Ania

Irmina wspolczuje bo prwnie juz masz dola i niepokoj...
Niestety teraz musisz lezec ale na prawde lezec i wstawac tylko siku. Popros wszystkivh kogo sie da zeby zrobili dyzury i te 3 tygodnie mina szybko. A moze Krzysiek ma kilka dni urlopu?
Pomysl sobie ze w przeciwnym wypadku trafisz do szpitala a tego nie chcesz i musisz zrobic wszystko zeby tak sie nie stalo!
Oj 3 lata temu rodzilam sebe w te upaly... dobrze ze w nocy wiec az sie trzeslam z zimna (albo strachu i emocji)
Dzis w nocy uswiadomilam sobie ze podjelam dobra decyzje. Dziecko u mnie w grupie mialo jelitowke. Cala noc przresiedzialam w lazience.. teraz luzik ale kluje mnue brzuch..
Ewelina- moja ciaza w pewnym momencie stala pod znakiem zapytania.
Pierwsza ciaza - puste jajo , zabieg, trauma, deprecha.
Druga z sebkiem- traktowali mnie kak jajeczko, zero wysilku, zero noszenia zakupow- no raj.
Z dnia na dzien seba sie urodzil o 6 tyg za szybko.
Nie wiadomo dlaczego do dzis...
Ta ciaza- pappa wyszly niepokojace. Pomyślałem sobie ze teraz nie bede sie oszczedzac. Brutalnie to zabrzmi sle postanowilam ze dzidziol musi byc silny . Na szczescie bo u mnie po wysypie jelitowek, szkarlatyny i ospy. Wszystkie maluchy przechorowaly.
Jak minal pierwszy trym to byl prawie koniec roku przedszkolnego. Zaraz zaczelam 5 tygodni urlopu i tak kakos mi zlecialo do tego 22 tygodnia

))
Ale juz koncze- brakuje mi sil, infekcje zaczynaja szalec na nowo, mnie zaczyns pobolewac brzuch i kloc.
Poza tym mam dosc wracania z pracy i odplywania ze zmeczenia, a hdzir opieka nad domem , synem,przygotowanie sie do pracy?
Czas na odpoczynek dla mnie