Autor Wątek: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)  (Przeczytany 67541 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Odp: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)
« Odpowiedź #330 dnia: 29 Czerwca 2007, 10:51 »
HEHEHEHE  a ja myślałam że to są 2 różne welony :) potem się skumałam że jednak to ten sam :) Dla mnie długość jak najbardziej ok, już miałam Ci pisać że ładniej w tym dłuższym :)

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #331 dnia: 29 Czerwca 2007, 10:56 »
gagatka pieknie wygladasz w calej okazalosci,
ale powiedz mi czy w biuscie suknia bedzie jeszcze dopasowana?

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #332 dnia: 29 Czerwca 2007, 11:15 »
Pięknie pięknie!!!!twój welon-ja bym go troszeczke skróciła-ale to Ty muszisz podjąc decyzje..
Dzięki Martusiu  :-* Właśnie też tak myślę nad skróceniem  :ok:

powiem tak:
bajkowo będziesz wyglądac..cudownie Twojemu Małżowi oczy wyjada z orbit ;D ;D
Hihihihihi właśnie na to liczę i dlatego nie pokazuję Grzesiowi kiecy ;) A jak nie padnie z zachwytu, to będzie  :biczowanie:

ps jaki to model kiecy?
Atelier Diagonal model 706 :D

HEHEHEHE  a ja myślałam że to są 2 różne welony :) potem się skumałam że jednak to ten sam :) Dla mnie długość jak najbardziej ok, już miałam Ci pisać że ładniej w tym dłuższym :)
:tak_2: to ten sam. Przymnierzałam też inne welony, ale jakieś takie cieniutkie były i ten z lamówką lepiej pasował.

gagatka pieknie wygladasz w calej okazalosci,
ale powiedz mi czy w biuscie suknia bedzie jeszcze dopasowana?
Dzięki Kochana  :przytul: Góra będzie zwężana i mam nadzieję, że z tym biustem też Babeczka w Novii coś zrobi, bo nieco mi brakuje  :oops: No chyba że nawpycham sobie skarpetek  ;D
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #333 dnia: 29 Czerwca 2007, 11:38 »
Świetny pomysł z tymi skarpetkami, taki oryginalny  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #334 dnia: 29 Czerwca 2007, 12:10 »
Świetny pomysł z tymi skarpetkami, taki oryginalny  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:
No wiesz Słonko jakoś trzeba sobie radzić w tym okrutnym świecie  :hahaha:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline aniuska25

• forumowicz
  • data ślubu: 22.09.2007
« Odpowiedź #335 dnia: 29 Czerwca 2007, 12:28 »
Nie udzielam się zbyt czesto :biczowanie: , ale zagadam regularnie i muszę Ci powiedzieć, że w sukience wyglądasz szałowo :brawo_2: :brawo_2: Świetny wybór ;D
A po cichu powiem,że była jadną z dwóch moich faworytek po maratonie salonowym ;) Co prawda wygrała inna, ale z tej samej firmy  :skacza: :skacza:
Napewno przyszły padnie z zachwytu :mdleje:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #336 dnia: 29 Czerwca 2007, 12:51 »
No chyba że nawpycham sobie skarpetek  ;D

Po co zaraz skarpetki, mi wszyja w kiece taki mega wypchany stanik  ;D
Najlepsze sa staniki takie od chinczykow, bardzo tanie i mega wypchane!
Ucinasz caly tyl i wszywasz po bokach.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #337 dnia: 30 Czerwca 2007, 19:38 »
muszę Ci powiedzieć, że w sukience wyglądasz szałowo :brawo_2: :brawo_2: Świetny wybór ;D
Dzięki Kochana  :-*

