dziewczyny "przystojna" kobieta to i chlop heheh

nie no przeciez to chudzielec jak nic hyhy na tej fotce z kolezanka to jzu jestem pijana brzydko mowiac bo to sylwestrowa noc dlatego tak neiwyraznie ;p pozniej wkelje wam jeszcze jedno foto moze nei piekne bo mamy dzikie miny ale widac jak on do mnei sie prezentuje chudo ehhe ;p
kosciola nei wpisalam- bo siostry dekoruja chyba zobacze jeszcze, przystrojenioe auta..,. kupie jakies tablice rejestracyjne i wstazki na maske nci nie chce ;p
co do rzezcy.. serwetki zapewnia karina.. chyba? musze ja zapytac ;p
pudelko an koperty musze kupic, tuby z konfetti tez, i klatke tez przystroimy chyba nasza ;p ladnie bedzie choiaz u ans sie tego neir obi ale ja zrobie bo bede sie z tego podwojnie cieszyc

miesa ile kupujemy... podam ci przykladowo- 5kg wolowiny na tatar, 18 kg karkowki, 10 kg schabu, 10 kg filetow z udzca kurczaka.... np 8 kg koncentratu pom, 12 litrow oleju

hahaha takze te ilosci sa dosc spore..
emma- moj narazie swinoujsciem zyje tylko wraca co dzien na noc wiec jestem szczesliwa ale widze ze brakuje mu grzebania przy motocyklu swoim ;[
chyba go ciutke ograniczam.... ja polecam ten sklep w ktorym aj kupilam z karolem babka konkretna na maxa od razu wie co apsuje... daje dobry rozmiar ii kilkanascie modeli ;p i jest tam dosc tanio... chyba ze wy szukacie czegos firmowego typu sanset suit to ten moj sklep odpada ;p
piosenka-- wlasnie my jak bylismy na weselach 2 hyhy to jej nie bylo ale pewnie goscie moi ja beda znali.. no np wielka milosc mi sie nie widzi zabiore cie tam tez nie... szczytem glupoty (sory ejsli kogos urazilam) jest piosenka winda do neiba na pierwszy taniec, przeciez to historia smutnej milosci

no.. moze jeszcze cos znajde sama nie wiem kurde ;[