Autor Wątek: Siva & Jaro. ślubujemy 25.08.2007. ODLICZAMY!!!!  (Przeczytany 49489 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Siva & Jaro. ślubujemy 25.08.2007. ODLICZAMY!!!!
« Odpowiedź #60 dnia: 19 Lutego 2007, 00:42 »
spokojnie a nie moga sprowadzic?? :drapanie: moze lepiej pochodz po salonach  :drapanie: moze akurat cos Ci wpadnie w oko :drapanie:  :przytul:

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #61 dnia: 19 Lutego 2007, 16:56 »
siva, może wklej fotki tych Twoich upatrzonych sukien :) Popatrzymy na nie :)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #62 dnia: 19 Lutego 2007, 22:04 »
Cytat: "gosiaczekk"
może wklej fotki tych Twoich upatrzonych sukien  Popatrzymy na nie

ooo dobry pomysl :brewki:  :brewki:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
« Odpowiedź #63 dnia: 20 Lutego 2007, 18:27 »
Hej. Wkleje linki bo komp mi siadł, a na tym nie mam zdjęć.  :dno:        
coś nie mam szczęścia ostatnio.
 1) tą bym chciała http://www.lisaferrera.pl/images/med/7099.jpg

2) http://www.lisaferrera.pl/images/med/7121.jpg

jak dzwoniłam do salonu to powiedzieli mi że ta jest podobna do pierwszej....
http://www.lisaferrera.pl/images/med/7166.jpg
Napisałam meila ze str. Lisa Ferrera z zapytaniem, czy są w stanie mi je sprowadzić , odpisali że nie ma problemu, wystarczy tylko zadzwonić i umówić się i oni dla mnie sprowadza... Jakoś nie wierze że dadzą radę w ciągu  2 tyg... bo do Polski jedziemy tylko na 11 dni. Także jestem zmuszona szukać nowej wymarzonej. Mam nadzieje że coś mi wpadnie w oko, jak nie to zamówie je do przymiarki na czerwiec.

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #64 dnia: 20 Lutego 2007, 19:51 »
Hej. A pisałam że udało mi sie zamówić pierdołki do zaproszeń? Mam już koncepcje i kilka projektów. Muszę jeszcze kupić najważniejsze- papier ecru oraz wstążke bordową z organzy.

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #65 dnia: 23 Lutego 2007, 14:22 »
siva,  przeciez ty z mouch stron jestes!!!  :przytul:

A forumki oj oj :biczowanie: nie zauwazyly, ze to ten sam dom weselny co u mnie   :skacza:

siva ja sie dogadalam z wlascicielka na temat dekoracji innej nieco, zobacz w moi watku jest wiecej fotek z domu weselnego, u mnie bedzie bialo-bordowo...

A w jakim kosciele slubujecie??

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #66 dnia: 23 Lutego 2007, 17:00 »
:hello:  olhahof :przytul:  ślubujemy w Łasinie- z tamtąd jestem. Zastanawiałam się czy ślubować w jakimś kościele w Grudziądzu ale zdecydowałam że w Łasinie ponieważ chce na spokojnie przed ślubem pojechać na grób mojej mamusi. Jestem w trakcie czytania twojego wątku, ale masz dduuuużo stron i nie wyrabiam... :mdleje: .

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #67 dnia: 23 Lutego 2007, 17:10 »
Jeżeli chodzi o dom weselny to radziłam się na forum w dekoratorni. Ale KAHA mi napisała że zna właścicielke domu weselnego i że zakupiła materiały i robi różności z balonów. Ucieszyło mnie to, bo ja patrzeć nie mogłam na te caro na sali tanecznej i myślałam jak to zakryć. Ale już jutro lecę do domku i wybieram sie do KAROLINY zobaczyć czy coś zmienili. Właśnie, ja powinnam się pakować!!! Tak mnie to forum wciąga że jak wejde to nie mogę się oderwać. Może jeszcze  dziś zajrze. Jak nie,  to papa do "pogaddania za  1,5 tyg.
 :uscisk:

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #68 dnia: 23 Lutego 2007, 20:01 »
Siva melduję się w Twoim odliczanku.  :hello:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #69 dnia: 23 Lutego 2007, 20:22 »
:uscisk:  witam -anelle82-

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #70 dnia: 23 Lutego 2007, 23:58 »
:uscisk:  jestem spakowana - jak zwykle nadbagaż  :roll: Pewnie nie będę miała czasu pisać ale po urlopiemam nadzieje dać wam znać jak poszły poszukiwania sukni.... Hura końcu będe przymierzać!! :skacza:  papa

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #71 dnia: 24 Lutego 2007, 05:05 »
Cytat: "siva"
jestem spakowana - jak zwykle nadbagaż

nie martw sie - ja tez mam zawsze nadbagaz - toz to barbarzynstwo takie normy w liniach lotniczych  :dno: zwlaszcza jak sie na dluzej jedzie  :mdleje:  :pogrzeb: ja sie za chiny ludowe w 20 kg na kilka dni nie umiem spakowac + 8 podrecznewgo  :dno:

Hura końcu będe przymierzać!!

no to zdjecia po powrocie no nie??  :skacza:
pomyslnych lowow  :skacza:  :skacza:  :skacza:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 26 Lutego 2007, 16:56 »
ooo tylko rob fotki zeby pozniej nam je wszystkie pokazac  :skacza:  :skacza:  :skacza:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #73 dnia: 1 Marca 2007, 13:53 »
siva, koniecznie relacje zdaj!!!

wiem gdzie jest Lasin :D

co do domu weselnego, to powiem ci, ze bylismy tam na zabawie sylwestrowej teraz i bawiac sie wcale mi te sciany nie przeszkadzaly...

Ja sie juz dogadalam w sprawie dekoracji, Karolina jest bardzo mila i nie bylo zadnych problemow. Bedzie tak jak chcialam zeby bylo.  Nie slyszalam jeszcze, zeby kiedys robili dekoracje zakrywajac te sciany  :drapanie:  ostatnio widzialam dekoracje z tkanina, rewela naprawde!!!

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #74 dnia: 5 Marca 2007, 19:17 »
Cytat: "olkahof"
siva, koniecznie relacje zdaj!!!

dokladnie czekamy :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #75 dnia: 5 Marca 2007, 22:22 »
W takim razie czekamy na fotki :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #76 dnia: 7 Marca 2007, 22:28 »
:hello:  Witam Witam!!!! Już wróciłam. Fotki oczywiście będą, ale w weekend, bo w pracy mi dowalili  na rano i popołudniówki i jestem padnięta. Wkleje i wszystko wam opisze jak tylko będe miała więcej czasu. W domku jak zwykle ,  nie odwiedziłam wszystkich co chciałam.... nie kupiłam kilku rzeczy...  :mdleje:  a tak się nabiegałam, jestem bardziej zmęczona niż przed wyjazdem. Chociaż najważniejsze że z rodzinką  spędziłam czas.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #77 dnia: 9 Marca 2007, 01:03 »
bo to czekamy na fotki  :skacza:

najważniejsze że z rodzinką spędziłam czas.

dokladnie :brawo_2:

a tak się nabiegałam, jestem bardziej zmęczona niż przed wyjazdem

pewnie sporo zalatwialas tak to jest jak trzeba w kilka dni zalatwic bardzo duzo spraw :los:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #78 dnia: 11 Marca 2007, 20:38 »
:skacza:  Ok. Czas wam opowiedzieć. Zacznijmy od tego że mój tata nie wiedział że przyjeżdzam, bo postanowiłam mu zrobić urodzinową niespodziankę, udało się, był w szoku ale jak ochłonął to mnie tak wyściskał że myślałam że mnie udusi !!!! Ogólnie urlop udany, ale stwierdzam że 11 dni to za mało zwłaszcza że odemnie do domku mojego J jest 70km to troszkę czasu spędziliśmy na jeżdzeniu. No i Jeszcze mój kochany został po raz pierwszy chrzestnym swojej siostry córeczki. Weronisia jest kochana, słodka i cudowna, ma prawie 5 miesięcy. Oto ona:

Aha troszkę fryz mi się zmienił, mam teraz grzywke (moja fryzjerka zawsze coś nowego wymyśli), ale jak się nie przyzwyczaje to do wesela odrośnie....
A to ja i Weronisia.

