Autor Wątek: Już mi niosą suknę z welonem....czyli Lilkusiowe odliczanko  (Przeczytany 47276 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lilkuś

• uzależniony
Już mi niosą suknę z welonem....czyli Lilkusiowe odliczanko
« Odpowiedź #420 dnia: 7 Lutego 2007, 09:54 »
carlunia, megan, prosze o maile :)

Cytat: "tylunia"
a gdzie fotka vectry??

:drapanie: nie mam kiedy zrobić bo sie spiesze do roboty (ehh to wstawanie) a jak wracam to juz cimno... ale obiecuje, ze sie pojawia najszybciej jak dam rade

Cytat: "klaudia"
Z chęcią bym sie wybrała na przymiarki w czwartek ale nie wiem jak z czasem bedę stała

fajnie by było pójśc razem :) przymiarka w czwartek o 17.00 w Centrum Mody Ślubnej na Kaszubckiej :D na pewno wiesz gdzie to jest a nie to pewnie wiesz gdzie jest Irish Pub - to obok :)

Cytat: "Ewelina_Michał"
spójrz dopiero co byłysmy w wątku zniecierpliwionych panien młodych 2007 a teraz już prawie każda z nas ma swoje odliczanie.

z sentymentem wspominam początki planowania ... ta niepewność, nerwy zwiazane z dobra sala, fotografem nieszczęsne nauki przedmałżeńskie...a teraz?? martwie sie czy dam rade, czy mnie nerwy nie zjedzą, czy w ogóle bedzie dobrze... ahhh do ślubu coraz blizej a ja coraz bardziej nerwowa ..............

Wczoraj byłam w NORD`zie zapłacic ostatnią zaliczkę  :taktak: dowiedziałam sie, że opłate za menu płacimy przed weselem w piatek przy odbiorze sali, wtedy też płacimy za wynajem hotelu /... czyli dzień przed slubem, gdy juz totalnie bede spanikowana i jedyne o czym bede myslec to pamięć o zapłacie za wesele... :drapanie:

małe podsumowanko spraw do załatwienia:
- świadectwa chrztu z naszych parafii (ja wybieram sie po nie w pt i musze zadzwonic do teściowej by z M parafi wzieła)
- USC
- protokół przedślubny
-  spowiedź
- rezerwacja hotelu dla gości
- garnitur, koszula (koszula i krawat poprawinowy), buty dla M
- rozmowa z fotografem (kurde, sa w naszym bloku a de fakto nie ma kiedy sie do nich wybrać :drapanie: )
- spotkanie z kamerzystą
- TORT (to pójde załatwic jutro po przymiarce)
- podziękowania dla rodziców (nadal brak pomysłu :drapanie: )
- rozmowa z florystką jaki w końcu chce bukiet
-  :drapanie: chyba o niczym nie zapomniałam....

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #421 dnia: 7 Lutego 2007, 09:54 »
I ja poproszę o twoje fotki w sukieneczce. mgnieszka@wp.pl
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #422 dnia: 7 Lutego 2007, 09:59 »
Kasia dzięki za fotki, prezentujesz się rewelacyjnie, a jak jeszcze dojdą do tego dodatki, fryzik, to już w ogóle będzie cudnie  :skacza:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #423 dnia: 7 Lutego 2007, 10:57 »
kasia Ty w tej sukience wygladasz po prostu Bosko  :mdleje:  :szczeka:  :szczeka:  :szczeka:  az zalozylam sabie folder Lilkusiowa przymiarka :los:  no slicznie  :brawo_2:
przeciez widzialam Twoja sukienusie na Stojaku i wiedzialam czego sie spodziewac a malo nie padlam jak Ciebie w niej zobaczylam  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:
piekna :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:
i od razu musze dodac ze ja jestem za upieciem welonu z przodu tak jak na poczatku bo sama tak chce z tylu welon ginie buziaki :los:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #424 dnia: 7 Lutego 2007, 11:02 »
Cytat: "tylunia"
od razu musze dodac ze ja jestem za upieciem welonu z przodu

dziekuje za komplemenciki  :uscisk: a co do upięcia welonu to mi sie z przodu nie podoba, bo miałam wrażenie, ze mam wieeeeeeeeelka głowe :drapanie:  wole upięcie z tyłu :) póki co musze sie zastanowić nad fryzurą i skonsultowac z fryzjerką gdzie najlepiej do niej podpiąć welon ... tylko póki co jakoś nie za bardzo wiem jaką wybrać fryzurke  :drapanie: w odliczanku jest wklejona ta co mi sie podoba...ale nie wiem... ehhh nie lubie wybieraż fryzury...

znalazłam podziekowania dla mamy, które bardzooo mi sie spodobały bo wygladaja inaczej niz te księgi z kwiatami

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #425 dnia: 7 Lutego 2007, 11:19 »
Cytat: "Lilkuś"
..a teraz?? martwie sie czy dam rade, czy mnie nerwy nie zjedzą, czy w ogóle bedzie dobrze... ahhh do ślubu coraz blizej a ja coraz bardziej nerwowa ..............

Lilkuś na pewno wszystko będzie dobrze, zapewniam cie że sie uda bo solidnie sie do tego przygotowujesz - poza tym....jezu te fotki...dziewczyno ty już tak pieknie wygladasz a co dopiero gdy nadejdzie ta chwila??/ jestem pewna że Twój partner bedzie wtedy w wielkim szoku.
suknia bardzo mi sie sporobała i jestem sama zaskoczona bo kiedyś absolutnie nie obejrzałabym sie za różem i za tymi drapowaniami na dole - ale wygladasz w niej poprostu bosko. i to nie są puste komplementy tylko ja na serio tak uwazam. z tym rózem to chyba coraz bardziej się przekonuję - widzialam ostatnio ladna suknie w salonie...miała wlasnie taki delikatny róz na wierzchu, taką mgielkę z półprzeźroczystej tkaniny i wogladało to cudnie. o dziwo M. tez sie spodobała.
a jeszcze o welonie - wg mnie lepiej ci z tym upiętym z tyłu...bardzo podoba mi się jak opada ci na ramiona wtedy i wogóle możesz sobie jakiś diademik wtedy "zamontować" na główce. zresztą to juz sama zobaczysz w czym się dobrze czujesz. u mnie welon upinany na czubku głowy totalnie odpada tak samo jak fryzura tak upinana - michal jest prawie mojego wzrostu i wygladalabym na wyższa od niego...poza tym na serio super moim zdaniem wyglada welon deilaktni opadajacy na plecki i ramiona - no to tyle mojego poglądu, a Ty kochana zrób jak uważasz bo pamietaj, że najważniejsze jest to żebyś to ty się czula super w dniu slubu :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #426 dnia: 7 Lutego 2007, 11:28 »
Ewelina_Michał dziekuję za dobre słowa i pocieszenie :)

ja ostatnio znalazłam kilka sukni ślubnych z rózem - jest ich coraz wiecej, i wiecej :D:D:D

zrób jak uważasz bo pamietaj, że najważniejsze jest to żebyś to ty się czula super w dniu slubu

ja juz swoje zdanie mam :) ja ogólnie mam swoje wyrobione zdanie na pewne tematy i rzadko je zmieniem, chyba, że ktos mnie do tego rzeczowo przekona :D oczywiscie wszelkie sugestie i uwagi biore do siebie :)
też mi sie podoba welonik lekko spadajacy na plecy :)

zapomniałam napisac, ze do sukni mam jeszcze szal z organtyny ale na przymiarce go nie miałam bo był w innym sklepie  :drapanie: i musiałam po niego iść  :hahahaha:

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #427 dnia: 7 Lutego 2007, 11:46 »
a co do upięcia welonu to mi sie z przodu nie podoba

Kurcze a ja chciałam właśnie napisać, że jak dla mnie lepiej wyglądasz z welonem upiętym wysoko na głowie. Jakoś tak korzystniej. A tak wogóle w całości to po prostu bosko!! :brawo_2:  Fryzurka, makijaż i wszyscy padna jak cię zobaczą. Martwię się o pana młodego, jak cię zobaczy to zemdleje na 100% i kogo do ołtarza zaprowadzisz?? :los:
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #428 dnia: 7 Lutego 2007, 11:54 »
Cytat: "nadzieja"
Martwię się o pana młodego, jak cię zobaczy to zemdleje na 100% i kogo do ołtarza zaprowadzisz??

:skacza: oczyma wyobraźni zobaczyłam mdlejacego M i jakos śmiać mi sie zachciało :D:D

Dziekuje dziewczynki za te miłe słowa :) Ciesze sie, że podoba sie Wam suknia i ja w niej :)

zaczynam coraz bardziej panikować  :Olaboga: że sie ze wszytskim nie wyrobimy :) najgorez jest to, ze ja juz chce mieć załatwony USC i protokół ale nie mamy teraz za bardzo czasu by to wszystko załatwic  :dno:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #429 dnia: 7 Lutego 2007, 12:05 »
Cytat: "nadzieja"
jak dla mnie lepiej wyglądasz z welonem upiętym wysoko na głowie

A ja jestem temu zdecydowanie przeciwna. Zasłania on Twoja buziulkę. Najlepiej zestaw z diademem wygląda :) Ale to juz Twoja decyzja :) :) :)

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #430 dnia: 7 Lutego 2007, 12:18 »
Kasieńko... dziękuję za zdjęcia. Suknia na Tobie wygląda o niebo lepiej niż na modelu!! No i ten uśmiech zdradzający wszystko :) Pięknie, pięknie!

