Autor Wątek: 16.06.2007..na zawsze razem..  (Przeczytany 90624 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
16.06.2007..na zawsze razem..
« Odpowiedź #1620 dnia: 13 Maja 2007, 05:15 »
Cytat: "carlunia"
jak widac znowu spac nie moge. Kotulka juz 2 razy zdarzyla sie zganiac i wyspac. Ja nawet do lozka nie dotarlam

oj Carluniu  :przytul:  :przytul: wspolczuje bo wiem co bezsennosc znaczy  :mdleje:  :pogrzeb: u mnie najmniejszy stres czy niepewnosc i amba ide do lozeczka, pospie 2 -3 godzinki i koniec  :mdleje:  :pogrzeb: tak jak dzis np ... nawet wieczor z dobrym filmikiem, kominkiem i winkiem nie pomaga  :brewki: niestety ...
ech byle do ... stresy sie skoncza i da sie spac moze jakos lepiej  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1621 dnia: 13 Maja 2007, 12:56 »
carluniu jak wiesz tez musze znalezc w sobie sile na ignorowanie pewnych osob w tym dniu.. szkoda ze niby tych najblizszych..

zakupki fajowe - klapki dla mnie odjechane  :los: a Wy razem miooooodzio... przyznam sie po cichutku ze ustawiam weekendy zeby sie zjawic na Waszym slubie..  :przytul:

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #1622 dnia: 13 Maja 2007, 20:01 »
Cytat: "rajdowka"
przyznam sie po cichutku ze ustawiam weekendy zeby sie zjawic na Waszym slubie..  

Gdyby nie to,że mamy tego samego dnia ślub ja też bym się stawiła,w sumie to niedużo kilosów odemnie do Olsztyna  :los:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1623 dnia: 13 Maja 2007, 20:13 »
Kupiłam sobie takie same klapeczki, tylko srebrne :skacza:

A takie same jak Twoje slubne, tylko złote, ma mi pan zrobic na zamówienie :skacza:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #1624 dnia: 13 Maja 2007, 20:58 »
Carluniu, przepiękne zakupy, naprawdę.
Bluzeczka, płaszczyk, spodenki, butki jedne i drugie po prostu cudne, a i z Ciebie modelka piękna :D  :brawo_2:  :skacza:

Offline natart

• bywalec
  • Kocham życie bo dało mi Ciebie...
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #1625 dnia: 13 Maja 2007, 22:39 »
świetne zakupy:) najbardziej podoba mi sie płaszczyk bo wszedzie takiego szukam:)

w ogole swietna z was para:)

pozdrawiam:)

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #1626 dnia: 15 Maja 2007, 18:09 »
Olus, nie przejmuj sie problemami z rodzinka. To Wasz dzien i WY jestescie najwazniejsi :) Zobaczysz ze bedzie to najfajniejszy dzien w Twoim zyciu :) Pozdrawiam goraco!!! :)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #1627 dnia: 17 Maja 2007, 15:18 »
Kiedys za nic w swiecie nie chcialam wesela. Teraz musze sie na nowo nauczyc cieszyc tym, ze wesele bedzie. Bez wzgledu na to czy zaszczyci nas taki czy owaki

Oj tak. Ja też nie chciałam, ale mam i mam zamair się wybawic. Nie chcę się przejmować niczym i nikim.
Ale to się tylko tak fajnie mówi a jak przychodzi co do czego......... to sie martwię i smuce i nikt nie potrafi mi poprawić humoru.
Tak jak napisałaś...muismy się nauczyć olewac pewne rzeczy.

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #1628 dnia: 17 Maja 2007, 20:26 »
Bosz..brak mi czasu na cokolwiek. Wpadlam na chwile bo zaraz wracam do robienia podziekowan. Od poniedzialku zaczelo nam sie bieganie. Dzis druga wizyta P u dentysty. Od tej pierwszej wizyty boli go zab po leczeniu kanalowym. Czekaja go jeszcze 2 wizyty. Mnie jedna na czyszczenie zabkow :taktak: Nawet nie mam kiedy w domu posprzatac bo ciagle wracamy kolo 20tej do domu i tak glupio wyciagnac o tej godzinie odkurzacz :drapanie: Ciagle slysze, ze schudlam i powinnam przytyc. Mamy kolezanka wymyslila nawet, ze powinnam isc zrobic wyniki krwi bo tak chudo wygladam. Ale ja uwazam, ze to wszystko stres. Niecaly miesiac i minie ;)
Obiecuje nadrobic wateczki jak tylko bede miala czas siasc do komputera. Jutro pewnie znowu nie bo czeka nas wizyta w hotelu. Na spowiedz nie wiem kiedy sie wybierzemy :mdleje: Jakos kalendarz mi sie kurczy :los:
przyznam sie po cichutku ze ustawiam weekendy zeby sie zjawic na Waszym slubie.. :przytul:

