od pogody w dniu ślubu.
Wiesz Asiu, wdaje mi się, że jeżeli kwiaty są świeże, to spokojnie wytrzymają te kilka godzin, a sztuczne jednak nie mają takiego uroku.

Chociaż musze przyznac gagatko ze twoje propozycje sa sliczne
Dzięki  :-*

Wczoraj zdecydowaliśmy z Grzesiem, że będzie ta pierwsza dekoracja na samochód (róże raczej herbaciane albo kremowo-żółte), a na salę coś takiego, tylko z tymi małymi bukiecikami, bez tego dużego na środku. Na środek Misiek wymyślił sobie świecznik taki pięcioramienny, ale nie chciałabym, żeby on nas zasłonił  :-\

Nie wiem tylko, kto nam to zrobi?  :(

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #449 dnia: 17 Lipca 2007, 10:37 »

Nie wiem tylko, kto nam to zrobi?  :(

Jak zadzwonisz do jakiejś firmy dekoratorskiej to pewnie i zrobią :) Ja planuję się nad takim czymś mniej więcej podobnym sama pomęczyć :) zobaczymy jak to wyjdzie :) Musisz podzwonić i popytać :)