W tortolandzie z dowozem ? Kurde... a mi się coś ubzdurało, że ona nie dowozi dlaczego
Relacja ze Skórcza :Droga do nich jest prosta jak drut, najpierw trzeba dojechać do autostrady, później śmigacie autostradą do zjazdu 231 ( koszt 6,30 zł)
i cały czas jedziecie drogą aż do placu zabaw po lewej i budynkiem z cegiel po prawej, wysiadasz, przechodzisz na druga stronę i już jesteś .
Jeśli chodzi o sam sklep to jest spoooory , najpierw przechodzisz przez dział "mieszany" damski, dziecięcy i różne jakieś inne rzeczy , następnie wchodzisz na ten dział męski, który jest ogromny . Bardzo dużo osób było w samym sklepie ( klientów ) obsługi też dużo, nie pamiętam ile dokładnie osób a dodam, że byliśmy w niedzielę...
Przymierzalni 6 lub więcej , masa garniaków, frakór i smokingów ceny faktycznie tak jak na stroni a i na rabat można liczyć

Chłopak, który nas obsługiwał mega wyluzowany gość podejście do klientów ZAJEI**Te , sama pracuję w sprzedaży więc coś o tym wiem

Koszul, spinek do mankietów, pasków krawatów much i tym podobnych rzeczy od groma .
Pojechaliśmy tam w składnie:
mój PM i ja
koleżanka i jej PM
ojciec mojego Pm i jego brak świadek
Każdy kupił po garniaku / smokingu + dodatki
wyszliśmy obładowani po uszy

Smoking mojego PM + pas ślubny + mucha + spinki do mankietów + koszula + buty + druga para spodni garniturowych ( do innego garniaka ) + mucha na inne wesele = 990 zł
Podziękowania U mnie takie coś nie wyda, żaden z ojców nie pije whisky ...
Raczej zdecydujemy się na bukiety ewentualnie jakąś kompozycje z kwiatów doniczkowych tak jak radziła nam to nasza florystka
ale to jeszcze do ustalenia , totalnie nie mam pomysłu co wybrać a nawet jak wybiorę to o tym nie napiszę, bo moja mamusia podczytuje forum, którą pozdrawiam :* no i nici by były z niespodzianki