Drukowałam dziś następną ture zaproszeń i pojawił się problem. Pomóżcie prosze. sami sobie organizujemy wesele, za wszystko płacimy itp. Postanowiłam że rodzicom też damy zaproszenia to jest pewne na 100%. Niektórym z Was może wydać to się dziwne, ale u nas tak jest... No i tu pojawia się problem, bo moja mamusia niestety kilka lat już jest w niebie, tata spotyka się od dłuższego czasu z panią Elą. No i tu mam problem, dać tacie zaproszenie z panią Elą? Czy osobno jej dać? Jakoś nie potrafie napisać na zaproszeniu że tata z osobą towarzyszącą.

Następna sprawa pani Ela ma 4 dzieci, pierwsza jest już mężatką i mieszka osobno, druga córka jest w ciąży i chyba w czerwcu będzie rodzić. Ma jeszcze 2 synów 18 i 14 lat. Znam ich wszystkich, z jej synami, czasami też z tą córką co jest w ciąży spotykaliśmy się na urodzinach itp. No i z jednej strony wypadałoby ich zaprosić,ale z drugiej strony ta co jest przy nadziei ma faceta, jego nie znam. Niewiem co zrobić, bo chłopaków chciałabym zaprosić, ale co z córką która jest w ciąży? Dodam że i tak już mamy ponad 100 i wolałabym ograniczyć już gości.