Autor Wątek: 100 dni narzeczeństwa, 100 dni do ślubu! Azzurra odlicza  (Przeczytany 79209 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
100 dni narzeczeństwa, 100 dni do ślubu! Azzurra odlicza
« Odpowiedź #1230 dnia: 1 Września 2006, 19:51 »
Azzurrko życzę Ci przede wszystkim duzo spokoju na jutrzejszy dzień :) Wspaniałej zabawy i tak wielkiej milości aż do końca życia :) Będzie cudownie :) Buzialki

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #1231 dnia: 1 Września 2006, 20:45 »
Strasznie Wam dziękuję  :serce:

To juz prawie koniec seteczki, może jutro po śniadaniu znajdę jeszcze chwilkę i coś wyklikam. DZIĘKUJĘ, że byście ze mną, pisałyście, czytałyście. Jesteście wspaniałe!

Dziś byłam strasznie zabiegana, ale wszystko dograne. Będzie pięknie, aczkolwiek cały czas mam wrażenie, że o czymś zapomnieliśmy... :roll:

Mam taki dziwny nastrój - na przemian jestem wściekła jak osa, radosn i... płaczę bez powodu  :oops: Niby się nie denerwuję, ale emocje znajdują sobie inne ujście  :wink:

Jestem jednak bardzo szczęśliwa, nie dociera do mnie, że to jutro, ale... będzie pięknie. Pogoda ma być ładna, może obędzie się bez wpadek. Tak sobie myślę, że nawet jak coś pójdzie inaczej, niż sobie zaplonwaliśmy, to nieważne. Grunt, że mamy siebie.  :serce: I niech tak już zostanie do końca świata i o 2 dni dłużej!

Jeszcze tu będę pozerkiwać, ale na pisanie raczej czasu nie będę miała.  :?

Pozdrawiam Was gorąco, trzymajcie proszę za Nas kciuki ;) Za mni i Szymona i wszystkie forumowe pary młody z 2. września  :D
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #1232 dnia: 1 Września 2006, 20:59 »
Cytat: "azzurra"
Jeszcze tu będę pozerkiwać, ale na pisanie raczej czasu nie będę miała.

zerkuj zerkuj, będziemy pisać ;)

Oczywiście, ze będzeimy trzymać kciuki :) :serce:  :serce:  :serce:  :serce:

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1233 dnia: 1 Września 2006, 21:07 »
Oj tak Azzura trzymamy kciuki   :ok:  , zobaczysz wszystko się  uda i będzie pięknie i wyjątkowo. To będzie Wasz dzień!

no i czekamy na relacje, ze zdięciami oczywiscie  :wink:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #1234 dnia: 1 Września 2006, 21:18 »
Azzurrko, właśnie wróciłam ze szkolenia w Warszawie, wyjazd był nagły i nie miałam kiedy dać Ci znać, że mnie nie będzie, chociaż pewnie nawet nie zauważyłaś mojej nieobecności. Ja jednak bardzo dużo o Tobie myślałam. Śledziłam prognozy, żeby wiedzieć jaką będziecie mieli pogodę w Tym Wielkim Dniu. Wygląda, że całkiem niezłą.
Chcę Wam życzyć wszystkiego, wszystkiego najcudowniejszego i najmiłośniejszego. Żebyś przez resztę życia, była przynajmniej tak szczęśliwa jak w chwili kiedy Szymon poprosił Cię żebyś została jego żoną. A Tobie Szymonie, żebyś zawsze pamiętał dlaczego o to poprosiłeś...
Pięknego życia, moi kochani  :serce:
Nasze życie będzie jak poemat...

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #1235 dnia: 1 Września 2006, 21:20 »
Cytat: "busia"
Chcę Wam życzyć wszystkiego, wszystkiego najcudowniejszego i najmiłośniejszego. Żebyś przez resztę życia, była przynajmniej tak szczęśliwa jak w chwili kiedy Szymon poprosił Cię żebyś została jego żoną. A Tobie Szymonie, żebyś zawsze pamiętał dlaczego o to poprosiłeś...
Pięknego życia, moi kochani

pieknie powiedziane :)  :serce:

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #1236 dnia: 1 Września 2006, 21:25 »
Busiu...tak to napisałaś jakby Azzurra już była żonką...a Jej ślub jest jutro  :D

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #1237 dnia: 1 Września 2006, 22:09 »
Busiu...  :serce:  :serce:  :serce:

Widzę, że jest już wątek z gratulacjami dla nas  :mrgreen: Ale za to dziękować będę po fakcie, nie chcę zapeszać.

Lecę teraz do wanny i spać.

Dobranoc kochane foremki! To moja ostatnia noc panieństwa :jupi:
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...