Cześć dziewczyny

Obrączki - byliśmy tylko w aparcie mierzyliśmy, wybraliśmy takie co nam się podobają ... ale skusimy się jeszcze na tego złotnika na Cieszkowskiego jak mówicie, że tam taniej. Mamy wybrany klasyczny model, tylko chodzi nam o profil wewnętrzny obrączek. Nie wiedziałam, że to też ma znaczenie. Ale faktycznie troszkę wypukłe od środka są wygodniejsze

Zobaczymy co nam zaproponuje złotnik.
Byliśmy też w kościele ..... za dużo się nie dowiedziałam...
Potwierdziliśmy datę ślubu i za zarezerwowanie terminu zapłaciliśmy 200 zł.
Nic więcej nie wiem... bo o cokolwiek się pytałam Ksiądz mówił na spokojnie ... w Wielkanoc ...
Ksiądz sympatyczny ale wolałabym być troszkę przygotowana.
Przy spisywaniu protokołu będę sama ( narzeczony wyjeżdża na 3 miesiące i wraca dopiero na miesiąc przed ślubem), więc wkładanie w kopertę i załatwianie wszystkiego będę musiała sama załatwić. Narzeczony ma też nauki przedmałżeńskie, jak nie wykopie swoich jeszcze z liceum to na nauki będę chodziła sama ( narzeczonego też w tym czasie nie będzie )
Więc ze wszystkim muszę czekać do Wielkanocy. Jak ktoś zainteresowany to nauki przedmałżeńskie w Garnizonowym są wieli post.
W zeszłym tygodniu w końcu zamówiliśmy mundur galowy dla narzeczonego

ale będzie super wyglądał

ja sukienki przed świętami nie dałam rady załatwić więc na wzięcie miary ruszam po nowym roku
Miłego dnia dziewczyny