Autor Wątek: Siva & Jaro. ślubujemy 25.08.2007. ODLICZAMY!!!!  (Przeczytany 49134 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
Odp: Siva & Jaro. ślubujemy 25.08.2007. ODLICZAMY!!!!
« Odpowiedź #510 dnia: 4 Lipca 2007, 00:15 »
Zespół- ta sprawa mnie w... chciałam ja do nich zadzwonić, ale mój J wiedział że to może się skończyć brakiem zespołu. Jestem za nerwowa, wygarnełabym mu wszystko. Ale zostać bez grajków na 1,5 miecha przed???? zobaczymy , nadzieja matką głupich, ale nadal mam nadzieje. Czy odpoczełam??  raczej nie, Nawet z rodzinką tak porządnie nie posiedziałam, bo albo oni pracowali albo ja w rozjazdach byłam.  Marcix ty pewnie wiesz jak to jest.
 asiaItomek znalazłam wasze obrączki, ładne, ale nie widziałam ich u jubilera. Też mi się takie podobały....   Ide spać, J znowu mnie ochrzani że tak długo siedze jak on ma nocki (bo póżniej marudze że nie wyspana jestem)
Aha zaproszenia wręczone, tylko 4 zostały wysłąne, bo za daleko byłoby jechać. Każdy wywalał gały jak otwierał i okazywało się że to ja robiłam.  Ale byłam dumna, tyle czasu, nerwówale warto było. Mam zdjęcie każdego zaproszenia osobno, na pamiątke. Jak będe miała czas to wkleje kilka, bo prawie każde było inne. Dobranoc. Cieszę się że zemną jesteście.  :uscisk:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #511 dnia: 4 Lipca 2007, 01:38 »
Masz rację trochę za poxno, żeby ryzykować z zespołem .Będę trzymać kciuki. A na zdjęcia czekam i tuptam :tupot: :tupot: :tupot:

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
« Odpowiedź #512 dnia: 4 Lipca 2007, 10:05 »

asiaItomek znalazłam wasze obrączki, ładne, ale nie widziałam ich u jubilera. Też mi się takie podobały....

my ich na żywo też nie widzielismy , bo u jubilera nie było, ale tak nam sie spodobały, że wzięliśmy "w ciemno"....
Z resztą my prawie wszystko "w ciemno" braliśmy- salę przede wszystkim (końcowy efekt ujrzymy w sobotę, już się nie mogę doczekać), obrączki....
Ja znalazłam Wasze obrączki- P610, kolekcja klasyczna. Moje są kolekcja oryginalna.

Cieszę się że zemną jesteście.  :uscisk:

no baaaaa, a kto miałby z Tobą być, jak nie my  :przytul:
Asia i Tomek

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #513 dnia: 4 Lipca 2007, 10:41 »
Tablice bardzo ładne :)

A jeśli chodzi o orkiestrę to są JAJA !!!
Co za brak odpowiedzialności !!!!!!!!!!!!!!!!

Jak tak mozna ?!?!?!?!?!?!?!

A wiesz co ja bym na Twoim miejscu zrobiła.
Poszukałabym orkiestry innej.

I tych kombinatorów olała........

To też w sumie zalezy od tego ile dałaś tamtym zadatku? hmm..... :drapanie:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #514 dnia: 4 Lipca 2007, 18:38 »
Tablice bardzo ładne :)

A jeśli chodzi o orkiestrę to są JAJA !!!
Co za brak odpowiedzialności !!!!!!!!!!!!!!!!

Jak tak mozna ?!?!?!?!?!?!?!

A wiesz co ja bym na Twoim miejscu zrobiła.
Poszukałabym orkiestry innej.

I tych kombinatorów olała........

To też w sumie zalezy od tego ile dałaś tamtym zadatku? hmm..... :drapanie:

większość umów jest tak napisana, że w razie jeśli ja ją rozwiąże to zaliczka przepada a w tym przypadku musiałabym jeszcze im zapłacić za to.  Mam nadzieje że kolega z byłego zespołu miał racje i że zagraja dobrze. Bo jakie mam szanse na znalezienie dobrego zespołu na 1,5 mies. przed?? Zwłaszcza że to sierpień i jest dużo wesel. Jestem optymistką, mam nadzieje że będzie ok.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #515 dnia: 5 Lipca 2007, 01:26 »
No będę trzymać kciuki, żeby było tak jak Ci powiedzial ten kolega.

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #516 dnia: 5 Lipca 2007, 12:43 »
W takim razie pozostaje wierzyć, że pozostała część zespołu jest w porządku i zagrają ładnie na weselichu :D

Fakt, że ciężko byłoby znaleźć teraz dobry zespół, ale cuda się zdarzają.

Moja kuzynka zaczeła organizować wesele początkiem czerwca a 14.07.2007 ma impreze.
Salę i orkiestrę załatwiła w dwa dni.

Widać miała niesamowite szczęście :)

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #517 dnia: 9 Lipca 2007, 17:45 »
Ja zwariuje z moim kompem. Wybaczcie mi kilkudniową nieobecność.  :mdleje: :dno:
Barbart z zespołem niby dla chcącego nic trudnego, już dawno mogłabym szukać innego, ale ogranicza mnie to, że mnie nie ma w Polsce, przez to mam ograniczony dostęp do  wszystkiego. Organizacja wesela z tąd , jest bardzo trudna. Ale dzięki internetowi i krótkimi urlopami na szczęście jest to wykonalne. Idę nadrabiać zaległości, mam nadzieje że komp mi się znowu nie rozwali....

Offline asiaItomek

• zapaleniec
« Odpowiedź #518 dnia: 10 Lipca 2007, 12:34 »
Ja zwariuje z moim kompem. Wybaczcie mi kilkudniową nieobecność.  :mdleje: :dno:
Barbart z zespołem niby dla chcącego nic trudnego, już dawno mogłabym szukać innego, ale ogranicza mnie to, że mnie nie ma w Polsce, przez to mam ograniczony dostęp do  wszystkiego. Organizacja wesela z tąd , jest bardzo trudna. Ale dzięki internetowi i krótkimi urlopami na szczęście jest to wykonalne. Idę nadrabiać zaległości, mam nadzieje że komp mi się znowu nie rozwali....

nieobecność wybaczamy :)
Stuknij kompa z boku to sie wystraszy i nie popsuje więcej :)
Asia i Tomek

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #519 dnia: 10 Lipca 2007, 16:10 »
Nie mogę go stuknąć bo jak ostatnio to zrobiłam to jeden dysk się popsuł. Więc z moim komputerkiem trzeba delikatnie  ;D. Ale już namawiam przyszłego małża na zakup komputerka po ślubie. No może nie zupełnie po ślubie, bo najpierw będziemy szukać mieszkanka, ale jak już coś znajdziemy i się urządzimy to wtedy kupimy. (mam nadzieje że  to będzie w tym roku, bo jak nie to  :nerwus: :ckm:.

Offline asiaItomek

• zapaleniec
« Odpowiedź #520 dnia: 10 Lipca 2007, 21:23 »
Nie mogę go stuknąć bo jak ostatnio to zrobiłam to jeden dysk się popsuł.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: dobre :)

Pewnie, z kompem możecie poczekać.
Zawsze są ważniejsze sprawy, a mieszkanie to podstawa!
My mamy mieszkanie, ale za kasę ślubną mamy zamiar zainwestować w super łazienkę i wymianę okien, ale to zależy od tego jak hojni będą goście....
Ja tam nie liczę na nie wiadomo jak bajońskie sumy, ale zawsze lepiej się mile zaskoczyć, niż fatalnie rozczarować, prawda?
Na kompa przyjdzie odpowiedni czas... :)
Asia i Tomek

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #521 dnia: 11 Lipca 2007, 15:40 »

My mamy mieszkanie, ale za kasę ślubną mamy zamiar zainwestować w super łazienkę i wymianę okien, ale to zależy od tego jak hojni będą goście....
Ja tam nie liczę na nie wiadomo jak bajońskie sumy, ale zawsze lepiej się mile zaskoczyć, niż fatalnie rozczarować, prawda?
Na kompa przyjdzie odpowiedni czas... :)

My prosiliśmy gości o pieniążki, bo co byśmy zrobili z prezentami?? Na razie  nie wracamy na stałe do Polski. Ale na zaproszeniu zamieściłam "delikatny wierszyk na końcu jest napisane " tyle ile każdy może" i to powtarzaliśmy, a jak wiedzieliśmy że komuś się naprawdę nie przelewa to  mówiliśmy że może być prezent. (nikt nie włoży 50 zł ale może za to kupi coś drobnego i przyjdzie na wesele.)  A  pieniążki z wesela hmmm  pewnie odłożymy.

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #522 dnia: 12 Lipca 2007, 19:12 »
Wiecie co, po powrocie z pl. jakoś dziwnie jest. Sama niewiem czy to dobrze czy żle. Otóż pomimo tego że sporo spraw do załatwienia jeszcze przed nami, na co będziemy mieli 2,5 tyg przed ślubem będąc w domku. Orkiestra mnie wkur... kamerzysta nie odbierał telefonów, itp.  Wogóle się nie denerwuje, jakoś to po mnie spływa że nie wszystko jest załatwione. Myślę sobie- jakoś będzie, być może to dlatego że mój starszy brat i bratowa widząc jak się denerwuje obiecali mi pomóc ???? To są jedyne osoby na których mogę polegać. Zwłaszcza po przykrej sytuacji z J siostrą, D (nie tą która ślubowała),. Otóż sprawiła mi ona przykrość, bo byliśmy tydzień  przed weselem ich siostry, mieliśmy problem z dokumentami, księdzem, chciałam kupić obrączki garnitur itp. ogólnie pisząc mieliśmy kupe latania i załatwiania z naszym ślubem. A Jarka sis wygarneła nam po ślubie ich siostrzyczki że nic im nie pomogliśmy. Taki wkur... mnie wziął że  szok, miałam ochote krzyczeć, bo jestem na ogół wybuchową osobą, ale się powstrzymywałam i starałam się jej wytłumaczyć że  mamy swoje sprawy też do załatwienia. Atmosfera zrobiła się gorąca, sis gadała że mogliśmy przecież przyjechać i troszke pomóc - (  ??? mam do nich 70 km to nie jest hop siup) póżniej  mi wygarneła że nic nie wiedzą o sprawach związanych z naszym weselem. Ale mnie wkurzyła, wtedy jej wygarnełam, ze tak naprawde to nikt od nich nigdy się nie zapytał jak nam idzie organizacja wesela, czy coś pomóc. Rozmowa zakończyła się na moim stwierdzeniu ze chyba oni myślą że ja chce odciąć J od nich, a tak nie jest. Wiecie co, przykro mi było, bo pół roku temu J tata powiedział mi coś bardzo przykrego, nie chciałam już do nich jechać ale stwierdziłam, że to będzie również moja rodzina, dziadkowie, ciocie i wujkowie naszych dzieci. Dlatego jeszcze podczas tamtego urlopu ich odwiedziłam. Kiedyś jeżdziłam do J rodziców z przyjemnością, teraz...  za każdym razem boje się ze ktoś mi coś wypomni, powie coś przykrego itp. zaczełam bać sie do nich jeżdzić. J jest bardzo przykro że do mnie tak podchodzą. Co prawda Ta sama siostra która mi to powiedziała po godzinie zmieniła zdanie i prosiła żebyśmy zapomnieli o tamtej rozmowie, jednak takich rzeczy sie nie zapomina. Ja wiem, zabrałamim Kochanego Jareczka, mieszkamy daleko od domu, nie przejął gospodarki (ale i tak ma alergie) , Jestem czasami wredna , wybuchowa, ale każdy ma wady, on też a jednak się kochamy. Od ponad 10  lat, i tak na zawsze.

Offline asiaItomek

• zapaleniec
« Odpowiedź #523 dnia: 12 Lipca 2007, 19:24 »
Siva  :przytul: :uscisk: Nie ma co się przejmować takimi durnymi tekstami.
W ogóle jakim prawem mówią Tobie przykre rzeczy. Wiesz co, już ze względu na Jarka mogliby się powstrzymać.
Kurde!
A poza tym, przecież Ty wcale mu nie zabraniasz Jarkowi do nich jeździć, spotykać się z nimi, więc o co kaman?
Poprawi się....(tak myślę)...
A że jesteś wybuchowa....WITAJ W KLUBIE!!!!!!! Ja bym też z nerwów wszystkich wystrzelała i posłała do diabła!
Nie przejmuj się takimi pierdołami, najważniejsze, że Wy się kochacie, a reszta to już inna bajka :)
Asia i Tomek

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #524 dnia: 12 Lipca 2007, 19:45 »
Dzięki asiaItomek Jak byliśmy u mnie to wręcz było mi głupio że przylecielismy w sobotę a Jarek pojechał dopiero we wtorek do domu, i w środę już po niego jechałam bo do usc i do księdza szliśmy. Ale co tam, Jarka tata jak mi dogadał podczas urlopu w marcu to teraz na weselu miałam wrażenie że mnie unika (jak miał już wypite) no i dobrze, ale na poprawinach wyszłam na taras szukając J jak teść mnie zobaczył zaczął gadać miłe teksty że synowa przyszła itp . to byłam w szoku.  Ja po prostu taka jestem, ze przejmuje sie tym, co myślą o mnie bliskie  mi osoby. Może  dlatego tak mi przykro jak J rodzinka coś na mnie gada. Ale też  to mi się w sobie podoba ze nie jestem zbyt pamiętliwa, tzn. pamiętam ale szybko wybaczam.
A przez te wszystkie przykre  sytuacje kocham Jarka coraz mocniej , pomimo tego że już 10 lat, I chce wszystkim udowodnić jak bardzo jesteśmy i będziemy z sobą szczęśliwi.
 :serce: :serce: :serce: :serce: 

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #525 dnia: 12 Lipca 2007, 20:31 »
A teraz powklejam wam trochę zdjęć.
Tak chciałabym mieć ustrojony samochód- tylko kwiaty będą  takie jak w bukiecie czyli cantedesca

bukiet mniej więcej taki, tylko że  troszeczkę mniejszy bo z  mniejszej odmiany.

w mniej więcej takim kolorze , czyli z bordowym

Napisane: Lipiec 12, 2007, 20:17:30
A tak teraz stroją moją sale. Wołają za to dodatkowo 400zł.

Fajne są te kule, takie inne, ale zastanawiam się nad gronami, wydaje mi sie że bardziej pasują.

Kurde, nie umiem wklejać zdjęć tak jak wy...
Napisane: Lipiec 12, 2007, 20:26:46
Sale byliśmy oglądać chyba w czwartek, ja póżniej powiedziałam do J ze sporo zarabiają na samym wystroju, bo przecież takiej dekoracji nie zabierze się do domu, a oni mogą użyc ponownie jeśli para chce taki sam kolor. Na to J "ale nie widziałaś jak z tych bordowych balonów powietrze zeszło??  nie mogą tego użyc ponownie"  :hahaha: :hahaha: :hahaha: o mało co sie nie posikałam ze śmiechu. Ups, czas spadać , pm z pracy za chwilke przyjedzie, trzeba obiado- kolacje podgrzać.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #526 dnia: 12 Lipca 2007, 21:25 »
Dekoracja na samochód ekstra, ale chyba troszkę zakosztuje??
 Bukiecik prześliczny - taki jak mi się najbardziej podoba :)
No z tą dekoracją to nie jest ta różowo bo nie wszystko mogą użyć następnym razem :) balonów napewno nie :) ale co do ozdób za młodą parą to pewnie tak :)

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #527 dnia: 13 Lipca 2007, 13:27 »
Dekoracja pewnie trochę wyjdzie, ale mam takie zboczenie zawodowe i nie podobają mi się zazwyczaj standardowe dekoracje. Tak czytam wasze wątki i zdaje sobie sprawe czego jeszcze nie mam załatwione:

-całe odzienie PM
-welon
-buty
-biżuteria ( pan zrobi mi taki naszyjnik jak mam ale ze srebra jak będziemy wpl. bo długość trzeba dopasować)
-nie mam pojęcia jak ma wyglądać film z wesela
_nie jestem pewna jaki ma być pierwszy taniec
-nie umiemy jeszcze tańczyć!!!!
-kupić podusie na obrączki
-naklejki na alkohol
-kupić balony do dekoracji domu
-spotkanie z zespołem :nerwus: :nerwus:
-spotkanie z kamerzystą
- z fotografem
-zdecydować czy zostaje takie menu
- jaki smak tortu
-jaka dekoracja sali  (właścicielka miała przesłać meila z propozycjami, nadal czekam)
-jaka fryzura!!!

Jak widzicie sporo jeszcze przede mną, pewnie o czymś zapomniałam. Ale co tam, dam rade!!

Offline Marcix
  • forumowicz
  • data ślubu: 25 sierpień 2007
« Odpowiedź #528 dnia: 13 Lipca 2007, 13:41 »
Siva, no pewnie, ze dacie rade :ok: Wbrew pozorom, niewiele wam zostalo do zalatwienia i pewnie zgrabnie wszystko pojdzie. Ja tez jeszcze nie mam pojecia o wielu rzeczach, np jak ma wygladac film, tez nie umiemy tanczyc jeszcze, wiekszosc zalatwiona i bedzie do odebrania, ale wiesz niespodzianki moga sie zdarzyc. Nie stresuj sie, nawet jak cos tam nie wyjdzie to potraktujcie to na luzie i z usmiechem :smile:
Czasem takie spontaniczne improwizacje sa lepsze niz zaplanowane w najdrobniejszych szczegolach imprezy :brewki:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #529 dnia: 13 Lipca 2007, 13:44 »
pewnie,że dasz rade,ja jestem w mega rozsypce,a nie panikuje,spoko poradzisz sobie,przecież to "pryszcz"  :wink: :los: :ok:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #530 dnia: 13 Lipca 2007, 14:17 »
dzięks dziewczyny.  W ostatnim czasie , pomimo że trochę jeszcze do załatwiania zostało, kompletnie to po mnie spływa, nie denerwuje się wcale, nawet sprawa z zespołem mnie już tak nie rusza, po prostu, jakoś to będzie. I na pewno będzie cudownie. (zawsze ze mnie optymistka była) I co, jedna osoba może całe wesele zorganizować  i wszystkim się zająć !!! Normalnie dumna z siebie jestem. Kurde, chyba w samozachwyt popadam.  ;D ;D  Marcix a kiedy wy do domu jedziecie?? bo zapomniałam.    epox  ja sobie wypisuje co jeszcze do załatwienia, żeby jakoś zaplanować co, kiedy, bo jak się będzie 2,5 tyg przed w pl. to może  być  ciężko.  ale dam rade, wszystkie damy rade.  Kurna, ale mega optymizm mnie dziś dopadł.  W domu się ze mnie śmieli że z kalendarzem jeżdze, ale skoro  suknia , obrączki i zespół   są 100 km. ode mnie to trzeba tak zgrać żeby załatwić wszystko za jednym wyjazdem, bo po co tyle na paliwo wydawać.  Dobra idę ogarnąć mieszkanko, bo się bałaganik zrobił.

Offline Marcix
  • forumowicz
  • data ślubu: 25 sierpień 2007
« Odpowiedź #531 dnia: 13 Lipca 2007, 15:25 »
Marcix a kiedy wy do domu jedziecie?? bo zapomniałam.

Siva, bedziemy 2 tygodnie przed slubem i tez jeszcze troche do zalatwienia, m.in. garnitur, ale mysle, ze wystarczy nam czasu. Ostatnio jak bylismy to w tydzien zalatwilismy 80% rzeczy, wiec jestem dobrej mysli  ;D

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #532 dnia: 13 Lipca 2007, 15:54 »
aha. Mi właśnie J sis (ta z którą mieszkamy) powiedziała, że może nam pomóc, bo już będzie w Polsce  :drapanie:
hmm, kiedy ja wszystko sama, sama. Może nie do końca, bo braciaki z bratową mi coś pomogą. Co będę ściągać J rodzinę 70 km. żeby mi pomogli...

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #533 dnia: 13 Lipca 2007, 17:25 »
Ja też wszystko sama :) Tyle, że ja tutaj wszystko na miejscu. Ale dla mnie zasada jest tak - jak chcesz mieć wszystko po swojemu to zrób wszystko sama :)

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #534 dnia: 13 Lipca 2007, 17:39 »
Ja też wszystko sama :) Tyle, że ja tutaj wszystko na miejscu. Ale dla mnie zasada jest tak - jak chcesz mieć wszystko po swojemu to zrób wszystko sama :)

Dokładnie tak myśle!!! Właśnie szukam piosenki na pierwszy taniec. Chciałam "kołysanke"  bo to puścił mi mój brat jak wracaliśmy samochodem z sali na której zdecydowaliśmy mieć wesele. Ale niewiemy czy nasz zespół to zagra, więc szukam czegoś innego. 

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #535 dnia: 13 Lipca 2007, 18:14 »
Dokładnie tak myśle!!! Właśnie szukam piosenki na pierwszy taniec. Chciałam "kołysanke"  bo to puścił mi mój brat jak wracaliśmy samochodem z sali na której zdecydowaliśmy mieć wesele. Ale niewiemy czy nasz zespół to zagra, więc szukam czegoś innego. 

A czemu nie wiesz czy zespół wam zagra?? Trzeba się ich zapytać, czy to na ich głosy czy nie :)

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #536 dnia: 13 Lipca 2007, 18:26 »
Ponieważ oryginalny skład to 2 facetów, panią "dokupujemy" niewiem czy ze sobą kiedyś śpiewali, czy są zgrani, wiem tylko że to ich znajoma wokalistka.      J już niebardzo chce dzwonić znowu do zespołu i się pytać. Ale mogliby podać liste co grają prawda?? po tych przebojach co z nimi mamy J nie bardzo chce żebym ja dzwoniła, bo pewnie bym na nich nakrzyczała, a mój kochany przyszły nie lubi takich spraw załatwiać. Ale ja już jemu dziś nagadam, zadzwoni w pon. poda im mojego meila i mają  mi podać co grają.  postanowione.

Offline agi_82
  • bywalec
  • data ślubu: 11.08.2007r.     godz. 15:00
« Odpowiedź #537 dnia: 13 Lipca 2007, 18:45 »
Ja bym tak nie ryzykowała jeżeli chodzi o pierwszą piosenkę żeby śpiewała z zespołem dziewczyna, która nie grywa z nimi bo to może kiepsko wyjść, jeżeli nie jesteś ich pewna wybierz piosenkę i niech w oryginale ci ją puszczą przynajmniej będziesz miała pewność, że wszystko będzie grało i efekt murowany. Nam też zespół puści piosenkę bo mamy walca angielskiego Whitney Houston a rytm musi być zachowany i mamy samych facetów w zespole. ;)

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #538 dnia: 13 Lipca 2007, 18:58 »
siva nie tak strasznie dużo wam brakuje :D Macie dużo czasu i na pewno się wyrobicie :D
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #539 dnia: 13 Lipca 2007, 19:24 »
agi_82 no właśnie. w przyszłym tyg. J skontaktuje się z zespołem i zapyta o tą dziewczynę.
Lara_Croft no niby dużo nie ma, co moge kupie na allegro, koleżanka dała mi adres do salonu z garniturami w Bydgoszczy gdzie jej obecnie już męża  ubrali i była zadowolona. Z tego co wiem, na tej samej ulicy jet pełno sklepów z butami to może J coś by wybrał. och za 3 tyg będę się pakować do domku. hura.  musze poszukać jakie buty do garnituru są teraz modne, bo jakoś mi to umkneło.