Witam wszystkie forumki!!!
milenaw, wiem co to za kwiaciarnia ta czewona budka, bylam tam kilka razy, ja bede uderzala albo w kwiaciarnie w bylym mini malu albo u mnie na osiedlu, zalezy ktora bedzie otwarta w Niedziele Wielkanocna, a w czerwonej budce bede chyba kupowala dekoracje do samochodu.
Olenko - czyzby jakies plany powortowe
koniec tajemnic juz niczym nie kusze i nic nie skrywam, Irka szef chce otworzyc fabryke w Gliwicach i chce zebysmy tam pracowali, narazie jednak nie wiemy czy to sa plany czy juz ralizacja pomyslu, dlatego sie nie ekscytujemy, zreszta to nie jest tak hop siup i wracamy... wiecej szczegolow moze po slubie...w kazdym razie prawdopodbienstwo jest...
Jesli chodzi o mnie i Irka, to wczorajszy dzien byl ok. Pojechalismy na zakupy z przyjaciolmi, piekny dzionek, sloneczny wczoraj byl. Caly dzien poza domem, irek sie przymilal, bo mial kaca i jak dziecko ciagle cos chcial ode mnie, ale ogolnie bylo ok. Rozmawialismy troche i jest lepiej. Teraz znowu sie nie widzimy bo on ma nocki, wiec glownie ustalilismy co i jak w zwiazku z wyjazdem.
W piatek juz plyniemy do Amsterdamu
A do slubu zostalo 13 dni

:D:D:D
milego dzionka dziewuszki