Autor Wątek: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)  (Przeczytany 68367 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Odp: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)
« Odpowiedź #360 dnia: 3 Lipca 2007, 01:13 »
gagatka[/b] zawieszki super i te czekoladki mniam mniam. tylko ja wybrałabym te z ciemną czcionką.

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #361 dnia: 3 Lipca 2007, 15:30 »
Fajne te zawieszki na wódkę - takie z humorem :wink:
A podziękowania dla gości są dobrym pomysłem, tylko że ten tekst białą czcionką jest mało widoczny  :(  więc jeśli zdecydujecie się na nie to zdecydowanie z ciemną czcionką powinniście wybrać
gagatka[/b] zawieszki super i te czekoladki mniam mniam. tylko ja wybrałabym te z ciemną czcionką.
Właśnie zapomniałam Wam napisać, że na tym zdjęciu podziękowań czekoladkowych są wzory czcionek w zależności od tego, jaka jest czekoladka, bo pudełeczko jest z tyłu złote, a tło dla tych ludków i napisów z przodu jest przezroczyste (tam gdzie jest żółte między obramowaniem a ludkami i napisem). Tak więc jeżeli ktoś bierze ciemną czekoladkę, to fajnie wygląda napis biały, bo przez to przezroczyste okienko widać czekoladę, która jest ładnym ciemnym tłem. No a dla mlecznej i białej lepszy byłby napis brązowy.

Kolor włosków zmieniłaś :)

Zauważyłaś Kochana  :-* A zmieniłam na ciemniejszy, bo już mi się znudziły te blond pasemka :) Wiesz... kobieta zmienną jest  ;D

suknia jest boska i pięknie w niej wyglądasz...a jak będzie dopasowana to będzie idealnie...Grześ napewno padnie z wrażenia :o :o...gwarantuję  :-*
Dzięki Uleńko  :-* Na to liczę, mimo że Grzesiowi podobała się najbardziej ta sukienka z kołnierzem (zdjęcie nr 4 w moim wątku z przymiarek https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=6486.0 ), ale tej, którą wybrałam jeszcze nie widział.

Welonik najlepiej weź taki do pasa żeby trenika nie zasłonić...
No właśnie, właśnie dlatego chcę nieco skrócić nieco tą drugą warstwę. A propos skracania, to dziś zmniejszyłam odrobinkę mój naszyjniczek, bo był za długi i wchodził na kiecę :) A sam welonik może taki zostać czy szukać czegoś innego? 

a bolerka to ja bym wogóle nie brała...bo...będzie gorąco i sie ugotujesz, a po drugie suknia jest piękna bez bolerka...nio chyba, że  chesz zasłonić ramionka w kościele...ale welonik juz spełni taką rolę...więc może się nad tym jeszcze zastanów ;D a jak zostawiasz to napewno nie obcinaj rękawków  :)
Dlatego właśnie, że może być gorąco to wydaje mi się, że te rękawki są za długie. A chciałabym ramiona zasłonić, bo uważam, że tak wypada, no i ksiądz u nas jest pod tym względem rygorystyczny. Chyba jednak poszukam czegoś na krótki rekaw  :hmmm:

Zaweieszki są fajowe i te czekoladki...
Dzięki Uleńko  :przytul: Wieczorkiem wraca Grześ, więc napiszę Wam, co On na to ;)

Byłam dziś na tej rozmowie (dys)kwalifikacyjnej. Jak się okazuje w moim beznadziejnym przypadku nawet moc Waszych kciuczków nie pomoże, bo przeżyłam porachę sezonu  :roll: W sumie sama rozmowa była ok, ale szukali kogoś, kto może zmanipulować innych, a nie kogoś, kto dąży do kompromisów tak jak ja :Kwasny: Ale w sumie to fajne doświadczenie: oprócz mnie było chętnych 3 facetów wszyscy studenci 5-tego roku (ależ starowinka ze mnie :oops: ). Mieliśmy do zrobienia 3 zadania i była to praca grupowa, jak się później okazało mniej była ona nastawiona na efekt pracy, a bardziej na to, kto przeforsuje swoje zdanie. Ja biedny żuczek nie miałam szans  :nie: Poza tym widać było, kogo wybiorą, bo kazali zostać temu chłopakowi, a nam kazali już iść. No nic, na jakiś czas mi wystarczy rozmów :D A jeżeli nawet, nie żeby specjalnie, ale zwyczajnie przez nieuwagę by mnie wybrali to i tak nic z tego, bo mam 3 m-ce wypowiedzenia (muszą znaleźć kogoś na moje miejsce, a branża jest tak specyficzna, że w 1 miesiąc się tego raczej nie ogarnie, więc wątpliwe mocno, żeby skrócili mi ten okres :( ), a szkolenie w tej firmie zaczynają 23.07 w Warszawie i trwa ono 6 tygodni, więc do końca sierpnia. No cóż, może innym razem  :sad:

:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #362 dnia: 3 Lipca 2007, 15:43 »
No to skoro szukali jakiś bezwględnych terrorystów to chyba nie ma czego żałować? ;)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #363 dnia: 3 Lipca 2007, 17:00 »
gagatko ty jesteś taka dobra duszyczka a oni szukali poprostu jakiegoś wyzyskiwacza i naciagacza.

Napewno kiedyś trafi Ci się coś innego i lepszego :)

A co do Twojego urlopu, to proszę Cię bardzo :) jakby co to chętnie służę pomocą na przyszłość :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #364 dnia: 3 Lipca 2007, 17:12 »
No to skoro szukali jakiś bezwględnych terrorystów to chyba nie ma czego żałować? ;)
a oni szukali poprostu jakiegoś wyzyskiwacza i naciagacza.
Powiem Wam Babki, że macie w 100% rację!!!  :ok:

gagatko ty jesteś taka dobra duszyczka
Dzięki  Kochana :oops: ach zawstydzasz mnie ;)

Napewno kiedyś trafi Ci się coś innego i lepszego :)
No ba! Nie może być inaczej :D

A co do Twojego urlopu, to proszę Cię bardzo :) jakby co to chętnie służę pomocą na przyszłość :)
Dzięki  :-* Na pewno skorzystam ;)
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #365 dnia: 3 Lipca 2007, 19:24 »
hehehe, zawsze jak do Ciebie tutaj zaglądam to normalnie gębunia mi się uśmiecha  ;D

gagatko ty jesteś taka dobra duszyczka
Dzięki  Kochana :oops: ach zawstydzasz mnie ;)

Ja?? Nigdy w życiu  ;D

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #366 dnia: 4 Lipca 2007, 09:23 »
gagatko juz wiem co to za kosciółek ;D nawet jakies dwa tygodnie temu koło niego byłam :) a co do zawieszek są rewelacyjne no i te podziekowania dla gosci bardzo mi sie spodobały mogłabys mi zdradzic na priv jaki jest koszt takiego pudełeczka i gdzie mozna je dostac?
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #367 dnia: 4 Lipca 2007, 09:44 »
hehehe, zawsze jak do Ciebie tutaj zaglądam to normalnie gębunia mi się uśmiecha  ;D
Suuuuuuperowo :D

Ja?? Nigdy w życiu  ;D
Jasne jasne  ;D

gagatko juz wiem co to za kosciółek ;D nawet jakies dwa tygodnie temu koło niego byłam :)
Ekstra! No właśnie, w tym odliczanku wkleiłam zdjątko, zapomniałam Ci napisać  :oops:

a co do zawieszek są rewelacyjne no i te podziekowania dla gosci bardzo mi sie spodobały mogłabys mi zdradzic na priv jaki jest koszt takiego pudełeczka i gdzie mozna je dostac?
Jasne Asiu :) Poszło na priva.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #368 dnia: 4 Lipca 2007, 12:25 »

Ja?? Nigdy w życiu  ;D
Jasne jasne  ;D

No oczywiście :) A jakżeby inaczej :)
Napisane: Lipiec 04, 2007, 12:25:20
Ja tylko mówię świętą prawdę :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #369 dnia: 4 Lipca 2007, 12:28 »

Ja?? Nigdy w życiu  ;D
Jasne jasne  ;D

No oczywiście :) A jakżeby inaczej :)
Napisane: Lipiec 04, 2007, 12:25:20
Ja tylko mówię świętą prawdę :)

Ooooooooo znowu  :oops: :skacza:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #370 dnia: 4 Lipca 2007, 13:10 »
Jakie znowu?? Co? Gdzie?? Kiedy?? :P

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #371 dnia: 4 Lipca 2007, 13:12 »
Już Ty dobrze wiesz  :luzak:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #372 dnia: 4 Lipca 2007, 13:43 »
Już Ty dobrze wiesz  :luzak:

hehehe, ależ absolutnie :) Ja się wszystkiego wypieram  ;D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #373 dnia: 4 Lipca 2007, 14:42 »

hehehe, ależ absolutnie :) Ja się wszystkiego wypieram  ;D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hihihihi właściwie to ktoś się pod Ciebie podszywa prawda? :D Ehhhh co za ludzie!!!  ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #374 dnia: 4 Lipca 2007, 14:58 »

