Mam pytanko: czy jak podpisywałyście umowy z zespołem, fotografem, video dawałyście od razu zaliczkę 
katarzyna_84 ja dawałam zaliczkę i DJ- owi i za lokal.
[ Dodano: 2007-01-02, 19:01 ]
ups przez pomyłke napisałabym w watku dla panien z 2008 tak sie zagalopowałam!
Aniutek to tak jak ja ... tylko zdziwiło mnie, że tak mało stron tam jest i dopiero dokładnie przeczytałam co jest w temacie

ale mogę być i zniecierpliwiona 2008

w oczekiwaniu na dzidziusia
[ Dodano: 2007-01-02, 19:19 ]tylko ja jako antytalent do czekokolwiek to wepnie jakbym sobie sama wpięła to wygladałabym załośnie albo zepsuła cały fryz!
Aniutek nie powiem głośno, że jesteś jeszcze większą marudą niż ja

(nie gniewaj się). Przecież welon zawsze może CI mama pomóc upiąć lub świadkowa ... nie musisz tego robić sama swoimi łapkami

Nie warto się martwić na zapas ... wiesz, już jaki będziesz mieć welon ?? Możesz go przecież wziąć ze sobą na próbną fryzurkę i fryzjer pokaże Ci jak go możesz upiąć ... możesz wtedy spróbować sobie sama ... bezstresowo go wpić
[ Dodano: 2007-01-02, 19:36 ]Co do fryzurki i fryzjera ... to moja koleżanka jest fryzjerką i mam nadzieję, że mnie uczesze w ten mój wielki dzień ... o ile oczywiście będzie w kraju ... może nawet się z Nią umówię i jakąś fryzurkę próbną mi strzeli za friko

Na razie zapuszczam włosy ...
A powiedzcie mi ... jak myślicie ... ile przed ślubem odświeżyć sobie pasemka ?? miałam robione we wrześniu ... i już są straszne odrosty (włosy bardzo szybko mi rosną - chyba moja fryzjerka ma dobrą rękę do obcinania

) ... zastanawiam się czy nie zrobić sobie tydzień przed ślubem ... żeby ładnie się ustały ... jak myślicie ??
No i muszę sobie jakiejś makijażystki poszukać ... ale jak zwykle nie chce mi się