Autor Wątek: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)  (Przeczytany 68393 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
Odp: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)
« Odpowiedź #240 dnia: 15 Czerwca 2007, 14:00 »
Bizu sliczna, taka delikatna i wytworna  :ok:
Obraczki tez piekne, sa z tytanu czy tylko na zdjeciu tak wygladaja  :?: :?: :?:

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #241 dnia: 15 Czerwca 2007, 14:46 »
biżu super :ok:
Bizu sliczna, taka delikatna i wytworna  :ok:
Dzięki  Babki :uscisk:

ja wczoraj próbowałam sobie coś wybrać ale spacer po salonach zakończył się totalną klęską  :Placz_1:
Nie martw się Niki na pewno coś sobie znajdziesz, pewnie gdzieś czeka na Ciebie coś pięknego :przytul: A coś szczególnego byś chciała czy po prostu szukasz czegoś co Ci szczególnie wpadnie w oko?

Obraczki tez piekne, sa z tytanu czy tylko na zdjeciu tak wygladaja  :?: :?: :?:
Wiesz jakoś nie opanowałam robienia zdjęć z tak bliskiej odległości (na zoomie są mniej widoczne, więc wolę bliżej stanąć) poza tym aparat mamy od niedawna i jeszcze nie ma do niego polskiej instrukcji  >:( Na tym zdjęciu tylko tak wyglądają, jakby były z tytanu-to jest białe złoto matowione i paseczek żółtego w takim wyżłobieniu do środka (nie wiem czy nie jestem zbyt mało komunikatywna, ale chyba wiecie o co chodzi).
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #242 dnia: 15 Czerwca 2007, 20:56 »
W Kruku jeszcze nie byliśmy, ale chyba zajrzymy - mam nadzieję że ceny nas nie odstraszą :)

trzymam Cie za słowo z tymi fluidami  :los: ,narazie to tez nie mam stresa,ale kto wie co będzie potem,wiem,że jestem strasznym płaczkiem i szybko się wzruszam,u kolezanki jak byłam rok temu,to nietylko usiadłam w ostatniej ławce,ale żeby nie beczeć to sobie myślałam"ale mam buty noralnie masakra,o jaki ładny sufit w kosciele"a mój tylko się przyglądał i uśmiechał,bo widział już łezki w oczach  :skacza:

hehehe, no jakbym widziała siebie :) jak są jakieś okazje do płaczu to zawsze sobie myślę też mniej więcej o tych rzeczach co Ty :) w miarę działa :)

Ale podczas przysięgi trzeba będzie się opanować, bo jak zamiast "biorę sobie ciebie..." powiesz "ładny sufit" to będzie małe zamieszanko :) hehehe

A można tak na marginesie zapytać się ile kosztował cały zestawik?? Naszyjnik + kolczyki??

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #243 dnia: 15 Czerwca 2007, 23:25 »
W Kruku jeszcze nie byliśmy, ale chyba zajrzymy - mam nadzieję że ceny nas nie odstraszą :)

Zawsze warto się przejść i przekonać :)

Ale podczas przysięgi trzeba będzie się opanować, bo jak zamiast "biorę sobie ciebie..." powiesz "ładny sufit" to będzie małe zamieszanko :) hehehe

No byłoby dopiero lańsko od Grzesia  :biczowanie: :D

A można tak na marginesie zapytać się ile kosztował cały zestawik?? Naszyjnik + kolczyki??
A pewnie: naszyjnik 299 zł a kolczyki 56 zł (po rabacie 5%).
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #244 dnia: 16 Czerwca 2007, 09:57 »
Dawno nie zagladałam do twego odliczanka a tu tyle się dizeje! Zaproszenia macie fantastyczne! obrączki tez mi się bardzo podobają!
Tak więc większość rzeczy tylko dawałam Mu do akceptacji bądź odrzucenia, siłą zmuszałam do słuchania płyt zespołów  :twisted: i to ja zdecydowałam że bierzemy tą orkiestrę (w tym miejscu buziaki dla Asi-Swiadkowej, bo była ze mną na "przesłuchaniu" naszego Aplauzu :-* ), na spotkanie z fotografemi kamerzystą też poszłam bez Niego, bo musiał być w pracy  >:( Mam nadzieję, że moje wybory okażą się trafne :D Wszystkie drobniejsze sprawy też sama wyszukiwałam,
Ja niestety tez jestem obarczona załatwianiem prawie wszystkiego sama, odpowiedzialność na podjemowane decyzje spada wtedy na 1 osobę. Zawsze lepiej się kogoś poradzić.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #245 dnia: 16 Czerwca 2007, 14:46 »
Dawno nie zagladałam do twego odliczanka a tu tyle się dizeje!
Wniosek jest jeden: koniecznie zaglądaj częściej :D

Zaproszenia macie fantastyczne! obrączki tez mi się bardzo podobają!
Dziękuję Kochana  :-*

Ja niestety tez jestem obarczona załatwianiem prawie wszystkiego sama, odpowiedzialność na podjemowane decyzje spada wtedy na 1 osobę. Zawsze lepiej się kogoś poradzić.
Pewnie, że lepiej wszystko razem planować, ale cóż nie zawsze się da  :( Grześ mówi, że przynajmniej będzie tak, jak ja chcę i nie będę marudzić jak coś mi się nie spodoba :twisted:

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #246 dnia: 17 Czerwca 2007, 19:00 »
Kolczyki dobrane idealnie...masz zdolnego narzyczonego  ;)

Ciekawi  mnie gdzie na tych pięknych obrączkach macie wygrawerowany ten napis  ::)
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #247 dnia: 18 Czerwca 2007, 09:16 »
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Normalnie WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mój humor od soboty przedstawia się następująco:  :pogrzeb: :mdleje: :dno: :nerwus: :klnie: :protestuje: :buu: :ckm: :Zab: :Placz_1: :Maruda: :diabel_3: :Blee: :Kill: :tak_smutne: :evil: :???: :glowa_w_mur: :depresja: :cegly: :beczy: :biczowanie: ponieważ ZGUBIŁAM MÓJ PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY!!!Prawdopodobnie w domu go gdzieś posiałam, ale robiłam wielkie sprzątanie w sobotę i mogłam go najzwyczajniej w świecie przypadkiem wyrzucić! :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: Wszystkie prawdopodobne miejsca już przetrząsnęłam i NIC!!!Po prostu załamka masakryczna!Jakbym nie mogła zgubić czegoś innego!!!!!! :nerwus: :glowa_w_mur:

Kolczyki dobrane idealnie...masz zdolnego narzyczonego  ;)
Dzięki :D

Ciekawi  mnie gdzie na tych pięknych obrączkach macie wygrawerowany ten napis  ::)
Napis jest mało widoczny, mimo iż podzieliliśmy go na pół  :roll: Także na zdjęciach na pewno nie wyjdzie, chociaż dziś spróbuję, może akurat na jakimś gigantycznym zoomie mi się uda go uwiecznić.

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #248 dnia: 18 Czerwca 2007, 09:27 »
ZGUBIŁAM MÓJ PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY!!!Prawdopodobnie w domu go gdzieś posiałam, ale robiłam wielkie sprzątanie w sobotę i mogłam go najzwyczajniej w świecie przypadkiem wyrzucić! :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: Wszystkie prawdopodobne miejsca już przetrząsnęłam i NIC!!!Po prostu załamka masakryczna!Jakbym nie mogła zgubić czegoś innego!!!!!! :nerwus: :glowa_w_mur:
Oj to nie zazdroszcze  :nie:  ja tez mialam taka jedna akcje z moim pierscionkiem na basenie. Kilku ratownikow nurkowalo w poszukiwaniu mojej zguby ale niestety sie nie znalazl, zalamalam sie strasznie ale moje kochanie powiem szczerze jeszcze bardziej (sam tez go szukal po calym basenie) ale na szczescie okazalo sie ze pierscionek lezal sobie w najlepsze w domu  :tak_2:
Mam nadzieje ze twoj tez sie znajdzie  :przytul:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #249 dnia: 18 Czerwca 2007, 09:32 »
na szczescie okazalo sie ze pierscionek lezal sobie w najlepsze w domu  :tak_2:
Mam nadzieje ze twoj tez sie znajdzie  :przytul:
Fajnie, że w końcu się znalazł-wiem, co przeżywałaś! Już przetrząsnęłam całą chatę  :Placz_1: Mam nikłą nadzieję, że się znajdzie, bo drugirgo pierścionka, który noszę na lewej ręce też nie mam, więc pewnie gdzieś są obydwa. O ile w ogóle są  :mdleje:

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #250 dnia: 18 Czerwca 2007, 09:39 »
oj gagatko, gagatko,..... roztrzepanie +5

tulam Cię mocno i mam nazieje ze zzguba sie znajdzie

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #251 dnia: 18 Czerwca 2007, 09:50 »
oj gagatko, gagatko,..... roztrzepanie +5
Najlepsze jest to, że jestem zawsze obrzydliwie uporządkowana i bardzo rzadko cokolwiek gubię  :nerwus: Ale za to jak już zgubię to na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tulam Cię mocno i mam nazieje ze zzguba sie znajdzie
Dziękuję Ci Kochana  :przytul:

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #252 dnia: 18 Czerwca 2007, 10:00 »
ja wczoraj próbowałam sobie coś wybrać ale spacer po salonach zakończył się totalną klęską  :Placz_1:
Nie martw się Niki na pewno coś sobie znajdziesz, pewnie gdzieś czeka na Ciebie coś pięknego :przytul: A coś szczególnego byś chciała czy po prostu szukasz czegoś co Ci szczególnie wpadnie w oko?
Właśnie w sobotę byłam na zakupach z rodzicami i tatko kupił mi taki strasznie delikatny naszyjnik, który będzie mi pasował do kolczyków, które dostałam od Ł. pod choinkę. Jeszcze nie wiem jak to będzie wszystko wyglądało razem z suknią ale jak pojadę na kolejną przymiarkę to wszystko ze sobą zabiorę i się przekonam czy tak może być czy jednak czegoś innego szukać.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #253 dnia: 18 Czerwca 2007, 10:06 »
Właśnie w sobotę byłam na zakupach z rodzicami i tatko kupił mi taki strasznie delikatny naszyjnik, który będzie mi pasował do kolczyków, które dostałam od Ł. pod choinkę.
:brawo_2: HA! A nie mówiłam, że coś sobie znajdziesz?! :D Supcio  ;D Czekam na zdjątka.

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #254 dnia: 18 Czerwca 2007, 18:40 »
gagatka jak pierscionki, znalazly sie  :?: :?: :?:
Ja zawsze tez mam 2 pierscionki, jeden urodzinowy a drugi zareczynowy i nigdy nie nosze ich osobno.
Dlatego na basenie tak spanikowalam bo mialam na palcu tylko urodzinowy, do tej pory nie wiem jak ja to zrobilam
ze zalozylam tylko ten jeden a drugi grzecznie zostal w lazience. Mysle ze twoje tez sie znajda bo skoro nie masz obu to pewnie gdzies leza, raczej malo prawdopodobne zeby przy sprzataniu nie zauwazyc 2 pierscionkow  ???
« Ostatnia zmiana: 18 Czerwca 2007, 18:41 wysłana przez Agassi77 »

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #255 dnia: 18 Czerwca 2007, 19:57 »
Agassi przeszukałam całą chatkę i nie znalazłam!!!Nawet odsuwałam pralkę, szafki i łóżko!Po prostu PORACHA!!!Jestem tak wściekła na siebie, że WRRRRRRRRRRRRRRRR!!! :ckm: :biczowanie: :cegly: Normalnie nie wiem jak ja to zrobiłam ???  :glowa_w_mur:
Mysle ze twoje tez sie znajda bo skoro nie masz obu to pewnie gdzies leza, raczej malo prawdopodobne zeby przy sprzataniu nie zauwazyc 2 pierscionkow  ???
Też tak sobie tłumaczę, ze nasz odkurzacz raczej nie dałby sobie z nimi rady. Chyba żewyrzuciłam je razem z czymś innym do śmieci  :nerwus: :buu: :Placz_1:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #256 dnia: 18 Czerwca 2007, 21:15 »
Ale akcja, no nie! Musza gdzieś być... dwa pierscionki naraz... No, no, - to naprawdę musiałoby być zdarzenie roku żeby naraz dwa pierścionki ... aż nie chce kończyć...

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #257 dnia: 18 Czerwca 2007, 22:28 »
Oh Gagatko...mam nadzieję, że juz odnalazłaś zguby  :-[

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #258 dnia: 19 Czerwca 2007, 00:03 »
Gagatka, a nie schowałaś gdzieś do jakiejś szkatułki z biżuterią? albo gdzieś za szybę do szklaneczki czy kieliszka? przecież nie mogły zapaść się pod ziemię od razu dwa pierdzionki :(
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #259 dnia: 19 Czerwca 2007, 08:11 »
No, no, - to naprawdę musiałoby być zdarzenie roku żeby naraz dwa pierścionki ... aż nie chce kończyć...
Jazawsze  je noszę (czy też raczej nosiłam  :Placz_1: ) razem i dlatego obydwa gdzieś wcięło  :nerwus:

Oh Gagatko...mam nadzieję, że juz odnalazłaś zguby  :-[
Niestety Uleńko, pomimo wczorajszej akcji poszukiwawczej los moich pierścionków nie jest znany  :buu:

Gagatka, a nie schowałaś gdzieś do jakiejś szkatułki z biżuterią? albo gdzieś za szybę do szklaneczki czy kieliszka? przecież nie mogły zapaść się pod ziemię od razu dwa pierdzionki :(
Kochana przeszukałam szkatułki, pudełeczka, torebeczki po prostu już nie mam pomysłów, gdzie szukać  :tak_smutne: Nawet odsuwałam łóżko, szafki, pralkę, po prostu zapadły się pod ziemię  :nerwus: 
Mam deprechę  :depresja:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #260 dnia: 19 Czerwca 2007, 08:40 »
Mam deprechę  :depresja:
Wiem jak sie czujesz  :przytul:

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #261 dnia: 19 Czerwca 2007, 15:44 »
gagatka, ale to nie możliwe, żeby od razu oba się zapadły :(
przeszukaj jeszcze raz, na spokojnie, bez nerwów, może pod jakimiś papierami w pokoju na biurku czy stoliku? może gdzieś w torebce?

no przecież muszą się znaleźć, bo nóg nie dostały :) żeby mogły usciec
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #262 dnia: 19 Czerwca 2007, 15:58 »
gagatka, ale to nie możliwe, żeby od razu oba się zapadły :(
no przecież muszą się znaleźć, bo nóg nie dostały :) żeby mogły usciec
Kochana też tak sobie tłumaczę! Szukałam we wszystkich 3 torebkach, które noszę :( Normalnie wrrrrrrrrr! Przeszukam całą chatę, a nawet i u sąsiadówi, których nie odwiedzam,  poszukam z 50 razy, żeby tylko się znalazł  :tak_smutne:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #263 dnia: 19 Czerwca 2007, 16:31 »
gagatka a twoja polowka juz wie???

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #264 dnia: 19 Czerwca 2007, 17:40 »
gagatka a twoja polowka juz wie???
Tak Kochana, zadzwoniłam do Niego od razu jak tylko stwierdziłam, że nie mam pierścionka :( Było Mu smutno, ale stwierdził, że wie, że mi jest bardziej przykro i nie zrobiłam tego specjalnie  :Placz_1: Jak przyszedł do domku to mnie pocieszał i szukaliśmy miejsc, gdzie jeszcze mógłby być (nie robił mi wymówek ani nic z tych rzeczy). Kochany jest ten mój Misiek  :i_love_you:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #265 dnia: 19 Czerwca 2007, 18:30 »
Tak Kochana, zadzwoniłam do Niego od razu jak tylko stwierdziłam, że nie mam pierścionka :( Było Mu smutno, ale stwierdził, że wie, że mi jest bardziej przykro i nie zrobiłam tego specjalnie  :Placz_1: Jak przyszedł do domku to mnie pocieszał i szukaliśmy miejsc, gdzie jeszcze mógłby być (nie robił mi wymówek ani nic z tych rzeczy). Kochany jest ten mój Misiek  :i_love_you:
Kochany, kochany bo moj byl wtedy bardzo, ale to bardzo  :nerwus:
i robil mi wyrzuty ze jestem nierozgarnieta  :klotnia:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #266 dnia: 19 Czerwca 2007, 21:26 »
Kochany, kochany bo moj byl wtedy bardzo, ale to bardzo  :nerwus:
i robil mi wyrzuty ze jestem nierozgarnieta  :klotnia:
Ehhhhhh sama wiem, że jestem nierozgarnięta, więc nie musiał mi tego mówić  :'( Mój Grześ twierdzi, że takie wymówki w niczym nie pomagają i nie tego oczekuje wówczas ta druga strona.  :Zakochany: Ja niestety w takich sytuacjach nie myślę racjonalnie  :nerwus:

Na pocieszenie w mej depresji wklejam zdjęcie kościoła, w którym będziemy ślubować. Akurat w niedzielę rano jechaliśmy z moimi Rodzicami do Grzesia Dziadków na 50. rocznicę ślubu i staneliśmy na Orlenie, więc zrobiłam przy okazji zdjątko do mego odliczanka:

Wprawdzie nie jest to Szczecinska Katedra, ale lubię ten Kościół i tu byłam u Pierwszej Komunii :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #267 dnia: 22 Czerwca 2007, 11:31 »
Wiecie, jakoś nie mam dziś chęci do pracy, Szefowej nie ma  :twisted: więc postanowiłam
troszkę urozmaicić mój wątek naszymi zdjęciami zrobionymi w niedzielę u Grzesia Rodziców
(na końcu świata jak to Grześ mówi ;) )
na 50-tej rocznicy ślubu Jego Dziadków (50 lat razem, nieźle co?? :D )
Na początek małe wprowadzenie:
We wtorek wspominałam Wam o 50-tej Rocznicy Ślubu Grzesia Dziadków.
Pojechaliśmy do moich Rodziców w sobotę wieczorem, bo Grześ nie mógł wcześniej, a i
tak ściągaliśmy dziewczynę z Gorzowa, żeby Go zastąpiła w niedzielę w
pracy  :nerwus: Rodzice wyjechali po nas na pociąg i ok. 23:30 byliśmy w domu.
Moi Rodzice dostali pocztą zaproszenie, więc się nie wykręcili od wyjazdu
:D  W niedzielę pobudka o 6:00 i po 7:00 jazda do Jasionnej do Grzesia
Dziadków na mszę na 9:30. Muszę przyznać, że ksiądz się postarał i msza
była naprawdę fajnie nawiązująca do Grzesia Dziadków. Nawet byli
przewiązywani stułą jak w dniu ślubu  ;D Grzesia Dziadek powiedział nam potem,
że młodzi nie chcą brać ślubu, to On musi dać przykład :D Po mszy pojechaliśmy do Grzesia
Rodziców i tam na świetlicy był obiad i ciacho. Po obiedzie i kawie
część gości się rozjechała do domów, a my poszliśmy na spacer z Rodzicami i
Dziadkami. Było bardzo sympatycznie, Grześ się śmiał, że nasi Ojcowie
już się ściskają  :przytul: Widzieli się wcześniej kilka razy, ale jeszcze byli trochę onieśmieleni ;)
No i moja Mama w końcu zaczęła mówić do Grzesia
Mamy na "ty" :D
Aaaaaaa no i odbyłam poważną rozmowę z Grzesia Tatą
(tak przy Rodzicach i Dziadkach, było mi głupio, ale musiałam się odezwać,
w końcu to nasze wesele, no nie?) odnośnie rozrabianego spirytusu na
weselu. Powiedziałam Mu kategoryczne "PRECZ ZE SPIRYTUSEM"  :ban: , że będzie normalna
wódka, a nie żadne tałatajstwo, każde w innej butelce! Byłybyście dumne
z mojej asertywności, która w normalnych okolicznościach przyrody waha się w okolicach zera!!! :D
Grześ mnie poparł, więc temat jest już zamknięty. Ufffffffff!!! 
A teraz foty  :Fotograf:

Oto my z bliska :D

Grześ  :Zakochany:

Agatka krocząca po lesie :D

Z Grzesia Siostrą-Anią

Z Grzesia Babcią

Z Dziadkiem przed salą świetlicy, na której była imprezka (w tle domek Grzesia Rodziców)

Z Babcią i Dziadkiem

Nasi Rodzice - z przodu moi (w białych koszulach), a z tyłu Grzesia:

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #268 dnia: 22 Czerwca 2007, 12:05 »
Fajne zdjątka z imprezy :skacza:
Gratulacje dla dziadków  :brawo_2:
A co do bycia ze sobą 50 lat to ja w Wielkanoc byłam na podobnej imprezie. Moi dziadkowie mieli 60 rocznicę ślubu i też na mszy w Kościele mieli odnowienie sakramentu małżeństwa. Dziadzio aż się popłakał (wcale się nie dziwię, bo babcia jest świetną kobietą i to chyba jakiś cud, że wytrzymała tyle lat z dziadkiem :wink: ).
A za 50 lat to tutaj na forum zaczniemy otwierać sobie wątki pt. "50 lat po ślubie i co dalej..." :skacza:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #269 dnia: 22 Czerwca 2007, 12:16 »
Fajne zdjątka z imprezy :skacza:
Dzięki  ;D Grzesia rodzice się trochę stresowali, bo do tej pory to Oni przyjeżdżali do moich, ale było bardzo sympatycznie :hopsa:

Moi dziadkowie mieli 60 rocznicę ślubu i też na mszy w Kościele mieli odnowienie sakramentu małżeństwa. Dziadzio aż się popłakał (wcale się nie dziwię, bo babcia jest świetną kobietą i to chyba jakiś cud, że wytrzymała tyle lat z dziadkiem :wink: ).
Supcio  :skacza: Ja też się trochę wzruszyłam na mszy  :Wzruszony:

A za 50 lat to tutaj na forum zaczniemy otwierać sobie wątki pt. "50 lat po ślubie i co dalej..." :skacza:
I NIECH SIĘ TAK STANIE!  ;D