Autor Wątek: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)  (Przeczytany 68418 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
Odp: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)
« Odpowiedź #390 dnia: 7 Lipca 2007, 12:40 »
Ci faceci....to takie duże dzieci ...hahahahah
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #391 dnia: 10 Lipca 2007, 20:45 »
Halo, halo :) a Pani to gdzie się ukrywa?? :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #392 dnia: 10 Lipca 2007, 20:56 »
Halo, halo :) a Pani to gdzie się ukrywa?? :)
Kochana, aleś mnie wyczuła, już się "odukrywam"  :-* Miło, że odrobinkę się stęskniłaś za moją bazgraniną :przytul:
Ehhhh, trochę się zaniedbałam w pisaniu, bo nie miałam w weekend dostępu do necika, a w pracy sajgon, ale już nadrabiam :)
hehehe, ja swoje zaproszenia wysyłam od czwartku :) W czwartek wieczorem jechaliśmy do tesco i chcieliśmyt po drodze wrzucić do skrzynki, ale oczywiście nie napisałam na kopertach adresu zwrotnego w razie czego :)
A wiesz, że ja też bym nie napisała  :oops: Nasze zaproszenia oczywiście jeszcze czekają na wysłanie, ale mają już coraz bliżej ;)

[/quote]
Ci faceci....to takie duże dzieci ...hahahahah
I tu Uleńko się z Tobą zgodzę  :taktak: To chyba tak jest, żebyśmy miały wprawę przy własnych dzieciach  :mrgreen:

Byłam w weekend w Słubicach u Rodziców, rozdałam kilka zaproszeń i załatwiłam parę spraw ślubnych :Najlepszy:
Próbny makijaż biało-brązowy. Kosmetyczka chciała mi zrobić oczy grafitowe, ale powiedziałam Jej, że na codzień maluję się na brązowo, więc stwierdziła, że pomaluje mi jedno oko grafitowym cieniem, a drugie brązowym  :P Szkoda, że nie wyszłam tak na ulicę ;)  Okazało się, że o wiele lepiej wyglądam w brązie i też lepiej się w nim czuję. Makijaż nie był jeszcze odpowiednio utrwalony (chociaż i tak trudno się zmywał  :ok: ) i dopracowany, no i w związku z tym cena też była odpowiednio niewysoka :D A oto efekty (widoczne również na kołnierzyku koszuli  :Maruda: ):

Zaraz po próbnym makijażu pojechałam z Tatą zobaczyć naszą salę przystrojoną akurat na wesele pary polsko-niemieckiej.
Wejście do restauracji (mam nadzieję, że goscie nie spędzą tu całego wesela jak będzie im gorąco ;) ):

Sala udekorowana była głównie balonami, których my nie chcemy, więc nie za bardzo skorzystaliśmy z tej podpowiedzi :-\  Poza tym nie za bardzo podobało mi się połączenie gerberów z różami (żółte gerbery były w sercu za Młodymi, a róże przypięte do stołu przed nimi) :nie: Myślałam raczej o tiulu wokół kolumn  :drapanie: Hmmm...nie wiem co jeszcze-poradźcie Kobitki  :blagam:

A to drewniany "wigwam", który jest obok restauracji i w nim robią poprawiny. Mi się nawet spodobał pomysł takich poprawin "na luzie", ale Misiek coś kręci nosem na ten pomysł  :-\

Przy okazji rozdawania zaproszeń poprosiłam mojego Chrzestnego, żeby nas zawiózł do ślubu. jego reakcja: "O kurcze, to muszę kupić nowe chodniczki"  ;D A tak mniej więcej wygląda nasz powóz ślubny, tyle że będzie jasnoniebieski w porywach do zielonego, bo to kameleon:

:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #393 dnia: 10 Lipca 2007, 21:06 »
Kochana, aleś mnie wyczuła, już się "odukrywam"  :-* Miło, że odrobinkę się stęskniłaś za moją bazgraniną :przytul:
Ehhhh, trochę się zaniedbałam w pisaniu, bo nie miałam w weekend dostępu do necika, a w pracy sajgon, ale już nadrabiam :)

Tiaaaa, ja to noska mam :) oczywiscie, ze się stęskniłam, ni ma, ni ma - ileż to można nie ma??

Makijażyk bardzo mi się podoba ten brązowy :) Bardzo ładny, podkreśla oczko i twarz jest ogólnie wyraźniejsza :) Ten niebieski to jakis taki "niewyraźny" - że się tak wyraże :)

Samochodzik pierwsza klasa :) Bardzo mi się podoba :) A chrzestny w porządku :)

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #394 dnia: 10 Lipca 2007, 22:08 »
makijażyk śliczny...oyczywiście ten z brązem  ;D

Pomysł z poprawinami też mi sie bardzo podoba i napewno bardziej się sprawdzi...moim skromnym zdaniem... :-*

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #395 dnia: 10 Lipca 2007, 22:20 »
makijażyk śliczny  ;D
Pomysł z poprawinami też mi sie bardzo podoba i napewno bardziej się sprawdzi...moim skromnym zdaniem... :-*
Podpisuje sie pod tym bez dwoch zdan  :ok: :ok: :ok:

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #396 dnia: 11 Lipca 2007, 00:04 »
makijaż- super
a balony- może by je zastapić jakimis materiałami? dobrac odpowiednio kolory i coś wykombinować z ich udziałem :)
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #397 dnia: 11 Lipca 2007, 00:28 »
gagatka makijaż jest super :ok: :ok: :ok:
A pomysł  z poprawinami bardzo przypadł mi do gustu.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #398 dnia: 11 Lipca 2007, 08:45 »
oczywiscie, ze się stęskniłam, ni ma, ni ma - ileż to można nie ma??
Ano właśnie, ileż to można?! :biczowanie: Moja nauczycielka od polskiego z liceum mawiała: "co za dużo to i świnka nie zje!"  :P

Makijażyk bardzo mi się podoba ten brązowy :) Bardzo ładny, podkreśla oczko i twarz jest ogólnie wyraźniejsza :) Ten niebieski to jakis taki "niewyraźny" - że się tak wyraże :)
Dzięki  :-* Hmmm...Ty Kochana to jednak masz jakieś zdolności jasnowidzące, bo na obydwu zdjęciach jest brązowy  ;D (kazałam kosmetyczce zmyć ten grafit z jednego oka i obydwa pomalować brązem) Ale rzeczywiscie grafitu prawie nie było widać, bo zlewał mi się z niebieskim okiem :-\

Samochodzik pierwsza klasa :) Bardzo mi się podoba :) A chrzestny w porządku :)
Dzieki, przekażę komu trzeba :D

Też tak sobie pomyślałam, ale Grześ mówi, że skoro płacimy za restaurację, to On by wolał, żeby było w restauracji. Zobaczymy czy Jego pozostałe argumenty mnie przekonają  ;)

makijażyk śliczny  ;D
Podpisuje sie pod tym bez dwoch zdan  :ok: :ok: :ok:
makijaż- super
gagatka makijaż jest super :ok: :ok: :ok:
A pomysł  z poprawinami bardzo przypadł mi do gustu.
Dzięki Babki :-*

a balony- może by je zastapić jakimis materiałami? dobrac odpowiednio kolory i coś wykombinować z ich udziałem :)
No właśnie tak sobie pomyślałam, żeby coś CIULOWEGO :D wykombinować  :ok: Muszę tylko poszukać jakiegoś wzoru :drapanie: A może szukałyście dla siebie propozycji dekoracji i macie jakieś zdjątka?

:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #399 dnia: 11 Lipca 2007, 10:37 »
Agatko !!!piękny makijaz!!!!!naprawde pasuje do Ciebie!tylko bym usta mniej matowe zrobiła(np błyszczyk bezbarwny transparetny położyła) i miodzio!!!!!!
ps powiedz gdzie jest to miejsce w ktorym będzie wesele-bo z czyms mi sie kojarzy ale pewnosci nie mam...w kazdym razie piękine!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #400 dnia: 11 Lipca 2007, 11:39 »
Agatko !!!piękny makijaz!!!!!naprawde pasuje do Ciebie!tylko bym usta mniej matowe zrobiła(np błyszczyk bezbarwny transparetny położyła) i miodzio!!!!!!
Dzięki Martusiu  :-* A z tym błyszczykiem to dobra myśl  :ok:

ps powiedz gdzie jest to miejsce w ktorym będzie wesele-bo z czyms mi sie kojarzy ale pewnosci nie mam...w kazdym razie piękine!
Kochana to jest restauracja i hotel w Słubicach, przy wjeździe do miasta od strony Zielonej Góry. Znasz te rejony?  :Uu:

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #401 dnia: 11 Lipca 2007, 11:47 »
Pomysł z poprawinami jest super, będzie luźniejsza atmosfera, zresztą ten dzień taki powinien być, bardziej wypoczynkowy.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #402 dnia: 11 Lipca 2007, 11:48 »
czy tam jest taki duzy ogród i takie krzewy?a w poblizu stadnina koni chyba?kiedys byłam tam (znaczy niewiem czy tam dokładnie0 na imprezie integracyjnej!stąd pytanie...
agatko nie doczytaam-jakie kwiaty plnaujesz w bukiecie>?
czy Twój G wybra juz garnitur?
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #403 dnia: 11 Lipca 2007, 12:41 »
Pomysł z poprawinami jest super, będzie luźniejsza atmosfera, zresztą ten dzień taki powinien być, bardziej wypoczynkowy.
No właśnie Aniu też tak myślę, tylko Grześ coś kręci nosem, że tam goły beton, a On by wolał "po ludzku" w restauracji itp.  :-\ Zobaczymy co z tego wyjdzie.

czy tam jest taki duzy ogród i takie krzewy?a w poblizu stadnina koni chyba?kiedys byłam tam (znaczy niewiem czy tam dokładnie0 na imprezie integracyjnej!stąd pytanie...
Tetulku niestety to chyba nie to miejsce, o którym piszesz :(  Konie są w pobliżu w Drzecinie (to taka wioseczka), tam jest "rancho" i może tam byłaś co? :hmmm:

agatko nie doczytaam-jakie kwiaty plnaujesz w bukiecie>?
Tak się napatrzyłam na Twoje cantadeski, że też mi się zachciało ;) Jeszcze muszę poszperać na necie i poszukać czegoś, co mnie powali na kolana ;) Panowie floryści powiedzieli mi w sobotę, że wymodzą mi co tylko bedę chciała :D Przy okazji pokazali mi co zrobili na samochód-bukiet w rogu z zieleniną puszczoną równolegle do przedniej szyby i wzdłuż maski i też chyba taki zamówię :)

czy Twój G wybra juz garnitur?
On już dawno wybrał gajer i nawet już kupił-CZARNY!!! Mówię Mu, że ma tyle fajnych w prążki, a czarny to pogrzebowy, a On na to, że to klasycznie elegancki  :mdleje: Na poprawiny wybrał sobie beżowy lniany-gdzieś na początku wąteczku wkleiłam zdjęcie. Na razie wszystko trzeba dopasować, więc jeszcze nie mamy Jego ubrania w domku, ale oczywiście jak będzie to zrobię foty :)

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #404 dnia: 11 Lipca 2007, 13:05 »
Agatko wyglądasz przecudownie makijaż idealnie podkreśla twoją urodę choć pewnie i bez niego wyglądasz ślicznie, ja tez wczoraj robiłam sobie próbny :P w podobnych kolorach co ty.

[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #405 dnia: 11 Lipca 2007, 13:13 »
Makijaż bardzo mi się podobuje :ok:  tylko tak jak napisała tete warto błyszczykiem podkreślić usta. Bo tak trochę 'surowo' wyglądają :wink:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #406 dnia: 11 Lipca 2007, 16:00 »
Mnie się makijaż bardzo podobuje, ale się doczepię, bo jak dla mnie kredka na ustach za bardzo się odznacza i pomysł z błyszczykiem jest całkiem oki.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #407 dnia: 12 Lipca 2007, 11:19 »
Agatko wyglądasz przecudownie makijaż idealnie podkreśla twoją urodę choć pewnie i bez niego wyglądasz ślicznie
Dziękuję Asieńko :oops: ale zapewniam Cię, że nie chciałabyś mnie zobaczyć bez makijażu  :P

Makijaż bardzo mi się podobuje :ok: tylko tak jak napisała tete warto błyszczykiem podkreślić usta. Bo tak trochę 'surowo' wyglądają :wink:
Mnie się makijaż bardzo podobuje, ale się doczepię, bo jak dla mnie kredka na ustach za bardzo się odznacza i pomysł z błyszczykiem jest całkiem oki.
Dzięki Babki  :-* Wasze rady są dla mnie bardzo cenne, bo wiem, że jesteście obiektywne i nie chcecie mi się podlizać ;) :przytul: Także skrzętnie wszystko notuję i powiem kosmetyczce.

Wczoraj przyjechali do nas Grzesia Rodzice z Anią, Jego siostrą. Oczywiście Misiek wrócił z pracy o 21:00, a do tego czasu zdążyłam już parę razy wkurzyć się i wymienić z Nimi kilka niezbyt uprzejmych zdań  :nerwus: Uwielbiam jak ktoś narzuca mi swoje zdanie odnośnie mojego ślubu i wesela, przyjeżdża na kilka dni, bez zapytania mnie o to, czy mam coś zaplanowane, a potem ma żal, że z nim nie siedzę w domu (bo wyjść gdzieś nie chcą) :Maruda: Już od przynajmniej miesiąca mamy zaplanowany na najbliższy piątek panieński Kumpeli, więc nie będzie mnie dziś po południu (musimy wszystko obmyślić i przygotować), w piątek balujemy i wracam w sobotę (żeby nie widzieli mnie w stanie wskazującym ;) ). Ehhhhhhhhh chyba jestem straszną zołzą, ale stwierdziłam, że Gabi ma panieński raz w życiu, a że jest jedną z moich najbliższych kumpelek, więc w tym momencie Jej panieński jest ważniejszy.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #408 dnia: 12 Lipca 2007, 12:03 »
  :nerwus: Uwielbiam jak ktoś narzuca mi swoje zdanie odnośnie mojego ślubu i wesela, przyjeżdża na kilka dni, bez zapytania mnie o to, czy mam coś zaplanowane, a potem ma żal, że z nim nie siedzę w domu (bo wyjść gdzieś nie chcą) :Maruda: Już od przynajmniej miesiąca mamy zaplanowany na najbliższy piątek panieński Kumpeli, więc nie będzie mnie dziś po południu (musimy wszystko obmyślić i przygotować), w piątek balujemy i wracam w sobotę (żeby nie widzieli mnie w stanie wskazującym ;) ). Ehhhhhhhhh chyba jestem straszną zołzą, ale stwierdziłam, że Gabi ma panieński raz w życiu, a że jest jedną z moich najbliższych kumpelek, więc w tym momencie Jej panieński jest ważniejszy.

hehehe, wyobrażam sobie te Twoje uwielbienie :) hehehe

To zdjęcia będą nowe :)

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #409 dnia: 12 Lipca 2007, 12:12 »
Dobrze prawisz! panienski rzecz swieta!!!!!!!!!

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #410 dnia: 12 Lipca 2007, 12:17 »

hehehe, wyobrażam sobie te Twoje uwielbienie :) hehehe
Taaaaaaaaak uwielbienie jest przeogromne  :Zakochany:  :P

To zdjęcia będą nowe :)
Hihihihi nie wiem czy bedą się nadawały do upublicznienia ;)

Aniu kochana jak Ty mnie dobrze rozumiesz  :-*

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #411 dnia: 12 Lipca 2007, 12:41 »

Jak nie jak tak my juz na tym forum wszystko widziałysmy nie straszne nam takie sceny hehehehe ;D
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #412 dnia: 12 Lipca 2007, 12:44 »

hehehe, będą będą :)

Taaaaa, jestem za :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #413 dnia: 13 Lipca 2007, 10:16 »
Witam Was Kobitki serdecznie tak przy piąteczku  :hello: Wczoraj byłam u Asi-Świadkowej i malowałyśmy transparent na wieczór panieński Gabrysi :D Nieźle się bawiłyśmy malując plakatówkami :D Ale wiecie co, to już nie są takie badziewne plakatówki jak za naszych lat dziecinnych, które były w słoiczku po wyschnięciu popękane i twarde. Teraz to już są full wypas konsystencja jak dla profesjonalnego malarza :D Stwierdziłyśmy z Asią, że chyba czas zdawać na ASP  :hahahaha:
A teraz nasze dzieło:
Początek procesu twórczego. Coś Wam się rzuciło w oczy? :D

"Artystki" przy pracy:

Pierwsza strona w zbliżeniu:

Strona pierwsza transparentu gotowa  :skacza: Jak Wam się podoba?

A teraz druga strona. Chyba nie macie wątpliowści, że bardzo byśmy chciały zostać ciotkami ;D

Możecie się zachwycać :D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #414 dnia: 13 Lipca 2007, 11:03 »
Wow, ale wy pomysłowe jesteście!! Normalnie ja bym na to nie wpadła :) super pomysł  :ok:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #415 dnia: 13 Lipca 2007, 11:08 »
Wow, ale wy pomysłowe jesteście!! Normalnie ja bym na to nie wpadła :) super pomysł  :ok:
Hihihihi dzięki  ;D Mamy plan zabrać to ze sobą na  :disco:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #416 dnia: 13 Lipca 2007, 11:16 »

Hihihihi dzięki  ;D Mamy plan zabrać to ze sobą na  :disco:

hahahaha, już sobie wyobrażam jak ludzie będą się gapić, hahaha, ubaw po pachy :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #417 dnia: 13 Lipca 2007, 11:21 »
Żeby nie było wątpliwości, która z nas to przyszła PM to umieściłyśmy na naszym dziele zdjęcie Gabi  ;D

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #418 dnia: 13 Lipca 2007, 11:22 »
hahaha dobre,podoba mi się,jesteście swietne,super pomysł  :brawo_2: :skacza:

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #419 dnia: 13 Lipca 2007, 11:23 »
eno, plakat bomba :skacza: też bym taki chciała :)
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021