Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 58461 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
też lubię grać w kręgle, super zabawa :) a ja cały czas się zastanawiam czy robić te panieńskie czy nie....jakoś nie mam chęci.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
nabierzesz chęci jak zobaczysz jaki Ci wieczór wyprawią koleżanki - niech organizują, bo będziesz żałować :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja uwielbiam grac w kregle ;D
a i przyznaje ze nie wyobrazam sobie nei meic panienskiego ;D chocby mial sie odbyc w 3 osoby ja i dwie najlepsz ekumpele ;D

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
Ja też uwielbiam kręgle super zabawa:D u mnie na panieńskim też liczę że będzie ok 10 osób i wcale nie wydaje mi się żeby to było mało tylko w sam raz ;) na pierwszym było nas 6 i też była super zabawa :)

Offline xanth

• entuzjasta
nie chodzi o to ile będzie dziewczyn, tylko JAK się będa bawiły i czy bedą w ogóle umiały się bawić, czy będą wyluzowane czy nie beda wybrzydzały itp.

Najważniejsze, żeby się wyluzować i godnie pożegnać okres panieński :)

Moim zdaniem mogą być tylko 3 osoby, ważne żeby się  dobrze bawić :)

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
kręgle super a dziewczynami się nie przejmuj ważne żebyście się fajnie bawiły
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
Precious mialas ciasto i tort ze Zlotego lisa - pamietasz smaki i rodzaje :] .. zamowilam na panienski wlasnie tort od nich  i licze, ze sie nie zawiode :D

moniq a tor, który sie rusza jeszcze bardziej po kilku %%%

xanth godnie pozegnac okres panienski w trybie przyspieszonym :D ..

paulinka009 okazało sie, ze grono przyjaciol moje gwaltownie sie zmniejszylo .. no coz ..

przyszlazona teraz w sumie przyslonilo to wszystko potwierdzenie gosci z Niemiec - ciesze sie ze beda :D .. juz sie nie przejmuje tylko doczekac sie nie moge :)

lebara nic na siłe .. pamietaj, to Ty musisz miec checi  ;)

Dziś akurat jestem w domu - u rodzicow i tak z mama cale rano przegalałam o slubie i weselu..

liczba gosci tez nam sie zmniejszyla do 62 osob i jestesmy zadowoleni, bo moglismy doprosic jeszcze dalsza rodzine, ktora bez zastanowienia dala pozytywne odpowiedzi ..

czas zabrac sie za wybor ciasta i tortu w przyszlym tygodniu / potem chata wiejska i hurtownia owocow w bydgoszczy .. a po 10tym zapłata za wesele - dziwne, ze szybciej, ale maja taka renome i opinie, ze sie nie boje o efekt koncowy  ;D

Offline kinia87
  • forumowicz
  • data ślubu: 08.09.2012
zazdroszczę trochę, że sami owoce możecie kupić... bo w Ostromecku nam narzucili od siebie... płatne 40zł/kg..
No i ładnie się rozwiązała sprawa gości, rodzina dalsza pewnie zadowolona :)
ale do przodu się szybko u Ciebie posuwa! fajne są te listy, bo przynajmniej ja tez sledze krok po kroku i dopisuje do swojej listy braki :D

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline Pandi
  • maniak
kinia87 żebym ja mogła zgapic od kogos .. a tu lipa :D .. 40 zł/kg - to dość sporo - my potrzebujemy sporą ilość do fontanny czekoladowej - banany/wingorona, mnostwo truskawek/arbuzy itd.

Offline moniq

• Chuck Norris
po % będzie jeszcze lepiej  ;D
Dziękujemy

Offline lebara

• maniak
ehhh a my ciągle czekamy za odpowiedzią rodziny czy przyjadą czy nie, wczoraj się trochę nawet zdenerwowałam bo mama dzwoniła do jednej z ciotek i dowiedziała się od niej, że druga inna ciotka powiedziała już że nie przyjadą.....tylko kurczę szkoda, że nie raczy poinformować o tym fakcie nas, mogłabym  wtedy zaprosić dobrą kumpele.

My owoce akurat mamy w cenie tylko przy ustalaniu menu mamy powiedzieć co byśmy chcieli, dobrze bo przynajmniej nie musimy jeździć po hurtowniach.

Offline moniq

• Chuck Norris
my też mieliśmy jazdy z moją kuzynką i ciotką męża najpierw powiedzieli że przyjadą potem że jednak nie a potem jednak że tak  :mdleje:
Dziękujemy

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Ludzie to jednak umieją zaskakiwać ;)
Ja byłam pewna jednej osoby, że przyjdzie, a tu mi już odmówiła, chociaż zaproszenia nawet jeszcze nie dostała :P
Ale fajnie, że u Ciebie dalsza rodzina dała pozytywną odpowiedź :D

Offline Pandi
  • maniak
Postanowione ! Zamawiam winietki - wpłacać będę i tak dopiero w poniedziałek, więc do tej pory może ktoś zdanie zmienić i zatelefonować z potwierdzeniem - jesli nie zostawiam aktualną listę osób.

W pracy nuda / wieczorami na remocnie mnóstwo oagraniania. Powinnam zabrac się za parapety i zakup drzwi, ale nie moge sie zdecydować - za duzo kolorów / odcieni / szybek / wzorów .. a mało tego potrzebne są futryny w dwóch wymiarach '70tki i '80tki.. sfiksować można ..

jedziemy dzis do hurtowni alkoholi - wykupie cała ;) hahaha ..

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
Oj, jest szaleństwo przy remoncie, oj jest. Ale w sumie to fajnie, że taki wybór wszystkiego :)
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline przyszlazona
  • uzależniony
Pandi co tam za alkohol kupujesz? bo ja wódkę mam, ale chcę dodatkowo jakieś piwo i wino na wesele i poprawiny i tak myślę ile czego wziąć ?? ?? ??

a remont ogarniecie,wybierz coś co Ci od razu wpadnie w oko ;D pierwszy myśl najlepsza

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Winietki to fajna rzecz ;D
Ja też nie umiem się decydować na coś od razu, bo mi się to albo wszystko podoba, albo nic i najchętniej bym całe sklepy wykupowała ;)
No i też kupiliśmy dziś szampana dla gości, a Ty co będziesz kupować? ;)

Offline Pandi
  • maniak
Dziś na żywo relacja spieczonej PM. Byłam wczoraj na solarium u kolezanki i dziewczyny chcac dobrze - przysmazyly mnie - kolor piekny - ale ciut piecze - do jutra powinno normalnych odcieni nabrac, ale przesadziły :D.

Natrysk bezpieczniejszy ;).

przyszlazona - wino rozowe i czerwone + wodka + wisnioweczka + szampan + martini i wsio :D aa i piwka 0,33 l butelki. no i bimber sala dostarcza - my placimy :)

Mam drzwi upatrzone :D ceny mnie poraziły jak zreszta wszystko odnosnie tego remontu - robie sie monotematyczna tylko te dwie kwestie mnie interesują :P.

Ogladalam zaproszenia z amelii - rozszerzyli asortyment, jakie piekne zaproszenia im doszly - szok :D .. zamowieone rozdane - trudno nie ma zmian

byle do jutra - a potem z górki !

Offline przyszlazona
  • uzależniony
a Pandi powiedz mi, bo zbieram informacje ile tego wina i piwa kupiłaś i na ilu gości ? :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
To masz wymówkę, żeby się dziś lenić, bo zawsze możesz powiedzieć, że Cię piecze ;)
Ale bólu współczuje oczywiście :-*

Offline Pandi
  • maniak
przyszlazona u Ciebie chyba juz naskrobałam :P ..

aniolek86 iecze.. a balsam sie roztapia na skorze :D .. dobrze ze nie wpadlam na genialny pomysl aby w pt wieczorem isc na sol - to bym komicznie wygladala.. hehe

Offline przyszlazona
  • uzależniony
racja - teraz weszłam i zobaczyłam :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Ja nigdy w solarium nie byłam :P
Wiem, że tam żadna krzywda by mi się nie stała, ale mi się wydaje, że tam jest za mało miejsca i bym się dusiła :glupek:

Offline xanth

• entuzjasta
phi!
to chyba tak się pogrążyli w poszerzaniu asortymentu, że aż mieli opóźnienia z wysyłaniem zamówień ...

Ja byłam ostatnio na solarce na 10 minutek i mało nie zostałam kurczakiem z rożna na następny dzień!

Nawet mi skóra złazi... ble...

ale postanowiłam chodzić na solarkę raz na tydzień albo rzadziej, żeby być ładnie zarumieniona do ślubu...

Jak zrobić żeby na solarium szybciej opaliły się okolice łopatek i karku?? bo tam mam białe plamy i muszę je wyrównać :(

Offline lebara

• maniak
Pandi odnośnie remontu można wiedzieć gdzie kupujecie drzwi??? Nas też to czeka, powoli rozglądamy się za kuchniami na wymiar, kafelkami do łazienki i kuchni, oknami.  Dużo tego i mamy nadzieję, że kasy nam starczy. Dzisiaj dostaniemy klucze i chcemy powymierzać wszystko, żeby mniej więcej przygotować się na szok cenowy :)

Offline Pandi
  • maniak
przyszlazona mam nadzieje ze starczy ;)

aniolek86 nie mam czasu na opalanie sie na sloneczku - stad lekki przymus, skoro nie chce byc blada ;)
miejsca jest sporo - tylko ciepelko .. jak masz dobry nawiew nie czujesz ciepla :]

xanth no.no - slyszałam :] mnie ogarneli szybko - bez problemów.. chce winietki od nich i ciut sie boje
musisz sie smarowac 2 h po opalaniu - zeby skora sie 'napila' balsam nawilzajacy..
a na plamy bronzer - ktos musi Ci posmarowac te miejsca i sie wyrowna delikatnie :]

lebara parapety z okno plusa / drzwi castorama - mam katalog świetny :D .. ale widziałam w obi ciekawe .. sis zamawiała z firmy, gdzies pod Inowroclawiem - dowoz gratis .. szukajcie nie suferujcie sie innymi.. nasze 4 pary drzwi bagatella 1800 zł :P
a o kuchni na wymiar nic nie mow - mielismy drugiego stolarza w mieszkaniu i u 3ech w salonach bylismy. 5 osob 5 cen :O  :o :o :o

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
Pandi a co wymyślacie w kuchni? Lakier czy raczej standard meble? 
Jakbyś miała jakieś fajne namiary na kuchnie to byłabym wdzięczna gdybyś sie podzieliła :)

Ja drzwi ogladam w necie - taniej niż w casto nawet widziałam.

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Ja wiem, że niby tam miejsce jest dużo i się nic nie stanie, ale nie mogę się przekonać :P
dlatego ja jestem opalona jak mam czas pójść się poopalać, a jak nie mam czasu to chodzę sobie blada ;)
Ceny mieszkaniowe mnie powalają, a też niedługo mnie czeka szukanie tego wszystkiego do naszego domku ;)

Offline Pandi
  • maniak
Precious meble kuchenne to gehenna  :-\. Kolejny stolarz - kolejna wizyta - kolejna zmiana koncepcji. Mamy małą kuchnię i trzeba ja maksymalnie wykorzystać - inaczej szklanki bede trzymac w salonie ;). Lakier zdecydowanie + szyby na ściane. Miała byc plyta - zamiast kafelek - zeby bylo nietypowo, ale podobno strasznie naciaga wilgocia i po krotkim czasie albo nastepuje reklamacje albo powrót do tradycyjnych kafelek. Hmm, jeszcze nie kupiliśmy drzwi, ale jak wspominała mam na oku jedne -  a z netu - to dopiero poszperam. najpierw dodatkowa rundka w poniedziałek jeszcze po Bydgoszczy.

aniolek86 jesli drugi raz miałabym to samo przezyc - sprzedałabym dotychczasowe mieszkanie i kupiła w nowszym budownictwie. Coz, sciany rozwalone robota w trakcie a ja pozbierac sie nie moge w calosc ..

Jutro przyspieszony panienski zostało sie nas 11 :). Mam mieszane uczucia, ale jutro kompletnie sie przestawie na pozytywny tryb :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
pomyśl sobie, że czasu nie cofniesz ;)
a w końcu będziesz się cieszyć swoim nowym pięknym mieszkankiem ;D
11 osób i tak dużo, u mnie jak zostaną 4 osoby to będzie dobrze, no bywa i trudno się mówi ;)
a u Ciebie na pewno jutro będzie super, więc od rana proszę mieć dobry humor ;D