Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 127903 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ale ta emma Cie wytrenowala :D super i gratki! oby tak dalej a na slubie bedziesz calkowicie odmieniona panna mloda!

a wlasnie mierzylas sie? ;D jak wyniki? :D

Offline Pandi
  • maniak
Na naukach nam mowili ze po slubie to nawet trzeba! dawac
:mdleje: :mdleje: :mdleje: dałaś radę :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
hehe ;D ale fajniutki dzien mam dzis ;D
oprocz tego ze ten staz od wczoraj mnie unosi w powietrzu ;D super ze juz za dwa tyg zaczne pracowac z mini bejbiskami uwielbiam ten wiek ;D

ale sie najadlam bleee... pomijam ze neid ietetycznie ;D
mialam zjesc na koalcje lody za jakas godzine dwie ale nie mam mocy isc do sklepu wiec zjem, jablko, danio lajt, pomaranczke ;p oby to zaspokoilo moja faze na lody ;p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja zjadłabym takie lody z automatu.. kręcone, amerykańskie  ::) ::)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
o tym samym dzis myslalam Ania ;]
a teraz zajadam sie moim ulubionym lodzikiem w papierku.. romero mniaammmm'
'kolejny raz wyszlo ze jestes wata ;pbo musialam no poprostu musialam isc po te lody

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
ach nie mówcie o jedzeniu... przypomniały mi się białe michałki, o których kiedyś mówiła malinowa mamba, a ponieważ ich nie próbowałam to hmm malinowa to poprostu smak białej czekolady ? uwielbiam michałki.....i pistacje i popcorn też lubię...

sylwusia podziwiam Cię za biegi - serio !!!!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
mialo byc ze jestem wata sorki za blad ;D
nie dzikeuje zonka za te podziwy bo chce wytrwac jeszcze ze dwa miechy ;D
biale michalki sa promoji w zabce hehe ;p one sa pyszne w bialej czekoladzie ;D mniam

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris

biale michalki sa promoji w zabce hehe ;p one sa pyszne w bialej czekoladzie ;D mniam

wez mi nie mow takich rzeczy :P :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
mamba bierz dupsko do gory i lec kup ;D czemu tylko ja moge lamac diete ehhehe ;]

Offline Pandi
  • maniak
a teraz sa te nowe pomaranczowe - pycha :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja uwielbiam michaszki!!! ;D :D:D:D

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
sylwusia 100 dni do ślubu :) teraz to strzeli jak z bata
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline _patka_

• Chuck Norris
no rowna 100 :D ;D o matko ja szybciej :o ale nerwowke juz mam dziewczyny, a Wy???

Offline Pandi
  • maniak
nerwowke odkladam na maj, za duzo teraz mam na głowie, haha  ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
no ja nie moge tak po prostu odlozyc, jak tylko pomysle o tym dniu to od razu trzesie mnie w brzuchu :o staram sie tak nie myslec....

Offline Pandi
  • maniak
ja zauwaze stres jak zaczna mi sie rozdwajac paznokcie. wszystkie egzaminy wieksze tak przezywam - slub tez jakos sie uwidoczni.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
nie pisalam chyba ;D
kupilismy winka na wesele juz ;p nie wiem czy wystarczy... podchodze do tego tak ze ktos kto ma sie upic to nei winem... wiec noie bedzie go potrzeba az tak duzo...
kupilam 2 kartony po 6 sztu bialego pol slodkiego, 2 czerwonego polslodkiego, karton czerwonego polwytrawnego, 6 winek kadarka rozowych polslodkich, i do tego 1 wino wytrwane i 1 wino wytawne biale ;p

ale mam dzis mily dzien nei wiem czym to spowodowane ;D asle jakos mi milo

Offline sylwiq

• Chuck Norris
aaa zapomnialam ;D

zastanawiam sie nad dwoma makijazystkami ;)
sylwia debiec -babicz i aneta zych.
nie wiem ktora wybrac? ktos cos slyszal, widzial lub wie ? ;]

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
sylwusia, chyba emm-a będzie malowała się u A.Zych i czytałam, że sprawiła na niej pozytywne wrażenie:D
też się nad nią na początku zastanawiałam, później chciałam bardzo malować się u S.Kochelskiej jednak w terminie mojego ślubu nie da rady z powodów osobistych:) i poleciła mi J.Doręde i przy niej zostałam właśnie:D
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
pani kochelska... tez o niej czytalam ale doczytalam ze ona robi dosc mocne makijaze tak samo jak panie nogal..
ja na co dzien sie nie maluje wiec boje sie ciutke.... bo wiem ze jak ktos ejst najlepszy w mocnych makijazach to nei koniecznie w delikatnych...
najbardziej boli mnie fakt ze to takie drogie.. te probne.. ;[ masakra
ja nie nawidze bcy pomalowana, tre oczy buzie itp.. oprocz tgego jak sie denerwuje to nigdzie sie nei poce oprocz na czole ;D wiec obawiam sie ze splyneeeeee ;D

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Ja widziałam portfolio Kochelskiej i makijaże są i mocniejsze i łagodniejsze:), wiesz jak chcesz delikatnie to nie zrobią z Ciebie Drag Queen;) spokojnie:), jednak masz tydzień przede mną ślub więc wątpię, że załapiesz się do p.Sylwii ::)
Przeglądałaś portfolio w sieci ?
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
nie nie widzialam wlasnie ;D zaraz posuzkam na necie ;p chyba ze masz juz jakis link do stronki jej makijazy to wyslij na prv jesli mozna ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
my wczoraj z P. byliśmy na zakupach w auchanie i kupiliśmy wlasnie mnostwo michaszkow, również białych  :D :D :D niestety moja zolądek na razie  mi na nie nie pozwala  :-\

sylwusia, ja Ci mowilam na biegach, poczekaj do mojego probnego u Anety Zych, jak Ci się spodoba, to się zapiszesz...tylko w sumie nie wiem jak z miejscami, bo może już mieć wtedy termin zajęty
trudna sprawa...

kochana ja dzis bieglam i trochę mi bylo szkoda, że Cię obok nie ma  :(
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Monika wlasnie chodiz mi o te miejsce... wyczytalalam na forum ze p. Zych jest mega wychwalana... ale ejdna osoba opisala ja tragicznie ;D wsyztsko napisala to zle czego sie boje i ona to miala ;D
musze w tym tyg lub przyszlympodjac decyzje ;D

kochana jestes ze tak ladnie do mnei napisalas z tym bieganiem ;D
ja ci nie mowilam ale bije ode mnietaak pozytywna moc od tych biegow ze dwie najlepsze kolezanki ktore oznaczylam na swoim FB dzis,  chcialaby razem z nami biegac ;D bo ja moge o pieknych wspanialych zakwasach moiwc ostatnio godzinami ;D normalnie kocham cie za to ze mnie tym zarazilas ;D i ze ja zamiast nei mco sie doczekac blogiego lenistwa to chce isc biegac!!! aaa ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
No to gratulacje studnióweczki ;D teraz to minie  :skacza:

Co do makijażystki, umów się na próbną i będziesz wiedziała, co chcesz a czego nie :) a skoro tą panią tak wychwalają, to na pewno będzie ok :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
cieszę się bardzo  :D :przytul:

a co do makijażu, to jeszcze sie taki nie narodzil, ktory by wszystkim dogodził... przynajmniej według mnie... zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony...

dla mnie jest istotne żebym się nie błyszczala, a mam do tego tendencje, żebym miala ładną cerę, ładny kolor, ale naturalny, zero cieni pod oczami  i podkreślone oczy, ale nie bardzo mocno... zobaczymy na probnej  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Anjuszka umowie umowie.. tylko wlasnie na ten temat moja druga ja wychodzi.... czyli sknera ;D jak mam dac 200zl za dwie probne to az mnei nosi ehhe ;p i sa dwie panie na ktore sie nei moge zdecydowac.. obie profesjonalistki ;D
prace obu sa dla mnei ok ;p
ja mam tak z makijazem ze zaden mnie nie powala ;D chyba ze taki specjalny na okladki gazet hehe ;p jak maja takie piekne duuze oczy i pastelowe kolory kobiety ;D wsyztskie inne sa ok ;p

no ja musze miec maske bo mi sie poci czolo ;D ale minimum maikijazu bym chciala bo nie cierpie miec czegos an twarzy ;D
chyba ze moje nowe rzesy ;D ktore mi powoli zaczynaja wypadac wrrrrr :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:

Offline emm-a

• Chuck Norris
hhmmm...skoro masz dwie na oku i na żadną się nie możesz zdecydować, to może znajdź trzecia i do niej idź  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
Sylwia a powiedz mi na ile osob planujecie wesele?pytam bo o ile sie nie myle to naliczylam ze bedziecie miec 38 butelek wina,tak?bo my wlasnie nie wiemy ile kupic,wiadomo wiekszosc i tak bedzie wodke pic...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Z tym winem to przesadziłaś... my kupiliśmy 20 butelek i zostało nam 16...

Do makijażystki idź jednej, po co dwie próbne, bez przesady. Ja na makijażu próbnym nie byłam, bo uważam, że to strata kasy :) byłam u pani, której podobały mi się makijaże na zdjęciach, więc wiedziałam, że nic nie jest w stanie zepsuć - i nie zepsuła :)