a ja wam powiem ze winna moim fochom poszla juz daleko ;p
i dalismy sobnie buziaka na zgode ;p a ja mowie karol winna tego zamieszanai w naszym zyciu psozla juz i predko neir woci ;p a on an to o co codzi jaka winaa kto sie mieszal
a sylwusia odpwoiedziala miesiaczka

jednak bez tabletek anty reaguje tak smao jak przy nich i prawda jest ze jestesmy czesto barzdioej uczuciowe wybuchowe itp.. keidys wiedzac kiedy dostaene okres moglam symulowac ze robie tak a tak albo krzycze zcy cos bo okres dostane.. teraz nei wiem kiedy dostaen a ostatni tydz zarlam slodkie i krzyczalam i plakalam ;] ah kobiety

koozaa nic sie nei martw ja jako anjwieksza matka polka dziewczyny z kocha potwerdza ;p czasami tez gadam rozne rzezcy ale ja osobiscie pdohcodze do tych gadek z dystansem ;p i nie wyobrazam sobie zeby karol mowil o mnie duna baba

ale np ze mam byc potulna czy cos nei arz zartuje ;p a ja ze go znam odplacam mu sie tym samym bo wiem ze u ans sie to an zycie nie przelozy ;p
zamieszalam ale mam nadzieje ze zrozumialyscie ;o a i dalej chetnie zaprszam wsyztskie was na moje odliczanko ;p fajnie ze kazda ma inne poglady jest ciekawiej

bukiety beda jutro bo... zaraz wypad na chinskiego sledzika ;p
a ze zlych wiadomosci... nasza zdolnosc co z tego ze jest ... prowadzac dzialalnosc na ryczalcie jestesmy traktowani tak jak bysmy mieli tylko 1500 dochodu.. wiec czeka nas ciezka przeprawa... bo wiele bankow ktore nasz ryczalt traktuja powaznie wymnaga prowadzenie dzialanosci min 2 lata a nam minal rok ;[ jestem podlamana.. ale jest jeszcze szansa wiec sie nei poddajemy ;]
milego dziewczynki wieczora