Loona nie mam siły, więc przeklejam wynurzenia z wątku

na wizycie był w ogóle jakiś młody doktor, który się uczył Tongue Pani Doktor pytała czy może zostać więc się zgodziłam Tongue jeśli chodzi o spojenie to wyszło mniejsze niż ostatnio bo 12 mm. Dziś stwierdziła, że to nie jest wcale tak dużo, że mogę próbować naturalnie, no ale zobaczymy jeszcze na następnej wizycie. Mam mętlik w głowie bo już zaczęłam się nastawiać na tą cesarkę i boję się, że do mnie będzie należeć decyzja Roll Eyes bez sensu, no, ale dalej czekam Roll Eyes Mała ma normalnie głowę w moich kościach, strasznie nisko jest ułożona, zresztą widać po brzuchu. Na szczęście szyjka zamknięta i trzyma ładnie Wink pobrała mi też wymaz na ten gbs, czy jakoś tak. Mała teoretycznie przybrała 30 gr, ogólnie wychodzi coś 2300, ale na każdej wizycie ładnie z pomiarów przybierała, a teraz taka kiszka. Doktorka kazała się nie martwić, bo niby bład pomiaru może być, ale czułam, że tak będzie bo prawie nic nie przytyłam i jem jakoś mniej Roll Eyes Staram się tym nie martwić, ale muszę zacząć więcej jeść Roll Eyes aa, no i dostałam coś na drogi moczowe, mam pobrać urosept i coś na receptę, jedną saszetkę. Wizyta znowu za 2 tygodnie.