JESTEM JESTEM!Nigdzie póki co się nie wybieram ani dzidziuś w brzuszku też nie

Wieści nie były dla mnie wystarczające i chyba za dużo spodziewałam się po tej wizycie

Nasze kochane dziecko jest strasznym uparciuszkiem i wykręca rodzicom numery jeszcze grubo przed urodzeniem

otóż było tak ułożone że właściwie nie było widać czy to ON czy ONA - chociaż pan doktor ponad pół godziny badał je przez USG - więc jestem całkiem wygłupiona i sama juz nie wiem

Najgorsze jest to że tak koło 20 tc dwóch lekarzy (ten mój i ten z akcji w Plazie na USG 4D) nam powiedziało ze to może być chłopiec i niby było widać sprzęcik

a teraz ... od dwóch USG nici - no i lekarz przebąkuje że jak nie widać to moze być dziewuszka.
Nie o to chodzi że mam upatrzoną płeć czy konkretne preferencje (bo liczy się dla mnie zdrowy dzidziuś) tylko ze teraz juz sama nic nie wiem i nie wiem jak to wpłynie na dzieciaczka jak przez pół ciąży mówiłam do niej per ON

Powiem Wam ze już chyba lepiej od początku nie chcieć nic wiedzieć i czekać na niespodziankę bo jak się człowiek jakoś nastawia to petem mu sie mętlik w głowie robi zwłaszcza ze na samymy początku ciąży obojej mieliśmy bardzo silne przeczucie że to bedzie dziewczynka

I teraz nie wiem co robić

moglibyśmy iść jeszcze raz na USG 3D i wybadać sprawę bo takie aspekty zewn. tam dużo lepiej widać niż na zwykłym, zwłaszcza ze ten mój już ma stary aparat ale z drugiej strony został miesiąc - wiec czy jest sens??
Mam mętlik w główce

Z reszty wiadomości:
- szyja 1cm ale sie trzyma
- rozwarcia brak
- spojenie się rozchodzi faktycznie ale na razie w normie, szpary nie ma
- z łóżyskiem i płynem wszystko OK
- dzidziuś leży juz główką w dół (i bardzo kopie mnie swoimi nóżkami)

- waga : 2425g czyli nie tak ogromnie i co ciekawe wychodzi ze jednak nie bedzie taki wielkoludek i że waga końcowa powinna być ok. 3500g
- ciśnienie b.niskie i moja waga +13,5kg
Czuje sie w miarę dobrze poza tym że wczoraj mnie lekarz nieźle podusił w miejscu tego spojenia że aż sie zwijałam z bólu na fotelu i dziś mnie cholernie boli

Więc odpoczywam i czytam

P.S. Normalnie chyba przesadzacie z tym komplementowaniem, normalnie wygladam a do tego wszyscy mi mówią ze grubas jestem

a Wy tu takie teorie spiskowe że niby ładna i do katalogu

To chyba przez ten nowy image FORUM!
Pozdrawiamy wszystkich (ja+mój uparciuszek w brzuszku)