A po cichu powiem,że była jadną z dwóch moich faworytek po maratonie salonowym ;) Co prawda wygrała inna, ale z tej samej firmy  :skacza: :skacza:
A ja też mierzyłam tą, którą Ty wybrałaś Aniu ;D Jest piękna :brawo_2:, tylko mi lepiej było w takiej bez ramiaczek.
Muszę Wam powiedzieć Dziewczynki, że facet pracujący w Salonie z gajerami, to coś nieprzewidywalnego! Dziś mój Misiek wymyślił sobie, że pójdzie do ślubu w różowej koszuli i białym krawacie!!! :mdleje: Taki różowy landrynek! Normalnie osiwieć można od takich pomysłów! Jakby nie mógł iść normalnie w białej, ale nie bo "biała jest taka pospolita"!!! :mdleje: No i czeka mnie kolejna przeprawa w wybijaniu Mu tego pomysłu z głowy.
 :Kwasny: A wszystko zaczęło się od różowych róż, które chciałby żebym miała w bukiecie! Ooooooo nigdy w życiu! :twisted:
Dziś w końcu muszę się zabrać za kolejną partię zaproszeń. Póki co rozdaliśmy dopiero 7, więc muszę się streszczać. Na szczęście skończyłam już pisać po nocach pracę na podyplomówkę, więc mam trochę więcej czasu.  W czwartek pisałam do 2:30, bo w piątek był ostateczny termin (jak zwykle na ostatnią chwilę!), a w piątek wstałam do pracy o 5:50. Teraz tylko ujrzę na mej pracy komentarz "PLAGIAT" napisany ręką pani profesor i będzie trzeba kolejny miesiąc poświęcić na poprawianie. LUZ!!! :luzak:
Babki Kochane we wtorek o 10:00 jestem umówiona na rozmowę (dys)kwalifikacyjną w sprawie pracy. Już mam stresa  :boje_sie: Tylko muszę coś wymyślić, żeby się zwolnić u Szefowej na tą godzinę. Kurcze, pomóżcie plizzzzzzzzzzzzz, bo jakoś weny mi brak  :-[

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #338 dnia: 30 Czerwca 2007, 20:48 »
Babki Kochane we wtorek o 10:00 jestem umówiona na rozmowę (dys)kwalifikacyjną w sprawie pracy. Już mam stresa  :boje_sie: Tylko muszę coś wymyślić, żeby się zwolnić u Szefowej na tą godzinę. Kurcze, pomóżcie plizzzzzzzzzzzzz, bo jakoś weny mi brak  :-[

Powiedz, że musisz iść na jakieś badania, do lekarza, coś takiego, albo że pilnie musisz pojechać na uczelnie do jakiegoś wykłądowcy :)

Nie bój się, przecież Cię nie zjedzą :) będzie dobrze, jeśli to lepsza praca niż ta co masz teraz to trzymam kciuki aby się udało :) No, ale w sumie jeszcze nie teraz bo normalnie muszę dalej pisać pracę :) A też weny mi brak :)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #339 dnia: 30 Czerwca 2007, 20:58 »
O rany... ja ogólnie jestem anty na cokolwiek różowego w ubiorze u mojego faceta (on na szczeście też) mam nadzieję, że uda Ci się wybić mu ten pomysł z główy przed zakupem koszuli, ale co ja piszę, napewno go przekonasz i postawisz na swoim, tak żeby myślał, że to on sam wymyślił  :D mam rację :?:

W ściemnianiu jestem kiepska, to niestety nie pomogę, ale trzymam kciuki za powodzenie rozmowy kwalif.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #340 dnia: 1 Lipca 2007, 00:34 »
gagatka No, no Twój mężczyzna to ma pomysły. Moze podsuniesz mu jakąś inną propozycję?
Ja ogólnie nie lubie nic różowego u faceta.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #341 dnia: 1 Lipca 2007, 12:57 »
Powiedz, że musisz iść na jakieś badania, do lekarza, coś takiego, albo że pilnie musisz pojechać na uczelnie do jakiegoś wykłądowcy :)
Dzięki za podpowiedzi  :-* Z wykładowcą odpada, bo nie mieliśmy żadnych zaliczeń ani wpisów, a na oddanie pracy zwalniałam sie w piątek  :-\ Pozostaje mi lekarz. Mam nadzieję, że się uda, bo już powiedziałam, że będę na tej rozmowie.