Hihihihi właściwie to ktoś się pod Ciebie podszywa prawda? :D Ehhhh co za ludzie!!!  ;D

No nie mogę, ktoś się podszywa?? Nie.. :P hehehe, no to się nie wypieram :P

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #375 dnia: 4 Lipca 2007, 22:03 »
Agatko ale jak zobaczy Cię w tej to zapomni jak wygądała tamta...na 100000%  :-*

Welonik może taki zostać....jak lubisz możesz poprosić o doklejenie kilku cekinów i bedzie sie pięknie mienił  ;)
w dalszym ciągu ja bym zrezygnowała z bolerka ... bo suknia najlepiej wygląda bez niczego  ;) chociaz i tak później go zdejmniesz  8)

A co Grześ powiedział.....?? bo nie napisałaś  :-\
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #376 dnia: 5 Lipca 2007, 00:34 »
gagatka Nie tym to innym razem uda Ci się. :przytul: :przytul: :przytul:
Jesteś po prostu za dobrą i zbyt kompromisową osóbką. Nie martw się. Znajdziesz coś.
A ta w ogóle to mogę prosić o namiary na czekoladki?

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #377 dnia: 5 Lipca 2007, 09:51 »
Agatko ale jak zobaczy Cię w tej to zapomni jak wygądała tamta...na 100000%  :-*
Hihihihi albo sama wybiję Mu ją z głowy  :boks1:

A co Grześ powiedział.....?? bo nie napisałaś  :-\
Zawieszki Mu się spodobały, więc bedą takie tylko z kremowym tłem  :hopsa: Gorzej z czekoladkami, bo uparł sie na ciasto  :Maruda: Uznał podziękowanie gościom za zbędne, bo przecież przychodzą na imprezę i to dla nich jest atrakcja :mdleje:

gagatka Nie tym to innym razem uda Ci się. :przytul: :przytul: :przytul:
Jesteś po prostu za dobrą i zbyt kompromisową osóbką. Nie martw się. Znajdziesz coś.
Dzięki Milenko  :-* Na razie dam sobie spokój na jakiś czas, żeby zająć się ślubem, ale potem kto wie? ;)

A ta w ogóle to mogę prosić o namiary na czekoladki?
Pewnie :D Poszło na priva.

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #378 dnia: 5 Lipca 2007, 14:21 »
O widze ze czekoladkowy interes rozkwita hihihihi (ps. powinni cie zatrudnic jako przedstawiciela  :Szczerbaty:)

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #379 dnia: 5 Lipca 2007, 14:27 »
byłaby w tym najlepsza  :ok: :los:

ps. oczywiście i ja poproszę o namiar na czekoladki :los: :Szczerbaty:

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #380 dnia: 5 Lipca 2007, 14:54 »
Gagatka przyjmiesz mnie do twego odliczanka? :blagam: :blagam: :blagam:  :Swiety: :Swiety: :Swiety:
Pliiiiisssssss ;D

Wszystko piękne, suknia cudna, zawieszki bardzo fajne, a czekoladki to super pomysł, może też o czymś takim pomyślę  :drapanie:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #381 dnia: 6 Lipca 2007, 08:21 »
O widze ze czekoladkowy interes rozkwita hihihihi (ps. powinni cie zatrudnic jako przedstawiciela  :Szczerbaty:)
Hihihihi ja to bym się raczej na degustatora pisała :Szczerbaty: Ale za jakiś procencik od sprzedaży czekoladek wcale się nie obrażę :brewki:
byłaby w tym najlepsza  :ok: :los:
Dzięki Kochana, że wierzysz w moje możliwości i dar przekonywania :-*

ps. oczywiście i ja poproszę o namiar na czekoladki :los: :Szczerbaty:
Poooooooooszło :D

Gagatka przyjmiesz mnie do twego odliczanka? :blagam: :blagam: :blagam:  :Swiety: :Swiety: :Swiety:
Pliiiiisssssss ;D
Adusiu oczywiście, że Cię przyjmę :hello:  :przytul: Super, że jesteś z nami  :skacza:

Wszystko piękne, suknia cudna, zawieszki bardzo fajne, a czekoladki to super pomysł, może też o czymś takim pomyślę  :drapanie:
Dzieki za komplementy  :-* Jakby co to dystrybucję namiarów na czekoladki na priva masz załatwioną  ;D

Muszę się Wam pochwalić kolejnym zwycięstem w pertraktacjach z moim Miśkiem  :Najlepszy: Wczoraj była u nas taka Babka, u której się ubezpieczamy i kiedyś jak potrzebowała jednego ubezpieczenia na życie, żeby gdzieś tam w nagrodę pojechać, to Grześ wykupił u Niej polisę, a Ona w zamian obiecała nam weekend w Międzyzdrojach, bo ma tam mieszkanko. Tak więc wczoraj zarezerwowaliśmy sobie u Niej to mieszkanko na 3 dni po ślubie :okularnik: :skacza: :skacza: :skacza: Dobre i to no nie?  :cancan:

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #382 dnia: 6 Lipca 2007, 08:26 »
Super pomysł...ja kocham morze :) Poza tym kochana nie ważne gdzie a ważne z kim  ;D ;D ;D
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #383 dnia: 6 Lipca 2007, 09:08 »
My tez jedziemy nad morze zaraz po ślubie nie wyobrazam sobie zeby nie spedzic choc jednego dnia w miejscu które nas połączyło :skacza: ach ten klimat jest cudowny napewno swietnie będziecie sie bawic

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #384 dnia: 6 Lipca 2007, 14:25 »
To super, że uda się Wam chociaż na kilka dni po ślubie gdzieś pojechać :brawo_2:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #385 dnia: 6 Lipca 2007, 15:01 »
Poza tym kochana nie ważne gdzie a ważne z kim  ;D ;D ;D
Święta racja Uleńko!!! ;D

ach ten klimat jest cudowny napewno swietnie będziecie sie bawic
To super, że uda się Wam chociaż na kilka dni po ślubie gdzieś pojechać :brawo_2:
Pewnie, że dobre i 3 dni odpoczynku, leżenia do góry brzuchem i nicnierobienia  :skacza: W sumie to w Międzyzdrojach i w Pobierowie jesteśmy co roku, ale Pan Bałtyk to fajny gość!  :ok: 

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #386 dnia: 6 Lipca 2007, 16:23 »
Fajnie, że macie tak bliziutko, my nad morze  :) My to musimy jechać i jechać :||

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #387 dnia: 6 Lipca 2007, 16:48 »
Fajowo ze wam sie tak udało z tym morzem szczęściarko :) Ja uwielbiam polskie morze!! Bo w sumie tylko nad takim byłam :) hehehe, ale napewno bedzie super :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #388 dnia: 6 Lipca 2007, 19:09 »
Fajnie, że macie tak bliziutko, my nad morze  :) My to musimy jechać i jechać :||
Ano fajnie, alw Ty za to masz bliżej góry  ;D

Fajowo ze wam sie tak udało z tym morzem szczęściarko :) napewno bedzie super :)
Prawda, że super?! :skacza: Teraz tylko, żeby Grzesiowi coś w pracy niespodziewanie nie wyskoczyło  :evil:

Dziś miałam ambitny plan wysłać zaproszenia. Poleciałam na pocztę po koperty bąbelkowe (stwierdziłam, że będzie taniej niż w tubach, a spokojnie się mieszczą i nie gniotą) i już miałam wypisywać zaproszenia i adresy Grzesia Rodzinki (wczoraj specjalnie dzwonił do swojej Mamy po te adresy) i co się okazało?? Mój Miś zostawił mi kartkę z adresami tego typu: Renia ul. Tenisowa 5/5  :mdleje: :mdleje: :mdleje: Teraz oczywiście jest w pracy i nie może mi podać reszty danych przez telefon, więc na pocztę już nie zdążę!!! :nerwus:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #389 dnia: 7 Lipca 2007, 11:15 »
Dziś miałam ambitny plan wysłać zaproszenia. Poleciałam na pocztę po koperty bąbelkowe (stwierdziłam, że będzie taniej niż w tubach, a spokojnie się mieszczą i nie gniotą) i już miałam wypisywać zaproszenia i adresy Grzesia Rodzinki (wczoraj specjalnie dzwonił do swojej Mamy po te adresy) i co się okazało?? Mój Miś zostawił mi kartkę z adresami tego typu: Renia ul. Tenisowa 5/5  :mdleje: :mdleje: :mdleje: Teraz oczywiście jest w pracy i nie może mi podać reszty danych przez telefon, więc na pocztę już nie zdążę!!! :nerwus:

hehehe, ja swoje zaproszenia wysyłam od czwartku :) W czwartek wieczorem jechaliśmy do tesco i chcieliśmyt po drodze wrzucić do skrzynki, ale oczywiście nie napisałam na kopertach adresu zwrotnego w razie czego :) No i wsadziłam je do skrytki w samochodzie i wożą się do dzisiaj :) Muszę przypilnować R., żeby wziął je do domku :)