Justyna Amelka też zaraz miesiąc
wszystko w porzadku?
Amelka jutro już będzie miała miesiąc ,ja nie wiem jak to zleciało a jak pomyślę, że jeszcze do 20go powinna być w brzuszku ... ale wszystko jest ok na reszcie ruszyła z wagą i jest już więcej jak waga urodzeniowa

i mam nadzieję ,że się tak utrzyma. jest na moim mleku , i ciągle próbujemy się "cyckowować" no i raz sie uda raz nie no ale i tak nawet jak z butli to dostaje moje mleko tylko to odciąganie i te ogarnianie butelek itp wrr mam nadzieję,że tak jak Nadia w koncu ładnie się za cyckuje i powiemy papa butelki

(chociaż przy Nadii i tak musiałam odciągać mleko bo miałam dużo za dużo

) . generalnei Amelka jest bardzoo grzeczna, jak ktoś do nas przychodzi to się dziwi ,że ona taka grzeczna ,że "dziecka nie ma " chociaż wczoraj wieczorem jakby ala kolke miała coś jej tam ten brzuszek doskwierał , jak się tuliła do któregoś z nas to spała ale odłożyć się do łóżeczka nie dała, dopiero po jakiś czasie ale za to ładnie spała
Nadia też super ,na razie nie jest zazdrosna , śpeiwa kołysanki jak Amelka coś zakwęka i generalnei super siostra
ps. tego pobytu w szpitalu to nie zazdroszczę, to było dla mnie najgorsze ,że Nadia w domu a ja w szpitalu mimo iz codziennie do mnie przychodziła ( w Norwegii można -zresztą ja miałam pokój 1os) to jak wychodziła do domu to trzymałam się do momentu aż się odwróciłam i potem w ryk no ale było mineło i oby wam też szybko zleciało