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #79 dnia: 11 Marca 2007, 20:49 »
A to moje kochane misiaki (mojego brata dzieci). Moja chrześniaczka Monisia pojutrze skończy 7 lat. Mała modelka, ale uparty charakterek ma po cioci...

A to Kacperek ma 4,5 całkowite przeciwieństwo Monisi...

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #80 dnia: 11 Marca 2007, 20:50 »
Słodka niounia :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #81 dnia: 11 Marca 2007, 21:01 »
No to teraz czas na potyczki przedślubne... Zacznijmy od tego, że poszliśmy w poniedziałek do księdza, żeby sprawdzić czy nas zapisał do kalendarza no i chcieliśmy już mieć protokuł z głowy, niestety mój proboszcz jest strasznym gadułą i tak się rozwinoł, że siedzieliśmy ponad pół godz rozmawiając o różnych pierdołach. W końcu powiedzieliśmy że jesteśmy za granicą i nie mamy za dużo czasu no i nas umówił na protokół przedmałżeński na... 18.06 ( do Polski lecimy 16 także pasuje) ale jeszcze 3 miechy stresu :mdleje:  Ja chciałam być już po!!!! W ten sam dzień pojechałam z moim J i moim młodszym bratem na poszukiwanie sukni w Grudziądzu. Wiem że narzeczony nie powinien widzieć mnie w sukni, ale nie miałam wyjścia, wszyscy pracowalia ja sama nie chciałam  jechać. Okazało się że 2 salony tylko szyją lub wypożyczają, nie było nic ciekawego do przymierzania więc pojechaliśmy dalej. Okazało się że jest salon Elizabeth Konin, ale jakoś nie mogłam się przemódz żeby założyć jakieś  "wypasione " sukienki. Przymierzyłam 2 skromne, bez koła białą i ecru i żadna mi się nie spodobała....Załamana nie chciałam więcej przymierzać (pozatym było strasznie zimno....) Mam fotki na tel. ale zapodział mi się gdzieś kabel i nie mogę ich zgrać na kompa.

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #82 dnia: 11 Marca 2007, 21:17 »
Cytat: "ela"
Słodka niounia :D
 Dzięki ela, dzieciaczki są słodkie ale twój bobasek też jest przecudny.....
No to cd.  Ale co do tamtych fotek to nie ma czego żałować, nie za ciekawie w tych kieckach wyglądałam. A więc w piątek pojechaliśmy szukać kiecki w Bydgoszczy, niewiem czemu ale nagle przeszła mi ochota na przymierzanie, nie mogłam się zdecydować jaką sukienkę bym chciała i wogóle doła załapałam. Ale mój kochany mężczyzna mnie pocieszał i nie marudził i to on mnie mobilizował do szukania kolejnego salonu. W końcu znależliśmy salon Lisa Ferrera ( godzinami oglądałam sukienki Cosmobella w internecie) Jak wam pisałam bardzo podobał mi się model 7099 ale jak zadzwoniłam do Bydgoszczy okazało się że nie ma jego w polsce... A jednak kiedy zaczełam rozmowę w salonie,bardzo miła pani sprawdziła mi w internecie i okazało się że są 3 w Polsce!!!! Gdybym wiedziała wcześniej, to bym się umówiła na przymiarkę, ale umówiłyśmy się że na poniedziałek ją dla mnie sprowadzą. Byłam tak szczęśliwa że chciałam iść, ale stwierdziliśmy że  skoro mamy czas to poprzymierzam inne, zapomniałam kartki na której spisywałam sobie modele, ale weszłyśmy i internet, wybrałam i ZACZEŁAM PRZYMIERZAĆ!!!

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #83 dnia: 11 Marca 2007, 21:34 »
Ojejku , jaka gaduła ze mnie, tak się rozpisuje... troszkę do czytania będziecie miały :taktak:  
A więc przymierzyłam 5 nie mam ich zdjęć, bo też są w telefonie (a z aparatu nie mogliśmy robić)  I co najdziwniejsze, sukienki które przymierzałam nie były wcale skronme, nagle mie się odwidziało ( może dlatego że w Grudziądzu takie przymierzałam i stwierdziłam że nie wyglądam w nich za ciekawie...)  Najbardziej spodobały mi się 7166- cudo co prawda na zdjęciu mi się średnio podobała, bo taka wielkie koło i myślałam że ma haftowane motywy. W rzeczywistości ma przezroczyste koraliki i motyw jest z nich wyszyty.

przymierzyłam jeszcze 7121 też ładna

Przymierzyłam też sukienkę podobną do 7099 ( dół miała podobnie szyty) wyglądałaa ślicznie tylko była z innego materiału i miała inaczej wykończoną górę.

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #84 dnia: 11 Marca 2007, 22:03 »
W poniedziałek pojechaliśmy zobaczyć tamta.. 7099co prawda była ecru ale chciałam ją zobaczyć .. i okazało się że nie leży na mnie tak cudownie w pasie materiał się brzydko układał i wogóle jakośmi się odwidziała. :mdleje: Same zobaczcie jak na mnie okropnie leży, zauważyłam to już wcześniej jak buszowałam w internecie w poszukiwaniu innych jej zdjęć.

Ale cały weekend myślałam o innej 7166. Co prawda nie chciałam takiej, koraliki- to nie w moim stylu, długi tren?- też nie chciałam, ale tak ślicznie w niej wyglądałam, więc przymierzyłam ją jeszcze raz. Decyzja musiała zapaść, bo we wtorek już wyjeżdzaliśmy, nastepny raz będziemy w czerwcu i to by było za póżnożeby znowu szukać. Decyzja zapadła cosmobella 7166 jest moja!!!  :brawo_2:  :brawo_2:  :skacza:  :hahahaha:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #85 dnia: 11 Marca 2007, 22:23 »
:skacza:  A TO JA W MOJEJ SUKIENUSI  :skacza:  

Jak widać sukienka jest dla mnie za duża o jakieś 6numerów  :mdleje:  ale podczas przymiarki miła pani podtrzymywała ją żeby nie spadła  :taktak:

sukienka może być z ramiączkami, i wydaje mi się że je dopne na sali, będę się czuła pewniej, krawcowa obszyje je koralikami, takimi jak na sukni i będzie prześlicznie.:brawo_2:

Jak już pisałam sukienka wyszywana jest przezroczystymi koralikami, z przodu oraz z tyłu na trenie. Jakby ktoś kilka tygodni temu mi powiedział że taką suknie będę miała to bym nie uwierzyła  :taktak:  Ale jak to powiedziały panie w salonie że każda przyszła panna młoda która do nich przychodzi i opisuje jaką suknie by chciała - wychodzi z zupełnie inna ! :los:
No to już wiecie jaka ze mnie gaduła  :taktak:  Czekam teraz na wasze sugestie odnośnie dodatków. papa

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #86 dnia: 11 Marca 2007, 22:46 »
ladna sukienka  :skacza: jak sie czujesz pewniej z ramiaczkami to rzeczywiscie dopnij  je  na wesele :los:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #87 dnia: 12 Marca 2007, 08:45 »
siva, zdecydowanie lepiej Ci w 7166,  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2: ślicznie Ci w niej

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #88 dnia: 12 Marca 2007, 12:33 »
siva, wygladasz zjawiskowo  :taktak:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #89 dnia: 12 Marca 2007, 19:18 »
siva, sukienka naprawde fantastyczna  :skacza: a ty swietnie w niej wygladasz :brawo_2:  narzeczony ja widzial :drapanie:
a dzieci slodkie :skacza: