Autor Wątek: Если остынет кольцо - остынет и любовь - Odliczanie Xanth i jej  (Przeczytany 45679 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emm-a

• Chuck Norris
dla mnie pierwsza z Elizabeth i ta krociutka też super  :D ale pierwsza z elizabeth the best  :D wyglądasz w niej wspaniale  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Witam dziewuszki!!

Wczoraj pokazałam mojemu Miśkowi jak wyglądam w sukienkach :) Nie mogłam sie powstrzymać i on wybrał jedynkę z Elizabeth...

Ja natomiast cały czas marze o tej z Marii.. Nie wiem dlaczego, ale ciągle o niej myslę, albo o tej szóstce z Nikol...

albo o tej z La Mariette.. jejku.. a ja muszę teraz jakoś szybko wybrać.. bo nie mam już czasu, nie bedę chodziła po innych salonach, ze wzgledu na moją mame, za bardzo ją męczy chodzenie po tych sukniach a sama nie mogę pójść bo jej serce się będzie krajało..

zaraz sobie spisze Wasze opinie po kolei i porównam która ma najwiecej głosów :D

Offline xanth

• entuzjasta
Dziewczynki!

Zrobiłam podsumowanie  obliczyłam wszystkie głosy, za i przeciw :)

La Mariette
Suknia nr 2 Dostała 6 głosów

Elizabeth

Suknia nr 1. Dostała 8 głosów

Suknia nr 3. Dostała 5 głosów

Maria
Suknia nr 4. Dostała 6 głosów

Nikol

Suknia nr 6 dostaje 5 głosów

W sukni nr jeden z Elizabeth nie czuje się tak dobrze, jak w Mari i w Nikol 6

Mój M. wybrał jednak tak jak Wy 1...

A co jakby szóstka Nikol była w białej wersji??

Mam ogromny dylemat!

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
a co z 4 z nicol...???

ta 1 z elizabeth jest piekna, ale wydaje mi sie, ze lepiej Ci jak masz dluższy stan...jak w nicol 4 lub 6...

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
uważam tak jak malinowa :-) suknia 1 z elizabeth super, ale dla Ciebie lepszy niższy stan...

Offline lebara

• maniak
popieram malinową i Karine sukienka 1 z elizabeth bomba ale lepiej wyglądasz jak masz dłuższy stan.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline xanth

• entuzjasta
4 z Nikol miała tylko 3 głosy...

To wychodzi na to, że Jedynka z Elizabeth odpada bo nie ma przedłużonego stanu, ja na przykład się w niej dobrze czułam ale to nie było TO.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja uwazam ze 1 z ELisabeth nie podjkreslala figury.. ;[ taka jednolita w  niej dla mnei wygladalas ;[
najbardziej jestem za amriette ;D

Offline xanth

• entuzjasta
Moze jutro pojde do arveny a potem do centrum mody slubnej tylko nie wiem gdzie to jest

GDZIE JEST CMŚ ??

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
na Kaszubskiej przy Medicusie, przy Irish Pub (nie wiem, czy teraz też taka nazwa :-)bo dawno byłam )

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
jak dla mnie 6 z Nikol :) ale biała

jak dla mnie w CMŚ szału nie było.... a może chcesz iść tam gdzie, ja nusiak i sylwusia kupiłyśmy ?:> 

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
To Ty masz się czuć dobrze w tej kiecce :)

I jeżeli myślisz o tej jednej, to kup ją i problem z głowy  ;D

Offline xanth

• entuzjasta
Mania, a gdzie byłyście? szczerze mówiąc ja nie wiem gdzie jeszcze moglabym sie udać ...

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Vivien na Ku Słońcu ;) Na przeciwko drugiej bramy...
wiem okolica nie zachęca, lokal z zewnątrz tez nie bardzo. Na dole jest teraz duzy fresh market a do Vivien idzie się po schodkach do góry :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
dla mnie ta 6 z nikol to i w tym kolorze jest piekna!! :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
dla mnie tez kolorek tej 6 z nicol jest okej...widzialam na zywo i nie jest on taki ciemny jak niektore ecru...
ja np. w snieznobialej wygladam zle i mam kosc sloniowa...dlatego tez mierzylam ta sukinke...w tych snieznobialych wygladalam okropnie...
tobie ladnie i w takim i w takim kolorku :) wiec warto przemyslec ;)
z tym ze wtedy PM tez nie moze miec snieznobialej koszuli...

Offline xanth

• entuzjasta
Jutro się wybiorę jeszcze po suknie, potem razem ocenimy i w piątek za którąś wpłacę zaliczkę.

Mi się wydaje, że ten kolorek z szóstki ecru podkreśla mój kolor skóry...

Jak nic mi już nie przypadnie do gustu  to chyba wybiorę właśnie szutkę z Nikol... Bede miała przynajmniej z głowy, no i te kropeczki na tiulku tak pasują do mojej osobowości...

Chyba wybiorę właśnie ją :)

Poza tym dzisiaj kończymy nauki przedmałżeńskie. Powiem Wam, że czuje się po nich bardzo oczyszczona i szczęśliwa, to samo mój M. Po tych spotkaniach, zwłaszcza indywidualnych jesteśmy sobie bliżsi i bardziej się kochamy :)

A jeszcze dostaliśmy blachę ciasta, bo księża mieli jakaś bibkę i im zostało :)

A jak wybiorę suknie, to za co mam się zabrać bo nie bardzo wiem? :D a 4 miechy do slubu?

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Napisz co już masz, to będzie łatwiej podpowiedzieć :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
czyli dobrze pamiętałam z tymi kropeczkami...bo na zdjęciach tak nie widać ;) są urocze...my się z Mamą w tych kropeczkach zakochałyśmy...na prawdę wyjątkowa kiecka :tak_2: :tak_2: :tak_2:

po sukience to można już się zająć dodatkami :P welon(i fryz), biżu, buty(chyba, że zostaniesz przy tych, ale na moje oko do tej 6 nie pasują ::) ), kwiaty...i stój Twojego Pana :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
 mi najbardziej podoba się numer 4 z nikol jednak :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
po wyborze sukni czas na dodatki - butki, welon, biżuteria itp.  :D

ale poszukaj jeszcze xanth, jeszcze sporo salonow, w ktorys cos może wpasc Ci w oko  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
chyba nie bedę się wybierać już po suknie, bo moją mamę to zbyt męczy, widze jak się wysila żeby ze mną chodzić a potem musi odleżeć dwa - trzy dni, a bez niej nie mogę iść. Nawet już nie chcę...

Poza tym na żywo wszystko się zupełnie inaczej prezentuje niż na zdjęciach, bo ja nie jestem dość fotogeniczna. Aparat mnie poszerza, uwydatnia niedoskonałości i w ogóle..
Chyba się wybiorę do Nikol i wpłacę zaliczkę. W takim tempie chodzę na te suknie, ze do sierpnia nie zdążę obejsć wszystkich salonów. Ale niestety to nie zależy ode mnie.

Bardzo bym chciała i w innej sytuacji bym poszła do wszystkich możliwych salonów w ciagu tygodnia, ale niestety tak jest i muszę to uszanować. A czasu niestety coraz mniej. 

Kropeczki jednak przeważają ;)

Malinowa buty absolutnie nie pasują do tej sukienki, więc nic się nie bój, zamówię jakieś nude (w odcieniu ecru) i bedzie spoko :)

Teraz mi niezapominajki nie będą pasowały do ecru i co  teraz? Chyba jednak gipsówka :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
ej xanth nie martw sie tym, ze nie odwiedzisz wszystkich salonow... ja to w ogole bylam tylko w 5 lacznie plus kilka uzywanych przymierzalam w domach u ludzi, nie zaluje swojej decyzji :) a ty w tej z nikol slicznie wygladasz, bardzo podoba mi sie wzorek na gorsecie :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja tez w 5 bylam tylko ;)

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
xanth nie martw się:), jak jesteś zdecydowana to nie mieszaj sobie w głowie:D
Ja też mierzyłam suknie tylko w 3 salonach (Freya, LaMariette i Vivien:) )
[/url]  [/url]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
nie mieszaj, nie mieszaj tylko weź tę suknię, do której wracasz myślami, ja tak zrobiłam i nie żałuję, choć nie była to niczyja faworytka :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
co za duzo to niezdrowo jak to mowia, pojdziesz do wszystkich to juz  w ogole bedzie metlik w glowie ktora jest ta jedyna :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
pamietaj, ze zawsze jakas PM moze akurat kupic Twoja kiecke...wiem co mowie... :-\

Offline xanth

• entuzjasta
Jutro dziewczynki mam wolne to idę jeszcze do CMŚ ale już więcej chyba nie. Jak w CMŚ nic mi się nie spodoba, to wracam się do NIKOL i biorę szósteczkę :)

Offline lebara

• maniak
Ja sobie z góry powiedziałam, że ide max  do 4 salonów, bo znając mnie gdybym chodziła tak w nieskończoność to nigdy nie kupiłabym sukienki, bo nie mogłabym się zdecydować a tak odwiedziłam 3 salony, gdzie ostatnim znalazłam swoją sukinkę. Xanthi wybierz tą o której mylślisz bo to Tobie ma się podobać i to Ty masz się czuć wyjątkowo, to będzie Twoja sukienka i nikogo więcej :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"