Autor Wątek: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)  (Przeczytany 68523 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
Odp: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)
« Odpowiedź #210 dnia: 13 Czerwca 2007, 23:16 »
Popieram taki wybór...ja miałam swoją przyjaciólkę na świadkową i jestem bardzo zadowolona z jej świadkowania  ;D
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #211 dnia: 14 Czerwca 2007, 08:44 »
Ehhhh możecie mnie  :boks1: lub :biczowanie: za brak zdjęć, ale wczoraj wróciliśmy późno i już marzyłam tylko, żeby się położyć spać. Kiedy w końcu będę na emeryturze i nie będę musiała wstawać przed 6:00? :tak_smutne:
Wczoraj byłam z Grzesiem na tym kursie, na który On chodzi w Policach. Jako że nie jesteśmy zmotoryzowani, droga w jedną stronę autobusem zajęła nam ok. 45 min. Sam kurs trwał...25 min.(teoretycznie powinien trwać 2 godz., bo to jest 10 godzin w 5 dni)!!! No i droga powrotna kolejne 45 min.
Co do samego Księdza prowadzącego kurs, to nasunęła mi się taka myśl, że chyba bardzo chciał, żeby Go wszyscy rozumieli, bo używał słów typu: "hajtać się", "piękny i piękna" (w domyśle: narzeczeni) czy "facet i facetka" :-\ No ale generalnie było ekologicznie-nie truł! ;)
Popieram taki wybór...ja miałam swoją przyjaciólkę na świadkową i jestem bardzo zadowolona z jej świadkowania  ;D
Ja też mam plan być zadowolona  :D Chyba moja Bratowa była zniesmaczona tym, że nie biorę na świadka mojego Brata, z którym mam bardzo dobry kontakt, ale po 1. Grześ też ma Brata, więc któryś z Nich byłby pokrzywdzony, a po 2. mam taki niecny plan wykorzystać mego Brata w razie ewentualnych chrzcin wraz z Anią, Grzesia Siostrą. :twisted: Te 3 lata z moim Miśkiem nauczyły mnie jednej baaaaardzo przydatnej rzeczy w życiu-rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać! Tak więc wyjaśniłam Bratu mój plan przy mej Bratowej, bo oczywiście Ona mi tego wprost nie powiedziała tylko robiła jakieś aluzje przy mojej Mamci  :mdleje: i myślę, że uniknęłam w ten sposób przynajmniej jednej nieprzyjemnej sytuacji związanej z odmienną wizją każdego, który "chce dla nas dobrze" co do naszego ślubu i wesela.   :roll:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #212 dnia: 14 Czerwca 2007, 08:59 »
uniknęłam w ten sposób przynajmniej jednej nieprzyjemnej sytuacji związanej z odmienną wizją każdego, który "chce dla nas dobrze" co do naszego ślubu i wesela.   :roll:

oj, jak ja to dobrze znam....wszyscy chcą dla nas jak najlepiej :) ale patrząc przez pryzmat własnego ja :) co do świadkowej, to dobrze wybrałaś...moja przyszła szwagierka też miała przyjaciółkę, chociaz ma brata, jakoś nikt nie czuł się pokrzywdzony..

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #213 dnia: 14 Czerwca 2007, 09:31 »
oj, jak ja to dobrze znam....wszyscy chcą dla nas jak najlepiej :)
No właśnie chcą jak najlepiej, ale patrzą pod względem tego, co dla nich najlepsze, a już dla nas niekoniecznie! Moja Bratowa np. skrytykowała moją fryzurę ślubną, bo Ona by mnie widziała w rozpuszczonych włosach! Na szczęście to nasze wesele i Grześ stoi murem za mną! :serce:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #214 dnia: 14 Czerwca 2007, 10:32 »
No właśnie chcą jak najlepiej, ale patrzą pod względem tego, co dla nich najlepsze, a już dla nas niekoniecznie! Moja Bratowa np. skrytykowała moją fryzurę ślubną, bo Ona by mnie widziała w rozpuszczonych włosach! Na szczęście to nasze wesele i Grześ stoi murem za mną! :serce:
Przecież na codzień może Cię oglądać w ropuszczonych włosach, więc niech nie wtrynia nosa w nie swoje sprawy. Ona już swój ślub miała teraz Twoja kolej. I  :brawo_2: dla Twojego Grzesia, że trzyma Twoją stronę :ok:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #215 dnia: 14 Czerwca 2007, 12:17 »
więc niech nie wtrynia nosa w nie swoje sprawy. Ona już swój ślub miała teraz Twoja kolej.
Niki normalnie dla Ciebie za te święte słowa :Daje_kwiatka: :przytul: :bukiet:
:brawo_2: dla Twojego Grzesia, że trzyma Twoją stronę :ok:

Mądry Chłop mi się trafił-jak ma jakieś wątpliwości to zawsze wysłucha moich argumentów i szuka kompromisów :Zakochany:

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #216 dnia: 14 Czerwca 2007, 13:40 »
nie ma to jak ''dobre rady''
na stos z nimi! na stos!

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #217 dnia: 14 Czerwca 2007, 13:49 »
nie ma to jak ''dobre rady''
na stos z nimi! na stos!
:diabel_3: :twisted: Złotko dobrze gada - wódki Jej dać  :pijaki: A propos "dobrych rad" to mamy w pracy kolegę, którego nazwałam "Wujek Dobra Rada", bo kazał mi sformatować dyskietkę z kluczem dostępu do programu bankowego  :glupek: :bredzisz:

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #218 dnia: 14 Czerwca 2007, 13:55 »
 :Co_jest:

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #219 dnia: 14 Czerwca 2007, 14:39 »
No cóż  :Co_jest:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #220 dnia: 14 Czerwca 2007, 14:45 »
Cóż mogę powiedzieć? DOBRE RADY ZAWSZE W CENIE!!! :ok:

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #221 dnia: 14 Czerwca 2007, 16:39 »
bratowa przy udzielaniu dobrych rad chyba nie wzięła pod uwagę jednej, ale bardzo ważnej rzeczy a mianowicie terminu ślubu :) przecież macie się pobrać w sierpniu, to połowa wakacji!! i spróbowałoby nie być pięknie i słonecznie :D a Ty na sobie będziesz mieć długą suknię ślubną (co z tego, że białe kolory nie przyciągają słońca, ale będzie długa) i potrzebny Ci jeszcze kaloryfer z rozpuszczonych włosów na plecach ? :) Paranoja :D
Fryz trzeba też do pory roku dobrać, a nie według widzi mi się kogoś :D u mnie jest podobnie, tyle że mama obstawia rozpuszczone  :-\
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #222 dnia: 14 Czerwca 2007, 17:36 »
i potrzebny Ci jeszcze kaloryfer z rozpuszczonych włosów na plecach ? :)

:hahahaha: dobre to z tym kaloryferem  :hahahaha:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #223 dnia: 14 Czerwca 2007, 20:56 »
i potrzebny Ci jeszcze kaloryfer z rozpuszczonych włosów na plecach ? :) Paranoja :D
Fryz trzeba też do pory roku dobrać, a nie według widzi mi się kogoś :D u mnie jest podobnie, tyle że mama obstawia rozpuszczone  :-\
Niech no Cię uściskam moja Towarzyszko Niedoli  :przytul: :mrgreen: Musimy być twarde! W końcu to nasza wygoda się liczy! ;)
Dziś Wasza cierpliwość w czekaniu na fotki zostanie nagrodzona  :skacza:

Oto nasze obrączki i prezent-niespodzianka od Kruka, który mieliśmy otworzyć dzień po ślubie, ale oczywiście ciekawskie babsko musiało zajrzeć :biczowanie:

Obrączki wydobyte z woreczka:

Mamy na nich grawer-pomysł zaczerpnięty z naszego Forum-skarbnicy dobrych pomysłów :D Jest to jedno zdanie podzielone mniej więcej na pół(spodobało mi się to, że tylko dwie razem nasze obrączki tworzą całość  :Zakochany: ) Na mojej jest: "To wielka rzecz zna-" na Grzesia "-czyć dla kogoś wszystko"  :serce:

Zawartość tajemniczego pakunku od Kruka (kurde to nasz pierwszy prezent ślubny ;D ):

W sumie to wolałabym półlitrowe kubolce, no ale skoro już są to filiżanki to niech zostaną ;)

Biżuteria ślubna na niezbyt ślubnie ubranej i nie umalowanej Agatce ;) Już naszyjnik widziałyście, teraz więc w zestawieniu z kolczykami, które mi wypatrzył Grześ. Pasują ???

Biżuteria bez Agatki (kolczyki mają po dwie cyrkonie, mam więc nadzieję, ze jakoś to się zgra):

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #224 dnia: 14 Czerwca 2007, 23:01 »
czemu miałoby nie pasować ?? :) ślicznie w tym komplecie wyglądasz :D
Poduszeczka tez super :D :skacza:
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #225 dnia: 15 Czerwca 2007, 09:01 »
czemu miałoby nie pasować ?? :) ślicznie w tym komplecie wyglądasz :D
Dzięki  :przytul: Mój Misiek to ma gust co?  :skacza:

Poduszeczka tez super :D :skacza:
Mówisz o tym, na czym są obrączki?  :drapanie: Hmmmm...może to wygląda jak poduszeczka na zdjęciu, ale to po prostu taka sztywna podstawa tego woreczka, w którym są obraczki. A swoją drogą to myślałam o poduszeczce na obrączki, bo moja Chrześniaczka chciałaby je nieść, ale te, które widziałam w sklepach były średniawe  :-\ Chyba znowu przeszukam necik.

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #226 dnia: 15 Czerwca 2007, 09:27 »
podoba mi sie podejsci kruka do kilienta... pod wrazeniem jestem

bizuteria sliczna agatko! ;D

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #227 dnia: 15 Czerwca 2007, 09:48 »
podoba mi sie podejsci kruka do kilienta... pod wrazeniem jestem
Naprawdę obsługa w Kruku jest pierwsza klasa! :ok:  :brawo_2: Chyba Wam nie pisałam o naszym rabacie za obrączki? :drapanie: Wybierając obrączki kupiliśmy naszyjnik i wypełniliśmy taką ankietę z danymi na kartę rabatową. Jak teraz poszliśmy po odbiór obrączek okazało się, że nie ma naszych danych w ich bazie i gdzieś się zawieruszyła ta ankieta z danymi, no i karty też nie dostaliśmy pocztą. Ale podeszła do nas pani, która nas obsługiwała wtedy i powiedziała, że rabat i tak dostaniemy, bo ona nas pamięta  :skacza: No i zaoszczędziliśmy ok. 80 zł :D

bizuteria sliczna agatko! ;D
Dzięki, super, że Ci się podoba  :hopsa:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #228 dnia: 15 Czerwca 2007, 10:41 »
No jestem pod wrażeniem, dużu + dla Kruka :)  To może i my zajrzymy jeszcze do Kruka :)

Biżuteria naprawdę śliczna, delikatna i urzekająca, jejku zauważyłam ostatnio że wszystko mi się bardzo podoba i chętnie też bym takie coś miała do ślubu :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #229 dnia: 15 Czerwca 2007, 10:52 »
No jestem pod wrażeniem, dużu + dla Kruka :)  To może i my zajrzymy jeszcze do Kruka :)
Jakby co to ja gorąco polecam Kruka, bo np. w Aparcie były takie sfochowane laski, że odechciewało się w ogóle przymierzać!  >:( U Terpiłowskich było tak średnio  :-\ Tylko ceny w Kruku nie są najniższe  :roll:

Biżuteria naprawdę śliczna, delikatna i urzekająca, jejku zauważyłam ostatnio że wszystko mi się bardzo podoba i chętnie też bym takie coś miała do ślubu :)
Skąd ja to znam? Już jak kupiłam ten naszyjnik i chodziłam po jubilerach, żeby dobrać sobie kolczyki, to podobało mi się mnóstwo kompletów. Acha, no i polecam kupowanie całych zestawów, bo jak się kupuje każdą rzecz osobno, to bardzo ciężko dobrać tak, żeby wszystko do siebie pasowało. Nieźle się nachodziłam za tymi kolczykami, a i tak w końcu kupiłam w Kruku ;)

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #230 dnia: 15 Czerwca 2007, 11:16 »
Biżuteria skromna i elegancka, bardzo ładna :brawo:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #231 dnia: 15 Czerwca 2007, 11:23 »
Dzięki Moniu  :-*

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #232 dnia: 15 Czerwca 2007, 11:31 »
śliczne obrączki i ładna biżuteria,czyli kolejne sprawy ślubne załatwione,a potem w tym samym dniu będziemy miały stresa  :los:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #233 dnia: 15 Czerwca 2007, 11:54 »
śliczne obrączki i ładna biżuteria,
Dziękuję Ci Kochana  :przytul:

czyli kolejne sprawy ślubne załatwione,a potem w tym samym dniu będziemy miały stresa  :los:
Teraz jak już sporo mamy załatwione, to coraz bardziej się cieszę na Nasz Big Day  ;D
Jaki tam stres epox? Luzik totalny  :blant:  :luzak: Będziemy sobie wysyłać pozytywne fluidy i stres pójdzie precz  ;D

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #234 dnia: 15 Czerwca 2007, 11:59 »
trzymam Cie za słowo z tymi fluidami  :los: ,narazie to tez nie mam stresa,ale kto wie co będzie potem,wiem,że jestem strasznym płaczkiem i szybko się wzruszam,u kolezanki jak byłam rok temu,to nietylko usiadłam w ostatniej ławce,ale żeby nie beczeć to sobie myślałam"ale mam buty noralnie masakra,o jaki ładny sufit w kosciele"a mój tylko się przyglądał i uśmiechał,bo widział już łezki w oczach  :skacza:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #235 dnia: 15 Czerwca 2007, 12:31 »
trzymam Cie za słowo z tymi fluidami  :los:
:ok:

narazie to tez nie mam stresa,ale kto wie co będzie potem,
Przyznam Ci, że ja miałam największego stresa, że nie zdążymy wszystkiego ząłatwić-jak zaczeliśmy się rozglądać za salą, orkiestrą i fotografem, to Grześ akurat zmieniał pracę, nie miał ludzi i pracował codziennie od 9:00 do 22:00! Tak więc większość rzeczy tylko dawałam Mu do akceptacji bądź odrzucenia, siłą zmuszałam do słuchania płyt zespołów  :twisted: i to ja zdecydowałam że bierzemy tą orkiestrę (w tym miejscu buziaki dla Asi-Swiadkowej, bo była ze mną na "przesłuchaniu" naszego Aplauzu :-* ), na spotkanie z fotografemi kamerzystą też poszłam bez Niego, bo musiał być w pracy  >:( Mam nadzieję, że moje wybory okażą się trafne :D Wszystkie drobniejsze sprawy też sama wyszukiwałam, a Wy Kochane dobrze wiecie ile to czasu zajmuje. Gdyby nie nasze Forum, to bym zginęła marnie  :mdleje: 

wiem,że jestem strasznym płaczkiem i szybko się wzruszam,u kolezanki jak byłam rok temu,to nietylko usiadłam w ostatniej ławce,ale żeby nie beczeć to sobie myślałam"ale mam buty noralnie masakra,o jaki ładny sufit w kosciele"a mój tylko się przyglądał i uśmiechał,bo widział już łezki w oczach  :skacza:
Ja też jestem beksą niesamowitą i jak czytam relacje ze slubów naszych Forumek, to ryczę ze wzruszenia jak bóbr!  :Placz_1:W sumie dobrą masz taktykę, ale chyba nie chcę myśleć o kościelnym suficie składając przysięgę  :roll: Może zastosuję głębokie wdechy albo będę się szczypać w rękę?  ;)

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #236 dnia: 15 Czerwca 2007, 12:43 »
ja też nie chce myśleć jak sufit jest w USC więc trzeba wymysleć cos innego  :los:-ewentualnie powiem mojemu żeby mi kopniaka zapodał w kostke to zajme mysli czym innym  :wink: :los:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #237 dnia: 15 Czerwca 2007, 12:47 »
ewentualnie powiem mojemu żeby mi kopniaka zapodał w kostke to zajme mysli czym innym  :wink: :los:
Już widzę epox wydzierającą się w USC na cały głos AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAA  :hahaha:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #238 dnia: 15 Czerwca 2007, 12:53 »
 :hahaha:

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #239 dnia: 15 Czerwca 2007, 13:50 »
biżu super :ok: ja wczoraj próbowałam sobie coś wybrać ale spacer po salonach zakończył się totalną klęską  :Placz_1: