0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
AndziK slonce, sloneczko, slonczunio.. glowka do gory ... pomysl, ze najpierw bedzie ten dzien w ktorym bedziesz piekna, szczesliwa, najwazniejsza! pomysl ze na ta chwile czekalas i niej mysl!
Andziu, przytulam Cie mocno, i przy okazji sprowadzam na ziemie Nie martw sie na zapas! Najwazniejsze, ze bedziecie razem. Gwarantuje, ze to wystarczy, zeby bylo dobrze. A jakby cos, to przeciez macie plan B. Ja tam w kazdym badz razie, mocno trzymam kciuki, zeby wszystko sie idealnie ulozylo i zeby Twoje obawy byly bezpodstawne.
AndziKu Kochanie - wiesz, ze gdybym byla blizej wsiadlabym w autko i przyjechala przytulic w 3D! Buziaki przesylam o!
Mam już samej siebie dość...
Cytat: AndziaK w 8 Czerwca 2007, 11:25Mam już samej siebie dość...ale laj laj? cos sie stalo konkretnego czy po prostu trudne dni?
Tulam mocno
Andzia!!!Ty mi łepek do góry podnos!!!!!śliczna sukienka...i będzie śliczna para młoda!!!!!zobacz ilu kochających ludzi masz obok...a pozatym takie dni smutne tez sa nam potrzebne-abysmy mogli docenic te kiedy słońce swieci
A teściową zawsze możesz... otruc, chyba że przyda Ci się do gotowania obiadków i wychowywania dziatków
Andziu, kiecunię Twoja obejrzałam już wczoraj a dziś piszę, że pięknie Ci w niej i mamcia tez niczego sobie kobieta I nie smutkaj sie juz - my Cię tu wirtualnie bardzo mocno tulkamy Niedługo będziesz miała swój napiękniejszy dzień w życiu i męzulka kochanego już na zawsze A teściową zawsze możesz... otruc, chyba że przyda Ci się do gotowania obiadków i wychowywania dziatków