Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 126410 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
aaa tam sylwusia!!

czasem trzeba chłopa złapać za że tak powiem  za morde, bo potem ci wlezie na łeb, zaczną się zdrady i inne duperele. Mojemu M dobrze to robi, jak mam moje wahania nastrojów, od razu jest poukładany i grzeczny :P

oczywiście bez przesady, bo w niczym nie mozna przesadzać :)

ale mi się wydaje, że to ja jestem ta wredna w związku... :)

także od czasu do czasu można się pofochać jak to kobiety mają w zwyczaju :)

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Sylwusia085 i ja mogę dołączyć ? :D posytaram się cały wątek przeczytać :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
hej Sarcia milo ze jestes ;p co do czytania watku... wspolczuje ci i nie namawiam hehehe ;p ale zapraszam ;D

zamowilam zaproszenia.. ;D tylko czekam az przyjma zamowienie ;p
zamowilam tez 6 godzin kursu tanca na sweat deal ;p
znalalzlam wczoiraj kilka bukietow i pozniej wkleje co mi sie podoba ;p podejrzewam ze kilka z nich juz bylo wklejanych na innych odliczankach ;p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Fajnie, że udało Ci się zamówić ten kurs tańca, bo z tego co kojarzę to były jakieś problemy z logowaniem ;)
no to czekamy na bukiety ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
ogarniasz moj temat-wiec czekam na bukieciki :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
zgadzam się z xanth...raz na jakiś czas mały foch z przytupem musi być ;) żeby wiedział kto tu rządzi ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia rządzi  :D :D :D

ciekawe jak pierwszy taniec wyjdzie  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Monia wez nic nei mow...
ten pierwszy taniec to masakra ;/;/

ejj dzisiaj sledzik ;D kto obchodzi? ihih

Offline Koozaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.05.2013 ( Boże Ciało)
Foch z przytupem? Bo bez jaj w domu ma być spokój, tak ogólny, bez fochowy, fochy trzeba zużyć na prace, korki, kierowców, pieczych i idiotów którzy nas otaczają a nie na Przyszłego Męża, a co on winny?

Autentycznie kochający człowiek musi wiedzieć, że świat nie ma jednego centrum lecz dwa

Offline lebara

• maniak
sylwusia wklejaj wklejaj :) ja też już nic nie mówię o pierwszym tańcu :D:D będzie ciekawieee
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline sylwiq

• Chuck Norris
moj narzeczony mi wybaczyl a i ja jemu wioec jest luzik juz ;D

koozaa dziewczyny pewnie zartuja wiec luziik ;p

Offline Koozaa

• entuzjasta
Może i żartują ale jak czytam że trzeba czasem focha strzelić,  albo " chłopa złapać za że tak powiem  za morde" co by nie zdradzał, to jakoś mnie telepie, nawet jeśli to w żartach.

Ciekawa jestem co by panie powiedziały gdyby to panowie tak o nas mówili.

Że na kobietę to czasem trzeb strzelić focha i złapać babę za mordę ....

No coś tu nie tak, nawet w żartach.

Autentycznie kochający człowiek musi wiedzieć, że świat nie ma jednego centrum lecz dwa

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ojoj...Koozaa...bez napinek :shock: :shock: :shock: .......napinki zostaw dla kierowców i na korki ;)

to forum jest wolne od fochów... ;D

LOL

Offline Koozaa

• entuzjasta
Nie chodzi o napinkę tylko o zwykłu ludzki szacunek

Offline xanth

• entuzjasta
boooże...

jednak na piśmie to różnie można odczytać, co kto miał na myśli. Może i zbyt dosadnie się czasem napisze to i owo, ale najważniejsze, że nic się nie przekłada na życie w realu ...
 gorzej, jak niektórzy biorą wszystko do siebie troche zbyt przesadnie...

pff...

a co do sylwusi ----> myślisz, że będziemy razem chodziły na te tańce, czy każdy umawia się indywidualnie? bo chyba nie doczytałam ???

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
 :Olaboga: :Olaboga: :Olaboga:

:biala_flaga:

Offline Koozaa

• entuzjasta
Nie biorę tego do siebie zbyt przesadnie, w sumie to w ogóle nie biore tego do siebie. Chodzi mi tylko o fakt że takie rzeczy w żartach lub i nie, nie są najsympatyczniejsze.

Nie wiem, ja bym tam nawet w żartach nie chciała usłyszeć czegoś takiego na swój temat.
A to że ja lubię mieć w domu oazę spokoju, i dzielić z moim najlepsze chwile to już moja sprawa. Szkoda czasu no fochy, nigdy nie wiesz co się może stać i ile masz czasu.

Ot i tyle.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
dobra Koozaa...jakoś wszyscy zrozumieli joke, tylko Ty się burzysz :Blee:
a naprawdę uwierz...wszystkie tutaj szanujemy swoich partnerow...nie tylko Ty...i też chcemy z nimi dzielić najlepsze chwile...nie jesteś jakas oryginalna w tej kwestii...nie ma sie czym chwalic :D :D :D

troche dystansu! chillout! :blant: :blant: :blant:

Offline lebara

• maniak
Mój M ma bardzo specyficzne poczucie humoru i gdybym miała tak wszystko brać do siebie to co On mówi to już dawno powinniśmy się rozejść.  A gdy jesteśmy sami w żartach mówimy do siebie ''Ty gnido" " Patafianku"   i inne " pieszczotliwe"  ostrzejsze słowa i żadne z nas się nie obraża
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline Koozaa

• entuzjasta
Tak , no dobrze, wyszłam na trolla , i nie mającą do siebie dystansu. Cóż bywa i tak

Offline xanth

• entuzjasta
Kooza e tam wyszło głupie nieporozumienie, każdy tworzy w swojej przyszłej rodzinie swoje relacje, niektórzy takie a niektórzy takie.

rzeczywiscie tak czytając to z boku z tą "mordą" mozna się trochę oburzyć, ale przecież nikt tak do nikogo nie mówi ani na codzień. Niektórzy mają głupie żarty i tyle...

a tak na rozluźnienie daje linka ku przestrodze by żadna z nas taka nie była!

swoją drogą umiem idealnie naśladować głos tej słodkiej babci :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Koozaa, jak masz z tym taki wielki problem, czujesz się urażona i obruszona, to mam jedną radę - nie czytaj tego forum ;)

A z dziewczynami się zgadzam w 100% - foch z przytupem czasem musi być, tak samo jak złapanie faceta za mordę ;) i podpisuje się pod tym bardzo szczęśliwa mężatka :)

Sylwia, dawaj te bukiety :)

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
a ja sądzę, że faceci o nas też wcale lepiej nie żartują ;) także nie ma co się złościć i obrażać, każda z nas wie co jest dla jej związku dobre i na co może sobie pozwolić, a na co nie :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Anjuszka chciałabym zobaczyć focha z przytupem w Twoim wykonaniu  :D ;D :-*
Ja tam czasem wrzasnę,parsknę bez powodu-albo i z powodu  ;D grunt to umieć się godzić i dochodzić do ajkiegoś konsensusu  :) Ostatecznie to nikt nikogu tu nie obrażał-wszystko było pisane z przymrużeniem oka  ;)

Dawaj kwiaty Sylwia  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a ja wam powiem ze winna moim fochom poszla juz daleko ;p
i  dalismy sobnie buziaka na zgode ;p a  ja mowie karol winna tego zamieszanai w naszym zyciu psozla juz i predko neir woci ;p a on an to o co codzi jaka winaa kto sie mieszal
a sylwusia odpwoiedziala miesiaczka ;D jednak bez tabletek anty reaguje tak smao jak przy nich i prawda jest ze  jestesmy czesto barzdioej uczuciowe wybuchowe itp.. keidys wiedzac kiedy dostaene okres moglam symulowac ze robie tak a tak albo krzycze zcy cos bo okres dostane.. teraz nei wiem kiedy dostaen a ostatni tydz zarlam slodkie i krzyczalam i plakalam ;] ah kobiety ;)

koozaa nic sie nei martw ja jako anjwieksza matka polka dziewczyny z kocha potwerdza ;p czasami tez gadam rozne rzezcy ale ja osobiscie pdohcodze do tych gadek z dystansem ;p i nie wyobrazam sobie zeby karol mowil o mnie duna baba ;D ale np ze mam byc potulna czy cos nei arz zartuje ;p a ja ze go znam odplacam mu sie tym samym bo wiem ze u ans sie to an zycie nie przelozy ;p
zamieszalam ale mam nadzieje ze zrozumialyscie ;o a i  dalej chetnie zaprszam wsyztskie was na moje odliczanko ;p fajnie ze kazda ma inne poglady jest ciekawiej ;D

bukiety beda jutro bo... zaraz wypad na chinskiego sledzika ;p

a ze zlych wiadomosci... nasza zdolnosc co z tego ze jest ... prowadzac dzialalnosc na ryczalcie jestesmy traktowani tak jak bysmy mieli tylko 1500 dochodu.. wiec czeka nas ciezka przeprawa... bo wiele bankow ktore nasz ryczalt traktuja powaznie wymnaga  prowadzenie dzialanosci min 2 lata a nam minal rok ;[ jestem podlamana.. ale jest jeszcze szansa wiec sie nei poddajemy ;]

milego dziewczynki wieczora

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja też chcę bukiety ;D

Ja tam się lubię kłócić, bo jakie potem przyjemne godzenie  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Anjuszka chciałabym zobaczyć focha z przytupem w Twoim wykonaniu  :D ;D :-*

Ja też chcę zobaczyć  :skacza: :skacza: :skacza:

Koozaa, jak masz z tym taki wielki problem, czujesz się urażona i obruszona, to mam jedną radę - nie czytaj tego forum ;)/quote]

Ręcyma i nogyma się podpisuje :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Chiński śledzik a cóż to za wynalazek? ;D
Pytam, bo pierwszy raz słyszę ;)
No jak ja bym miała brać na poważnie wszystko co Arek do mnie w żartach mówi to by tego związku już dawno nie było :P
Karola-też lubię się godzić po kłótniach :Serduszka: :Serduszka:

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
chinski sledzik kojarzy mi sie z sushi, ale to japonskie i nie jestem pewna hehehe ;-p wzielam to jako przenosnie ;-p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Poczekam do jutra jak Sylwia wróci i mi wyjaśni, ale przyszłażonko możesz mieć rację  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
zonka dobrze rozumujesz ;p
mialy byc sajgony ;p i makaron sojowy z kura i warzywami ;p byl bar rab... ;p zjedzone fryty i mieso bulka caluska w smieciach heheh ;p
jest 2-30 a my dop w domu.. k wstaje o 7................................