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #431 dnia: 7 Lutego 2007, 12:24 »
Cytat: "AndziaK"
Najlepiej zestaw z diademem wygląda  Ale to juz Twoja decyzja  

mi tez sie zestaw z diademem najbardziej podoba :) dlatego też go kupiłam :D:D:D widać, ze mamy podobny guscik :):):)

a oto podwiązka :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #432 dnia: 7 Lutego 2007, 14:47 »
jeje lilkuś u ciebie to juz tak bardzo blisko... super....podziwiam cie za odwage ze juz masz suknie. mnie sie waga zmienia z tygodnia na tydzien dlatego swoja bede odbierac od krawcoewj najwczesniej jakies 2 tygodnie przed.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #433 dnia: 7 Lutego 2007, 15:11 »
podziwiam cie za odwage ze juz masz suknie. mnie sie waga zmienia z tygodnia na tydzien

mnie tez sie zmienia tylko, ze jak juz schudne to później tyje do wagi sprzed schudnięcia...  :drapanie: bez sensu ale przez to utrzymuje w miare równą wage :D:D:D

Offline agusia1213

• "Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"
  • uzależniony
  • data ślubu: 21 kwiecień 2007
« Odpowiedź #434 dnia: 7 Lutego 2007, 15:27 »
Melduję się na odliczanku kwietniowej panny młodej :)
Spóźniona,ale staram się czytać na bieżąco  :los:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #435 dnia: 7 Lutego 2007, 18:31 »
Lilkuś, ja będę w czwartek. Tylko powiedz o której :brewki:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Neila09
  • forumowicz
  • data ślubu: 04.08.2007 Gliwice
« Odpowiedź #436 dnia: 7 Lutego 2007, 20:43 »
Lilkuś a czy ja moge prosic zdjecia z przymiarki dziewczyny tak zachwalaja bardzo jestem ciekawa Prosze neila-09@wp.pl

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #437 dnia: 7 Lutego 2007, 20:51 »
Lilkus: moj mail : carlar@interia.pl ;)

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #438 dnia: 7 Lutego 2007, 22:36 »
Ja również poproszę

monika_1981@wp.pl

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #439 dnia: 7 Lutego 2007, 23:31 »
Cytat: "lady_yes"
Lilkuś, ja będę w czwartek. Tylko powiedz o której  

Kasia wspominała że o 17.00, jak bede w pobliżu-bo jutro mam kilka spraw na miescie- to wpadne (postaram sie być).
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #440 dnia: 8 Lutego 2007, 09:41 »
Dzisiaj spadł śnieg  :dno: jazda autkiem przypomina katorhge bo to nienormalne jechać 30 na godzine  :drapanie:  :drapanie:

Lilkuś, ja będę w czwartek. Tylko powiedz o której

na 17 w CMŚ :) wysłałam Ci sms`ka :D

dziewczyny fotki poszły :)

Cytat: "klaudia"
ak bede w pobliżu-bo jutro mam kilka spraw na miescie- to wpadne (postaram sie być).

będzie fajnie :):):)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #441 dnia: 8 Lutego 2007, 10:00 »
Olciu a mogłabyś zabrać na przymiarke swój aparat?? mój M zabrał na słuzbową wyprawę  :dno:  :dno: i lipa, zostałam z aparatem w komórce... a to nie jest najlepszy aparat  :drapanie:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #442 dnia: 8 Lutego 2007, 10:20 »
ech...ale Wy szczecinanki macie dobrze..możecie razem po salonach brykać a ja ....daleko mi do was. :( buuuu szkoda. no ale serduszkiem jestem z wami. :)

Offline Neila09
  • forumowicz
« Odpowiedź #443 dnia: 8 Lutego 2007, 11:29 »
Ewelina_Michał, racja masz racje maja sie dziewczyny dobrze :)

Offline Neila09
  • forumowicz
« Odpowiedź #444 dnia: 8 Lutego 2007, 11:31 »
Lilkuś, dostalam zdjatka dziekuje :) dziewczyny maja racje bardzo ladnie wygladasz w sukni :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #445 dnia: 8 Lutego 2007, 11:37 »
Likuś!!!nie masz czego się obawiać..bedzie dobrze..i ja poprosze o zdjęcia pro-root@o2.pl
dzięki z górki!!!!!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #446 dnia: 8 Lutego 2007, 12:05 »
Olciu a mogłabyś zabrać na przymiarke swój aparat?? mój M zabrał na słuzbową wyprawę :dno: :dno: i lipa, zostałam z aparatem w komórce... a to nie jest najlepszy aparat :drapanie:
Spakowany do torebki :brewki:  O to od razu o kolię zapytam :D

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #447 dnia: 8 Lutego 2007, 12:17 »
O to od razu o kolię zapytam

2 pieczenie przy jednym ogniu :D:D

a ja dzisiaj pomyślałam, ze zaczne tzw. próby makijazowe :) sama je wykonem i w miare mozeliwości i czasu bede wam wklejać i prosic  o ocenkę :):):) piwresza próba już w sobote :D ale bede miala radoche - malowanie zmywanie, malowanie zmywanie :D:D

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #448 dnia: 8 Lutego 2007, 12:53 »
Lilkus i ja poprosze o fotke z przymiarki. Tak dziewczyny chwala, ze az jestem ciekawa :wink:
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #449 dnia: 8 Lutego 2007, 21:20 »
Wkleję tylko kilk, resztę wklei Kasia wedle swojego uznania