Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 58499 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
dołącze i ja,jeśli można  :)
Suknia o dziwo mnie się podoba-pisze o dziwo bo zazwyczaj mi się nie podobają z tym takim "podniesionym"materiałem  ;)

Bukiety piekne!!!Najbardziej przypadł mi do gustu ten ostatni  ;D
Ja w swoim bukiecie ślubnym również miałam piwonie,z tym że ja miałam taki mieszany.
Wszystko pięknie,tylko piwonie szybko więdną bez wody  :-[

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
można jeszcze ?  :P ;)

bukiety piękne...szczególnie ten na ostatnim zdjęciu...piwonie też mi się strasznie podobają (ale ja w sierpniu niestety już nie mogę na nie liczyć :( )....kolorystyka też na tak....sama na pewno również wybiorę jakieś delikatne pastelowe odcienie :)

co do kiecki to po prostu nie w moim stylu :)

Offline Pandi
  • maniak
ziomaleczka to samo mówiłam, poki nie przymierzyłam.. co prawda , jak juz pisałam w bieli sie ciut inaczej prezentuje, ale to była milosc od pierwszego wejrzenia  ;D

karolinciasto nie ma żadnej reguły - wybierasztaki, który Ci odpowiada i w tym nasze najwieksze szczeście !!

patrycja_4r wszyscy mnie o tym ostrzegaja, dlatego chyba wymienie na goździki .. dzięki tym zdjęciom moge zrobić porównanie, bo na bieżaco mam podgląd, a tak to co dzień inny mi sie podobał :0

a zdradź mi, skoro miałaś piwonie, to co mial Pan młody jako butonierkę? bo w sumie moge ogrodowe piwonie sa bardzo duze, a nie wiem czy w hurtowniach maja ciut mniejsze zeby cos z tego wykombinować ??

malinowa__mamba jak najbardziej można dołaczyć .. witam serdecznie  :hello: kwiaty sezonowe, to moja najwieksza bolaczka, bo jakby nie patrzec ciut mnie ograniczył ten czerwiec - jak widac nie ma tego złego .. szperam co akis czeas i wynajduje coraz lepsze bukiety  :D

Śmieją się ze mnie, że jak tak dalej pójdzie, to co tydzień będę zmieniać koncepcję :P

Offline Daisy87
  • uzależniony
Pandi ja na kompie u mojej mamy mam zdjęcia łososiowych goździków to spróbuję Ci dzisiaj wkelić.
A myślałaś o bukiecie z eustomy? To są bardzo ładne i wytrzymałe kwiatki. Ja miałam z nich bukiet i trzymał się praktycznie bez wody przez tydzień ;) tak samo PM miał butonierkę z eustomy. W mojej relacji możesz zobaczyć jak wyglądają eustomy. Tylko właśnie nie wiem czy eustomy są łososiowe... ale zawsze możesz połączyć je z innymi kwiatkami ;)
Ja tak naprawdę do końca nie wiedziałam jaki chcę bukiet, określiłam tylko kolor i kształt  ;D

a Twoja suknia bardzo ładna :) nie w moim stylu ale naprawdę podoba mi się :) jesteś blondynką więc na pewno ładnie wyglądasz w bieli, ja zdecydowałam się na kość słoniową bo lepiej pasowała do mojej karnacji ;)

Offline Pandi
  • maniak
Daisy87 Czekam z niecierpliwoscia na to zdjęcie goździków  ;).

Widziałam Twój bukiet w relacji, ale nie ma moich kolorów,niestety..  w sumie zależy mi na tym, żeby PM miał butonierkę, więc te goździki to nawet trafiony wybór. Eustomy chyba nie sa w moich kolorach, przegladalam przed chwila zdjęcia i fiolety,biel itd przewazają. Jest odmiana Salmon (łososioworóżowa), ale to tez nie ten kolor  ;D -wychodzą mi bokiem moje fanaberie, ale chce zeby dekoracje na sali byly w tonacji ciepłej i nawet na tyle jestem w stanie sie pomęczyć, aby efekt uzyskać :).

Ja przymierzałam fasony podobne do Twojej, ale toalnie się w niej nie czułam.. jak mówimy każda ma swoją wymarzoną suknie i nic na to nie poradzimy :P . Sama po sobie sie nie spodziewałam, ze akurat drapowana wpadnie w oko i na dodatek z trenem, ktory mnie przerazal ..

Kość słoniowa? Ojj, chyba sie nie przyjrzałam, albo nie do końca wiem czy na zdjęciach uchwyciłam różnice pomiedzy tym odcieniem a bielą  :Nie_powiem:

Offline Daisy87
  • uzależniony
goździki na pewno Ci wkleję bo pamiętam, że bardzo mi się podobały i zapisałam sobie zdjęcie na moim starym kompie ;)

a co do sukni to tak jak piszesz najważniejsze, żeby panna młoda świetnie się w niej czuła ;) a mi się takie jak moja nie podobały ale jak ubrałam to zmieniłam zdanie ;)

a kość słoniowa zwana też kolorem śmietankowym jest prawie biała, ma delikatnie inny odcień, różnicę widać tylko jak się przystawi śnieżną biel ;)

powodzenia w przygotowaniach, mam nadzieję, że uda Ci się wszystko dobrać tak jak marzysz :)

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009
To nie kwestia mierzenia ;)

Tego kroju nie było w ogóle w kręgu moich zainteresowań :) Każda z nas wie w czym będzie się czuła i wyglądała najlepiej :) Także dobrze, że znalazłaś już swój typ :)

Offline Pandi
  • maniak
Daisy87 w takim tempie ostatniego tygodnia padnę po prostu .. albo idzie wszystko do przodu planowo, albo stoi w miejscu, jak teraz od 2 miesiecy :] .. Będzie dobrze mam nadzieje .

ziomaleczka  ja ciut inaczej na to patrze.. mierzyłam kroje, które mi sie podobały na manekinach, modelkach, ale to nie bylo to cos .. dostałam suknie w wieszaka, ktora wygladala dosc dziwnie i dopiero na mnie nabrala ksztaltów .. życie pisze wlasne scenariusze  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dobrey pytanie...Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co on miał...

My wygraliśmy na targach oprawę florystyczną,bukiet miał być:piwonie+ eustomy...Z Panem florystą nijak nie mogłam się dogadać w rezultacie czego bukiet miałam z kwiatów w/w + kilka jeszcze innych a butonierki to były tak paskudne i nie trwałe,że jeszcze przed wejściem do kościoła wyrzuciłam PMa butonierkę i włożyłam mu kwiata od świadkowej z bukietu...

Piwonia faktycznie nie bardzo pasuje.Najlepiej,gdyby bukiet był mieszany to wtedy łatwiej dopasować kwiatka  :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
mi się również podobają bukiety ślubne z anemonów....to te z ciemnym środkiem :)

co do kolorów sukien to ja również myślę, że coś z kości słoniowej/śmietankowej bieli właśnie wybiorę, bo w moim przypadku akurat śnieżnobiała średnio się prezentuje...a tez jestem blondynką ;D

Offline Pandi
  • maniak
Dobrey pytanie...Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co on miał...

My wygraliśmy na targach oprawę florystyczną,bukiet miał być:piwonie+ eustomy...Z Panem florystą nijak nie mogłam się dogadać w rezultacie czego bukiet miałam z kwiatów w/w + kilka jeszcze innych a butonierki to były tak paskudne i nie trwałe,że jeszcze przed wejściem do kościoła wyrzuciłam PMa butonierkę i włożyłam mu kwiata od świadkowej z bukietu...

Piwonia faktycznie nie bardzo pasuje.Najlepiej,gdyby bukiet był mieszany to wtedy łatwiej dopasować kwiatka  :)

Nietrwałe - najwiekszy minus i chyba przez to daruje sobie piwonie :) .. tak sie zastanawialismy, jak takiego duzego kwiata umiejscowic na klapie .. pff - efekt kiepski, dobrze, ze same cos wykombinowalyscie :)

malinowa__mamba tez piekne :), ale ja chyba znalazlam swoje cudoo .. hehe

ja jestem blondynka, a akurat w bieli lepiej wygladalam niz w ecru - bo sie z nia zlewałam, mimo jasnej karnacji .. kawalek grzywki widac w avatarze - mam rozjasniane wlosy, wiec nie ma co kombinować jak juz wybrana  ::)

Offline burberry84
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14-04-2012
ślub bierzesz Pandi w czerwcu i to na samej końcówce więc do tej pory troszkę słońce Cię opali, i będzie świetny kontrast z białą suknią, też będę mieć białą bo właśnie o ten kontrast mi chodziło, w bieli wyglądałam efektowniej ( cóż za skromność)
jeśli chodzi o bukiety to na samym początku rozglądałam się własnie za takimi bukietami ale zaatakowały mnie mama z siostrą tekstem mdły ten bukiet i zmieniłam koncepcje.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
dla mnie tez sa takie nijakie jakies...  sa na prawde bardzo ladne ale czegos mi w nich brakuje ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ja też blondynka,i mi właśnie lepiej było w ecru-a w zasadzie to taka śmietankowa biel była chyba  :P W każdym razie była tylko delikatnie ciemniejsza niż biała.W bieli jakos tak nie wyraźnie mi było  :)
Tak więc najważniejsze,abyś Ty czuła się komfortowo  :)

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
Witam :) ślubujemy tego samego dnia, więc dołączę się jeśli można ;)

Offline Pandi
  • maniak
ślub bierzesz Pandi w czerwcu i to na samej końcówce więc do tej pory troszkę słońce Cię opali, i będzie świetny kontrast z białą suknią, też będę mieć białą bo właśnie o ten kontrast mi chodziło, w bieli wyglądałam efektowniej ( cóż za skromność)
jeśli chodzi o bukiety to na samym początku rozglądałam się własnie za takimi bukietami ale zaatakowały mnie mama z siostrą tekstem mdły ten bukiet i zmieniłam koncepcje.

A jak nie opali to natryskowe jedna wizyta i będzie idealnie :P .. mi sie juz po nocach snia te bukiety i sytuacja, ze poszłam do slubu w kitce .. koszmary, za duzo mysle i to sa efekty .. na naszym bydgoskim forum dziewczyny tez wspominaly o takich snach .. jak dla mnie to ciut za szybko na seny o wypadkach slubnych  :-\

patrycja_4r - rysy twarzy itd itp o wszystkim decyduje całokształt :)

sylwusia085  pff, widocznie ja mam inny gust  ;D ;D

femme  a zapraszam ..  :hello: , mozesz napisac na jakim etapie przygotowan wy jestescie ..

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
I ja jestem u Ciebie Pandi :)

Bukieciki goździkowe piękne ;)

Offline Pandi
  • maniak
Witam ..  :hello: bukieciki ładne, ale dodatkowo trwałe :]

Dziewczyny sobota - dzień lenia. Ja dzis mam zajecia na uniwersytecie i tak w kółko , jak nie praca to studia .. zero czasu dla siebie ehh ..

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Mam to samo kolezanko ;) tez na zajeciach mozdze...bleeee

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
Współczuje... cały weekend taki zmarnowany. Ja dziennie studiuję, no ale niestety nie ma możliwości pracować. Tak źle i tak niedobrze. Miłego weekendu :)

Offline Pandi
  • maniak
Pokrecili .. pomieszali .. soboty i ndz na uniwersytecie trzeba siedziec .. no coz, jakos sie to przezyje.. u mnie na zmiane to wychodzi : albo 6 dni do pracy, albo 5 dni i 2 na uniwersytecie ..  :-\ :-\

