Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 128267 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Bardzo mi się podoba drugi bukiecik :)

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
Mi najbardziej podoba się trójeczka :) Może dlatego,że taki różowiutki, a ja lubię różowy :)

Mi się bardzo podobają bukiety ślubne z dodatkiem piwoni.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
moje na pewno nie beda rozowe i wlasnie problem polega na tym czy w innych kolorach te ukiety beda rownie ladne ;p
a w ogole cherrypie nie napisal ci ze ciesze sie ze wrocilas na forum ;D

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
2 i 3 ładniutkie :-)

Sylwuś, ja bym dodała inne kwiaty do Twojego bukietu (tak jak w bukiecie 2 lub 3 ) i nawet jeden inny kolorek, albo cały bukiecik kolorowy, bo w moooorzu kwiatów pomarańczowo - żółto -ecru na stolach zginie nam Twoja wiązanka, a fajnie, jakby się wyróżniała :) to tylko moje zdanie ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris

mi sie te podobaja ;D ale z kolorem to one maja malo wspolnego ;D
ale forma tez ladna...takie dluzsze i wysoko upiete.... :) :) :)
ladnie wygladaja gerberki w nasyconych kolorkach-roz, pomarancz, zolty :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
mamba nie sa zle ;p widzialm kilka tego typu i byly na prawde ladne ;D
hmm... Karina czyli nie tylko gerbery? a np gerber roza i jakis jeszcze tam kwaitek? czy calkiem inne niz gerberki ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
drugi chyba mi się widzi najbardziej, ale nie powala na kolana; szukaj sylwusia ładniejszego  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
stawiałabym na różne, nie tylko gerberki, ale jak zdecydujesz się na same gerberki to kolorowe nawet z różem :-) teraz są modne takie kombinacje kolorków, które kiedyś były nie do pomyślenia, np róż z niebieskim  ;) pomarańcz z różem  ;) pomarańcz z zielenią  ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
oki szukam w takim arzie dalej ;p ja nie jestem milosniczka kwiatow chyba bo mi sie wsyztskei podobaja a niektore to sa brzdkie poprostu hehe ;p wiec nie wiem jak ma wygladac moj bukiet idealny z czego ma byc itp.. moze najlpiej jak ksztal znajde i na tym bede bazowac idac do kwiaciarni ;p?

Offline cherrypie

• bywalec
Ja też się cieszę Sylwusia:) W końcu mam chwilkę odpoczynku, ale od środy znów w trasę, tym razem znów do Poznania.

Znalazłam jeszcze taki co w miarę ładnie wygląda:
za duże zdjęcie!!!
« Ostatnia zmiana: 28 Lutego 2012, 16:35 wysłana przez asia »

Offline sylwiq

• Chuck Norris
oo super, podoba mi sie 1 i 3 ;D pomysle o takim czyms ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ojej, jakie ładniutkie  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
z tych jedynka bardzo fajna,a z tych poprzednich trojeczka jak dla mnie :)

mam takie pytanko jak to wyglada z tymi taksowkami cenowo itd itp ?? jesli mozna wiedziec??

Offline Pandi
  • maniak
1 i 5 - bo w swej prostocie powala :P

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Sylwiusia a może coś takiego ? ;)

proszę wklejać mniejsze zdjęcia
« Ostatnia zmiana: 28 Lutego 2012, 16:36 wysłana przez asia »

Offline sylwiq

• Chuck Norris
1 i 3 od cherrypie yto moje wysnione ihihhihi
co do cen za taxi.. wiec w 4you place za 20 taksowek 300zl.. trasa od kosciola na sale plus oczekiwanie na nas jak cos ;p
oni tam licza km, ustalaja jakas stawke itp nie dalo rady nic zejsc z ceny niestety ale.. my lubimy motoryzacje wiec bedzie parad niespodzinka niby ;p tzn motocyklowa i fajnie ten korowod z taksowek moze wygladac ;p no i dla proonania cena pks starego zrzecha na 60 miejsc siedzacych plus 30 stojacych albo 450zl albo 600... nie pamietam dokladnie ale cos takiego mi pan powiedzial na gali chyba.. nei daje sobie reki uciac ;p

