tylko tarzeba sie przestawić z przebywania w domku.
dokładnie trzeba sie przestawic i organizm tez.POzatym na 2 zmianie moge pospac dłużej.
czy to jest zgodne z prawem
na umowie jest ze pracodawca wypłaca 20 dni po przepracowanym miesiącu,zresztą dzisiaj będę miala juz umowe i napisze jak to dokładnie jest sformułowane.
A z tego co wiem od dziwczyn to jest ze pracujesz miesiac i 10 Cie rozliczają ale mają jeszcze 10 dni na wypłacenie.
Hm..nie znam sie na prawie ale płacą 20-tego.
[ Dodano: Pią Sty 05, 2007 1:16 pm ]Mam jeszcze takie pytanie:
czy któraś z Was ma moze w domku kaktusy ??
Ponieważ Moj S przyniósł jakies 2 tygdnie temu kaktusika malutkiego jak palec w pudełeczku od jogurtu z ziemią.Stwierdził ze był u niego w pracy i marzł na parapecie.
Wiec ja kupilam mu doniczke, nową ziemie i teraz sobie stoi na parapecie.
Czytałam o kaktusach troszke na necie ale tak własciwie to moze Wy wiecie cos wiecej.
[ Dodano: Pią Sty 05, 2007 1:34 pm ]No to jeszcze napisze ze mam małego stresa poniewaz jak pracuje 3 dzien to wczoraj na koniec zmiany-zamknięcia lokalu-nie wyszedł mi cos rozrachunek, i nie wiem czy dzisiaj jak pójde to nie dostane ochrzanu.
[ Dodano: Pią Sty 05, 2007 2:29 pm ]W styczniu S miał dostac ostatnią dużą wypłate i co sie okazało ze dostanie tylko połowe 10-tego a druga w późniejszym terminie.
A teraz sobie ide do pracy.