Byliśmy wczoraj odnosnie obrączek :) - faktycznie sie okazało, ze nasze obraczki nie beda wazyly wiecej niz 10 g :D .. i robocizna wyniesie ok 500 zł z własnym złotem - najkorzystniejsza propozycja .. i w sumie mimo tego pierscionka zareczynowego dziwnie wyglada moja dlon jak przymierzałam obraczke.. ehh
Dam zmniejszyc zareczynowy, abym mogła go na lewej nosic :) .. 25 zł koszt usługi, a myslalam, ze wiecej zażądają  ::)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Jak ja przymierzałam obrączki to też mi się wydaje, że to dziwnie wygląda :)
Ale w sumie jak zaczęłam nosić zaręczynowy to też dziwnie się czułam, i miałam wrażenie, że wszyscy mi na rękę patrzyli :)
Więc pewnie z obrączką będzie podobnie :) Będę musiała się po prostu przyzwyczaić  ;) ;)
Gabriela
Zofia

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
pandi- narazie niewiele mamy: salę, zespół i fotografa,a i nauki ostatnio udało nam się zrobić :) Myślę, że w ciągu najbliższych tygodni rozejrzę się jeszcze za kamerzystą, reszta najprawdopodobniej po Nowym Roku, tylko suknie chciałabym jeszcze w tym roku znaleźć. . . a problem jest taki, ze nawet nie mam czasu, żeby po salonach pochodzić, ale wiem, ze muszę się zebrać, bo czas goni. . .

Offline Pandi
  • maniak
Natysa ja lubię mój pierscionek i nawet jakby wszyscy zerkali, to mi nie przeszkadza :D .. hehe .. a co do obraczek,to wybieramy normalny wzór bez szaleństw - nie po to mam az 8 kamyków w zareczynowym, zeby nastepne wciskac w obraczke

mają mieć 4mm

femme cierpliwosci i zorganizowania zycze .. bo czasem jak u mnie wystarczy jeden dzień :D detale i tak pod koniec do odhaczenia  ;)

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Bardzo Ładne obrączki Pandi, takie skromniutkie :)
My jeszcze sie nawet nie zastanawialismy nad obrączkami, ale musze pogonić mojego PM, zebyśmy się chociaz zoreintowali co i jak w temacie :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja bym chciała takie tylko półokrągłe :) cieniutkie, złote, w błysku :)

Offline Pandi
  • maniak
malinowa__mamba nam sie te klasycznie nie widza  ;D .. nie chcemy na wierzchu zadnych grawerów i dziwactw, tylko w środku datę z imionami :) .. poki nie wypatrze jakiegos napisu .. lepej dla nas bedzie jak omine temat :D i zostanie standardowo haha
Mania82  cenowo i odnosnie wzorów - bo mozna sfiksowac od mnogosci wszystkiego  :klnie:

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
My z obrączkami za  dużego problemu nie mieliśmy bo weszliśmy do jubilera i jeden model odrazu wpadł nam w oko więc mimo tego, że do wesela jeszcze tyle czasu to już mam je w domu :) Bylismy wcześniej w Aparcie i oglądaliśmy, ale całe szczęscie, że nie zdecydowaliśmy się bo 1000zł mamy dzięki temu w kieszeni ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Kolejny raz jestem troszkę zdziwoniona u Ciebie-kolejny raz poodba mi się coś co zazwyczaj mi się nie podoba  :)
O dziwo nigdy mi się cienkie obrączki nie poodbały a Twoje wyglądają bardzo fajnie  :)

Offline Pandi
  • maniak
karolinciasto  w sumie nam sie nie spieszy, ale ciut obawiam sie nowego roku i podwyzek, ktore zostana wprowadzone, kto wie jak to wplynie na ceny uslug, a szczerze, to nie chce ryzykowac, skoro wszystko juz mamy wybrane :]

patrycja_4r  to sie ciesze :] - my preferujemy minimalizm jak widać, ale w sumie 4 mm, to nie aż tak mało  ;D ..