mam jeszcze pytanie ubrankowe - Klara urodzi się listopad/grudzień, mam dla niej taki fajny cieplutki futrzany kombinezon - różowy z kapturkiem i uszkami ma takie zakladki-rękawiczki i zakladki-stópki, czy on wystarczy, czy potrzebny jest jeszcze taki ortalionowy? bo w wózku będzie miala jeszcze przeciez taki śpiworek ( z tego co się orientuję), więc może ortalionowy kombinezon już niepotrzebny? jak myślicie?
to mnie uspokoilyście tylko...to dopiero koniec 21 tyg., ma tak być aż do rozwiązania? mam jeszcze pytanie ubrankowe - Klara urodzi się listopad/grudzień, mam dla niej taki fajny cieplutki futrzany kombinezon - różowy z kapturkiem i uszkami ma takie zakladki-rękawiczki i zakladki-stópki, czy on wystarczy, czy potrzebny jest jeszcze taki ortalionowy? bo w wózku będzie miala jeszcze przeciez taki śpiworek ( z tego co się orientuję), więc może ortalionowy kombinezon już niepotrzebny? jak myślicie?
Hej dziewczyny, niech mnie ktos pocieszy i powie, ze tez nie prasuje dla malucha. Tak mi sie nie chce, moze wyprasuje te kilka pierwszych