No i niestety ostentacyjnie zakończyłam spanie z dzieckiem.
Dlaczego?
Lili jak pisałam obecnie jest bardzo ruchliwa i ostatnio przez sen spadła mi z łózka

Niby poduszki były dookoła,a tu przez nie przelazła i bach.
Skończyło się na wielkim płaczu i jeszcze większym guzie oraz obniżeniu w końcu łóżeczka o 1 w nocy(wcześniej mąż miał to zrobić,ale zawsze coś).
Dla mnie to nie problem,ale spać spokojnie nadal nie możemy.
Moje dziecko gdy się budzi w łóżeczku to pierwsze co robi to wstaje na kolana i je ze smakiem farbę z łóżeczka.
W ogóle niby jest tylko na kolanach na razie a już jej głowa wystaje i sie z wielkim zainteresowaniem patrzy na to co jest na podłodze.
Boje się ze kiedyś fiknie z tego łóżeczka

Może to wydać się Wam, mamom starszych dzieci zabawne,ale ja naprawdę mam stracha...
Nawiązując do ruchliwości Lili muszę napisać,że bardzo mnie dziewczyna zaskakuje ostatnio.
Można powiedzieć,że niby pełza niby już raczkuje i to z szybkością światła.
Do tego strasznie się wygina w wózku i na rączkach.
A ostatnio potrafi w wózku złapać się boków podciągnąć do siadu po czym sie puszcza i wali głową w oparcie i tak w kółko.
Zabawne, prawda?
Dla niej owczem ,bo patrzy na mnie i sie śmieje.
Niby sama jeszcze ie siedzi,ale zabiera się do tego już z wielkim zapałem.
Na razie klęczy ,turla się,wspina się po wszystkim po czym się da, po matce też

,ostatnio nawet sama wstała opierając się o mnie.
Do tego jest bardzo nerwowa.
Jak jej coś nie podpasuje to potrafi sie złościć.
Wymachuje nogami rękoma, wali głową,ach...
Zeby ją okiełznać zaczęłam ja nosić w chuście.
Działa, dziecko sie uspokaja, tylko te moje biedne plecy

Do tego spodziewamy się kolejnych zębów

Mamy 2x dolne jedynki i 2x górne jedynki choc 1 dopiero ledwo widoczna,ale jest.
Lili ostatnie parę wieczorów marudna i chodziła spać dopiero po 3,4, godzinach usypiania czyli 23, 24

Patrząc na to co działo się do tej pory to będą to na początku sierpnia górne dwójki,bo mega rozpulchnione jak jedynki.
Także rozwija mi się dziewczyna

To mój mały diabełek,który sobie próbuje siedzieć w bujaczku