Witam wszystkich. Mam ślub 26 września, ze względu na pewne papierkowe komplikacje (mój narzeczony jest obcokrajowcem) dopiero teraz mogliśmy wyznaczyć datę ślubu. Wiem, że mamy bardzo mało czasu i trochę to wszystko mnie przeraża. Znaleźliśmy DJ, zastanawiamy się nad salą. Czy słyszeliście opinie o Hotelu "Brda" lub Restauracji "Pod Dębem"? Mam nadzieje, że się wyrobimy 
Słyszałam opinie o "Pod Dębem" od koleżanki. Co prawda nie było to wesele, a jubileusz, ale impreza również na sporo osób z muzyką i przez kilka dobrych godzin, więc można się sugerować. Wystrój podobno ładny, sala po remoncie (nie wiem, kiedy był, ale koleżanka wspominała, że jest ładnie i świeżo), bardzo dobre jedzenie. Tylko tyle wiem, ale może się przyda

My wybraliśmy "Telimenę", niemal po sąsiedzku z "Pod Dębem". Jeśli masz czas i ochotę, może zajrzyj i tam - nas przekonała ładna, jasna sala na dole, jakiś czas temu był tam remont i wszystko wygląda świeżo. Widzieliśmy też tę salę przygotowaną na wesele - ze stołami, dekoracjami i kwiatami wygląda przyjemnie, elegancko, ale bez przesadnego nadęcia.
Życzę owocnych poszukiwań