rybkawiedenka, nie gniewam się. Napisałam co myślę, bo nie byłabym sobą, gdybym tak nie zrobiła.
~monika~, wieczór już był, jakoś na samym początku setki, czyli w maju, kiedy jeszcze mogłam zgromadzić wszystkie koleżanki, bo teraz są w różnych częściach Europy. Było bardzo fajnie, dużo babskich plot i tańców.
Anusia-szczecin,
busia, na relaks czasu nie mam, ale dziś czuję się już lepiej. Tylko głow mnie strasznie boli, jestem meteopatą, a do tego ze stresu...
Zaraz się chyba położę na chwilę.
Ślub za tydzień![/b]
Za tydzień o tej porze będę w drodze do kościoła...
Moja Mamusia kupiła sobie dziś sukienkę i żakiet na mój ślub i wesele. Moim zdaniem wygląda super. Anulka33 była dobrym prorokiem. Sukienka leży idealnie, jest w pięknym gaszonym odcieniu różu i co najważneijsze, Mama ma do niej fantastyczne buty, a w jej przypadku to szalenie istotne, bo nosi rozmiar... 34! Odetchnęłam z ulgą
Tak się dzisiaj zachwycałam pogodą, że idealna na ślub, a teraz się zachmurzyło i zaczęło padać. Jeżeli mogę pomarzyć, to za tydzień poproszę o odwrotną kolejność
Z rzeczy okołoślubnych kupiłam kremy z wysokimi filtrami, bo przecież do soboty muszę się jeszcze przygotować i spakować w podróż poślubną
Jeszcze tyle drobiazgów do załatwienia: kupić wina musujące, owoce, przygotować plan stołu, wydrukować winietki... Spokój! Jestem oazą spokoju!
Dobra, muszę się przespać, bo głowa mi pęka...