Nie bój się, przecież Cię nie zjedzą :)
Nooooooo mam nadzieję, że to nie kanibale!!!  ;D

będzie dobrze, jeśli to lepsza praca niż ta co masz teraz to trzymam kciuki aby się udało :)
Praca inna niż mam teraz, trzeba się mocno orientować w tym, co się dzieje w świecie finansów, a ja niestety nie jestem na bieżąco  :( No i sporo osób jest chętnych (mam tam znajomego i pytałam go o ilość osób na rozmowy). W sumie teraz pracę mam, więc nie jest tak, że muszę tą koniecznie dostać, dlatego nie jestem zdesperowana, ale chciałabym już po 3 latach zmienić pracę. 
No, ale w sumie jeszcze nie teraz bo normalnie muszę dalej pisać pracę :)
Teraz wybaczam, ale we wtorek o 10:00 proszę przerwać pracę i ściskać kciuczki intensywnie  :taktak:

A też weny mi brak :)
Współczuję i przesyłam pozytywne fluidy, coby Cię natchnąć ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gagatka No, no Twój mężczyzna to ma pomysły. Moze podsuniesz mu jakąś inną propozycję?
Ja ogólnie nie lubie nic różowego u faceta.
Ja w ogóle nie przepadam za różowym, więc nie wyobrażam sobie Grzesia-landrynka na naszym ślubie!

O rany... ja ogólnie jestem anty na cokolwiek różowego w ubiorze u mojego faceta (on na szczeście też) mam nadzieję, że uda Ci się wybić mu ten pomysł z główy przed zakupem koszuli, ale co ja piszę, napewno go przekonasz i postawisz na swoim
Hihihihihi no Ty to mnie znasz Kasiu  ;D Odbyłam poważną rozmowę z Miśkiem i dziś kupuje 2 białe koszule. Uffffff na szczęście mam jeszcze dar przekonywania! ;)

trzymam kciuki za powodzenie rozmowy kwalif.
Nie-dziękuję Kochana  :-*

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #342 dnia: 1 Lipca 2007, 13:01 »
trzymam mocno kciukasy za rozmowe  :ok: :ok: :ok:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #343 dnia: 1 Lipca 2007, 16:50 »
Gagatka widzialam w wateczku u ricardo ze twoj przyszly maz pracuje w Sterze w sklepie z garniturami, a pochwalisz sie dokladnie w ktorym? Bo my tam wlasnie zakupilismy garniturek i rozmawialam z takim przemilym sprzedawca i on sie wlasnie chwalil ze tez sie w sierpniu zeni i jakos tak teraz mi sie wlasnie przypomnialo  ::)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #344 dnia: 1 Lipca 2007, 17:22 »
trzymam mocno kciukasy za rozmowe  :ok: :ok: :ok:
Nie-dziękuję Asieńko  :-*

Gagatka widzialam w wateczku u ricardo ze twoj przyszly maz pracuje w Sterze w sklepie z garniturami, a pochwalisz sie dokladnie w ktorym? Bo my tam wlasnie zakupilismy garniturek i rozmawialam z takim przemilym sprzedawca i on sie wlasnie chwalil ze tez sie w sierpniu zeni i jakos tak teraz mi sie wlasnie przypomnialo  ::)
Przemiły sprzedawca?? Nieeeeeee to nie może być mój Grześ  :twisted: Jeżeli kupowaliście w Sunsecie to właśnie był On  :Zakochany: Każdemu, kto kupuje gajer na ślub, chwali się, że bierzemy ślub w sierpniu  ;D

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #345 dnia: 1 Lipca 2007, 17:54 »
Tak, wlasnie tam  ;D
Masz fajnego faceta  :ok: 
Super obsluga  :!:

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #346 dnia: 1 Lipca 2007, 17:56 »
Dzięki za podpowiedzi  :-* Z wykładowcą odpada, bo nie mieliśmy żadnych zaliczeń ani wpisów, a na oddanie pracy zwalniałam sie w piątek  :-\ Pozostaje mi lekarz. Mam nadzieję, że się uda, bo już powiedziałam, że będę na tej rozmowie.
Ale możesz ściemnić, że właśnie w sprawie tej pracy, którą w piątek oddałaś musisz się zgłosić do profesora.
A jakie studia podyplomowe robisz :?:

Praca inna niż mam teraz, trzeba się mocno orientować w tym, co się dzieje w świecie finansów, a ja niestety nie jestem na bieżąco  :( No i sporo osób jest chętnych (mam tam znajomego i pytałam go o ilość osób na rozmowy). W sumie teraz pracę mam, więc nie jest tak, że muszę tą koniecznie dostać, dlatego nie jestem zdesperowana, ale chciałabym już po 3 latach zmienić pracę. 
Skąd ja to znam  ???  ja też pracuję w jednym miejscu 3 lata i coraz bardziej przekonuję się, że tego co się miałam nauczyć to się nauczyłam, a teraz niewiele się już rozwijam i ta praca zaczyna mnie trochę nudzić (no chyba, że mam czas żeby posiedzieć sobie na forumie :wink: ).
A możesz coś więcej o tej pracy napisać :?:  tzn. czy to chodzi o jakiś bank, ubezpieczenia, fundusze emerytalne, ...
A jeśli chodzi o jakieś nowości ze świata finansów to ostatnio prezes NBP przekonał minister finansów, żeby nadzór nad bankami pozostał w ramach GINB i żeby nie został wcielony do Komisji Nadzoru Finansowego kierowanej przez Stanisława Kluzę... (na ten temat w Rzepie był ostatnio artykuł) a przed rozmową możesz sobie trochę przejrzeć Rzepę (zielone strony) dział "Finanse"
No i będę trzymać kciuki za rozmowę kwalifikacyjną :ok:

Odbyłam poważną rozmowę z Miśkiem i dziś kupuje 2 białe koszule. Uffffff na szczęście mam jeszcze dar przekonywania! ;)
Wielkie gratulacje :brawo_2:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #347 dnia: 1 Lipca 2007, 18:10 »
Tak, wlasnie tam  ;D
Masz fajnego faceta  :ok: 
Super obsluga  :!:
Dzięki Kochana  :-* Bardzo się ucieszył jak Mu powiedziałam  ;D To miło jak ktoś docenia Jego starania  :ok:

Ale możesz ściemnić, że właśnie w sprawie tej pracy, którą w piątek oddałaś musisz się zgłosić do profesora.
A jakie studia podyplomowe robisz :?:

Niestety nie mogę tak powiedzieć, bo te studia robimy we trzy ode mnie z pracy i byłam wtedy z koleżanką, a sekretarka psorki powiedziała, że mamy się zgłosić najwcześniej 9.07, bo psorka wyjeżdża :( Robiłam Zarządzanie Biznesem na Uniwerku-raczej dla papierka niż dla siebie, bo te studia były dofinansowane z Unii i szkoda by było stracić taką okazję.

Skąd ja to znam  ???  ja też pracuję w jednym miejscu 3 lata i coraz bardziej przekonuję się, że tego co się miałam nauczyć to się nauczyłam, a teraz niewiele się już rozwijam i ta praca zaczyna mnie trochę nudzić (no chyba, że mam czas żeby posiedzieć sobie na forumie :wink: ).

Dobrze Cię rozumiem Niki!!! Ja stwierdziłam, że już niczego tu nie osiągnę więcej i mam coraz mniej zapału do pracy :( Całymi dniami przesiaduję na Forum aż się źle z tym czuję, że nie chce mi się pracować  :-\

a przed rozmową możesz sobie trochę przejrzeć Rzepę (zielone strony) dział "Finanse"
No i będę trzymać kciuki za rozmowę kwalifikacyjną :ok:
Dzięki Kochana za sugestię Rzepcową  :-* I nie-dziękuję za kciuczki  ;D

Wielkie gratulacje :brawo_2:
Dzięki  ;D Ach ma się ten dar przekonywania  :skacza: Właśnie Misiek mnie poinformował przez telefon, że kupił 2 gajerki, kamizelkę z musznikiem i 2 białe koszule i całość kosztowała nas 1.133 zł (z rabatem pracowniczym oczywiście)  :skacza:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #348 dnia: 1 Lipca 2007, 18:14 »
hehehe, no gagatko ja mam zawsze (no prawie) dobre pomysły :) lekarz zawsze działa :)

A ja znów zapomniałam się zapytać mojego R. kto go obsługiwał w sunset...
dziś będe o tym pamiętać
dziś będę o tym pamiętać
dziś będę o tym pamiętać
dziś będe o tym pamiętać
... pamiętać...
... pamiętać...

:)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #349 dnia: 1 Lipca 2007, 18:33 »
hehehe, no gagatko ja mam zawsze (no prawie) dobre pomysły :) lekarz zawsze działa :)
Zobaczymy czy tym razem zadziała, bo brałam wolne w zeszłą środę, teraz w piątek no i znowu  :roll: W każdym razie nie mam innej opcji wykrętowej  :( Chyba że powiem mojej Szefowej, że mam już dość tej pracy co?  ;D

... pamiętać...
... pamiętać...
:)
No właśnie Kochana Ty pamiętać albo pójść jeszcze raz bo nowe gajery przyszły w piątek  :)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #350 dnia: 1 Lipca 2007, 18:34 »
Ale ten świat jest mały.
A zdjęcia garniaków i koszul chyba nam tu zamieścisz nie?

