Autor Wątek: Wyzywająco-przeciętne odliczanie oosty do 30.06.2007  (Przeczytany 82660 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Wyzywająco-przeciętne odliczanie oosty do 30.06.2007
« Odpowiedź #510 dnia: 12 Kwietnia 2007, 10:50 »
Gosiu super się ciebie czyta.. powtarzam to chyba 10 raz.. ae jeszcze nie raz to usłyszysz :brawo:

Zaproszonka bardzo łądne.. chociaż masz rację .. największa radość że będą zrobione własnoręcznie  :brawo_2:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #511 dnia: 12 Kwietnia 2007, 11:50 »
Padłam ze śmiechu z opowieści o piesku  :hahaha:
Zaproszonka baaardzo ładne  :taktak:

P.S. Ostatnio w tv jest reklama jakiegoś samochodu (podpatrzę jakiego to napiszę, bo zapomniałam) i mężczyzna reklamujący to auto baaardzo przypomina mi Twojego przyszłego mężusia  :taktak:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #512 dnia: 12 Kwietnia 2007, 13:51 »
hehe  tak to jest z psami wlasnie jak mialam swojego Rokiego to tata zawsze mowil ze on jak ksiadz wszedzie musi pokropic :skacza: a teraz mamy suczke...w jednym miejscu sie zalatwia i do domku :drapanie:  :brewki:  :brewki:  :drapanie:  :blant:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #513 dnia: 12 Kwietnia 2007, 15:41 »
Gosia nie moge uwierzyc ze sami te zaproszenia stworzyliscie :mdleje:

ja to takiefo wydrukowac bym nawet nie umiala bo zero we mnie zdolnosci artystycznych :popija:

Wyczytalam, ze potwierdzic maja przybycie do 10-tego czerwca, tylko 20 dni przed slubem, myslisz ze to wystarczy, bo sama sie zastanawiam co napisac :drapanie:

A piesek, cos mi sie zdaje, ze juz cie nie lubi :Szczerbaty:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #514 dnia: 12 Kwietnia 2007, 15:56 »
Gosiu nie moge sie doczekac dalszej czesci realizacji zaproszonek! zapowiada sie cudownie  :skacza:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #515 dnia: 12 Kwietnia 2007, 16:04 »
Mamy tą samą datę, a ja proszę o potwierdzenie do 15 maja :zdziwko:

Ale zaproszenia naprawdę bardzo ładne :brawo_2:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #516 dnia: 12 Kwietnia 2007, 16:08 »
Cytat: "SaTine"
chociaż masz rację .. największa radość że będą zrobione własnoręcznie

tak jest..jeśli ktoś ma zapał i wenę, polecam..

Cytat: "asia"
mężczyzna reklamujący to auto baaardzo przypomina mi Twojego przyszłego mężusia

Asieńko, po odłożynych pieniążkach na koncie mogę stwierdzić, że to na pewno nie mój narzeczony :D

Cytat: "anusiaaa"
ja to takiefo wydrukowac bym nawet nie umiala bo zero we mnie zdolnosci artystycznych

Anulka, zdolności tu nie są ważne..istotna jest odpowiednia czcionka w Wordzie :)

Andzia, pamiętasz, jak podesłałam Ci kiedys na skrzynkę projekt tekstu zaproszeń :?: odczytałaś go w jakimś maszynowym forrmacie :) i pewnie podrapałaś sie po główce, czy ja wiem, co robię..nie każdy Word ma ładne czcionki..

Cytat: "anusiaaa"
A piesek, cos mi sie zdaje, ze juz cie nie lubi

lubi, ale tylko wtedy, kiedy podrzucam mu żarcie, którego nie zdąrzyłam zjeść w pracy :)

Cytat: "rajdowka"
Gosiu nie moge sie doczekac dalszej czesci realizacji zaproszonek! zapowiada sie cudownie

jutro będą na pewno, jeśli tylko będę mieć pełny dostęp do internetu, bo coś ostatnio mi modem szwankuje :(