Sarcia to sa storczyki? jestem ich milosniczka ale.. do bukietu efektownego mysle ze trzeba by bylo duuzo takich a one sa drogie ;/

Offline przyszlazona
  • uzależniony
ooo dzięki Sylwusia, tylko, że Ty masz wszystko na terenie Szczecina, a ja mam jeszcze Goleniów, więc pewnie by drożej sobie policzyli,ale dobrze wiedzieć, że taniej niż PKS  ;D muszę w końcu zainteresować się tym tematem - Ty już masz zaklepane, a ja nic,a nic  :-\

Offline cherrypie

• bywalec
Sylwusia wiedziałam,że Ci się spodobają :) Jedyneczka to mój faworyt, jest śliczna :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Z tych bukietów co cherrypie wkleiła to mi się jedyneczka podoba ;D
Taxi wychodzi taniej niż Pks :o
No ale teraz już nic nie zrobię, bo autobus mamy zamówiony :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
aniolku u nas w szcz tak ;D u was moze bcy inaczej
zonka to samo u ciebie.. musialabym jak cos dzwonic na taxi na terenie goleniowa  bo ze szczecina mega stawke by ci dali...
cherrypie to fakt spodobaly mi sie bardziej niz moje faworytki hehe

ehh wlasnie zamowilam kseieg gosci i winietki siedzialam nad tym 1,5 godz,,,
wy tez tak dlugo to zamawialyscie? masakra ;/

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Ja w sumie nawet nie brałam pod uwagę taxi  ;)
a zawieszki zamówiłam na początku lutego i do tej pory nie mam ::)
winietek i księgi gości jeszcze nie zamawiałam nawet ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja juz musialam zmaowic bo jzu mi zyc nei dawali.. codziennie kilka pytan an ten temat a kiedy a kiedy bleeeeeeeee
wiec jzu zamwowilam i sie w sumie nei moge ich doczekac juz ;p

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
1 i 3 od cherrypie yto moje wysnione ihihhihi
co do cen za taxi.. wiec w 4you place za 20 taksowek 300zl.. trasa od kosciola na sale plus oczekiwanie na nas jak cos ;p
oni tam licza km, ustalaja jakas stawke itp nie dalo rady nic zejsc z ceny niestety ale.. my lubimy motoryzacje wiec bedzie parad niespodzinka niby ;p tzn motocyklowa i fajnie ten korowod z taksowek moze wygladac ;p no i dla proonania cena pks starego zrzecha na 60 miejsc siedzacych plus 30 stojacych albo 450zl albo 600... nie pamietam dokladnie ale cos takiego mi pan powiedzial na gali chyba.. nei daje sobie reki uciac ;p

Sarcia to sa storczyki? jestem ich milosniczka ale.. do bukietu efektownego mysle ze trzeba by bylo duuzo takich a one sa drogie ;/

ja tez mialam korowod taksowek, nawet taksowkarze wstazeczki poprzywieszali, wyszlo nam duzo duzo taniej niz autokar, albo busik.
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline sylwiq

• Chuck Norris
tez mi Pani powiedziala ze jak kupie wstazeczke czy balony to ktos np brat zeby wyszeld z kosicola kilka minut szybciej i dal im co ma byc na tych taksowkach i oni to bez zadnego problemu zawiesza wiec bardzo milo ;p
wydaje mi sie ze te 300zl za 20 taxi o nie ejst duzo

Offline przyszlazona
  • uzależniony
bardzo mi się podoba ten korowód taksówek ze wstążeczkami - dzięki dziewczyny  ;D ;D ;D normalnie podekscytowałam się - wow - wow - wow - to musi być świetne !

Sylwusia a orientujesz sie czy to 4you to najtaniej ?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Ja wiem tylko tyle ze kazda korporacja ma swoj cennik.. wiec trzeba dzwonic ale mysle ze ceny podobne maja w szcz ;) ja tylko o pks pytalam i w taxi 4 you nigdzie wiecej  ;)

Offline Pandi
  • maniak
Z ksiega gosci poszlo mi szybko. Natomiast winietki zamowie dopiero jak mi osoby potwierdza przybycie, zaoszczedze na tych, ktorzy sie nie pojawia, a moze kogos dododatkowego zaprosze :)

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Sylwusia, a daleko masz z Kościoła na salę ? wyglada na to, że to mega tanio :) Ale wiesz, moze korporacja liczy na to, ze po weselu, ludzie będą wzywac te ich taksówki i zarobią sobie na rozwożeniu po mieście i to w taryfie nocnej wiec wiesz ;) Taka łączona transakcja, oni muszą na swoje wyjść :)
A jak tam dietka ? Dziś 3 dzień , trzymasz się ? :) U mnie ok i nawet K. się trzyma, choć marudzi, ze głodny, ale mam wrazenie, ze ten głod to on w głowie ma, mysli ciagle o tym, ze to dieta i że je lekko i sam sobie wmawia głod.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Maniu co do taxi to moze i tak mysla jak ludzie beda do nich dzzwonic to git ;p ja nie zapewniam juz nikomu transportu z sali.. bez przesady.. chociaz juz 1 para kuzynostwa byla wielce zdziwiona ze nie zapewniamy taxi z sal do hotelu ;] lub domu ;]
bez  przesdaay w kazdym razie...
bede miala keirowce na wesele ktory nie moze pic nic i mi powiedzial ze mozemy an neigo liczyc w razie cos... wiec osoby z dziecmi lub strasze babcie czy cicoie bede mogla odwiesc ale nei ze wszytskich ;p

co do diety Maniu mam dokladnie tak jak twoj K ;D
2 dni za mna, trzymam sie dzielnie chociaz... czuje sie jakas taka glodna? ;p najbardziej mnie ciagnie do slodkiego ;[ ki wstaje w nocy i walcze z pokusami... jest mi ciezko ;D to co mnie wnerwia ze strasznie duzo czasu trzeba poswiecic na gotowanie... dobrze ze ten tydz mam wolne... boje sie soboty.. bo wiem ze bedzie u mnie w domu duuza impra .... i boje sie bardzo sie boje juz dzis bo czuje jak bym na to czekala ;D taka chora faza ze no coz sobota grzesna 2 dni dluzej an diecie wyjdzie mi.. a nie chcialabym tego robic.. 
a ciebei Mania nie wnerwia to ciagle gotowanie? i czym sie zajadasz? wyszukane smaki czy byle sie napchac szybko? ;]

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
hMM, a ja myślałam, ze Ty lubisz gotować ;)
Wczoraj na obiadek była piers kurczakowa usmazona na oliwie z oliwek i brokuły na parze + sos czosnkowy z jogurtu, do sosu dosypałam pare ziarenek prazonego słonecznika i dyni - ja się strasznie najadłam, K. niby tez, ale marudził wieczorkiem :D wiec mu zrobiłam takie kanapeczki jakby: liśc sałaty, papryczka, ogórek, wedlinka i rzodkiewka, zwinełam sałatę w rulonik, mówił, ze pychonia :)
Dziś zaspaliśmy kurcze, i sniadanie w domu na szybkiego było, ale za to sniadanko do pracy było juz wieczorem przyszykowane. K. ma wieksze porcje- bo głodny  :hopsa: Papryka czerowna, rzodkiewki, pomidorka, wedlinka kurczęca, pare listków sałaty, 4 oliwki czarne, ogórek i serek wiejski. ja tylko papryczka, wedlinka i serek wiejski. A na obiad dziś, no wlasnie mam nadzieje, ze nie przegięłam, kupiłam taki chudy chudzieńki schabik bez grama tłuszczu widocznego, usmaże go na oliwie z oliwek i do tego duszona papryka z pieczarkami i cebulką.
Sylwusiu, ja mam wrażenie, ze Ty masz po tacie zdolności kucharskie, trzeba tylko troszkę pokombinować :) Dasz rade. Ja na ogół też nie lubię spędzać duzo czasu w kuchni, ale jak robie te dietkowe jedzonka to tak jakbym miała motywację. Tylko kurde cholernie droga ta dieta nie ?