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #351 dnia: 1 Lipca 2007, 18:45 »
Ale ten świat jest mały.
Ano mały, mały  ;D Tete też rozpoznała mego Grzesia na zdjęciach, bo u Niego kupowali gajer  ;D

A zdjęcia garniaków i koszul chyba nam tu zamieścisz nie?
No ba! OCZYWIZNAAAAAAAA! Jeden gajer już jest w tym wątku (ten poprawinowy), ale reszta jeszcze musi przejść przez ręce Madzi-krawcowej, żeby wszystko dobrze leżało.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #352 dnia: 1 Lipca 2007, 18:54 »
No a efekt końcowy na pewno będzie powalający ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #353 dnia: 1 Lipca 2007, 19:49 »
Ooooo, to jak przyszło coś nowego to mojego R. muszę zaciagnąć... bo on cały czas mówi że zdąży... hehehe to tak samo jak ja mam pamiętać :)

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #354 dnia: 1 Lipca 2007, 22:38 »
Ach ma się ten dar przekonywania  :skacza: Właśnie Misiek mnie poinformował przez telefon, że kupił 2 gajerki, kamizelkę z musznikiem i 2 białe koszule i całość kosztowała nas 1.133 zł (z rabatem pracowniczym oczywiście)  :skacza:
Czyli masz dobry wpływ na swego przyszłego męża- tak trzymać :brawo_2:
A wracając do welonu, ja bym zostawiła jednak taki dłuższy.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #355 dnia: 1 Lipca 2007, 22:42 »
Eee no to ja normalnie gratuluję dwóch białych koszul  ;D

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #356 dnia: 2 Lipca 2007, 10:58 »
Jeśli chcesz mieć krótszy welon to myśle ze jedynie troszkę mozesz go skrócic bo długie welony mają swój urok ja mam suknie bez trenu więc chce miec jak najdłuższy :)

PS. czemu ja dopiero teraz zauwazyłam ze ty w słubicach ślubujesz :P  ;D ;D ;D ;D ;D ;D hmmm a zdradzisz mi dokładne miejsce i godz??? chetnie bym sie wybrała na twój slub :) odemnie to w sumie nie tak daleko ;)
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #357 dnia: 2 Lipca 2007, 20:50 »
No a efekt końcowy na pewno będzie powalający ;D
Nie ma innej możliwości!!! :D

Ooooo, to jak przyszło coś nowego to mojego R. muszę zaciagnąć... bo on cały czas mówi że zdąży... hehehe to tak samo jak ja mam pamiętać :)
Qniecznie za włosy i marsz po gajer  :Szczerbaty:

Czyli masz dobry wpływ na swego przyszłego męża- tak trzymać :brawo_2:
Hmmm...ciekawe tylko na jak długo? ;)

A wracając do welonu, ja bym zostawiła jednak taki dłuższy.
Tylko nie wiem Aniu czy to będzie dobrze wyglądało z trenem  :drapanie: Na pewno bym chciała tą drugą warstwę mieć dłuższą, ale nie wiem czy aż taką jak na zdjęciach.

Jeśli chcesz mieć krótszy welon to myśle ze jedynie troszkę mozesz go skrócic bo długie welony mają swój urok ja mam suknie bez trenu więc chce miec jak najdłuższy :)
No jeżeli masz kiecunię bez trenu to dłuuuuugaśny welon jak najbardziej  :ok:

A tak w ogóle to męczy mnie jeszcze to bolerko-nie  myslicie że będzie mi za gorąco w sierpniu w takim prawie długim rękawie  ??? Ehhhhhhh, tylko właśnie ten rękaw dodaje uroku...sama nie wiem ???

Eee no to ja normalnie gratuluję dwóch białych koszul  ;D
A dziękuję dziękuję  :-*  :Najlepszy:

PS. czemu ja dopiero teraz zauwazyłam ze ty w słubicach ślubujesz :P  ;D ;D ;D ;D ;D ;D hmmm a zdradzisz mi dokładne miejsce i godz??? chetnie bym sie wybrała na twój slub :) odemnie to w sumie nie tak daleko ;)
Kochana byłoby przecudownie jakbyś do mnie przyjechała na ślubik  :skacza:  :cancan: Kościół pw. Najśw. Marii Panny (zwany też "starym kościołem"-jak kogokolwiek zapytasz na pewno Ci powie ;) ), ul. 1 Maja 31, niedaleko dużego bazaru, który się niedawno spalił :( Data i godzina: 18.08.07 godz. 16:00 :D Zapraszam serdecznie!!!

Ależ miałam dziś dzień-byłam prawie cały dzień na reklamacji w niemieckiej hucie w Hennigsdorfie, a jak wróciłam to czekała mnie rozmowa z Szefową i nowe obowiązki, bo koleżanka wróciła z urlopu macierzyńskiego. Szczerze mówiąc pozbyłam się rzeczy najmniej kłopotliwych i najmniej odpowiedzialnych, a to czego nie lubię robić to oczywiście nadal mam  :Maruda: A już myślałam, że się pozbędę tego p... <tiiiiiiiiiiit cenzura> planowania  :nerwus: Ehhhhhh życie! A właśnie! Miałam Wam napisać, że chwyt z lekarzem zadziałał i jutro mam urlop  :ok: Dzięki za pomysła ricardo  :-*
Poza tym trochę mi smutnawo, bo Grześ musiał pojechać do Firmy do Poznania i dziś i jutro jestem sama w domku  :cry: Bardzo tego nie lubię, no i już się odzwyczaiłam, bo dawno już minęły czasy, kiedy Grześ pracował w Tavernie i wracał z pracy nad ranem :(

Na poprawę nastroju jak szłam dziś do dentysty zajrzałam do pewnego sklepu i wypatrzyłam takie oto zawieszki na alkohol (smieszna trochę, ale spodobała mi się-wybrałabym tylko z kremowym spodem zamiast bordowego i do zawieszenia jest rafia):

Do tego w tym samym stylu Babeczka pokazała mi czekoladki-podziękowania dla gości. Myślałam nad tym, żeby dać gościom ciasto w takich przeźroczystych plastikowych pudełeczkach, ale wiadomo ciasto lubi się rozbabrać, goście mogą wychodzić o różnych godzinach i trzeba by ich pilnować i dawać te pudełka do pokojów hotelowych? Tym bardziej się rozbabrają :( A te czekoladki są w pudełeczkach takich do postawienia przy każdym talerzu - wyglądają świetnie  :ok:  Pudełeczko jest złote (prostokąt 5cm x 10 cm i chyba ok. 0,5 cm grube), a na wieczku jest właśnie taki obrazeczek. Jest też drugi wzór-karoca z tekstem "Dziękujemy za życzenia". Można też wstawić tam imiona Młodych i datę. Czekolada jest do wyboru biała, mleczna lub gorzka. Tylko teraz zastanawiam się co na to Grześ?  :hmmm:
Nie mam niestety zdjęcia całości żeby Wam zaprezenować jak wyglądają, więc uruchomcie wyobraźnię ;) A może gdzieś już je widziałyście?

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #358 dnia: 2 Lipca 2007, 21:24 »
Fajne te zawieszki na wódkę - takie z humorem :wink:
A podziękowania dla gości są dobrym pomysłem, tylko że ten tekst białą czcionką jest mało widoczny  :(  więc jeśli zdecydujecie się na nie to zdecydowanie z ciemną czcionką powinniście wybrać

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #359 dnia: 2 Lipca 2007, 22:31 »
Kolor włosków zmieniłaś :) suknia jest boska i pięknie w niej wyglądasz...a jak będzie dopasowana to będzie idealnie...Grześ napewno padnie z wrażenia :o :o...gwarantuję  :-*
Welonik najlepiej weź taki do pasa żeby trenika nie zasłonić...a bolerka to ja bym wogóle nie brała...bo...będzie gorąco i sie ugotujesz, a po drugie suknia jest piękna bez bolerka...nio chyba, że  chesz zasłonić ramionka w kościele...ale welonik juz spełni taką rolę...więc może się nad tym jeszcze zastanów ;D a jak zostawiasz to napewno nie obcinaj rękawków  :)

Zaweieszki są fajowe i te czekoladki...ja bym brała biała czekoladę...bo ją uwielbiam...i tylko narobiłam sobie ochotę na nią  :drapanie:

"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"