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #517 dnia: 12 Kwietnia 2007, 16:12 »
Cytat: "Gemini"
Mamy tą samą datę, a ja proszę o potwierdzenie do 15 maja

a co do potwierdzenia...w sumie już wiemy bez zaproszeń, kto będzie :) ta data to tylko formalność i tak sobie ją wpisałam na tym projekcie bez zastanowienia..adres hotelu też zresztą wpisałam z głowy :) ale wiecie co, trafiłam :) w hotelu mamy zgłosić do 15 czerwca ostateczną ilość gości..myślicie, żeby podać jakiś wcześniejszy termin potwierdzenia :?:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #518 dnia: 12 Kwietnia 2007, 18:52 »
Cytat: "oosta"
myślicie, żeby podać jakiś wcześniejszy termin potwierdzenia

no ja mysle ze wczesniej.. :) min. Dzień Dziecka :skacza:

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #519 dnia: 12 Kwietnia 2007, 20:31 »
Gosia bardzo ładne zaproszenia :skacza:
myślicie, żeby podać jakiś wcześniejszy termin potwierdzenia :?:

myśle że tak, żebyście wiedzieli wcześniej ile gości prybędzie, a nie czekali z tym na ostatnią
chwilę aż trzeba potwierdzić  w hotelu. Tak mi się wydaje :drapanie:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #520 dnia: 12 Kwietnia 2007, 20:41 »
no to my w ogole rekordy pobijamy bo chcemy potwierdzenie do 15 czerwca :D  :los:

ale to glownie z tego powodu ze do konca czerwca 40% za pokoje musimy zaplacic..

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #521 dnia: 13 Kwietnia 2007, 04:47 »
My prosimy o potwierdzenie na 2 tygodnie przed impreza. Ale jak znam zycie, pewnie nie wszyscy dadza znac i trzeba bedzie samemu sie dobijac :mdleje:

Oosta, czekam niecierpliwie na calosc zaporeszenia. To co pokazalas wyglada smakowicie. Szczegolnie podoba mi sie Wasz tekst, no i ten rozspiewany cytat.

Jak tam bylo wczoraj na spacerku z Astorkiem? Wymeczylas krzykacza? :brewki:
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #522 dnia: 13 Kwietnia 2007, 08:57 »
Andzia, pamiętasz, jak podesłałam Ci kiedys na skrzynkę projekt tekstu zaproszeń  odczytałaś go w jakimś maszynowym forrmacie  i pewnie podrapałaś sie po główce, czy ja wiem, co robię..nie każdy Word ma ładne czcionki..

Of kors i nawet przez moment nie pomyślałam że taki Lachonek może mieć taka czcionkę ;) Teraz jest ślicznusio !!!!!!
w hotelu mamy zgłosić do 15 czerwca ostateczną ilość gości..myślicie, żeby podać jakiś wcześniejszy termin potwierdzenia  

Myślę że do początku czerwca powinni dać znać, a jak cos masz jeszcze miesiąc na liste rezerwową ;)
My chcemy potwierdzenia do 1 maja, bo musimy zarezerwowac pokoje :)

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #523 dnia: 13 Kwietnia 2007, 13:56 »
Śliczne zaproszenia się zapowiadają :brawo_2:
A propos pieska przypomina mi się, jak dawno temu moja około 4-letnia wówczas siostra namiętnie wyprowadzała pieska sąsiadów. Za każdym razem od miłej sąsiadki dostawała za to słodycze, więc szybko się wycwaniła i biegała kilka razy dziennie. Dziubuś (tak zwało się niewinne stworzenie) był zachwycony przez kilka pierwszych dni. Potem pieska trzeba było "namawiać" na spacer, a po 2 tygodniach takich rozrywek na dźwięk dzwonka do drzwi kładł się i udawał, że śpi :skacza:

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #524 dnia: 13 Kwietnia 2007, 14:42 »
No my też na zaproszeniach podaliśmy do 18 czerwaca czas na potwierdzenie ale to jest takie wygórowane żeby wiedzieć mniejwięcej na czym się stoi a 3 tygodnie przed imprezą mamy podać liczbę osób więc jeszcze i tak damy tym niepewnym czas.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #525 dnia: 13 Kwietnia 2007, 16:16 »
Cytat: "ewak"
My prosimy o potwierdzenie na 2 tygodnie przed impreza. Ale jak znam zycie, pewnie nie wszyscy dadza znac i trzeba bedzie samemu sie dobijac  

:taktak: tez mam plan do tych ktorzy nie potwierdza jeszcze i tak zadzwonic...  :los:

bo niestety przy naszych okraglych stolach i zawalonym hotelu nie bedzie mowy o znalezieniu jakiegos miejsca dla "jednak przybylych" gosci

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #526 dnia: 13 Kwietnia 2007, 23:13 »
tez mam plan do tych ktorzy nie potwierdza jeszcze i tak zadzwonic...

tak koniecznie trzeba robic..u szwagierki dzięki własnej interwencji, udało sie zaoszczedzic prawie 2000, bo okolo 10 osob nie odwolalo przyjazdu, bo zapomnieli zadzwonic..dobrze, ze szwagierka sama do nich zadzwonila..

przepraszam, na razie zaproszen nie bedzie..juz sie tłumaczę..

wczoraj byłam na konferencji..w czasie mojej nieobecności towarzyszki mojej zawodowej niedoli w bezczelny sposób przeszukały moj komputer czytając nawet prywatną korespondencję, moje rozmowy na gg, ogladajac wszystkie prywatne pliki slubne, prace, ktore pisalam..co więcej, dzis nawet cytowały, co poniektóre moje spostrzeżenia, ktorymi dzieliłam się np. z Andzią ostra dyskusja była..ja oczywiście poryczałam się, ale na osobności..przy nich byłam spokojna jak baranek..wszystkie 3 na mnie naskoczyly, a co najbardziej mnie poirytowalo to fakt, ze wielce przytakiwala temu dziewczyna, ktora tydzien temu miala zupelnie inne stanowisko i jeszcze mnie prosila o pomoc..zoładek mój wyglada teraz, jakby przeszedł podwójne wirowanie..

sprawa zakonczyła sie tak, ze zostałam zamuszona do wykasowania prywaty a im powiedzialam, ze nie zycze sobie, aby w ciagu pracy zalatwialy swoje sprawy, biegajac godzine po miescie, w wczesniej spozniajac sie do pracy 15 minut..dzwoniąc do domu 10 razy, bo to trzeba zapytac sie, czy rodzina wstala (ogromnie ważana informacja)i o  tego typu rzeczy..i tez nie zycze sobie szeptania miedzy soba po 2 godziny dziennie..

na sama mysl, ze muszę tam wrocic w poniedzialek, nie dobrze mi sie robi..zacznie sie kontrolowanie mnie z trzech stron..i to chyba bedzie dla mnie kop, żeby w koncu znaleźc nowa prace..

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #527 dnia: 13 Kwietnia 2007, 23:20 »
Gosia, nie przejmuj się głupotą i beszczelnością tych bab. Niektórzy właśnie tacy są, że wytykają innym drobnostki, a nie widzą własnych o wiele poważniejszych błędów.
Nie myśl juz o tym, teraz sobie odpocznij, należy Ci się po ciężkim dniu :przytul:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #528 dnia: 13 Kwietnia 2007, 23:54 »
ale zaraz zaraz.. po pierwsze jakim prawem, po drugie jaki czlowiek czyta osobiste foldery i gadu, po trzecie kto ma jeszcze czelnosc sie do tego przyznac, po czwarte - z czego masz sie tlumaczyc?

bo chyba czegos nie rozumiem.. niby kto tu na kogo powinien naskakiwac i kto powinien sie tlumaczyc???? co za chore baby?!

wiem wiem powinnam Cie uspokoic a ja podburzam.. ech sorki jakby cos  :mdleje:

wierze, ze musisz sie czuc podle, w glowie sie nie miesci takie zachowanie i nie wiem czy bym to tak zostawila..

teraz najwazniejsze to wygadaj sie swojemu Kochanemu, przytul i na pewno bedzie lepiej  :przytul:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #529 dnia: 14 Kwietnia 2007, 00:20 »
hehe ja mam do 1 maja - bo do 15 musze z hotele poplacic zaliczki przez te cholerne zaglowce  :mdleje:  :pogrzeb:  :pogrzeb:  :pogrzeb:

ale zaraz zaraz.. po pierwsze jakim prawem, po drugie jaki czlowiek czyta osobiste foldery i gadu, po trzecie kto ma jeszcze czelnosc sie do tego przyznac, po czwarte - z czego masz sie tlumaczyc?

bo chyba czegos nie rozumiem.. niby kto tu na kogo powinien naskakiwac i kto powinien sie tlumaczyc???? co za chore baby?!

wiem wiem powinnam Cie uspokoic a ja podburzam.. ech sorki jakby cos

popieram rajdowke - co za ludzie nasyp zmijom jakiejs xenny rozkruszonej do kawy czy innego srodka przeczyszczajacego niech maja  :boks_4:  :boks_4:  :boks_4:  :boks_4:
no podlosc ludzka nie zna granic  :mdleje:  :pogrzeb:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #530 dnia: 14 Kwietnia 2007, 00:27 »
Cytat: "megan"
nasyp zmijom jakiejs xenny rozkruszonej do kawy czy innego srodka przeczyszczajacego niech maja    

o tak!  :boks_4:  :los:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #531 dnia: 14 Kwietnia 2007, 11:08 »
oosta, bardzo ci wspólczuję, że musisz z takimi  :klnie:  babami pracowac!!

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #532 dnia: 14 Kwietnia 2007, 11:13 »
przeszukały moj komputer czytając nawet prywatną korespondencję, moje rozmowy na gg, ogladajac wszystkie prywatne pliki slubne, prace, ktore pisalam..co więcej, dzis nawet cytowały, co poniektóre moje spostrzeżenia, ktorymi dzieliłam się np. z Andzią
 :biczowanie: się należy - nic nie usprawiedliwia ich postępowania, bezczelne "koleżanki"........one zawsze się tak do Ciebie odnosiły???? a czym ty się zajmujesz zawodowo?????

ja oczywiście poryczałam się
 :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline belonka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #533 dnia: 14 Kwietnia 2007, 11:39 »
megan napisał/a:
nasyp zmijom jakiejs xenny rozkruszonej do kawy czy innego srodka przeczyszczajacego niech maja

pewnie to takie zazdrosnice co im sie zycie nie uklada i nie beda lub nie mialy takiego pieknego slubu jaki Ty bedziesz miec
 :skacza:

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #534 dnia: 14 Kwietnia 2007, 11:52 »
Trzymaj się, Gosiu :przytul: No co za babska wstrętne :ban:  :mdleje:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #535 dnia: 14 Kwietnia 2007, 11:53 »
a tak na przyszlosc najlepiej pozakladac haslo na wszytko co sie da, na gg, swoje pliki, ustawienia itp - kazdy pracownik powinien miec cos takeigo bo pozniej jezeli ktos ma dostep do Twojej poczty moze wyslac mejla z Twojego konta i bedzie na Ciebie.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #536 dnia: 14 Kwietnia 2007, 12:02 »
no nie co za bezczelnosc i  to Ty powinnas zrobic im awanture a nie one jeszcze Cie cytowaly to One powinny sie wstydzic rajdowka, ma racje hasla na wszystko i ja tez bym tego tak nie zostawila....o nie...megan,  dobrze radzi... :brewki:  :brewki:  :brewki:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #537 dnia: 14 Kwietnia 2007, 14:34 »
ale wredne suk@@ ,normalnie aż mi ciśnienie podniosło,jak można być takim człowiekiem,ojjj ja to bym im zaserwowała wiązanke i nie tylko,one by dopiero popamiętały moją osobe,zatrułabym im życie,ale tak żeby nie za bardzo wiedziały,pomysł z tabletkami czy innymi specyfikami na sranie byłby dobry,......ale wieśniary,kurcze dalej mnie trzyma :nerwus:  ide z pikusiami na spacer musze odreagować,ale małpy,a Ty kochana hasła na wszystko pozakładaj i głowa do góry  :przytul:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #538 dnia: 14 Kwietnia 2007, 18:08 »
oosta, Wspolczuje Ci że musisz pracować z takimi ludźmi. dziewczyny mają rację...najlepiej na wszystko mieć hasło. Nie myśl teraz o tym. Potrzebujesz odpoczynku bo ten dzień misialCie naprawde psychicznie wykończyć. :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #539 dnia: 14 Kwietnia 2007, 18:39 »
Gosiu -  :mdleje: NO COMMENT  :mdleje: -  :przytul:  :przytul:  :przytul: