Autor Wątek: Siva & Jaro. ślubujemy 25.08.2007. ODLICZAMY!!!!  (Przeczytany 49388 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
Siva & Jaro. ślubujemy 25.08.2007. ODLICZAMY!!!!
« Odpowiedź #90 dnia: 12 Marca 2007, 21:19 »
:skacza:  Dzięki dziewczyny. Cieszę się że wam się podoba. Narzeczony widział, bo nie miałam z kim jechac... Z jednej strony szkoda, bo nie będzie juz dla niego niespodzianką jak mnie zobaczy w dzień ślubu, ale z drugiej strony to jemu mam się podobać a decyzje o tym że to ta suknia podjeliśmy razem.

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #91 dnia: 12 Marca 2007, 22:13 »
śliczna sukienka.. i jaki tren długaśny  :skacza:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #92 dnia: 12 Marca 2007, 22:28 »
no tak poza tym bedziesz miala dodatki i tak go olsnisz :brawo_2:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #93 dnia: 13 Marca 2007, 08:50 »
siva, nawet jakbyś przyszła w worku to byłby zachwycony :hahahaha: poza tym przymiarka sukienki to nie to samo, to wygląd Panny Młodej w dniu ślubu - tego się nie da opisać :taktak:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #94 dnia: 13 Marca 2007, 21:19 »
Cytat: "Maja"
siva, nawet jakbyś przyszła w worku to byłby zachwycony :hahahaha: poza tym przymiarka sukienki to nie to samo, to wygląd Panny Młodej w dniu ślubu - tego się nie da opisać :taktak:

Masz racje maju.

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #95 dnia: 13 Marca 2007, 21:23 »
A tak wogóle to mam pytanko do mężatek. Jak sobie poradziłyście w dniu ślubu z płaczem? Bo ja to jestem raczej twarda baba ale jak tylko pomyśle o naszym ślubie, kościele i wogóle to już mi się ryczeć chce .... OOOO już mam łezki w oczkach  :mdleje:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #96 dnia: 13 Marca 2007, 21:29 »
siva, to tak jak u mnie , tez bardzo sie wzruszam wszystkim... a jak tu sobie poradzic w dniu slubu ze łzami i makijażem  :drapanie:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #97 dnia: 13 Marca 2007, 22:23 »
Kochane forumki a czy ja wam pisałam o moim zespole? Jestem wściekła i najchętniej bym poszukała nowego. Ale niecałe 6 miesięcy przed weselem to już chyba nie znajde nic lepszego.  :mdleje:  :mdleje:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #98 dnia: 13 Marca 2007, 22:29 »
siva, a coś nie tak z zespołem? :drapanie:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #99 dnia: 13 Marca 2007, 22:38 »
No niestety. A więc po kolei. Decyzje o zespole podjeliśmy na weselu na którym byliśmy w zeszłym roku. Jak wiecie, jestem za granicą i długie poszukiwanie zespołu nie wchodziło w gre, ponieważ byliśmy tylko kilka dni w Polsce. Grali ładnie, w skład wchodziły 3 osoby, małżeństwo oraz ich kolega.

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #100 dnia: 13 Marca 2007, 22:48 »
Więc porozmawialiśmy z nimi, byli bardzo mili, nie robiło problemu że musieliby dojechać 100km. Podali nam nr. tel i mieliśmy zadzwonić jak dokładnie ustalimy date. Więc w sierpniu zeszłego roku zadzwoniliśmy. Małżeństwo nazwijmy Adam i Ewa (nie pamiętam ich imion). Więc Adam jest założycielem zespołu, zadzwoniliśmy do niego a on zaczoł się wymigiwać że nie pamięta czy termin maja zajęty i podał nr. tel do seojego kolegi  łukasza (członka zespołu). Moj J  zadzwonił i okazało się zę termin mają wolny więc umówił się na podpisanie umowy. Pech chciał że kolega z zespołu nie miał czasu i umówił się z moim J na wieczór ,a tego samego dnia tzn, w nocy wylatywaliśmy do Szkocji. A więc  przy podpisywaniu umowy łukasz powiedział że Adam i Ewa być może będąmieli w tym czasie nagrania w studio i w razie czego zagra on z innym kolegą!!!!!!!!!!

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #101 dnia: 13 Marca 2007, 22:59 »
Dał mojemu J płytkę z ich nagraniami.  J powiedział mi o tym dopiero następnego dnia, bo niechciał mnie dodatkowo denerwować przed wylotem. Jak odsłuchałam płytke myślałam że :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  załamka!!! Byłam zła na  J że podpisał umowe, chciałam ją rozwiazać, pomimo że wpłaciła zaliczke zawsze jest okres na rozwiązanie umowy.!!! Ale mój J mnie pocieszał że śpiewają ładnie i że Łukasz powiedział że jeśli by tak wyszło że Adam i ewz nie będa u nas grać to jeśli koniecznie chcemy dziewczyne w zespole to nie ma problemu, bo on zan dużo dziewczyn któte śpiewają. J cały czas mnie uspokajał że nie mam co się martwić i że na pewno Adam i Ewa u nas zagrają (bo Adam pochodzi z tej samej miejscowośći co mój J i zna jego z widzenia)
Niestety, będąc teraz na urlopie, okazało się że Adam miał grać 25.08 na innym weselu na dodatek jego żona jest w ciąży!!!! Załamałam się. Bo okazało się że najprawdopodobniej Adam nie wiedział o naszym weselu, bo mój J jak podpisywał umowe podpisał z Łukaszem i jego kolegą, na dodatek skasowali 1600 a Adam, Ewa i Łukasz biorą 1900 czyli wychodzi na to że kolega łukasz nieżle nas wystawił. Najprawdopodobniej już w sierpniu wiedział że nie zagra z Adamem i Ewą bo skasował mniej !!! :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #102 dnia: 13 Marca 2007, 23:08 »
Ja zawsze chciałam zespół z panami i panią, żeby razem śpiewali, jak utwór jest wykonywany zprzez kobiete to zaśpiewa go kobieta itd. A okazuje się że będę miała 2 facetów którzy głosy charakteryzują na braci Golców!!!! ( to nie zakopane! ja niechce żeby tak śpiewali! :nerwus:  :nie:   A nawet jeśli zabiorą ze sobą jakąś śpiewającą dziewczyne, to ja niechce żeby ich próba generalna odbyła się na naszym weselu!! Ja najchętniej zadzwoniłabym do tego Łukasza i jego opr... bo ja mam taki charakterek, ale boje się że się z nim posprzeczam i wywinie mi jakiś numer albo że z łaską przyjedzie na nasze wesele i że będzie niemiła atmosfepa pomiędzy nami a zespołem. A tego niechce. masochistka ze mnie. Znowu włączyłam ich płyte. POWTARZAM ŁADNIE ŚPIEWAJĄ ŁADNIE ŚPIEWAJĄ, MOŻE W TO UWIERZE.

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #103 dnia: 13 Marca 2007, 23:09 »
siva, oj to faktycznie nieciekawie  :przytul:  I co chcesz szukac innego zespołu czy pozostajecie przy tym? No i jak śpiewają... aż tak źle? :drapanie:

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #104 dnia: 13 Marca 2007, 23:09 »
No to masz ładne przeboje z tym zespołem :mdleje:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #105 dnia: 13 Marca 2007, 23:18 »
Sama niewiem czy szukać innego. Boje się że na pół roku przedf weselem, na dodatek na sierpień nic już ciekawego nie będzie. Nie chce wpaść z deszczu pod rynne, zaliczka wpłacona.  :mdleje:  Czy żle śpiewają? mi się nie bardzo podoba, brakuje damskiego głosu. Moj J mnie zaskoczył i jeszcze bardziej zmartwił, bo jak chciałam w zeszłym roku rozwiązać z tym zespołem umowe to mnie pocieszał, że nie jest tak żle i że nie śpiewają żle... I ja w to uwierzyłam!!!! A teraz jak opowiadaliśmy o tym znajomym to opisał zespół " śpiewają prawie jak chór kościelny" :mdleje:  Łukasz (solista) wzoruje się troche na Golca.  Na płycie jest nawet, nawet,ale to jest płytka nagrana w studio a w rzeczywistości może być tylko gorzej !! jego kolega gra na saksofonie i podobno wychodzi do gości itp.-dodatkowa atrakcja. Ciekawe czy pójdzie do gości na piętro? Załamka.

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #106 dnia: 13 Marca 2007, 23:21 »
siva, może nie będzie tak źle... :przytul:  a jak jest jeszcze możliwośc rozwiązania z nimi umowy to rozglądnij się może za jakimiś innymi zespołami narazie (posłuchaj demo jak grają).. może będą mieli jeszcze jakies wolne terminy..

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #107 dnia: 13 Marca 2007, 23:28 »
Wczerwcu idziemy na wesele na którym powinni grać w oryginalnym składzie. I ja im chyba wtedy wygarne!!!!!! NIe miałam czasu porozmawiać z moim J bo po powrocie miałam dużo zmian w pracy (trzeba odrobić kiecke). teraz mam wolne ale on nocki, pewnie porozmawiamy dopiero w weekend. Słucham cały czas tej płyty. Jak puszczałam znajomym to powiedzieli że "brakuje damskiego głosu" ciekawe czy mówili prawde czy nie chcieli mnie urazić że zespół mamy kiepski.....

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #108 dnia: 13 Marca 2007, 23:32 »
siva, oj chyba nie będzie tak źle.. jak będziecie mieli możliwośc pogadajcie z tym zespołem .. może da rade załatwić jakiś damski wokal..

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #109 dnia: 13 Marca 2007, 23:40 »
No Łukasz powiedział że nie ma problemu ale dojdzie 300-500zł.  A 2 chłopakom mamy zapłacić 1600. No i boje się że wezmą jakąś dziewczyne i zanim się dopasują,  minie pół nocy i będzie katastrofa!  :mdleje:  :mdleje:  Porozmawiam z J w weekend i podejmiemy decyzje czy szukać nowego zespołu czy zostajemy przy tym. Dodam jeszcze że my niejesteśmy typami które siębawią na weselach przy takiej muzyce. Mamy 2 (4) lewe nogi. A tamten zespół w oryginalnymskładzie tak fajnie grał że się bawiliśmy. Dlatego chciałam ich. Oj znowu się rozpisałam.

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #110 dnia: 13 Marca 2007, 23:42 »
siva, no jesli wezmą dodatkowo 300 zł to wyjdzie tak samo jak tamtem zespół chciał... i chyba nie wezma dziewczyny i nie będa odrazu w pierwszy dzień na weselu z nia śpiewać.. chyba najpierw jakieś próby powinni zrobić..  :drapanie:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #111 dnia: 14 Marca 2007, 00:01 »
siva, głowa do góry, napewno wszystko będzie ok :ok: nie zamartwiaj sie az tak tym  :przytul:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #112 dnia: 14 Marca 2007, 00:12 »
Cytat: "SaTine"
siva, głowa do góry, napewno wszystko będzie ok :ok: nie zamartwiaj sie az tak tym  :przytul:
 Dziękuje SaTine kochana jesteś.  :uscisk:

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
« Odpowiedź #113 dnia: 14 Marca 2007, 01:00 »
siva, dacie rade z zespołem! spoko! bardzo ładna z ciebie dziewczna i zauważyłam, że mamy identyczne gusta jeśli chodzi o sukieneczki do slubu  :brawo_2:  pozdrawiam i ibiecuje zglądac do Twojego odliczanka.
Asia i Tomek

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #114 dnia: 14 Marca 2007, 01:02 »
Cytat: "asiaItomek"
siva, dacie rade z zespołem! spoko! bardzo ładna z ciebie dziewczna i zauważyłam, że mamy identyczne gusta jeśli chodzi o sukieneczki do slubu  :brawo_2:  pozdrawiam i ibiecuje zglądac do Twojego odliczanka.
Dzięki. I nocne marki z na są....

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
« Odpowiedź #115 dnia: 14 Marca 2007, 11:02 »
praca, praca, praca... pozdr i zbieram się do moich specjalnych 13tu chłopaczków (dzieciaki ze szkoły specjalnej- jestem wychowawca w internacie i mam właśnie 13tu takich rozrabiaków, że hoho  :boks_4:  )
Asia i Tomek

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #116 dnia: 14 Marca 2007, 13:06 »
siva, zacznę od początku...ja tez raczej płaczliwa nie jestem ala sama myśl o ślubie wywoływała u mnie jakies dziwne reakcje, w dniu ślubu natomiast miałam uśmiech Jockera  :los: normalnie jak głupi do sera, byłam taka szczęśliwa, że nawet jakby się okazało, że pada, suknia się rozpruła a ksiądz spóźnił to nic nie zmąciłoby mojego nastroju :hahahaha: więc tego się trzymaj...
Z orkiestrą wyszło nieciekawie i ja bym się rozglądnęła za inną, być może znajdziesz jeszcze lepszych niż planowałaś, najwyżej zaliczka przepadnie - bo skoro Ci nie podobają się Tobie to jak bym się nie zmuszała, to będzie Wasze wesele a orkiestra jest bardzo ważna, przeciez szukając dodatkowo nic nie tracisz a możesz sporo zyskać ;)

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #117 dnia: 14 Marca 2007, 15:42 »
Maja,  Dzięki. Jak ja się przed czymś ważnym denerwuje to zazwyczaj też zaczynam wariować i śmiać się jak głupia, więc mam nadzieje że w dniu ślubu będzie tak samo. Chociaż może z drugiej strony lepiej nie??? Jak to by wyglądało -panna młoda szczerząca zęby i śmiejąca się do bólu???Hmm tak żle, tak nie do  :skacza: brze ale z dwojga złego lepiej się śmiać :skacza:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #118 dnia: 14 Marca 2007, 17:37 »
siva, ja bym się bała, że zespół mi jesczze jakiś numer wywinie i szukała innego, nie bardzo się na tym znam, ale jeśli macie podpisaną z nimi umowę na konkretne osoby, to jeśli teraz zmienią skład, to umowa chyba traci na ważności  :drapanie: a takiego zbieranego skłasu, od braku laku bym się bała naprwadę, chyba że chcecie iść na żywioł.

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #119 dnia: 14 Marca 2007, 22:00 »
No właśnie problem polega na tym że ja nie jestem pewna z kim jest podpisana umowa!! :mdleje:  Mój J podpisywał ja w dzień naszego wyjazdu, mnie z nim nie było (jakbym była to bym tego Łukasza :nerwus:  :boks_4: ) iNiestety mój mężczyzna jest bardzo ugodowy i stwierdził że pójdzie na to co Łukasz mówi, że lepiej tak niż żaden... Ale ja o tym dowiedziałam się dopiero na drugi dzień, a mój mężczyzna pocieszał mnie że nie jest tak żle, że grają dobrze. (a teraz nie mógł znależć tej umowy-normalnie załamka). Ja postanowiłam że jutro zadzwonie do Łukasza i z nim sobie porozmawiam. Mój J o tym niewie, bo jakby wiedział to by mnie  :nerwus: bo jak ja się wkurze to potrafie  :ckm:  :boks:  :biczowanie:   hahahahaha.