Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 126623 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Anjuszka nie znasz mnie a jednak znasz hehehehhe ;D
piateczka je je je ;p zwolniona zostalam z egzaminu bo mam 5 z cw ;d
a teraz.. 2 piweczka reddsiki z karolkiem i szwagarsem ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
co to są 2 piweczka? już powinna flaszka pęknąć ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ogolnie nie chcialam dzisiaj nic ale karol i szwgras poprosili wiec sie zgodizlam ;p
ja mam cos z gardlem nie czuje sie mega dobrze i tu jest problem ;p
chlopaki pijja flaszke tzn pol flaszki i po 3 piwka a ja redssiki ;p
a ty jak sie odchamiasz po tym ciezkim wtygodniu w pracy?

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Kujonka 8)
No ale fajnie, że zostałaś zwolniona ;D Można opijać sukces ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
łeeee a ty sie tak stresowalas i po co??? :D a co z ta wycieczka? co w zamian wymyslilas? :D:):):):)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
aniolek pisalam tu ;p chodzi o to ze dubaj to cena remontu kuchni i pokoju jak sie uda kupic to mieszkanko... wiec wiesz..

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Oj ja cały weekend się odchamiam ;D zbieram siły na kolejny tydzień hehehehehe

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwia, Ty alko....  :D a na spotkaniach to tylko grzecznie herbatkę... :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
sylwia, Ty alko....  :D a na spotkaniach to tylko grzecznie herbatkę... :D

ale może ta herbatka to jest z prądem ;) Sylwia no przyznaj się, co Ty tam naprawdę na tych spotkaniach pijesz :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
na spotkaach grzecznie hehe ;]
a dzis starsznie sie zle czuje..
jak an zlosc ok 4 osoby z towarzystwa mojego dzwoili indywidualnie czy piwko jakies czy spotkanko czy cos... a ja ledwo ziepie ;[
a karol chyba do sasiada idzie na walke dzisiaj ;[ ne lubie sama byc w sobote wieczor ale coz ;p nie bede zla obiecalam samej sobie ;p  tak ciagle chlop w domu siedzi ;p
i znalazlam na tym sweat deal nauke tanca polowe taniej chyba kupimy z akrolem ;p faktycznie duuuzo taniej jest ;p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Też nie lubię być sama w sobotę, ale czasem trzeba przecierpieć ;)
pójdziecie na kurs tańca?  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
chyba pojdziemy ;p wlasciwie juz zamawialam ale nie moge esie zarejestrowac an stronke ;p bo chcemy kupic 6 wejsc ;p

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Sylwusia, tez widziałam to na Sweet Deal, ciekawa jestem czy to na pewno sa lekcje indywidualne i czy te 20zl to za lekcje za pare, czy osobe ? albo nie czytam ze zrozumieniem, albo nie jest napisane :)
Powiedzialam to mojemu K. i on odpowiedział : "czy ja wiem" Bo w sumie wstępnie rozmawiałam ze szkola tanca Gryf z panią Kasią, tylko ze tam 60 zl za lekcje, a tu taka promocja ? hmmm ciekawe jaki w tym haczyk :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
no my tez z P Kasia mielismy ale...
wole polowe taniej zaplcic i zaprzyjaznic sie  zjaks pania zosia aisa czy bog wie jak ;p
kochana nie ma chaczyka zadnego.. bo przeciez tu sa zwsez takie an parwde dobre oferty ;p
moga miec np limit ze tylko 15 wejsciowek i koniec reklama jest itp ;p jak zaczniesz tam to to mozliwe ze kupisz 4 lekcje z promocji a tak an pardwde sie przyda  8 i 4 dokupisz juz u nich za cala kase.. wiesz wsyztsko ma swoje plusy iminusy ;p
ja w kazdym razie kupuje 6 jak mi sie odblopkuje stronka

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Dobrze zrozumiałam, że 20 zeta za lekcje? :o
No jakby u mnie tak tanio było to też bym poszła ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
29 z 60 ;D

dziewczyny nie jestem wyrozumiala

ogolmnie ja czasem wylaze sama z dziewczynami ale.. ajk akrol ma wyjsc sam to robie mu pieklo przez duze P ;/
i wlasnie dzis tak zroibilam
bo mowilam ze sie zle czuje i nigdzie nei ide wiec myslalam ze w domu bedziemy a on stwierdzil ze takim  razie idzie sam...
i polazl do sasiada a mnie to na tyle rozwscieczylo ze nie chce sie mna opiekowac i woli isc do sasiadow ze...
postanowilam sie ubrac i z rozkladajacym mega przeziebieniem isc na piwo/balety nei wiem cokolwiek zeby nie siedziec samej w domu ;/

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Aniołku 29 zl/ lekcja.
Sylwusiu, wiem wiem, jak działają tez zakupy grupowe :) Bardziej mnie zastanawia fakt, że nic wczesniej o tej szkole nie slyszalam, na stronce hmmm tez niewiele, oprócz tego, ze robią specjalistyczne kursy tańca erotycznego itp :D Np. o pani Kasi, duzo się slyszało pozytywnych opinii i wiesz ze jak wezmiesz u niej 6-8 lekcji to Cie przygotuje profesjonalnie... Ale w sumie, hmmm nie wiem sama. Chodziliśmy 3 miesiace na kurs do Astry, wiec coś tam pewnie bedziemy juz kumać. Chyba się z tym prześpię, oferta jeszcze 74 godziny. Może jutro tam zadzwonie, bo pracują ponoć codziennie od 7-24 ;D (dziś dam na luz), wywiem sie co i jak.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Sylwia warto się tak wściekać i wychodzić jak się tak źle czujesz? :-*

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Aniolek wiem ze nie... juz mi przeszlo i nawet napisalam smsem przeprosiny... bo ja starsznie duzo w zlosci gadam brzydkich rzezcy ;[ i mi teraz wstyd
bo powiedzialam ze jst chamem egoista ze nei am co liczyc na moja pomoc w chorobie! czaicie jak ajkas rozchisteryzowana idiotka
bo mi sie przykro zrobilo ze nie chce ze man zostacw domu jak ja chora.. ;/ i mam w sumie zal ze wszystkim sie interesuje ja a on tylko potwierdza i nic nie robi zanim aj nie powiem co ;/ nalozyla mi sie zlosc i chyba miesiaczke dostane cos czuje... mam napady wscieklosci

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No to mu pięknie pojechałaś, ale odpoczniesz, wyzdrowiejesz i już złości nie będzie ;)
ja przed @ też mam napady złości i wtedy najbardziej poszkodowany jest Arek ::) chociaż wiem, że nie powinnam się na nim wyładowywać, ale czasem nie da się uniknąć jak drażni wszystko człowieka ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
sylwusia ja chyba wiem czemu jestes rozdrazniona,ja mam katar i tak ogolnie przeziebiona jestem,nie mam jak oddychac i meczy mnie to okropnie,ze sama jestem okropna,moj PM mial teraz urodziny,ani nie mialam weny czegos porzadnego przygotowac,ani rozmawiac ani napic sie czegos,ogolnie mozna powiedziec,ze tylko narzekac mam ochote,sama mam siebie dosc,ale coz...nie moge sie doczekac,by byc zdrowa i tego samego Tobie zycze-a co do wyjscia,hmm moj PM nie bardzo wychodzi i czasem sama mam ochote go "wygonic" - niech kazdy z nas ma swoje zycie,to calkiem zdrowe dla zwiazku :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
zonka tobie tez zycze zdrowka ;D
dziekuje
masz racje ze kazdy z nas jest wolnym czlowiekiem ja zawszze doradzam zeby wychodzic czasem ale rzadko hihi ale oso bno to zdrowe wiem
wybaczyl mi bo wlasnie wrocil i sie usmiecha ;p

on mnie tez bwygania a ja go niestety nie.. ;[ ale popracuje nad soba i raz jeszcze go przedn chwila przeprosilam

Offline emm-a

• Chuck Norris
oj sylwusiu, ostatnio coś często się czymś zamartwiasz-  chyba zupełnie niepotrzebnie  :przytul:

przede wszystkim pamiętaj, że chłopy to czopy...  :D nie są w stanie po prostu pojać pewnych spraw, choć byś im tłumaczyłam długo i cierpliwie - a inna kobieta w mig wiedziałaby o co Ci chodzi...  :D

nie denerwuj się  :D

pomyśl o naszym jutrzejszym spotkaniu  :D tylko stolik chyba trza będzie większy niż zwykle zająć, bo więcej nas chyba będzie  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Sylwia nic się nie przejmuj, ja ostatnio też wybuchałam bez większych powodów  :) :)
I emm-a ma rację nie denerwuj się niczym jutro sobie pogadamy i jak zwykle humorki będziemy mieć znakomite  ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dzieki dziewczynki dzis sie smiejemy z tego tzn karol mi dokuczal kilka arzy ale z usmiechem na ustach a ja pokornie przepraszalam ;p
wiecie w sumie on tz jest wolnym clzowiekiem ;p
mamy umowe ze raczej wylaizmy razem ale...
ja na babskie spotkanka raz na jakis czas chodze wiec i on raz na ajkis czas moze ;]

fajnei ze sie jutro widzimy ale uprzedzam... nie ma efektu o ktorym mowilam wam ostatnim razem buuuu ;[

Offline Pandi
  • maniak
Oj tam, takie male nieporozumienia daja nam wiare w lepsze jutro, bo godzic sie zawsze jest miło :D!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
najpiekniejsze byly dwie rzeczy w tym wszytski a wlasciwiwe 3 ...
1. ze przeprosilam i nei zrobilam na zlosc tak jak chcialam na pocztaku (opamietalam sie) ;]
2. ze karol wrocil od  razu po walce czego nigdy nie robil po klotni robil mi na zlosc i wracal nad ranem
3. ze wrocil i sie usmiechnal i mnie przytulil ;)  a zawsze dupkami sie odwracalismy i foch a pozniej wzajemne wyrzuty ;p
wiec ...
JESTEM SZCZESLIWA ;]

Offline Pandi
  • maniak
i o to kaman :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Najważniejsze, że doszliście do porozumienia i wszyscy są zadowoleni ;D

Offline Koozaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.05.2013 ( Boże Ciało)
Sylwusia jedyne co mogę Ci poradzić jako przyszłej pannie młodej to kochana NIE ZŁOŚĆ SIĘ BO ZŁOŚĆ PIĘKNOŚCI SZKODZI :D  I jak ty na ślubie będziesz wyglądać jak się tak będziesz złościć co?

Autentycznie kochający człowiek musi wiedzieć, że świat nie ma jednego centrum lecz dwa