Dziewczyny ! 100 lat mnie nie było

ale nadrobiłam - właśnie przeczytałam 29stron,które mi zalegały. Nie chciałam niczego opuścić!!! :-)aż mnie oczy bolą
Mi do ślubu zostało 6mc i 2 dni, a mam wrazenie,że pełno pierdól zostało do załatwiania - tak mnie to przeraża,że szok!
W ramach przypomnienia

Sala: Magnolia w Kruszynie
Kościół: NSPJ Bydgoszcz (Pl.Piastowski)
Dj: Czarny - Roman Cabaj
Fotograf : grupa deix (2 fotografów)
Kamerzysta: Tomek Nuckowski (2 kamerzystów)
Wódka : żubrówka biała (kupiliśmy 170 but. - wesele na 116 osób + poprawiny) myslicie,ze starczy???
make up : Kamilla Jastrzębska Feniks Style
bukiet ślubny: goździki amarantowe - kwiaciarnia nie wybrana

Powiem szczerze podziwiam Wasze zorganizowanie! a już w w ogóle pokłon dla AlicjaEwa! można skorzystac z Twoich rad

Nolska - byłam we wrześniu na wesele u kuzynki PM .Wszystko było ok,tylko nie podobało mi się,że zupy wniesli w wazach i goście sobie lali mimo,ze kuzynka ustalala inaczej :/ i jeszcze powiedz mi,bo widziałam,że ten kolor przewodni amarant

widziałam nowe zdjęcia w galerii Magnoli własnie w tym kolorze i się zakochałam. Zastanawiam sie jak cenowo wyjdzie ustrojenie sali z żywymi kwiatami u Pani Karoliny Szott...az boje sie spytac .Bierzesz ją do strojenia?

AlicjaEwa ja i moj Damian mamy skonczony tylko ten kurs ze szkoły średniej - on się liczy? Co dalej z tymi naukami? bo jestem zielona? ile to trwa co tam trzeba ukonczyc? Juz teraz sie za to zabrac?
Buziaki dla Was wszystkich :*