Nawet nie wiesz jak by nam bylo milo :skacza:  :skacza:
Strasznie sie ciesze, ze zagladacie do mnie czesciej niz ja mam czas tu zajrzec. Ale ciagle jestem tu myslami :uscisk:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1629 dnia: 17 Maja 2007, 21:38 »
Strasznie sie ciesze, ze zagladacie do mnie czesciej niz ja mam czas tu zajrzec. Ale ciagle jestem tu myslami

Carluniu widze ze zaganianas ostatnio  :przytul:  :przytul:
29 dni zostalo - zdazysz ze wszystkim  :los:

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #1630 dnia: 17 Maja 2007, 21:56 »
Carla, nie stresuj się Kochana, musisz mieć energię na ten Wielkie dzień. Zobaczysz, wszystko będzie git :przytul:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #1631 dnia: 18 Maja 2007, 09:21 »
Carlunia co to sie z Toba dzieje?Ty jestes klebkiem nerw z tego co czytram....kochana nie mozesz tak sie denerwowac,najpiekniejszy dzien przed Toba i ciesz sie tymi przygotowaniami bo pozniej bedziesz mogla powiedziec "szkoda ze to juz za mna"
Zobaczysz wszystko wyjdzie pieknie tak jak sobie wymarzylas.Co do zakuypow to po prostu bajka:)O ktorej masz slubik?Ja w tym dniu ide w delegacji z pracyu do mojego kierwnika na slub-on byl u mnie ja ide do niego hehe maly rewanzyk:)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #1632 dnia: 18 Maja 2007, 09:41 »
Strasznie sie ciesze, ze zagladacie do mnie czesciej niz ja mam czas tu zajrzec.
wkazdym razie my jestesmy......poczekamy sobie na Ciebie :tupot:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1633 dnia: 18 Maja 2007, 23:10 »
poczekamy sobie na Ciebie

Tak,tak czekamy. I już isę nie martw. Zdażysz ze wszystkim. :przytul:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1634 dnia: 19 Maja 2007, 16:04 »
W koncu znalazlam chwile. Tak sobie dzis pospalam ze glowa mnie caly dzien boli :mdleje: 27 dni do slubu. Podziekowania prawie skonczone bo zabraklo nam wstazeczki :los: W poniedzialek dokupimy. Wyszly ladniutkie. Mama pisze karteczki do podziekowan. Podjela sie to teraz siedzi i drukuje recznie. DOszlismy do wniosku, ze beda takie bardziej od serca dzieki temu :taktak:
P chodzi od poniedzialku i cierpi. Leczenie kanalowe jednego zeba ma juz za soba i ten go wlasnie boli. Lekarz ostrzegal, ze moze bolec. Moje kochanie caly weekend w pracy a ja latam ze szmata po domu. Jak zwykle sprzatanie mnie uspokaja. W tygodniu nie bylo czasu zeby ogarnac domek wiec mialam co robic.
Czeka nas jeszcze wizyta w hotelu, ale przez dentyste P w tym tygodniu nie znalezlismy na to czasu. Nadal wisi nade mna spowiedz :pogrzeb: Musze w koncu sie zmobilizowac.
Mamy juz kompletna liste gosci i bedziemy zamawiac winietki :brewki: Az sie boje poczatku czerwca bo wtedy dopiero zacznie sie bieganie. Zamowic kwiaty, zrobic paznokcie, umalowac wlosy, ustalic ostatecznie menu, wizyta w kosciele..
Mam nadzieje, ze starczy mi zdrowia. Zycie w ciaglym stresie mi nie sluzy :popija: Musze P wyciagnac gdzies zeby sie odstresowac bo zwariuje :mdleje:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1635 dnia: 19 Maja 2007, 16:09 »
Az sie boje poczatku czerwca bo wtedy dopiero zacznie sie bieganie. Zamowic kwiaty, zrobic paznokcie, umalowac wlosy, ustalic ostatecznie menu, wizyta w kosciele..
Mam nadzieje, ze starczy mi zdrowia. Zycie w ciaglym stresie mi nie sluzy  Musze P wyciagnac gdzies zeby sie odstresowac bo zwariuje

carluniu doskonale cie rozumiem skarbie  :przytul:  :przytul:
ja sie boje przylotu do PL w czerwcu jestesmy niby 5 dni ale nie wiem ile uda sie nam zalatwic :brewki:  - a pozniej dopiero 1 sierpnia lecimy  :mdleje:  :pogrzeb:
lista sie rozrasta i stres poteguje  :mdleje:  :mdleje:

jedyne co moge powiedziec kochanie to musimy wierzyc ze bedzie dobrze i ze uda sie wszystko zlatwic  :brewki:

z tym wyciagneiciem to niezly pomysl  :los:

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #1636 dnia: 19 Maja 2007, 16:16 »
Carluniu, tak dla przypomnienia, ślub 16.06.2007 w Katedrze tak?
Na którą godzinę?? :drapanie:
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1637 dnia: 19 Maja 2007, 16:25 »
Cytat: "nadzieja"
Carluniu, tak dla przypomnienia, ślub 16.06.2007 w Katedrze tak?
Na którą godzinę?? :drapanie:

Tak. W Katedrze na godzine 17ta. Juz bym chciala, zeby to bylo jutro, zeby miec to z glowy :mdleje:
Cytat: "megan"
jedyne co moge powiedziec kochanie to musimy wierzyc ze bedzie dobrze i ze uda sie wszystko zlatwic :brewki:

z tym wyciagneiciem to niezly pomysl :los:

Nie mam innego wyjscia jak tak myslec. Najbardziej stresuje mnie spowiedz w dalszym ciagu. Dnia slubu nie obawiam sie wcale. Raczej boje sie tego, ze czas ucieka i ze zdarze ze wszystkim :mdleje:
Najlepsze jest to, ze nie moge znalezc nigdzie fajnych rajstop slubnych. Od przyjaciolki dostalam ostatnio podwiazke. Nie bedzie jej prawdopodobnie na naszym weselu bo jej druzyna ma mistrzostwa Europy w Danii tego samego dnia co nasz slub :popija: Ale wiem, ze chciala bardzo byc. Nadal nie wiem co z moja druga babcia. Czy w ogole bedzie.. Babcia, ktora z nami mieszka byc moze bedzie musiala isc na operacje biodra..o ile w ogole sie do tego z racji wieku zakwalifikuje..
Po tych przygotowaniach nieustajacych do naszego slubu moge z reka na sercu starac sie o sanatorium dla psychicznie wykonczonych :mdleje:

Offline nadzieja

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1638 dnia: 19 Maja 2007, 16:33 »
Nie martw się, myśl pozytywnie proszę :taktak:
W dniu ślubu, przy ołtarzu wszystkie stresy miną - gwarantuję :los:
Mam nadzieję, że zdążę na 17. Jeśli pozwolisz to będę i uwiecznię wasze szczęście w pamięci aparatu :drapanie:
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1639 dnia: 19 Maja 2007, 16:38 »
Nadzieja: bedzie mi bardzo milo jak bedziesz na slubie :uscisk:
Staram sie myslec pozytywnie. Ale chwilami mnie dolek lapie bo mam wrazenie, ze swiat wali mi sie na glowe. Zeby chociaz tak zwana rodzina nie dokladala zmartwien w takiej chwili. Ale jak widac nie mozna miec wszystkiego :drapanie:

Offline nadzieja

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1640 dnia: 19 Maja 2007, 16:46 »
Więc oficjalnie zabraniam Ci przejmować się tak zwaną rodzina :los:
A i czuję się zaproszona na Wasz ślub :brewki:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1641 dnia: 19 Maja 2007, 17:31 »
carlunia, dzien bedzie cudowny, Ty szczesliwa a jezeli ktos ma z tym problem to ich zmartwienie!  :przytul: Wiesz ze doskonale Cie rozumiem i wkurza mnie zachowanie mojej tesciowki i brata ale skoro oni maja to gdzies to ja tymbardziej! o!  :boks_4:
Wszystko bedzie dobrze.. tez sie boje jak dam sobie z tym rade ale nie mamy chyba wyjscia..  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1642 dnia: 19 Maja 2007, 17:31 »
Nie mam innego wyjscia jak tak myslec. Najbardziej stresuje mnie spowiedz w dalszym ciagu. Dnia slubu nie obawiam sie wcale. Raczej boje sie tego, ze czas ucieka i ze zdarze ze wszystkim

kochana  :przytul:  :przytul: bedzie dobrze  :przytul:  :przytul:
ze spowiedzia ja robie jak nam ksiadz w IRE i w PL powiedzieli znajac rzeczywistosc  :blant:  w pt przed samym slubem pojdziemy - na jedna ... coz jakos przezyje chyba :drapanie:
moja swidkowa tez tak zrobila i bylo ok  :los:

zdarzysz- jestes bardzo dobrze zorganizowana  :skacza:  :skacza:
rodzina sie nie martw i nie przejmuj nie warto nerwow sobie psuc

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #1643 dnia: 19 Maja 2007, 18:06 »
carlunia uszka do góry zobaczysz wszystko będzie dobrze i ułoży sie po Waszej myśli :uscisk:  :przytul:  a po slubie powiesz sobie że warto było ...
hmmm nadzieja a może ja też bym z Tobą skoczyła do kościółka zobaczyć  Karolinkę i Przemka :?:  :drapanie:  :brewki:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1644 dnia: 19 Maja 2007, 19:22 »
carlunia, Szkoda twoich nerwów.
Już i tak masz za dużo na głowce. Faktycznie przydała by ci się jakas odrobina relaksu. :taktak:  :taktak:  :taktak:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1645 dnia: 19 Maja 2007, 20:22 »
Cytat: "nadzieja"
Więc oficjalnie zabraniam Ci przejmować się tak zwaną rodzina :los:
A i czuję się zaproszona na Wasz ślub :brewki:

Staram sie jak moge. Ale jak chwilami sobie pomysle to noz sie w kieszeni otwiera. Maz wrocil z pracy to mi od razu lepiej :brewki: Mozna sie przytulic i w ogole. Zaraz bierzemy sie do ogladania filmu :)
I oczywiscie licze na Wasza obecnosc w kosciele Nadziejko i Asiu :brewki:
Cytat: "megan"
zdarzysz- jestes bardzo dobrze zorganizowana :skacza:

Dziekuje za wiare :uscisk: Lapia mnie chwile paniki. Ale chyba lepsze to niz chwile zwatpienia. Takowych na szczescie brak :taktak:
rozumiem i wkurza mnie zachowanie mojej tesciowki i brata ale skoro oni maja to gdzies to ja tymbardziej! o! :boks_4:

Zachowanie moich tesciow tez pozostawia do zyczenia. Nie w stosunku do mnie bo to mnie akurat nie jest w stanie w zaden sposob ruszyc. Nigdy nie liczylam, ze dla kogos poza moimi rodzicami bede corka. ALe szkoda mi P. Widzi roznice miedzy naszymi rodzicami, ich zaangazowaniem i podejsciem do nas. Moi rodzice rozplywaja sie nad swoim zieciem i to mnie strasznie cieszy :los:
Cytat: "milenaw"
Faktycznie przydała by ci się jakas odrobina relaksu. :taktak: :taktak: :taktak:

Moze uda nam sie po weselu skoczyc gdzies na dluzszy weekend. Zanim remont sie zacznie i kolejne nerwy :mdleje:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1646 dnia: 19 Maja 2007, 20:33 »
carlunia, To jest dobre rozwiązanie. będziesz tego potrzebowac, już teraz jetseś wyczerpana. Dbaj o siebie kobietko. To w końcu najważniejszy dzień w Waszym życiu.

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1647 dnia: 19 Maja 2007, 23:00 »
Milena: dbamy o siebie nawzajem. Ale nie ulega watpliwosci, ze mamy duzo na glowie. Bo nie tylko slub, ale takze opieke nad babcia. No i oczywiscie nasze kochane koteczki. One daja najwiecej radosci. Moj twardy i nieugiety maz wlasnie nosi na rekach nasza mala koteczke i sie z nia wyglupia. Sam przed chwila doszedl do wniosku, ze  go "powalilo" i pora na dzieci :skacza:  :skacza:  :hahahaha:  :hahahaha:

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #1648 dnia: 20 Maja 2007, 00:02 »
Karolino....nie martw się kochana...napewno wszystko będzie dobrze  :brawo_2:
Zakupy superowe...ale coś czuje, że to nie wszystkie..... :brewki:

Rodzina...powuem Ci tak nie każdemu dogodzisz i patrz tylko na siebie...bo to Wasz Najcudowniejszy Dzień... :przytul:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1649 dnia: 20 Maja 2007, 06:14 »
Moj twardy i nieugiety maz wlasnie nosi na rekach nasza mala koteczke i sie z nia wyglupia.

hehehe
mala podbila jego serducho jak widac  :skacza:

dbamy o siebie nawzajem. Ale nie ulega watpliwosci, ze mamy duzo na glowie. Bo nie tylko slub, ale takze opieke nad babcia.

Carluniu masz wspanialego meza  :los:
Mysle ze wasz slub bedzie cudowny - zobaczysz  :przytul:  :przytul: