Aga ale Tosia za miesiac dwa to nadrobi. ja widzę jaka jest różnica Zuzi teraz , a dwa trzy miesiace temu ! Dosłownie przepaść.
Kasiu chciałambym jej dawać modyfikowane bo jest lepsze niż krowie (?). Może tylko się naczytałam naszych polskich gazet i podręczników. wiem ze tylko w Polsce i chyba jeszcze w Rosji daje się dziecią powyżej roku mieszankę. w innych krajach dzieci w jej wieku piją mleko z kartonu...i żyją

ale jakos tak trochę boję jej się dać mleko z pładkami. chyba musze przeskoczyc nastepna psychologiczna barire żywieniowa.
Dziś kupiłam Zuzi buciki Z Bartka. cena przerażająca jak na but na dwa miesiace. Ale cóż,

za czerwone

i zdrowe buty się płaci. Potem byłyśmy u brababci Zuzi. I tu nam prababcia pomogła finansowo, bo sfinansowała jej buciki. Teraz zuzinka odsypia dzisiejsze wrażenia Zakupowo-odwiedzinowe.
A zakupów trochę Zuzi narobiłam. tylko czekam aż się obudzi aby przymierzyć jej "nowe" spodnie. czy dobre czy też trzeba szukać i tym samym kupowac dalej. Do tego wczoraj kupiłam jej piżamki i ogrodniczki na zime.